..

Fick en fråga om hur mina marsvin dog. Och det är så att Eddy, den bruna, slutade äta som han skulle, antingen pga sjukdom eller ålder, vi hann inte kolla upp det innan han dog.
Oddy, som alltså är den vitbruna, han åt inte heller som han skulle så mamma tog han till veterinären idag. Där fick de avliva han för de konstaterade att anledningen till det var att han var gammal och trött, och det finns det ju inget att göra något åt.
Och så kan jag tillägga att det inte var jag som döpte dom till Eddy och Oddy, det gjorde deras förra ägare. Så fantasilös är jag inte!

Älsklingen min

För snart tre månader sen gav min älskade Eddy sej av till himlen, idag tog hans bror Oddy samma väg.
Nu får ni äntligen vara tillsammans igen där uppe bland dom vita molnen, där ni båda får ha det så mycket bättre.
Jag saknar dej redan min lilla ängel. Vila i frid, jag älskar dej.
Det här var den sista bilden som togs på Oddy vid liv. Det var igårkväll då han skulle sno potatis. När han hade fick tag på en och ska tillbaka så ramlar han och kan inte komma upp för han har potatisen i munnen som han vägrar släppa. Han var så gullig, min lilla knäppo. Självklart hjälpte jag ju han upp, och nej så där smutsig potatis fick han inte äta!

Cobra Starship ft. Mac Miller - Middle finger


We got our middle fingers up 'cause we don't give a fuck

Var ju på vårdcentralen, och mitt knä är bara stukat, känns väldigt skönt att det inte var värre än så!
Förövrigt har jag haft en skön dag i skolan, sluta tidiagre, har ganska chill skoldagar den här veckan eftersom en av våra lärare är i USA och de har inte fixat vikarie till varje lektion, så vi slutar tidiagre och har sovmorgonar. Vilket inte är helt fel!
Efter skolan åkte jag och Emma upp på stan för att käka på Saigon, så himla gott! Nu ska jag ta ett mej ett långt, varmt bad, är så sjukt seg.

Jag har en väldigt väldigt konstig vän, utan liv..

Men jag älskar dej ändå, din "anonyma" tönt!

My knee

Såg inte förns idag hur svullet mitt knä faktiskt är, men imorgon blir det vårdcentralen för min del, mitt andra hem typ. Vet inte hur många gånger jag varit där under bara ett år, vilket inte är allt för roligt faktiskt.
Nu ska jag kolla BB, puss!

We’re soldiers

Alltså det är ju ren lycka när man upptäcker att Ulrik Munthers Soldiers finns på youtube utan att SVT tar bort det och att den även finns på spotify (lite efter kanske). Ulrik Munther – Soldiers
Anyway, hade en väldigt kort skoldag, med sovmorgon och slutade tidigare, hur skönt som helst. Efter skolan drog jag upp på stan med Cajsa, Jenny och Elin lite snabbt innan jag drog mej hemåt. Sen dess har jag inte gjort mycket alls!

Hur grymt är det inte?!


Liv

Alltså komigen, vad är det för människor utan liv? Det här händer säkert flera utav er också. Det är rätt störande med folk som göra såna där användare, och då är det inte den riktiga klubben som har den användaren, utan nån random som sen skriver konstiga saker till en (ja jag har accepterat ett par fotbollsklubbar tidigare).

Last night

Hann aldrig blogga igår eftersom att jag under dagen städade och fixade, sen på kvällen drog jag, Cajsa och Elin till Stora Mellösa där vi spenderade vår kväll med massor utav härligt folk. Hade verkligen en superbra kväll, förutom att mitt knä fuckade ur totalt, så förhoppningsvis får jag kolla upp det imorgon!

Gymnasieansökan klar

Dåså, nu är det äntligen färdigt. Har verkligen haft beslutsångest men idag lyckades jag äntligen bestämma mej, bättre sent än aldrig!

I can't count how many days you weren't here


Onsdag & Torsdag

Jag har inte haft tid eller ens tillgång till att blogga igår och idag.
Igår umgicks jag med min bästa vän, vi var på stan, stekte pannkakor och bara hade det bra!
Idag har jag tränat och efter det kom Emma hit och bombaderade mej, vi lagade mat och kollade på film. Rätt mysigt så där.

Älska livet

Dagen har verkligen varit kanon, vädret var på topp, backarna var bra och jag hade härligt folk med mej!
Just nu kollar jag på Big brother sen ska jag nog sova strax efter, är så himla trött, och jag tror ni förstår varför.

Again


Imorgon bär det av till Romme igen, den här gången med gården och alla andra gårdar i Örebro.
Så nu ska jag kolla på 2 ½ men, sen ska jag gå och lägga mej. Ska upp vid 4 inatt, R.I.P Emma.

Välkommen älskade vår, hoppas jag.

Har haft en riktigt bra start på dagen, och allt tack vare solen som tittat fram och värmt upp Örebro lite grann.
Upp emot 8.2 plusgrader visade termomtern under morgonen, dock var det i solen mot väggen så det är ju mycket varmare där än i luften. Men tidigare dagar har den visat omkring 1 grader, så det känns ju som ett steg närmare våren.
Riktigt skön känsla, jag hoppas bara det verkligen blir vår nu då, börjar tröttna på vintern.

A million feelings, a thousand thoughts, hundreds of memories, all for that one person

Idag har jag varit hos min bror Christoffer och hans flickvän Hannah och ätit mat, fikat, kollat bilder från när han och en utav mina andra bröder var i Afrika för ett år sen och lite sådant.
Det låter lite som att jag har ungefär 20 bröder, men jag har faktiskt fyra stycken, för er som inte visste det.
Nu ska jag gå upp till Seidi för en kväll med henne, puss.

Jag ♥ lägga ut saker ifrån twitter, jag vet.
Men hur klockrent är det inte?!

Ulrik Munther

Min älskling fyller 18 år idag! Stort grattis!!
Haha för det här kommer han ju se..
Anyway, ikväll blir det nog hemmakväll framför en rad avsnitt av OC, har jag planerat än så länge i alla fall!

Snöö

Vilket jävla väder det är! Varför kunde inte snön kommit i julas, då den faktiskt var önskad?
Och om ett tag beger jag mej ut i det här härliga vädret för att åka och träna!

We gonna take over the world while these haters gettin’ mad

Var hemma en sväng och lagade mat men annars har jag varit i skolan hela dagen.
Har alltså haft skola som vanligt under dagen men på kvällen höll vi i spanskagruppen disco för småbarnen på skolan. Så det är så jag har inlett mitt sportlov, som jag ser fram emot, ska bli så skönt att slippa skolan och plugg för ett tag!

Mi angelito. ♥

Dags att plugga!

16 februari 14.36

Juldoppet -2011.
Sovmorgon, ha tre lektioner och sluta halv 2 är ganska skönt måste jag säga.
Nu ska jag snart packa sen åker jag på träning, underbart!

Jag har så jävla dålig humor..


My brain says "Who the hell cares?" then my heart whispers "You do stupid.."



Alla ♥-dag

Hittade detta på sängen när jag kom hem, ifrån min hemliga beundrare..
Eller så var det  ifrån min mamma, väldigt gulligt. Love you.

Romme

Fett cool.. eller?
Har haft en kanon alla hjärtans dag i Romme med dom bästa.  Taggar redan nästa tisdag då det bär iväg till Romme igen fast med gården den gången.
Är rätt trött efter att ha varit vaken sen 5 och åkt skidor i flera timmar så ikväll ska jag sova tidigt, väldigt skönt faktiskt.

Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova

Återigen måndag, vilket innebär skola och plugg. Så det är det jag ägnat min dag åt, och handlat matsäck tills imorgon då vi ska till Romme med skolan. Är så himla glad och taggad, för det där är ren lycka för mej, bland det bästa jag vet.
Mitt alla hjärtans dag kommer alltså att bli grymt, dejtar backen, skidorna och mina vänner, det kan nästan inte bli så mycket bättre!

Stort grattis!

Mormor & jag i höstas, jag älskar dej min stjärna.
Jag kom vid 8 efter en helg med min mammas släkt i Ljungsbro. Vi har firat min mormor som fyllde 83 år igår, kollat på melodifestivalen (Ulrik Munther ♥), spelat kort och bara haft det bra.
Sen jag kom hem har jag duschat och pluggat, är slut i hela huvudet nu. Ska nog faktiskt försöka sova snart, om det nu går, det är ju trots allt söndag. Kan aldrig somna på söndagar.

Trött

Fyfan vad härligt att äntligen åka igen, bara få glida ner för backen på ett par skidor. Så himla underbar känsla!
Är supermegaövertaggad tills på tisdag då jag ska till Romme med skolan och sen veckan efter med gården, kan det blir bättre?!
Nu ska jag snart gå och lägga mej, ska upp tidigt imorgon eftersom jag som sagt ska till min mormor och morfar!

Taggad till hundratio

Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis ätit för om en timma drar jag till Storstenshöjden för årets första skidåkning. Väldigt sen första åkning, men har inte haft tid.
Kommer nog hem runt 10 ikväll och då ska jag packa och duscha för imorgon åker jag till min mormor och morfar för då fyller min älskade mormor år. Så jag vet inte om det kommer bli någon mer bloggning förns på söndag, kanske hinner slänga in nåt. Ha en bra helg nu!!

Mosad av stinkande gubbe. ♥

Hade en trevligt bussresa till träningen som ni ser, inte nog med det så stank han och började prata med mej, helt vrickad gubbe.
Och jajamensan, jag har twitter! Vilket väldigt få vet om faktiskt, har liksom inte orkat lägga tid på att låta folk få reda på det. Men nu vet i alla fall ni, så om nån läsare mot förmodan har twitter får den ju jätte gärna följa mej, självklart följer jag tillbaka!

ELF

Efter en helt okej träning åkte jag till Milla och hämtade sminket vi beställde förra veckan och en jacka.
Jag har bara testat sminket lite grann och än så länge verkar det bra, och som sagt har det fått väldigt bra kritik. Så om ni själva vill ha till ett lågt pris kolla in: http://www.eyeslipsface.se/
Fick allt detta för en summa på mellan 100 och 200 kr, minns inte riktigt. Men ändå super billigt!

We both knew this type of life didn’t come with instructions so I’m trying to do my best to make something out of nothing


Idag har jag inte gjort nånting förutom att vara i skolan och det ska jag fortsätta med, känner mej inte riktigt färdig med det än. Nej men gud, jag är så lat, har inte lust att göra nåt. Eller jo, kolla på OC, så det ska jag ta och göra nu.

Our time priced is so expensive, like water to all dem dry trenches

Har haft en riktigt dålig dag, typ en sån där "otursdag" som man har ibland. Hade nationellaprov, missade bussen, taxichaufför ville köra på mej, gick sämst på träningen, åkte till gården för en ledare bett mej komma dit så vi skulle fixa med skidor, men han var inte där och ytterligare några småsaker. Inte alldeles för kul faktiskt.

Har bildbrist, så bjuder på en gammal men härlig låt istället.

glaaaad

Sitter på våghustorget efter att busschauffören på väg in till stan nödvändigtvis måste köra så långsamt som möjligt och stanna på busshållplatsen som ingen går på eller av på bara för att jag ska missa bussen till träningen, är typ såhääääääär glad. Kände för och dela med mej av det. Nationella gick ju typ, jag vet inte. Helt okej, hoppas jag. Vi hörs ikväll när jag förhoppningsvis är gladare. Puss.

videoblogga?

Alltså, jag vet inte. Känns lite mysko att sitta och prata med en kamera? Fast samtidigt kan det säkert vara kul.
Får se om det kommer upp nåt nångon gång, håll utkik!
Nu ska jag gå och lägga mej så jag orkar med NP imorgon, wohooooo.

Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
-pokemon och digimon
-när man spelade kulor och gogo's på skolgården varje rast
-Tillbaka till Vintergatan
-när Britney Spears, Spice girls och Backstreet Boys var det enda folk lyssnade på
-när man fick Hitz for kidz i julklapp
-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden
-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
-när tamagutchi var allas bästa vän
-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill
-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)
-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt
-när det var jojo-period och alla övade in tricks
-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt
-Creep School, Aahh! Riktiga monster!,
-när piggelinglassen kostade 6 kr
-och sandwichen 10 kr?

En som hade lagt ut det här på fb, känner ju igen sej i ALLT förutom det med jojo, för jag kunde inte "joja" haha, och så spelade jag inte kulor men gogo's hade jag massor utav!

Kuuuuul.

Första nationella provet imorgon, i svenska. Det känns rätt lugnt just nu, men det är ändå inget jag ser framemot. Något jag ser ännu mindre fram emot är att ha nationella i kemi, varför kunde vi inte få biologi som är mer logiskt än atomer och konstiga beteckningar? Förstår verkligen ingenting, som tur är är det ju ett tag kvar. 
Nu ska jag släppa nationella och snart dra mej mot gården en stund.

I don't wanna grow up


Wiiiiie

Bloggen är inte riktigt första prio som ni kanske märker, men det hoppas jag att ni står ut med!
Igår så tränade jag och strax efter kom Regina, Elin och Cajsa hit. Vi hade en grym kväll lite här och var innan vi hamnade hemma hos mej där vi alla däckade.
Idag har jag mest tagit det lugnt, ganska död sen igår.

Älskade sommar, jag saknar dig.

Värmen, solen, kvällarna, baden, glassarna, brunheten, och allt som hör till. Snälla, kom tillbaka snart!

"Om Emil pratade skånska så hade Malmö legat i Småland"

Idioter..

Klockrent


Öppethus

Har varit i skolan sen halv 10 till klockan 7, alltså en väldigt lång dag. Men självklart fanns det en anledning till att vi var där så länge, vilket var öppethus. Vi sålde fika för klassen och resten av tiden hade vi lektioner, kul öppethus va? Ni ser ju där uppe hur glad jag var på matten. :))))))
Men fördelen med öppethus är att vi är lediga imorgon, hur skönt som helst!!

True

Stämmer väldigt bra faktiskt haha, fast jag har faktiskt blågrå ögon. Meeeen, det där har ju egentligen inget med ögonfärg att göra, i know.

Mirakel


Ni vet dom där gångena man går till skafferiet/kylskåpet ungefär var 5e minut i hopp om att nåt nytt ska dyka upp där för man inte vill äta macka eller liknande trots att man är hungrig?
Jag vet i alla fall, hur som helst, idag dök det upp något nytt efter typ 10e gången jag kollade. Potatis och purjolökssoppa från Varma koppen, inte speciellt gott men det duger helt klart. Det finns trots allt mirakel..
Haha gud så ovärt inlägg!

Första februari

Efter skolan åkte jag till stan med Elin för att köpa puder, vilket var ganska onödigt egentligen eftersom att jag sen åkte hem till Simon & Milla där jag och Milla beställde hem en massa smink haha, bland annat puder. Får se om det är nåt smink och ha eller om det hela bara är bullshit, men det har fått väldigt bra kritik och det är billigt, så varför inte testa?!
Klicka här och ni kan själva beställa smink, nagellack osv.

RSS 2.0