The last day of 2013

Sista dagen på året, därför slänger jag in en grym mashup med de största låtarna från 2013!
Jag hoppas ni alla får en fantastisk kväll och en bra start på nästa år. Livet kommer ju uppenbarligen inte förändras så där över natt bara för att det blir ett nytt år, men man kan ändå hoppas på att året blir bra. Jag hoppas och tror jag kommer få ett bra år, jag ska liksom på Avicii, jag fyller 18 och ska till Magaluf med brudarna. Jo det låter rätt bra än så länge.
Gör det som får er att må bra ikväll och ha det så jävla kul nu!

EFJWEOJ

Laddaren till min dator gick sönder tidigare ikväll, den tycks ha blivit överhettad efter max 20 min i laddning. Och eftersom det är datorn från skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra..
Så ett tag framöver lär det väl mest bli mobilinlägg och inte heller någon ny design. 

Just det ja

Jag ska ändra på min desgin som jag haft nu i cirka två år eller något. Så fort jag orkar och har tid!

Mitt 2013

Ända fram till sommaren tränade jag som en idiot, sex gånger i veckan. Ingen vila var det som gällde. Sedan blev jag väldigt lat under sommaren, och under hösten har jag dragit på mig hur många förkylningar som helst, så träningen har inte riktigt kommit i första hand efter det.
Joggade dock min första mil i somras ändå, och kanske min sista också. Har knappt joggat/sprungit sen dess haha..
Har varit i Tandådalen med skolan och åkt skidor.
Jag och Julia åkte limo för första gången.
Kollade på några inspelningar av kändishoppet. Fick även chansen att få internskämt med Adam Alsing, då jag, Maja och Selma hoppade för kändishoppet då de skulle testa ljusen och kamerorna osv. 
Jag red häst för andra gången i mitt liv.
Har umgåtts med fina vänner.
 
Har festat lite.
Har firat min storebror Jonathan på studenten.
Har haft en fin sommar med sommarstugor, Gröna Lund, Danmark, Öland, glass, min första kräftskiva, bad, jobb och så vidare.
Under sommaren, närmare bestämt den 18 juli fick jag en brorsdotter. Det blev en liten Astrid, som kan vara bland det sötaste jag sett.
Har bokat resa till Magaluf med mina brudar från klassen, idag är det dock inte 351 dagar kvar, utan 228 dagar!
Köade med Sofie och Julia tidigt på morgonen för Avicii biljetter, det var det värt.
Har väl tagit lite egobilder under årets gång också, haha...
Hade dogdeboll turnering som julavslutning, där vi skulle vara utklädda till Mean Girls, alltså filmen. Det syns inte riktigt. Vi sög dessutom, men det var lite kul ändå.
Har firat jul.
Har varit på bröllop.
 
 
Nu är bara nyår kvar. Okej i princip alla bilder är från instagram, så de som följer mig där har redan sett allt detta haha. Men det var bara så jag kunde få tag på bilder utan att behöva anstränga mig massor haha.
 
 
 
 

Nyår... imorgon??

Imorgon är det nyårsafton, sista dagen på 2013. Det är sjukt vad tiden gått snabbt, det känns som att det här året började för ca två månader sen. Jag kan inte riktigt förstå det, det känns så overkligt. 
Tänkte göra en sammanfattning av året, speciellt med tanke på att jag knappt bloggat i år. Men jag insåg sedan att en del utav bilderna är på en dator utan skärm, tangentbord och datormus. En del låg på mobiler som gått sönder och försvunnit. Så det blir väl kanske inte så bra, men ska ändå göra ett försök!

The wedding

I lördags gifte sig min moster Helena med hennes Micke, efter ca 20 år som ett par, haha. Så micke var ju redan som en i släkten! Det var ett litet men mycket trevligt och fint bröllop. Jag sjöng som sagt på bröllopet, det var första gången jag sjöng helt själv inför mer än ca fem personer. Har inte varit så nervös på länge som jag var då, men det gick ändå skapligt måste jag säga!
Min bror var den som stod för fotograferingen, så ni får istället en instagrambild här! Kanske att jag lägger upp några fler bilder när jag fått dem skickade till mig, vi får se. 
 
Hur som helst önskar jag Helena och Micke all lycka i världen, och jag hoppas det håller för alltid.
 
 

Jaa

Haha kollade inte förns nu på min förra inlägg, det var skrivet med mobilen så alla text utgick ifrån mitten. Det var inte riktigt meningen. Ifall ni ville veta.

Bröllopsdag

Sitter hemma hos min mormor och morfar efter att ha ätit frukost. Jag ska strax ta och börja göra mig i ordning, eftersom att min kära moster äntligen ska få gå ner för altaret med den man hon älskar idag.
Jag ska sjunga på bröllopet, och kommer förmodligen kissa på mig av nervositet...
Har väl mer att skriva imorgon när jag kommer hem!

Jul x2

Firade jul både igår och idag, igår var det bara med min familj minus en bror. Idag fick jag fira med hela familjen plus flickvänner och barn. Jag har haft det väldigt bra och mysigt, är så tacksam för att jag har en sån underbar familj. 
 

Dan före dan

Det är dagen innan julafton och vad har jag gjort idag? Tagit kort på gamla bilder och gjort ett bildspel utav det (till min mosters bröllop som är snart) och skrivit på en komplettering till ett naturarbete. Julkänslan är väl så låg den bara kan bli.
Hoppas dock på en förändring ikväll, ska baka julgodis och sedan kolla på någon julfilm. Det låter riktigt bra i mina öron måste jag säga.

Juldoppet

Är groteskt ful, men resten av gruppen var så söt så jag bjuder på den.
För en vecka hade hela Örebro Simallians sin årliga uppvisning som heter Juldoppet. Där simhoppare, simmare och konstsimmare har en show/tävling. Jag som är med i simhoppet (i svartrosa baddräkt) hoppade några hopp och föll från 10 m med långa tomtebloss i händerna. Juldoppet är alltid en utav årets höjdpunkter!
 
Min pappa var den som fick hålla i kameran, och han är väl ungefär lika kass som jag på att fota så bilderna ser ut som de gör.
 

Fjärde advent

Med lite halvkassa bilder försöker jag påminna mig själv om att det snart är jul, även om vädret säger annat. 6 plusgrader och regn två dagar innan julafton, nejtack. 
Men här hemma ser det i alla fall ut som jul, här omdan köpte jag och mamma en gran och sedan julpyntades hela lägenheten till julmusik. Det var trevligt. 
 
 

Well hello

Men vilken fin bild!!!
Nej men ja, gör ytterligare ett försök till att blogga, är ju dock fruktansvärt dålig på det. Gör det även gärna när jag egentligen inte har tid, haha. Typ som nu, ska strax ut och övningsköra en stund innan min träning. Tränar frivilligt en fredagkväll alltså.. Har en uppvisning på söndag, så det är därför! Men mer om det nån annan gång, kanske.
 

Börja igen?

Okej, fick nåt ryck och bara kände för att börja blogga igen, vi får väl se hur det går. Det är väl inte min starka sida om vi säger så!
Men tänker inte börja exakt nu, för när som helst börjar Morden i Sandhamn!

RSS 2.0