You complete me, and that's no lie

Har nog haft världens sämsta träning. Jag är så extremt stressad så jag vet inte var jag ska ta vägen, så alla hopp jag gör blir fel. Juldoppet är på lördag och jag vet inte hur jag ska lyckas.
Efter träningen åkte jag upp på stan osminkad och med blött hår och träffade Elin för att gå på den här kvällen som de har extra öppet. Vi tröttnade lika snabbt som vi kom dit och slutade på McDonald's istället. Jag lever det nyttiga livet.

Negerbollar?

Jag bakade ju som sagt chokladbollar förut, jag skulle leta upp receptet i en receptbok. Jag får en liten chock när det står "Negerbollar", i en receptbok?!
Ordet negerbollar används ju ofta istället för chokladbollar, och jag skulle inte kalla någon rasist för att den sa det. Dock tycker jag att det är väldigt olämpligt att använda det ordet, speciellt i en receptbok. Dels för att vad har "negrer" och chokladbollar med varandra att göra? Och för att ordet neger ofta används i negativa sammanhang som skällsord.
Så folk kanske borde tänka sig för innan man säger negerboll, om jag i alla fall hade varit mörkhyad att jag nog gått fram och smällt till den som sa det. Men det är ju jag det. :)
 

Feel good

Idag har jag haft en feel good/pluggdag. Jag slutade efter lunch och då åkte jag hem och kollade på Shooting Dogs som jag var tvungen att kolla på för att jag missat en samlektion. Till det hade jag gjort mackor och chokladbollar. Filmen handlar om folkmordet i Rwanda, den är väldigt hemsk men borde ses.
Sedan väntade ännu mer samplugg innan jag tog mig ett långt skumbad med levande ljus. Jag borde plugga ytterligare lite mer, men det orkar jag inte.

Jag ser det snöar, det var väl roligt, hurra

Jag blev faktiskt rätt glad åt snön, fick en mysig liten julkänsla. Blasket kan man ju dock skippa.
Det är bara 4 dagar kvar till julkalendern och till juldoppet, 5 dagar kvar till första advent, 16 dagar kvar till Lucia, 24 dagar kvar till jullovet, 27 dagar kvar till julafton och endast 34 dagar kvar av året. 
Tiden går snabbt, och jag räknar den.

Hej

Jag är faktiskt lite förvånad att jag har fler än en läsare om dagen. 
Fredag, lördag, söndag, måndag i korthet:
Skola, gymma, tacomys med Elin, Odensbacken med trevligt folk, träning, Breaking Dawn part 2 med Regina & Niklas, träna småttingar, gymma, Elin & Anton, plugga, skola, sova, utvecklingssamtal, plugga.
Det är vad jag har hunnit med under de senaste dagarna, bloggtorka är precis vad jag har om ni inte räknat ut det än!
Kan förövrigt tala om att Breaking Dawn vad riktigt bra, fast ändå rätt händelselös. Och att denna vecka är fullspäckad med plugg och förberedelser inför juldoppet, så bloggen blir nog prio 100.

Juldoppet 2011

För er som inte vet vad juldoppet är, här är vad vi gjorde förra året på simhoppet. (Konstsimmarna och simmarna visar också saker, men lite annat). "Showen" blev lite fiasko så i år hoppas jag på att det blir bättre. Trots att vi knappt fått tid att öva.

Hejhopp

Sitter här med en kurrande mage i väntan på mat efter en oerhört lång skoldag. Två hela timmar och femtio minuter lång. Jag bara älskar torsdagar. 
Senare ska jag träna, har två nya hopp att lära mig på ungefär en vecka inför juldoppet (En uppvisning hela ÖSA har varje år). Så jag känner lite lagom med press, men det ska gå!
 
Juldoppet 2009 & 2011.

 
 

Mina bebisar

Enda bilden jag har på dem på den här datorn, därav samma bild i repris för 100e gången.
Saknar mina skruttisar. ♥

I brist på annat att blogga om


Så lägger jag upp lite fina bilder som inte ens är mina egna istället. Bra där.

nittonde november tvåtusentolv

Har varit på stan med mamma och köpt mig lite nya träningskläder och ett par vinterskor. Jag som hatar vinterskor. Antingen ser de ut som ridskor eller nazistskor, men jag behöver ett par så det fick bli ridvarianten. Det känns inte bra att gå runt och se ut som en nazist.
Nu ska jag äta varma mackor och kolla på någon serie innan jag startar med plugget, dö.

Hihi

Hade engelska i två timmar, sen slutade jag 10.30. Otroligt skönt. Ni borde vara avundsjuka. ♥

Till Maja

För att fb, mailen och msn är för efterblivet och inte lyckas skicka bilderna får vi ta det på det här sättet. Nu får ni en liten inblick i hur en träning kan se ut, trevligt.
Maja, rotera och redigera får du göra själv!

Grymmare än grymmast

Hello world, idag har jag förmodligen spräckt en blodåder eller något i handen, bäst.
Skulle visa en utav mina simhoppare hur man gör en armsväng (ett speciellt sätt att svinga armarna på), så då slår jag i handen i en stol. Och stolen flyger iväg, det kanske talar om med vilken fart jag kom och hur hårt jag slog i. På bara några sekunder får jag en blå bulle på handen, som nu bara är en liten svullnad. 
Skulle egentligen inte ägna ett helt inlägg åt det här, men det råkade bli så. Det gör sjuh*lvetes ont också.

I'ts friday, friday (8)

En glad Hildingsson och Emma efter att ha vunnit frukost i skolan. 
Idag var sista dagen på tidningsveckan, känner mig lättad, även om det har varit riktigt kul. Efter skolan har jag passat på att ta det lugnt med gossip girl, mat och glasstårta. Välförtjänat om man frågar mig.
Om en stund kommer Elin hit, endast gudarna vet var vi far ikväll... Nej men förmodligen kulturnatten!

 
Jag vet att jag är snygg på bilden, ni behöver inte vara så himla avundsjuka, ok?
Idag har vi på simhoppet fått säga hejdå till världens absolut bästa tränare. Hon ska flytta till Australien i ett helt år. Kommer sakna henne så otroligt mycket, jag vet att det "bara" är ett år, men ingen kommer någonsin kunna förstå hur mycket hon betyder för oss. Vad hon har gjort för oss, hon har skapat något i simhoppet som inte tidiagre funnits.
 
- Har alltid haft sjukt svårt för avsked, då allting man byggt upp plötsligt blir till brasved.
Osten Af Mozzarella

Mjaa

Nån dag snart, förhoppningsvis, ska jag bli aktiv. Men just nu har jag ingenting att blogga om, även om jag vill blogga. Och så skriver vi så himla mycket i skolan just den här veckan så jag har liksom ingen inspiration kvar när jag ska blogga.
Så jag hoppas på att efter fredag är jag back on track. 

Escuela

Medan de andra förmodligen sitter och jobbar sitter jag och tar kort på mig och bloggar. Riktigt badass!!
Nej men fantasin eller inspirationen vill faktiskt inte samarbeta med mig, som vanligt. Jag ska då inte bli journalist, det är en sak som är säker.

Måndag

Har ju som sagt tidningsvecka i skolan, än så länge har det gått rätt bra, men det känns som att ångesten kommer komma lite senare i veckan.
Resten av dagen har jag spenderat med Lisa och Maja, vi har yrat runt på stan och köpt lite saker till en present som vi sedan fixat och trixat med för fullt hemma hos Lisa. Presenten är till vår tränare som om ungefär en vecka befinner sig i Australien där hon ska bo i ett år. Det suger ganska jätte mycket kan jag tala om.

Stress

Just nu i skolan har vi något som kallas tidningsveckan, då alla sam - media har olika redaktioner och gör olika sorters artiklar osv. 
Vi har verkligen hur mycket som helst att göra, så då är det ju rätt dumt att sätta sig och blogga. Men jag kände att jag behövde en liten paus från det och försöka få fantasin att flöda igen. 
Tycker att det blev ett himla intressant inlägg, verkligen.

The weekend


Det har varit rätt så hög inaktivitet här på bloggen under helgen, kortfattat har jag hunnit med att gymma x3, umgås med Elin, gå på fest och ha Alexandra sovandes här.
Idag ska vi fira lilla pappa på farsdag, det lutar till en mysig söndag.

Julkalender

Firade lite jul för en kväll med bästisen förut.

Fyndarn

Efter skolan åkte större delen av klassen upp på stan för att fynda på Bik Bok som har 50% bara idag. Fick med mig ett linne, en tröja och toffsar för endast 158 kr. Inte helt fel alltså.
Senare ska jag träna, men först ska jag kolla på Hart of Dixie!

Idag har jag två saker att gratta

Först kladdkakan, dagen till ära fick vi det till efterrätt i skolan och under kvällen har jag stått och bakat kladdkaka. De blir alltid lika lyckade!!

Okej, nej men ett seriöst grattis till Barack Obama. Helt klart rätt, Romney kan slänga sig i väggen. 

Munter

Okej jag var ett emotionellt, deprimerat barn igår. Samma sak idag, jag har ett överflöd av hormoner just nu kan man ju säga. 
Idag har jag i princip bara gått i skolan och tränat. Och gjort illa handen, jag förstår inte hur jag ALLTID lyckas skada mig på ett eller annat sätt, stukade tån senast förra veckan. Turen är på min sida!!
 
Ett par nätter sedan, gick ju sådär att fota månen.

Varför?

Med risk för att låta som ett deprimerat barn;
Hur kommer det sig att så fort man är glad, något går bra eller saker bara är nästintill problemfria så ska det komma något/någon och förstöra. Det är som att livet inte vill att man ska få vara lycklig.
Och om du pratar om det, alltså att nåt är bra, så blir det bara hundra gånger värre sen. Visst, lycka kommer inte serverat på silverfat. Men om man lyckats hitta lyckan, varför kan man inte få behålla den?
"Men man får ju kämpa för att hålla den kvar" eller liknande kanske någon tänker. Och ja självklart, men när det inte finns något man kan göra åt saker då?
När någon ska flytta till andra sidan jorden, när någon dör eller sådant man inte kan hjälpa. Visst kan man vara lycklig ändå, men just DEN lyckan kommer ju inte tillbaka. Och det suger. Om man bara kunde få vara lycklig utan att något ska komma emellan, då vore livet allt fint.

Rainy day

Dagar som denna tycker jag om regnet, det är rätt mysigt med ljudet mot fönsterrutan i mörkret. Och det ger mig en bra anledning till att göra ingenting. Min favoritsyssla.
Nu ska jag fortsätta göra ingenting, och bara njuta av det.

Halloween

Har spenderat hela dagen i sängen framför serier. Mådde som jag förtjänade efter gårdagens halloweenfestande. Så jag har alltså inte haft ork eller lust att göra något annat.
Förstår förövrigt inte en grej, HUR JAG SKA KUNNA SOMNA?!?!?! Jag hatar söndagkvällar och måndagmorgnar.

X-factor

Sitter och kollar på X-factor för första gången, måste säga att jag inte riktigt förstår vad som är så jätte speciellt med Isak? Han är duktig, men that's it.
Och varför uttalar Benny ordet worry så fult för?
Men One Direction, åh ♥

Söta unge

Som blev så rädd för barnprogramet så att hon tog filten över sig och sa "Jag vågar inte titta".

If you'd ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine. I would lie and say that you're not on my mind.

Åker strax iväg och tränar, idag blir det lugn träning, tack och lov.
Efter det kommer min favoritunge hit som jag ska vara barnvakt till och kvällen spenderas med Elin. Det var mina planer det. Skriv ner det.

RSS 2.0