Valborg


Bilden är från google.
Vaknade upp hos jenny så spenderade förmiddagen där, runt 1 cyklade jag hem och tog mej en dusch. Vid 2 kom min bror och hans tjej hit och åt mat och kolla på massor av bilder och sånt, rätt underhållande haha. Tror dom precis gick så nu ska jag snart sätta igång och fixa mej för kvällen som kommer spenderas med jenny och cajsa. Vi har tänkt att dra upp på stan och sedan fortsätta någonstans (?) efter ett tag. Vi har inga exakta planer för vår valborg, men det är faktiskt rätt skönt. Så jag hör väl av mej imorgon om vad som hänt ikväll!

Hejjjjjjjjjjjj

Hade inget matteprov i skolan för vår lärare var sjuk, hade ingen SO och fick sluta tidigare eftersom jag inte var med på idrotten för jag skulle antagligen inte kunna andas så jag och jenny drog hem till mej och började städa marsvinsburen. Efter tag kom elin och cajsa och gjorde oss sällskap. Kvällen spenderades sedan med jenny, niklas, ankido, markus och martin i karslund där vi grillade, en riktigt bra kväll med andra ord. Nu sitter jag hemma hos jenny med henne och niklas och här kommer vi spendera naten och imorgon är det valborg, det taggar vi!!

I’ll carry this flag to the grave if I must Because it’s flag that I love And a flag that I trust

Var klar ungefär 8, rekord typ! Alltså eftersom jag börjar kvart i 9 så är det ju tidigt haha. Fast, måste byta om och lägga ner idrottskläder så hade tänkt att göra det nu så hörs vi när jag har tid att blogga, förhoppningsvis idag. Jätte nödvändigt inlägg men bara kände för att skriva om ingenting typ.

Jävla pollen

Ryggen var det inga problem med på träningen däremot så var pollen det. Är ju allergisk mot pollen men jag har alltid ätit medicin och det har gått bra men nu har jag bytt medicin för den andra gav mej eksem eller nåt eller om det är av pollen det blir så, men så jag ska testa med ny medicin. Men hur som helst idag på träningen så fick jag helt plötsligt svårt att andas för det kändes som att luftröret blev igen täppt eller blev mindre, hade känt av det större delen av dagen att det var lite svårare att andas än vanligt men tänkte inte så mycket på det. Som tur var gick det över sen när jag lugnade ner mej. Så imorgon får vi ringa vårdcentralen och se, haha läste nyss på internet att man skulle ringa 112 direkt men jag tror inte det var så farligt.

Ingen rubrik

Skolan var bra och gick snabbt, hade uteidrott för första gången i år. Och kan ju säga det gillas inte för det finns typ inget kul man kan göra ute på idrotten, även om det var kul idag då vi körde brännboll. Hur som helst ska jag snart dra på träning med min rygg som dödar mej så får se hur det går. Så måste gå och få lite mat i magen nu. Ciao.

don't let 'em say you ain't beautiful, they can all get fucked, just stay true to you

man ser ju inte alls jätte fet ut i rockarna.
Hallonsoda + energidricka + kycklingkorv = dagens lunch
Skolan var riktigt bra och gick snabbt trots att vi slutar sent på onsdagar, vi fick reda på vad vi fick på mekanikprovet i NO, tro det eller ej men jag fick fucking mvg! Alltså jag fick ju ig på det förra året så ja, jag är stolt. Hur som helst, efter skolan åkte jag till stan med mamma där jag köpte nya joggingskor, svarta tights och sen tröjan och shortsen på bilden. Shortsen är rätt långa så dom är väl kankse inte dom snyggaste men jag behöver shorts. Efter stan så mötte jag sandra vid stora stenen och vi tog oss ett joggingvarv runt skogen, vilket var lika skönt som vanligt.

And I don't know how to be fine when I'm not 'Cause I don't know how to make a feeling stop

Skulle dra upp på stan en snabbis med elin men det slutade med att vi först träffade gustav och efter att hon inhandlat en present till sin syster och jag två nagellack så satte vi oss på vasa konditori och köpte en bananbakelse och bara satt och snackade hur länge som helst tills vi insåg att vi behövde plugga och att vi snart skulle på konfa så vi drog hem till henne där jag pluggade lite haha tills vi drog till konfan. Kan inte fatta att det bara är 3 ggr kvar?! Och hemma fortsatte jag plugga, fast känns verkligen som att inget fastnar så nu låter jag mitt HKprov jag har imorgon gå hur fan det vill. Och ja, imorgon är det ju skola igen, DEPRIMERANDE.

question & answer

Anonym om Why pretend to be happy when you deep inside wanna cry?:
jag har en fråga, jag såg på facebook nyss att du är gift med någon morten emanuelsson och jag undrar bara om det är seriöst för du har ju inte skrivit nåt om han här på bloggen eller så? 
Fin bild förresten :)

Svar: Nej det är inget seriöst mellan mej och morten, vi bara bestämde oss för att gifta oss helt random, han bor inte ens i örebro så nej det är verkligen inte seriöst. Och tackar. :)

Why pretend to be happy when you deep inside wanna cry?


Lite bilder från helgen

haha extremt söta!
Årets första dopp!
Kungen på plump
fika i babydammen utan vatten HAHA, fan kolla vad fult bakom bara för skogsägarna höggt nerhalva skogen. -.-

HAHA värmer dynorna i solen..

Känner att det är väldigt ointressante bilder, men ändå. Och ja, ni måste tro jag har världens onormalste släkt.

underbaringar

Fyfan vilka söta och seriösa bilder! Dagen har spenderats med dessa två tjejer, Jenny Gunnarsson och Rebecca Gülenay. Vi har legat och stekt i solen, ätit massvis med glass, dansat som cpn och chillat på lillån skolan ungefär. Riktigt bra dag, tack tjejer! Nu jävlar ska jag lägga in bilderna från helgen på datorn så kommer det nog upp lite här sen!

Mary Kate & Ashley

Kvällen blev inte som tänkt, men det slutade med att jag och seidi gick ut och gjorde inte mycket alls. Och eftersom vi inte kom på nåt att göra drog vi in igen och kolla film, det fick bli holiday in the sun där mary kate och ashley olsen är med och jag kom och tänka på hur fula dom blivit jämfört med när dom var yngre. Jag menar, jämför bilderna! Okej jag har ingen koll på dom så förhoppningsvis ser dom inte ut så nu, men skillnad är det, och inte till det positiva hållet.

Home sweet home

Kom hem ganska nyss från ljungsbro men ska snart bege mej ut igen. Helgen har varit riktigt bra, tagit årets första dopp i göta kanal, varit i sommarstugan, solat, spelat kort, ätit påskmat och badat ännu mer och träffat släkten så klart. Det kommer lite bilder sen, känner att jag varken har lust eller tid att lägga in dom på datorn nu för ska dra nu, hörs sen!

You used to call me just to say I love you baby

Så seriös.
Jag packade upp och sen ner igen men jag lyckades övertala mamma om att hon skulle städa buren. Så istället åkte jag och träffa elin och louise som var på wallerska, så vi var där ett tag men sen drog vi hem till louise och hoppa studsmatta, haha. Men jag åkte hem rätt så tidigt för att jag skulle hinna med att springa med seidi. Så vi tog ett varv runt varbergaskogen, orkade springa längre än vad jag trodde att jag orkade, liksom jag har världens sämsta kondis, seriöst. Så det känns rätt bra nu asså. Klockan 10 får det bli two and a half men på tv och sen ska jag nog sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka till ljungsbro, så jag kommer inte kunna blogga förns på söndag kväll typ. Bara så ni vet.

I wanna know what love is, I want you to show me

Efter att jag vaknat och fixat mej och sånt så åkte jag upp på stan med mamma för att vi skulle kolla på klocka för det är vad jag kommer få i konfirmationspresent av mormor och morfar. Och dom vet ju inte vad jag vill ha för klocka och så orkar dom inte åka upp på stan och leta eftersom dom är båda 82 år. Hur som helst så köpte vi en klocka, bild kommer 22 maj, haha för jag får den inte förns då. Kollade även i New York som äntligen öppnat här i örebro, men det var så mycket folk så jag orkade inte ens kolla igenom hela affären haha. När jag kom hem satte jag mej och sola i ca en timma, somnade till lite då och då, och fyfan vad skönt det var. Fast självklart blev jag helt röd/rosa men det börjar försvinna nu som tur är. Alltså jag blir röd först men sen går det över till brunt, haha. Nu har jag inte tid att sitta här längre, jag måste städa marsvinsburen, packa upp från tisaren och packa för helgen då vi ska fira påsk med mammas släkt.

ögongodis

Drog till wallerska, som vanligt, med angelica, seidi och niklas. Där åt vi pistagenötter, dunka musik och fotade massor. Dock är det angelica som har bilderna, haha. Runt 9 drog jag, angelica och seidi hem till mej och kollade på I still know what you did last summer, där snyggingen på bilderna var med. Filmen var läskig ett tag, men sen började jag och angelica störa oss så mycket på tjejerna i filmen, för alla vet väl hur dumma i huvudet tjejer som är med i skräckfilm är?! Och så blev den helt plötsligt jätte dålig, går inte att förklara varför.

I love you and that's all I really know

packning för en natt haha.
jennys lilla korthög kon fick ta upp när vi spela skitgubbe HAHA.

fulefan <33333333333333333333333333333333333333333

hoppa studsmatta klockan 4 på natten (y) oerhört bra bild också!
Bilderna är från igår, inge vidare bilder men min mobilkamera är ju jätteeeeeeeeee bra också!
Satte mej på balkongen för att plugga och njuta av solen efter jag duschat. Har HK prov direkt efter lovet, yyyyyeeeeesssssss.
Somnade efter en liten stund sittandes i stolen (HAHA), när jag vakna satt jag kvar en stund tills jag insåg att jag blivit helt röd på armarna, brösten och ansiktet. Otroligt fint! Nu kommer niklas snart hit och sen ska vi ut med seidi och angelica tror jag?

du ska vet att jag smälter när jag ser dig

Kom hem från tisaren för inte alls länge sen och hoppade in i duschen direkt och när jag tagit schampo knackar mamma på och säger öbo är här nu. Och dom ska fixa vårat avlopp i båda badrummena för det är typ stopp, haha. Så nu får jag vänta tills jag kan duscha klart så tänkte passa på att blogga lite. I tisaren har vi grillat, spelat kort, legat och hoppat på en studsmatta, gått på promenader och bmassa annat. Måste säga att det var riktigt skönt att åka ut i bondeland och komma ifrån örebro. Nu ska jag inte skriva en bok så hör av mej ikväll med lite bilder från igår och lite så.

Jag älskar er mamma & pappa

Så söta glasögon man hade på den tiden, HAHA.
Vaknade av några idioter som inte kan borra ordentligt typ klockan 9, fick lite smådamp. Cyklade till stadsträdgården med pappa där vi mötte mamma och min ena bror. Där käka vi eftersom mamma och pappa varit gifta i 25 år idag. Så grattis mamma & pappa, ni är riktiga förebilder. Efteråt åkte vi till västerport och köpte tårta och sedan hem. Nu ska jag snart packa för att spendera natten i tisaren med elin och jenny i elins sommarstuga. Kommer nog bli riktigt mysigt.

Tiden den stannar när vi rör vid varann

Åkte upp på stan en snabbis där jag och elin köpte nya solglasögon, dom på bilden. Efter åkte vi till wadköping och åt årets första mjukglass, eller ja, jag och jenny gjorde. När vi var klara där åkte vi och åt mat sedan vidare mot norra kyrkogården där elins syster ligger. Och eftersom vi ändå var i närheten och så ville vi cykla lite så vi fortsatte på coop och köpte loka haha. På kvällen hamna jag och elin i en kinagunga på karl johan med en filt över oss, riktigt mysigt. Det känns verkligen som att det är sommar, liksom cyklade runt i shorts och tröja, för underbart.

Det är sommar och grabbarna glider

Har nyss varit hos sebbe en liten stund för att hälsa på han eftersom han är i örebro nu. Nästan ett år sen vi sågs sist?!
Fick mej skön cykeltur i det underbara vädret på köpet, underbart! Nej nu ska jag fan inte sitta här inne längre, utan gå och fixa det absolut sista i lokalen och sedan drar jag ut med elin och jenny.

Grattis min underbara vän!

Grattis på 15-årsdagen niklas, hoppas du får grym dag!
Tack för alla fina och bra stunder, det blir inte många längre men dom få är guld.
Jag älskar och saknar dej, hoppas du vet det.

från igår

HAHA FINAAAAAAA..........

så sjukt seriös.

DET ÄR SÅ GRYMT MYSIGT MED MYROR......

ibland är man ju lyckad.


Tell the world that I'm coming home

Har inte hunnit att blogga nåt idag. Bilderna talar ju till stor del om vad jag gjort idag. Men jag går ändå igenom det kortfattat: Var ute med seidi en stund, farmor och farfar hade vägarna förbi örebro och kom in på en fika, städade lokalen med seidi och vi hade diskmedel på väggen för att döda myrorna som hade övertagit lokalen och sedan på golvet och då ser ni ju resultatet när vi skulle tvätta bort sen, plus att seidi hällde vatten på det sen också så vi fick torka med papper. Hur som helst efteråt åkte vi till wallerska med elin och louise, efter ett tag drog louise och vi åkte till mc där vi träffade meriam och när jag kom hem fortsatte jag att städa i lokalen. Kommer bildbomb från igår om en stund!

yy

Det får bli ett snabbt inlägg för ska snart till lokalen och lämna datorn och grillen i lokalen sen måste jag fixa mej.
Vi blir inte många ikväll men det är bara bra, för vill inte göra en stor grej av det.
Vi hörs nog imorgon, puss!

Kommer du ihåg första kyssen som gavs, Jag kommer ihåg för då byggde du mitt jag

Har suttit och laddat ner musik i år känns det som. Även fixat en spellista så förhoppningsvis funkar allt imorgon. I värsta fall får man väl ha musik på mobilen för vi kommer bara vara våran lilla konfagrupp där, så då gör det nog inget. Nu ska jag ta mej ett glas yoghurt, typ jätte nyttigt mitt i natten! Men har suttit hungrig i några timmar nu så tycker jag förtjänar det. Sedan blir det sängen, längtaaaaaaaaaaaaaaar.

älskling

Hejsan, ville bara säga att du är underbar, Hejdå.

Tycker om er så enormt älskade människor!

Seidi i bakgrunden också. ;)
Träffade sandra vid 8 och vi drog till mellringe och mötte seidi och ankido. Vi åkte till wallerska där vi satt vi och hade allmänt mysigt, ankido drog efter ett tag och då satt vi bara och snacka om allt. Helt jävla underbart. Runt halv 11 följde vi sandra hem och jag kom själv hem för inte så länge sen. Nu ska jag försöka fixa youtube downloader eller nåt för att kunna ladda ner musik tills imorgon, min dator gillar inte riktigt när jag laddar ner saker så får se om det går, men jag lyckades ladda ner ett annat program förut idag så det ska nog gå!

Jag hatar rubriker

Skolan har varit bra men med lite kaos typ haha. Vår SO-lärares fru har typ fött barn så först skulle vi ha håltimma på AP:et men istället kom det en annan lärare fast en stor del av klassen satte i tv-rummet och kolla tv. Sedan spanska där vi lekte nåt, lång lunch eftersom vi inte hade SO, KAOSsvenska asså våran lärare var inte där så vi hade en lärarpraktikant och alla vet väl hur en klass blir om man har vikarie? Vi fick henne gråta.. Efteråt idrott och nu LOV!!
Kvällen kommer spenderas med sandra, awesome!

Svar på kommentar

Anonym om You and me hand in hand on a trip to wonderland:
ofta man behöver muskler i simhopp?

Svar: Det är inte första gången folk frågar det eller påstår att muskler inte behövs i simhopp. Och visst det förstår jag att många av er tror men så är det inte. Man behöver ha muskler i hela kroppen för att göra ett bra hopp, till och med i röven. Så ja, man behöver muskler i simhopp.

You and me hand in hand on a trip to wonderland

Asså extremt sexig bild när vi dyker i samtidigt.
Träningen var bra, ångrar bara så extremt att jag slutade på simhopp för jag har tappat så mycket och förlorat muskler. Inte bra, men får börja bygga upp dom igen. Efter träningen cyklade jag hem i det underbara vädret. Man kan ju inte bli annat än lycklig när vädret är så här.

I want to be just as close as the Holy Ghost is

Så söta bilder från idrotten, jätte bra också.
Min spanska/bild lärare är sjukskriven, vikarien vi har för henne är sjuk och vikarien för vikarien med så hade varken spanska eller bild idag så fick en håltimma och så slutade vi typ 20 över 1(?), sjukt skönt. Idag är det träning som gäller, det gillas!

HAHA

HAHAHAH asså tycker nästan synd om tjejerna. Tror nog dom flesta redan sett och hört dom här, men ändå. Fyfan vad jag skulle skämmas om jag var dom, alltså jag menar, kolla vad dom gör låtar om. Men men, jag ska inte klaga mer på dom nu, tyckte bara dom var något komiska.

WALLERSKA

Drog till wallerska med ankido, seidi och angelica. Där spenderade vi typ hela kvällen.
Bilden är från förra året men det är från wallerska så ja ni får ursäkta att den är ytterst normal..
Jag har faktiskt inget att skriva typ så jag slutar här.

eeeeeee

Sen skoldag idag men den var ändå riktigt bra. Lektionerna va bra och gick snabbt, hade NO prov och tror det gick förvånansvärt bra med tanke på att jag fick ig på provet vi hade förra året i det området. Om en stund ska jag dra ut med seidi, ankido och angelica, väntar bara på att mamma ska laga klart maten först.

And I stare at the phone, he still hasn't called and then you feel so low, you can't feel nothing at all

Dags för mej att dejta sängen.

A wise person once told me that if a guy wants to be with a girl, he will make it happen, no matter what


Dop

Under konfirmationstiden så planerade vi mitt och champikas dop och sista halvtimman hade vi dopet. Ja det fick bli en tisdag för det fanns ingen söndag som passade innan vi ska konfirmeras, men det gör inte mej nåt. Har bestämt att inte göra nån stor grej utav det så kommer inte "fira" nåt med familjen, däremot på lördag kommer vi tjejerna i konfagruppen att träffas och bara ha en mysig kväll. Kommer nog bli awesome. Halsbandet på sista bilden fick jag av champika, verkligen jätte snällt!

Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag

Det får bli ett snabbt inlägg för måste gå och platta håret. Sedan åker jag på konfa och nästa gång jag bloggar är jag döpt. ;)
Ska nämligen döpas på konfan eftersom annars blir jag inte konfirmerad.
Vi hörs!

Leker alert

Tog två joggingvarv runt varberga skogen och andra varvet gjorde seidi mej sällskap, vi körde även lite styrka så det känns jävligt bra och skönt nu måste jag säga. Tog en kall dusch som avslut och det var inte lika skönt. Och nu sitter jag här och äter yoghurt med min halvegengjorda müsli och insåg precis att den bara är god om man äter lite av den.. Typ misslyckat.

sol

Det var underbart att bara sitta på balkongen och sola, fick inte direkt nån färg men ändå.
Funderar på att gå ut och springa en stund, har ju ingen dans idag så på nåt sätt ska jag röra på mej, men att springa lockar inte jätte mycket för det är så tråkigt men vill ändå komma ut i det härliga vädret så får se.

What are words if you really don't mean them when you say them

Det gick åt helvete för mej att sova tidigt igår, jag var klarvaken till typ halv 1 så somnade väl lite senare än det.
Slutade skolan 13.10 idag för vi är komplediga för en utflykt vi inte gjort än, fast stannade kvar i skolan ett tag och satt och snackade med elin och cajsa. Nu ska jag sätta mej på min balkong där det är typ 20-25 grader varmt för solen ligger på och värmen stannar där så nu ska jag sitta där och sola, fast självklart måste allt ha sin bakdel. Ska plugga samtidigt, det suger och nåt mer som suger är att solen går i moln ganska ofta.

Livet går vidare, man känner det så plågsamt, tiden läker inga sår och dagar går långsamt

Hittade mina gamla solglasögon när jag städade och tog en hyffsat lång paus så det tog en jävla tid för mej att bli klar med rummet. När jag äntligen blev klar tog jag ett långt bad, hur skönt som helst. Ikväll ska jag bara sitta och glo på tv, mest för att inte fastna vid datorn och sen lägga mej typ 12 och så är det ändå bra program på tv så why not? På tv-schemat står:
20.00: How I met your mother
21.00: Two and a half men
21.30: Pensionärsjävlar på semester
Typ liv.

Grattis

Ett stort grattis på din 65-årsdag farfar!
Jag älskar dej.

Tack för en grym kväll/natt/morgon haha

Igårkväll åkte jag och elin upp på stan där vi träffade seidi och ankido och satte oss på mc. Efter många om och men åkte jag och elin som sagt ut till bondeland hem till elin ohlson där sandra också var. Vi kollade på The Cave och Motorsågsmassakern, trodde jag skulle skita på mej men filmerna var mest äckliga. Bortsett från filmerna har vi mest legat och snackat och latat oss både igår och idag. Kom hem för lite mindre än en timma sen och nu måste jag städa, duscha och plugga. Lagom kul. -.-

nu: i bilen på väg mot bondeland

Spenderar natten i dyltabruk med elin kanervisto, elin ohlson och sandra. Bloggar mer imorgon

-

Träningen gick åt helvet rent ut sagt, det gick verkligen inte, inget blev som det skulle typ. Slutade träningen en halvtimma tidigare för mina tränare skulle nån stans men jag började en halvtimma tidigare idag så det jämnad ut sej. När träningen var slut drog jag och träffa elin och vi stod bara och snacka en stund innan jag fortsatte hemåt och nu har jag precis ätit stekt kycklingkorv, haha livets mat! Dags att gå och fixa sej sen träffa elin igen och jag har ingen jävla aning om vad vi ska göra.

S

Jag vet inte vart jag ska börja, jag har en person att tacka samtidigt som jag skulle vilja köra upp en kaktus i röven på den. För all smärta du gett mej, för alla gånger jag gråtit mej till sömns, eller inte ens kunnat sova för att tårarna runnit, magen krampat samtidigt som tankarna for omkring huvudet. Jag förstår hur det låter, typ psykiska problem. Men så är det inte längre, vilket jag är väldigt glad för. Men som sagt vill jag tacka dej för den du gjort mej till, för ett år sen idag gjorde du mej till nån jag inte trodde att jag var. Men jag ska inte klaga, du har gett mej styrka och ork. Och åh du ska bara veta vad jag saknar dej, om jag kunde förklara. Men allt är för komplicerat nu, vilket kanske bara är bra.
Tack för den du var, för den du gjort mej till, tack.
Jag vet inte vart jag ska börja, jag har en person att tacka samtidigt som jag skulle vilja köra upp en kaktus i röven på den. För all smärta du gett mej, för alla gånger jag gråtit mej till sömns, eller inte ens kunnat sova för att tårarna runnit, magen krampat samtidigt som tankarna for omkring huvudet. Jag förstår hur det låter, typ psykiska problem. Men så är det inte längre, vilket jag är väldigt glad för. Men som sagt vill jag tacka dej för den du gjort mej till, för ett år sen idag gjorde du mej till nån jag inte trodde att jag var. Men jag ska inte klaga, du har gett mej styrka och ork. Och åh du ska bara veta vad jag saknar dej, om jag kunde förklara. Men allt är för komplicerat nu, vilket kanske bara är bra.
Tack för den du var, för den du gjort mej till, tack.

We’re only watching the stars

Skit seriösa.
~
Sandra, elin ohlson, anna och louise kom till mej och elin kanervisto sen gick vi tillsammans till kyrkan där vi träffade seidi. Det vi skulle göra i kyrkan var att berätta lite för sommarkonfirmanderna om hur det är att konfirmeras. Efter det drog jag, sandra och elin ohlson upp på stan och träffa linus, johan, felix och några andra random männsikor. Runt 10 drog vi hemåt och nu sitter jag här med ett dunkande huvud. Och haha ja det är fint med efternamnen på elinarna, jag vet, men annars blir det så förvirrande. (a)

Snabbis

Sitter hemma hos elin och har nyss fixat mej och innan dess lagade vi mat, makaroner och köttbullar, sådana mattalanger har vi! ;)
Vid 7 drar vi på nån konfa grej och efteråt vet jag inte exakt vad som händer. Men nu ska jag ta och vara social mot min lilla mupp elin.
ciao


You don't know what you got till you're missing it a lot

Haha asså sjukt snygg gammal bild, hoppar ju inte alls framååååååååt. ;)
~
Åkte till gustavsvik direkt från skolan för att träna. Körde bara ben och mag övningar på land eftersom min axel inte fungerar som den ska. Tränade även en hel del utomhus och fyfan vad härligt det var! Haha sen så smidig som jag är pluggade jag samtidigt som jag tränade utomhus, så sjukt normalt jag vet.

Rest in peace

Min lillebror kom nyss in och sa:
- Fozzie är avliden
Jag vet, det är en hund, inte ens min egna. Utan det var min farmor och farfars, men hon har funnits med i stort sätt hela livet så hon bär en stor del av mitt hjärta. För jag har aldrig någonsin mött en hund med så mycket kärlek och glädje. Nästan 12 år gammal, och tyvärr var tiden inne. Hon fick nåt problem med tassarna som kunde sprida sej upp i benen och jag vet inte riktigt. Men det är tråkigt och det kommer känns så tomt. Ni får tycka vad ni vill om att jag gör ett inlägg om det här, jag bryr mej inte.
Vila i frid världens vackraste!

Underbar

Så sjukt jävla fin låt. Jag tycker personligen ni borde ta er tid att lyssna på texten och kolla på videon. Det är det värt.

suuuuuuuuuuuuuuug

Min värsta fiende just nu, engelskaboken..
Har suttit och pluggat engelska i typ evigheter nu, känns det som. Måste plugga ännu mera också, även NO. Men det får vänta till nån annan dag för jag pallar seriöst inte mer. Ska bara översätta en och en halv sida från engelska till svenska sen drar jag till gården och bara kommer ifrån allt jävla plugg.

Just a fraction of your love fills the air, and I fall in love with you All over again

Ae-dagen/temadagen var bättre än vad jag trott. Det tre timmar långa passet gick väldigt snabbt och vi hade typ en halvtimma rast då typ alla fikade. På eftermiddagen var det poängjakt som gällde då man skulle göra olika uppdrag, det var tråkigt i början det blev faktiskt kul sen. Blev bara jävla irriterad på att tre personer var borta i två timmar och kom tillbaka med en fantaburk och några efterblivna ungar vägrade ställa sej så vi kunde bilda en pyramid, tror nog de flesta hörde mitt damputbrott.
Nu måste jag snart plugga men jag varken vill eller orkar, men jag MÅSTE. Det suger.

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt, men det är där jag kommer ifrån och vart jag än kommer och går är det nånting som jag aldrig kommer ifrån

Gustavsvik efter skolan med några från klassen. En riktig guld dag, bortsett från att jag säkert kommer ha tusen blåmärken nu. Men det var det fan värt. ;)
Och nu är jag helt slut så ska snart gå och lägga mej för att orka upp imorgon då vi har ae-dag i skolan då vi ska ha ett tre timmars pass med bara skolarbete, SKIT KUL!! Och sen på eftermiddagen så skulle det typ var olika utmaningar eller nåt (?), hoppas det blir roligare än tre timmars passet.

plugg

Det gick inte så jävla bra för mej att plugga, först sitter jag i köket och läser igenom några sidor men sen började solen störa mej så då går jag och sätter mej på min säng. Efter ett tag känner jag hur jag börjar bli yr och ögonlocken åker ner, så jag insåg att jag inte skulle kunna plugga och lägger mej ner och somnar. Så lyckad är jag när jag ska plugga.
Nu ska jag nog snart dra till gården för att sen ha dans, toppen!

Grattis jenny!

Måste bara säga ett stort grattis till Jenny Gunnarsson som fyller hela 15 år idag!
Det var riktigt länge sen vi sågs, men det får vi ändra på, det blir ju ingen Charlotte utan Carola, right? ;)
Hoppas du får en grym dag vännen för det förtjänar du.
loveu!

And the red sun sinks at last into the hills of gold

Slutade ca en halvtimma tidigare idag, underbart. Något som inte är lika underbart är att jag måste plugga, det suger, hårt. Känns som att jag har massa prov, vilket jag också har för alla prov kommer samtidigt. Det är ju jätte lyckat planerat. -.-
Nej nu ska jag sluta klaga och snart sätta igång med helvetet istället så det blir klart.

But now I’m stronger than yesterday

Jag hoppas svaren dög i frågestunden. Och som ni säkert redan vet är det bara att fråga om ni undrar nåt även om jag inte har frågestund. Nu har jag nyss kollat på karate kid med seidi och min lillebror. Har sett en del utav den för ett tag sen så jag fick nåt ryck att jag skulle se klart den idag. Den var faktiskt riktigt bra. Innan filmen tog jag tag i pluggandet men är inte framme där jag borde vara men jag orkade inte mer. Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen lägga mej för jag mår verkligen skit just nu, huvudet dunkar och illamående på det. Inte särskilt kul.

SVAREN

finns det något du verkligen ångrar i livet?
Oj, ja visst det finns väl en del. Men inget jag kan komma på som jag vill dela med mej av..

favorit färg?
blå

favorit godis? Bra blogg!
tack så mycket, och det måste nog vara choklad

ERKÄNN ATT DU ÄR KÄR I MIG`? :D OCH ATT DU GÄRNA SKULLE VILJA HA MIG :o? BEUNDRARE (A)
Alltså så här är det, jag är ganska jätte kär i dej men det är lite genant.. Men jag vill hemskt gärna ha dej!!!!!! :D

hur lång är du? :P
Senast jag mätte mej var jag 174 cm

hur kan ud vara så fin?
aw sötnos, jag håller verkligen inte med, men jadu fråga mina föräldrar ;)

trivs ud i skolan ?
ja

har du bra vänner?
helt klart!

längtar du tebax te när du var liten?
ja som fan

är du kär?
alltså nej kär skulle jag nog inte säga att jag är, men känslor finns.

är du singel?
ja

vilken färg är din favorit?:)
blå

vad vill du jobba som? :D
helt ärligt, jag vet inte, jag vet iaf att jag inte vill ha nåt kontorsjobb där man bara sitter inne och stilla hela dagarna! ;)

ASSA, OMG! JAG BARA Ä-L-S-K-A-R DIN BLOGG, assa ja dööörr :$$$$, ja undrar bara om du skulle vilja bli min bästa vän? :$$$$ <3333333333333
Assa ja typ döööör för din blogg OH MY GOSH.
PUSS PUSS :*
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHH JACOB JÄVLA SÄRBARN SJÄLVKLART VILL JAG DET!
FAST TRODDE REDAN VI VAR DET? TACK, DEN KÄNDES :'(
PUSSSSSSSSSSSSSSS :*

ÄR DU KÄR I NÅN? VEM ISÅFALL?
jag är kär i dej

blir man av med oskulden om man kör upp en banan?
du får väl testa och se? ;)

kan du nämna dom tre finaste tjejerna i niorna ( varje klass: a,b,c&d)?
Om du vet vilka killar som finns, ta dom med! =)
9a: Jasmine, Michelle, Rebecca, Andreas, David, Philip
9b: Denise, Melinda, Nalin, Axel, Filip, Lukas
9c: Isabell, Louise, Carolina, Adam, Ola, Rikard
9d: Hannah, Emelie, Sabina, Sebbe, Gabriel, Jesper

helt ärligt nu, vad tycker du om mig?
& vad tycker du om att vi har glidit ifrån varandra?:(
Sandra, jag tycker du är en helt underbar vän som alltid finns där och man kan verkligen vara sej själv med dej och det uppskattar jag så enormt. Du är så jävla bra, hoppas du vet det.
Och att vi glidit ifrån varandra hatar jag sjukt mycket :(

snyggaste killen i 9an? :)
när blev du av med oskulden, om du har?
Sebbe Andersson, och för ca ett år sen.

när och med vem fick den riktiga pussen?
om man inte ska räkna med pussarna och det när man var liten då inget var seriöst så var det nog när jag var typ 12 tror jag med en som heter jonatan

vem var din första riktiga kärlek??
alltså, min första RIKTIGA kärlek var sebbe.

Kan du lägga upp ett video klipp om hur du sminkar dej? :) 
älskar din blogg verkligen :)
Videoblogga och jag går inte riktigt ihop, sen så använder jag inte mycket smink och det är inte alls komplicerat men visst jag kan nog göra ett försök.
Och tack så hemskt mycket! :)

vilken är din favoritlåt? :)
Riktigt svår fråga men en låt som spelas mycket i mina hörlurar just nu är Eminem - Cinderella man

skulle dina betyg vara bättre om facebook inte fanns?
ja något skulle jag tro, fast kanske ändå inte så mycket bättre för jag skulle ju fortfarande sitta vid datorn

favorit bok/författare?
Jag har inte läst så mycket böcker av olika författare men Katarina Von Bredows böcker är riktigt bra och så måste säga henne och hennes bok syskonkärlek

om du fick 2 milj, vad skulle du göra med dem?
Oj, jag skulle väl donera bort lite till nån fond och sen åka ut och resa!

om du fick chansen att vara världskändis under 5 år och tappa kontakten med alla dina vänner skulle du ta den chansen?
nej det skulle jag inte

om du fick vara någons kändis bästakompis vem skulle du vilja bli bästakompis med då? t.ex shoppa, äta, följa med på konserer/spela in film m.m och varför den kändisen?
helt ärligt, vet inte, men typ justin bieber bara för att jävlas med alla tjejer som älskar han och göra dom avundsjuka, fast han skulle man väl kanske hellre vilja vara tillsammans med bortsett från hotbreven och allt möjligt selena gomez får stå ut med. ;)

vem är dina bästabästa vänner absolut bästa vänner?
alltså, jag har ju flera nära vänner, men mina absolutbästa vänner är elin och seidi

har du bråkat med nån på den senaste tiden?
nej

vem mer skulle du vilja mer följa med på jb filmen ?
haha jag vet inte, inte nåt jag går och funderar på?

och har du bara elin som bästavän eftersom du tjajar så mycket om henne?
Nej, visst hon är den som står mej närmast men hon är inte den enda.

visst är vi kungar, kfem?
absolut hfem!

vad var det som fick dig att börja träna simhopp?
och vad är det bästa med simhopp?
btw älskar din blogg! <3
Min bror gick på simhopp förut så jag tyckte det verkade kul. Och har alltid älskat att hoppa från höjder och att bada, vilket hela min familj förutom min mamma också gör så jag tror det var typ det.
Och oj det bästa, det är nog känslan i luften när allt går bra och sen när man landar i vattnet rätt utan att slå sej någon stans.
Och tack så jätte mycket! :)

har du tappat kontakt med någon nära vän? älskar din blogg !
Ja, en som stod mej väldigt nära, men vi har fått upp kontakten igen, inte riktigt på samma sätt dock.
Vad gulligt, tack!

vad är det bästa med dina föräldrar?
Haha, det är väldigt svårt att peka ut nåt som är "bäst" hos dom, men bl.a att dom alltid finns där och stöttar mej om jag behöver det och älskar mej oavsett vad. Och att jag får pengar då och då! Haha okej nej jag driver.

Vad tkr du om Lady gaga's kläd stil?
Väldigt utstickande och sjukt ful!

Vilka 3 kvinnliga kändisar är sötast? 
mina är
Eva Longoria 
Rihanna 
Jessica Alba
:D
Haha okej, jadu sötast vettefan men tre söta är Jessica Alba, Lauren Conrad, Vanessa Hudgens

Vilka är dina 3 Snyggaste/hetaste kändis killar? 
Mina är 
Rowan atkinson, grrrr!
amir som har gaybloggen ;)
och finns ingen mer? elr du kanske vet ngn? :D
HAHAHA nu tänker jag vara seriös till skillnad från dej och det är samma här som med tjejerna, kanske inte dom snyggaste/hetaste men snygga och heta är dom och det får väl bli Zac Efron, Taylor Lautner, David Beckham

är du oskuld?
nej.

hur lång är du och hur mkt väger du?
Senast jag mätte mej var jag 174, och helt ärligt jag vet inte, jag gillar inte att ställa mej på vågen. Men jag skulle gissa på omkring 70.

när grät du senast?
jag minns inte när jag grät på riktigt senast faktiskt

vad är din favorit mat och vilken mat hatar du?
favorit är kyckling och det finns massor av mat jag hatar men bl.a vanlig kokt potatis

om du fick leva i en tecknad värld vilken skulle du valt? vrf?
Ingen aning faktiskt, tänkte säga lejonkungen för att jag älskar den filmen men sen kom jag på att den är ju sorglig, haha

är du nöjd med ditt utseende?
nej

någon förebild?
Min mamma, om någon

vem är din "bästa vän" ?
Elin Kanervisto

trivs du där du bor och trivs du med din familj?
Ja det gör jag verkligen på båda!

visst är jag smartare än dig? (a)
HAH, ska vi behöva ta den diskussionen igen? Jag är smartare än dej och kommer alltid att vara det vännen min :)

har du bra betyg?
Ja det tycker jag, fast det skulle inte skada med högre betyg

skulle du kunna tänka dig att ha trekant eller gruppsex?
HAHAHAHAHAH herregud nej

Frågestunden är avslutad

Låg och segade typ hela förmiddagen i sängen tills jag fick mej ett ryck och kom på att jag måste träna. Så jag körde på min träningsgrej i 20-30 minuter och sen lite situps men sen fick det räcka för har en sån träningverk från träningen igår. Och som rubriken säger så är frågestunden avslutad så nu ska jag sätta mej och svara på alla frågorna!

Sakna

HAHAHHAHAHAHA jag hittade en bok från dagis förut där min dagisfröken karin skrev och ritade saker som hände under min tid på avdelningen nyckelpigan på dagiset gränden. Och jadå jag var jätte glad när jag var liten och fick strumpbyxor i present som jag inte ville ha, jätte glad verkligen, det kanske översta bilden visar? ;)
Fatta att det där var 2001-2002, liksom kolla, jag fyllde 5 år, det var riktigt längesen och jag saknar det så in i helvete. Det är säkert bara jag som tycker det här är intressant eftersom det är mej det handlra om, haha. Men liksom nu äter emma lunch vid det runda bordet där sitter bara de stora barnen, hur stor var man när man var 5?Antagligen var man väl jätte stor då enligt en själv.

I guess it's true, you can't take the hood out a homeboy


Sjukt gammal bild.
~
Det blev att cajsa och elin kom hit istället men en liten stund senare drog vi upp på stan och träffade marcus. Så vi satt på mc rätt länge och hade otroligt nog riktigt kul. Marcus är så jävla störd men ändå så skön! När klockan börja närma sej 11 drog vi hem till elin och marcus drog nån annan stans haha men det blev ingen lång stund hos elin för strax före 12 drog jag hem och nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mej för jag har så jävla tråkigt..

Underbara människor

Gårdagskvällen spenderades alltså med angelica och seidi men även med sandra och jennie en stund då vi var ute och snackade massor. När sandra och jennie drog så invarderade vi andra mellringe som terrorister. Vid halv 12 drog vi hem till mej och bara satt och snackade om allt till 2 typ då seidi drog hem och ett tag senare somnade jag och angelica. Idag vakna vi och käka typ sen var jag tvungen att dra på träning. Som var riktigt kul även fast jag nog gjorde världshistoriens fulaste volter HAHA.
Nej nu måste jag sätta igång och fixa mej för att sen dra och träffa cajsa och elin!

so damn disappointed

Det här får nog bli sista inlägget för dagen för kommer nog inte sitta vid datorn sen. Men under tiden kan ni ju passa på att fråga nåt i min frågestund för den har ni väl inte glömt bort? ;)
Klicka här för att komma till den, fast ni har väl säkert annat för er en fredagkväll, eller kanske inte?
Puss

april april


Som alla vet är det ju 1a april idag, har faktiskt inte ens försök lura någon. Och så har jag inte lyckats blir lurad heller. Men jag funderar på att lura angelica och seidi med nåt, men vet inte hur. Haha nu hoppas jag att ingen utav er hinner läsa det här innan ni kommer hit, för då har jag failat totalt. Men eftersom att båda har träning så är det nog rätt omöjligt. ;)

känner mej helt jävla random här i min ensamma väntan HAHA


Hyffsat hungriga tjejer. Så jag funderar på att gå och fixa nåt att äta men vet inte vad, och angelica kommer snart, tror jag. Så kanske ska vänta på henne så hon inte behöver svälta ihjäl? Ganska smart drag.

It's Friday, I'm in love

Jag vet att du älskar mej evelin..
~
Fick sluta halv 2 idag för vi hade ingen idrott, känns som att vi får sluta tidigare och ha håltimma ganska mycket nu för tiden. Vilket är jävligt skönt. Ikväll kommer angelica hit och sover här vilket var ett bra tag sen så det blir riktigt underbart, och så kommer nog seidi göra oss sällskap också. Fast ingen utav dom kommer förns om flera timmar så vet inte riktigt vad jag ska göra nu på dagen. Funderar på att plugga lite, ligger efter i matten och har nån uppgift istället för att vi skulle ha idrott men det lockar inte att plugga på en fredag..

RSS 2.0