PÅSKLOV

Hade en jätte bra start på mitt lov igår med härliga människor.
Dock varade inte den bra starten särskilt länge, mår som jag förtjänar och så får jag inte vara ute längre än till 22.00 tills vidare, även på helger! Ljug aldrig för era föräldrar, okej?! Det är inte värt det.

I'm alive

Har egentligen inte tid att blogga just nu, men tänkte ge er en update så ni vet att jag lever i alla fall. ;)
Har nyss skrivit ett CV och ska nu påbörja ett personligt brev för sommarjobb hos ÖBO, det är bra att vara ute i tid.. Verkligen, typ 2 dagar innan sista ansökningsdagen hehe.

Seiiiiidi

Har precis hjälpt denna mupp att skaffa blogg. Den är inte fixad eller så än, men det kommer väl haha. Tycker ni alla kan ta och checka in den häääär!

Morotsku..

Alltså jaa, man kan ju hitta normala saker i hemkunskapen, bland annat en morot som utav sej själv ser ut som en kuk. Vi är mogna, okej..
Hur som helst, har efter skolan bara pluggat och nyss kollat på Wrong turn med Seidi. Rätt bra film faktiskt!
Om mindre än en timma väntar ett nytt BB avsnitt, weiiooo.

Så sant så

Men ofta ex. bilen svänger bättre när man gör så? Det tror jag.

Ibland känner man sej älskad..


Life’s a game and but its not fair


Att vakna upp till en rosa himmel är inte helt fel, okej jag ska ge mej nån gång med mitt jävla väder. Fan.
Förövrigt har jag haft en jätte bra dag, trots lång skoldag. Men efter gjorde Emma mej sällskap tills min buss till träningen kom, hade en jätte rolig träning på 3 timmar. Känns lite i benen och magen efterå dcokt..

GAAAAAAAAHHHHHHHHH

ÅHHHHH!!! Kommer sitta fastklistrad framför TVn i december.
Dock tror jag inte det här kommer kunna toppa de gamla avsnitten, tror faktiskt det här kommer bli en stor besvikelse. Men jag kan ha fel, vem vet det kanske blir ännu bättre? Men det har jag tyvärr svårt att tro..

Let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Känns som att jag hunnit med massor idag; skola, häng utanför ica med Elin, Jenny, Lollo, André och Anton, datorn, sovit i badkaret (jag skulle bada men var såpass trött att jag somnade), pluggat och nu datorn igen.
Okej det är mycket för mej haha, det är i alla fall mer än vad jag brukar göra på en vanlig måndag. Ska ta och kolla på ett par avsnitt av OC nu i sovkläder och jordgubbste till, hööög mysfaktor haha!

Jag har inget liv

Alltså OMG kolla min snygghetslista, jag är med på den 6 av 10 ggr hihihihihii.
Nej jag driver, men vad jag syftade på med den här bilden är bara kolla hur töntigt det är! Visserligen har de flesta slutat med dom, men kom igen.
Nu ska jag duscha, hejdååååååå.

Söndag 18.20

Haft en riktigt härlig dag, har suttit med Seidi och bara pratat, ätit frön och njutit av vädret innan jag åkte till stan för att träffa Cajsa. Där vi satt på soldäcket vid slottet och pratade om lite allt möjligt, ibland är livet allt bra!

What a beautiful morning

Sjukt bra start på dagen med frulle på balkongen och sedan fortsatt sola där. Känns som att det kommer bli en härlig dag, även om planerna är oklara just nu, förutom en träning mellan 3 och 5. Kan inte klaga!

HEEEELG

Varken Cajsa eller Elin sov här inatt, men har ändå spenderat dagen och kvällen med dom och Nisse och Anton. Är supermega trött så orkar egentligen inte blogga, så ska ta och gå och lägga mej. Godnatt!

En la escuela


JAG ÄR SNYGG, OKEJ.
Sitter och arbetar med Isalm grupparbetet, det är ju lagom kul. Verkligen, religion är ju mitt favoritämne. :)))
Slutar om typ 5 minuter och då beger jag mej mot stan med Elin och Cajsa. Senare ska jag träna och sedan umgås med mina brudar igen, som sen förmodligen sover hos mej så hör av mej imorgon!

-


Vi på träningen har talproblem..

Jag: Lisa, vill du fika på mej med det där taket?
Lisa: ...

Maja rabblar upp olika djurungar:
- Valp, föl, kossunge

Det är väl förmodligen bara jag som tycker det är kul, för jag har så grym humor!

Kommer du ihåg? Vi var kompisar som små. Sprang runt och lekte, det var roligare då.

Har haft en superbra träning, det är så skönt att äntligen kunna röra på mig någorlunda igen.
Jag missade bussen efter träningen så tog mig en skön promenad in till stan istället, träffade Cajsa och Phille väl uppe på stan ett tag innan jag begav mej hemåt. Är så där härligt trött nu, fan vad skönt!

Fritid?

Alltså älska, är det bara jag som automatisk blir på bättre humör av solen? Fan vad härligt det är!
Kom hem ifrån stan med Cajsa för ett tag sen och nu ska jag snart sätta igång och plugga, faaan vad jag inte har lust.
Har aldrig förstått grejen med läxor och annat plugg, liksom det heter väl ändå FRItid av en anledning, eller?

FAN

Något annat som jag också är sjukt besviken på är att jag lyckats paja min mobilladdare. Den är böjd, hur lyckas man?!
Alltså fan, jag borde inte få ha elektronikprylar.
Nu ska jag sluta vara negativ och istället bjuda på en låt som i alla fall får mej mer positiv!

Besviken

Efter träningen köpte jag mej min första Calippo Shots, dom har alltid varit slut tidigare när jag tänkt att köpa, men på gustavsvik fanns det faktiskt!
Hur som helst, måste säga att jag är sjukt besviken på er alla som fått mej att tro att det här är någons sorts sensation och att man får 7 munorgasmer på raken av att äta den. Den var god, men långt under mina förväntningar. Den smakar lite som twister, en fet tummen ner för den!

Here we go again

Har precis sökt ytterligare sommarjobb nu, den här gången inom lite allt möjligt. Hade planerat att söka "drömsommarjobbet" nu när jag tillslut fixat så jag får sommarjobb på LIEN blir STOR, men jag hittade det inte på sidan?
Så jag sökte en massa andra saker istället haha. Nu ska jag strax slå på TVn för ett avsnitt av Big Brother, älska!
Så jävla snygga!

Kläääääniiing

Sitter och kollar balklänningar och har gjort ett bra tag nu. Fan vad svårt det ska vara att hitta någon man verkligen vill ha. Det är visserligen nästan 3 månader kvar, men tiden går snabbt och snart står jag väl där i panik utan balklänning eller avslutningsklänning.
Fast slutar ju trots allt bara 9an så det ska väl gå och få fram något!
Min konfirmationsklänning förra året, den är inte alls så lång som den ser ut att vara!

Sommarjobb

Har precis skickat iväg två sommarjobbsansökningar lite sent sådär typ sista dagen. Men har gått runt och tänkt äh jag behöver inte söka något mer än på LITEN blir STOR för chefen har ju sagt att jag kan få jobba där. Men jag får inte tag på han så jag verkligen kan bekräfta att det är så, vad har man ett jobb för om man aldrig är där? Förstår inte.
Så nu har jag i panik sökt på sjukhuset och service någon stans, hoppas att jag får något nån stans. Annars får jag väl stå på stan och spela och sjunga så där talanfullt som bara jag kan liksom eheh...

Du gav mig din hand, jag gav dig mitt allt

Har städat i stort sett hela dagen förutom ett tag då jag hade besök av Seidi haha.
Alltså ibland är det kul att städa, när man hittar gamla saker man gjort när man var liten eller bilder, som de två ovanför. Måste säga att jag var rätt cool när jag var liten, väldigt tjock också haha!

Du gjorde alla sagorna till verklighet, och utan dig mamma så är jag inte hel


Prag 2010

Bilderna är ungefär två år gamla och är ifrån när jag var i Prag, med pappa och mina två yngsta bröder. Hade glömt bort att jag hade dom här bilderna haha. Det är en riktigt cool stad faktiskt, allt är så gammaldags med fina byggnader. Skulle lätt kunna åka tillbaka dit, fastän vädret var tråkigt när vi var där.

Lördag

Jag lyckades jogga en runda utan att stanna och utan att knät fucka ur just då, däremot har jag väldigt ont just nu. Men det känns ändå väldigt skönt att ha rört på sej lite grann haha.
Nu ska jag ta och fixa mej lite sen kommer Cajsa hit, har ingen aning om vad vi hittar på!

Ut och jogga!

Min tränare smsade strax efter att jag lagt upp förra inlägget att träningen är inställd för typ alla är sjuka så nu ska jag istället testa om jag kan jogga, med tanke på mitt knä alltså. Och min kondition som inte finns hehe.
Wish me luck, har inte joggat/sprungit sen i somras eller nåt.

I'm not gonna beg, not gonna crawl, not gonna need you if I fall so why am I crying

Hade en supermysig kväll igår med Niklas, Evelin och Michelle och en stund med Elin och Anton. Spel, mat och film stod på schemat. Kom hem strax efter 12 och somnade då direkt.
Idag ska jag träna klockan 3 sen ska jag spendera kvällen med Cajsa!

Grupparbete

Sitter i skolan och ska göra ett grupparbete om Islam med Elin, kan ni gissa hur det går med tanke på att jag är inne här?
Heheh, det är inte vår starkaste gren det där med grupparbete. Fast har faktiskt tänkt att sätta igång nu, det ska ju vara inlämat om en vecka. LYCKA TILL EMMA OCH ELIN, LYCKA TILL!!


Like the clouds you drift me away, far away. And like the sun you brighten my day.

Idag tränade jag igen efter 4 veckors uppehåll pga lov och mitt knä. Känns otroligt skönt, fast jag tog det visserligen väldigt lugnt eftersom jag fortfarande har ont i knät. Får väl se hur lång tid det tar innan knät blir helt återställt, om det ens blir det. Har läst att det kanske inte blir det, fan alltså.
Nu ska jag fortsätta med mitt SO arbete som ska vara inlämnat imorgon, wiihoooo.

I'm så såryy

Ursäkta mej så hemskt mycket för mitt uttalande, det var visst inte så att jag blivit anmäld eller liknande så att jag inte kan se evangemanget längre. Det är tydligen borttaget, tur är väl det för mänskligheten. Så vi slipper de äckliga bilderna, då kan man ju fråga sej varför jag la ut en sån bild på min blogg? Och det var en bra fråga det..
Nu pratar jag givetvis om armhålsbrudarna. Usch.

RAKA ER JÄVLA ARMHÅLOR FÖR I HELVETE!!

Som förmodligen ingen missat så har såna här bilder dykt upp på facebook hela dagen. Jag bestämde mej då för att skriva en och annan omogen kommenatar, som den på bilden ovan som gjorde så jag inte längre kan se varken evangemanget eller bilderna längre.
Men kom igen, hur äckligt är det inte? Visserligen har jag lite utav en kroppsbehåringsfobi, så jag tycker det här är extermt vidrigt. Jag personligen tycker till med att killar ska raka sej under armarna, eller alltså det ser väldigt mycket fräschare ut då. Men det är ju min åsikt det.

I keep building walls up but you tear ‘em down

Tror jag ska starta en modeblogg, jag menar, kollar bara på min snygga outfit idag!
Nejfan, skulle aldrig falla mej i smaken.
Anyway, den här dagen har nog varit den segaste i hela mitt liv, den har i stort sett bestått av kemi. Både i skolan och sen hos min bror där han hjälpte mej plugga. Det ska bli så skönt efter provet imorgon, då slipper jag kemi för typ all framtid, jag bara hör en änglakör sjunga hallelujaaaaaaah.

Jag och milla diskuterade melodifestivalen i lördags..

Kan inte annat än hålla med henne på Ulrik punkten haha!

And you might be with her but I still had you first

Humöret har varit på topp hela dagen idag, tänk vad lite sol kan göra. Satt ute och solade halva slöjdlektionen, när vi slutat åkte jag till stan med Jenny och Alicia för att dubbelkolla om jag skulle få sommarjobb på min gamla prao, men chefen var inte där, som vanligt!
Jag drog sedan vidare till min bror som hjälpte mej att plugga kemi inför Nationella, det gick oväntat bra faktiskt!

FUCK MY LIFE

Ibland undrar jag hur det kommer det sej att jag har MVG i hemkunskap, eller hur jag tänker faktiskt.
Ställ aldrig föremål på spisen, speciellt inte direkt efter ni använt den!! Ni ser ju hur det gick för min vattenkokare. :)))
Förövrigt vet jag om att min spis är smutsig, och ja den ska rengöras.

Final!

Melodifestivalen om ca 10 minuter! Nu röstar ni på Ulrik Munther?! Okej bra, tack. Det var allt för mej.

Gulligt


Sammanfattning

Hann aldrig blogga igår eftersom att direkt efter skolan åkte jag till stan med Elin för att hämta mina nya bebisar som jag redan smutsat ner haha, när jag kom hem bakade jag och mamma massa sen drog jag och Elin vidare på fest som spårade ur totalt så vi fick dra hem tidigt.
Idag vaknade jag vid halv 8 (!!) för att sen åka till Haga centrum och sälja fikat vi bakade igår med Niklas för vår spanienresa. Det gick bättre än väntat, vi fick in 400 kr var!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

1. beskriv dig själv med ETT ord!
Konstig!
2.vilken är din favoritlåt?
Nicki Minaj - Starships
3. varför är din rumpa så jävla sexig??!??1
För den vill vara som du hehehhe.
4. ska vi kolla på svenssonsvensson tsm? :$$$$
// PUSSSSSS ELIN
Självklart! Puss!

är du oskuld?
Nej.
kan du berätta om ditt senaste ex?
Det finns inget att berätta.

erkänn att du älskar mig till 100?;)
Nej, men till 110! ;)

5 snabba:
cola/fanta?
Cola.
max/mc'donalds?
Mc'Donalds.
hund/katt?
Hmm.. Båda!
natt/dag?
Dag.
sommar/vinter?
Sommar!

är du kär?
Nej, faktiskt inte.

vilka bloggar läser du? :)
Dennis Widehammars, Fanny Alméns, Elin Kanervistos, Cajsa Buxbaums, Angelica Angelholms, Clara Henrys, Anna Ellinor Lindes, Nina Zalbo Lundgrens och kikar in på en del andra ibland!

Popcorn/Chips
Chips!
Godis/glass
Glass.
cola/ramlösa
Cola.
1 supernära vän/tusen vanliga vänner ´
Tusen vanliga, skulle tröttna på att bara umgås med en enda person haha.
liten etta/villa mitt i skogen
Villa mitt i skogen.
hus/lägenhet
Vill ju helst ha hus, men bor i lägenhet.

Skulle du kunna ha sex med en total främling?
Det beror helt på läge, mitt humör och hur han ser ut typ haha.

Har du gjort din header själv?
Ja det har jag.

Nu ger jag igen!;)<3

Slicka på en snigel eller en krabba?
En krabba!
Äta hästskit eller koskit?
Hästskit.
Hanna w eller kissie?
Hannah W.
Tatuera in en gul eller en limegrön kuk på pannan?
Limegrön, fett coolt! ;)

hehe älskar dig med!(aaa)<3
I love youuuuu. <3

Vad använder du för trosor?
Spets och vanliga.

två snyggaste killarna i varje 9a?
9A: Nisse, Felix
9B: Daniel, Emil
9C: Adrian, Simon
9D: William, Geovanny
9E: Jakob, Filip

Favorit låt?
Kolla högre upp!
Favorit färg?
Blå.
Favorit artist?
Eminem och Petter.
Favorit skådis?
Wentworth Miller och Charlie Sheen!
Favorit mat?
Kyckling med nåt gott till.

Vad ska du gå på gymnasiet??
SAM - Media på John Bauer

Vad vill du jobba med i framtiden?
Just nu, mäklare.
Var ser du dig om 10 år?
I USA! :D
Hur många barn vill du ha?
2-3 st.

är du oskuld?
Nej.
vilken är din favoritställning?
Haha!

Vad har du för relation med knark?
Jag har ingen relation till knark!
Skulle du kunna tänka dig att pröva?
Nån gång i livet måste man ju testa, dock kanske inte den värsta sorten.
Vad skulle du göra om du fick reda på att en vän/syskon eller liknande höll på?
Det tror jag inte riktigt man vet förns man hamnar i den situationen faktiskt.
Bästa minnet från du var liten?
När min lillebror föddes!
Älskar din blogg (:
Kul och höra! :)

Vem är din favorit i bb?
Svår fråga, har nog ingen direkt favorit just nu.
Vem tycker du minst om i bb?
Joe.
Vem är snyggast i bb?
Marcelo och Amandus!

Nicki minaj / Beyonce?
Nicki Minaj.
Rihanna / Lady gaga?
Rihanna.
Eminem / Jay-z?
Eminem!
Drake / akon ?
Akon.
och sen lite random sådär
Vem vill du ska vinna mello i år? tror du det går bra för honom/henne i ESC?

Ulrik Munther så klart! Fast tror inte det skulle gå bra för han, så typ Danny eller Loreen om man ska se det så.

har du några piercingar var isåfall?
Öronen om dom räknas? Haha.
favoritämne i skolan?
Bild och hemkunskap.
vad har du för operatör?
3, ska du busringa?

Hej?
Hej!
Tror du jag har en penis?
Ja vad skulle en tjej som dej annars ha?
Vad skulle du valt, att dricka din egen spya eller slicka på ditt bajs?
Haha euw, slicka på mitt bajs tror jag.
Är du lebb?
Bara en halvtimma om dagen.
Skulle du vilja slicka mig i örat?
Ja tack gärna!
Hejdå?
Hejdå!

rakar du fittan ?
Ja.
hur många har du legat med?
3 personer.
har du gjort nått i livet du ångrar kan du berätta?
Ja det har jag väl, men inget jag kan komma på jag vill berätta nu.

Ska inte vara lika äcklig som vissa andra här så en enkel fråga, finns det någon du hatar mest av alla i hela världen?
Beror på hur seriöst man menar med hatar, men nån jag "hatar" är en föredetta vän till mej.

vad har du för betyg?
1 G, 13 VG och 3 MVG.
hur många poäng har du?
265.

Hmmmmmmm....
Emma, här kommer det normala o onormala frågor!
1. Hur många LÄSARE har du? :*

Det går upp och ner väldigt mycket, mellan 40 och 80 läsare per dag ungefär.
2. Gillar du snopp? (A)
Ja, speciellt din! :*
3. VARFÖR är du så SMEEXII för???
För att jag nyss kliade mej på tutten......
4. Ge mej dit ass.
Okej, som du vill!
5. JAG VET ATT DU ÄLSKA MEJ?!
SOM FAAAN!

hur är din drömkille?
Alltså, jag tycker inte riktigt man kan besvara såna frågor. För så fort du blir kär i nån så försvinner ju alla dina "krav" som en kille ändå inte skulle kunna leva upp till.

har du någonsin rökt?
Ja, fast är absolut inte beroende!
har du någonsin varit full?
Ja.

Har du strulat med nån du inte känner nån gång?
Haha ja.

Kan du slicka dig på näsan?
Haha kan slicka på "början" av näsan, men inte typ nästippen eller nåt sånt mysko.


Uttråkad

Klickade upp den här bilden när jag satt precis så haha, vilket inte är nåt ovanligt. Åhh jag har så tråkigt.
Avslutar frågestunden ikväll eller imorgon så passa på att fråga nu! ;)

Home

Är hemma ifrån skolan för jag har kvinnliga problem, om ni förstår.. Alltså en sjuhelvetesjävla mensvärk, som grädde på moset ska jag må illa utav den också, så kände inte riktigt för att gå till skolan då.
Så nu har jag tänkt att sätta på några avsnitt av min favoritserie OC, förgyller alltid dagen!
Slänger även in den härliga introlåten till OC.

SPRID VIDARE

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

Logga ut ifrån fb eller liknande, luta er tillbaka och titta på den här videon. Det tar en halvtimma, men budskapet i filmen är viktigt. När ni sedan sett videon så sprider ni vidare den överallt, tro det eller ej men det kan ha påverkan. Så gör det för de här barnens skull, tack!


.

Det här är ett urdrag ur ett väldigt bra inlägg jag precis läste på Mollies blogg, och jag tycker att ni borde ta er tid och läsa hela inlägget här.

When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark, that's when I look at you.

Dagen har verkligen jätte seg, i skolan var tre utav sex lektioner NO inför nationellaproven om en vecka. Det ser jag inte fram emot. Och hemma har jag bara degat framför TVn. Jag borde ta tag i plugget, men jag fattar i stort sätt ingenting av kemi, som vi har på nationella. Weeeej.
Nej, jag hör av mej när jag har något intressantare att skriva, puuuss.

So what do I do 'cause I still love you

Dom här två låtarna ger mej alltid en konstig känsla i magen och jag får flashbacks till en tid i mitt liv för ungefär två år sedan. En rolig, spännande och underbar tid i mitt liv.
Det sägs att om du en gång verkligen älskat en person kommer du aldrig sluta älska den, och det är ord jag tror på.

Can't stop 'cause we're so high, let's do this one more time

Åkte direkt till Gustavsvik efter skolan för att träna Emmas grupp eftersom hon själv inte kunde komma och jag inte träna pga mitt knä. Simmade även i en halvtimma efteråt så jag fick röra på mej lite grann iaf, har ju inte kan göra det på över en vecka. Får lite smått panik då haha.
Förresten, ni glömmer väl inte bort frågestunden?! Kom igen, fråga på nu, avslutar nog den på torsdag! Länk till frågestunden hittar ni här.

Det finns en annan sida, det finns nånting jag aldrig ser. Men jag vill inte veta vad för därifrån syns längtan mer.

På översta bilden ser ni ett exempel på vad vi brukar roa oss med på träslöjslektionen, det är otroligt att jag inte har IG i träslöjd. Och på andra bilden ser ni det jag fick med mej hem efter en dag på stan med mamma, beställde även ett par nya converse som kommer på torsdag. Längtar, haha!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Ni glömmer väl inte bort att rösta på Sipan som är autonominerad i Big Brother?!
Ingen vill väl ändå att han ska åka ut? Nej tänkte väl det, dåså, ring och smsa på:
Telefon: 099-41801
Sms: Sipan till 72400

FRÅGESTUND

Inga frågor är för dumma att ställa, så det är bara att fråga på!

Jag kan nåt ni inte kan..

.. Slicka på min egen tunga!
Bild från sommaren 2010.

SUMMERFEELINGS


Starships were meant to fly

Hade en mysig kväll igår med Elin och Cajsa, vi var som sagt ute och åt och sen avslutade vi kvällen hemma hos mej med film.
Idag vaknade jag tidigt för att åka och lyssna på vår gamla konfirmationsledare som skulle berätta om när hon var i Tanzania och sen jag kom hem har jag suttit på balkongen och njutit av det härliga vädret. Älskar att dte äntligen blivit vår!!

Ingen vet ifall det verkligen hänt

Angelica sov hos mej igår efter en kväll med henne och Seidi. Vi begravde min bebis, lagade mat och var i gården.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än tagit mej ett långt bad haha, men ska om en stund börja göra mej i ordning för en kväll med mina favoritbrudar. Vi ska ut och äta för att fira Cajsa som fyllde år igår!

Funderar..

Leker söt och religiös med ett kors i örat. Fast, ibland är jag ju religiös på riktigt, confusing.
Sitter här med hög musik i högtalarna och sjunger med lika högt samtidigt funderar på om jag nån vacker dag ska videoblogga, fick ju en kommentar om det för ett tag sen. Men jag har så himla svårt att vara seriös..
Vi får se om det dyker upp nåt nån gång kanskeee.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Idag fyller min fina vän Cajsa hela 16 år. Ni får se upp i trafiken nu när hon börjar övningsköra, det kan bli farligt..
Anyway, stort grattis, hoppas du får bästa dagen!!
Jag älskar dej!

Lär dig kinesiska!


Hälls

Eftersom mitt knä fortfarande är stukat så kunde jag inte träna idag, så istället kör jag på raka motsatsen.
Åker till Hälls och fikar med Elin och Jenny. Vi satt där i några timmar och hade det jätte mysigt. Vi träffade även André som praoar där, så lyckad kille som tappar en glasflaska ner för trappan haha!

RSS 2.0