Härliiiigt

Har haft en väldigt bra dag, hade sovmorgon till halv ett, det säger väl det mesta? Efter skolan träffade jag Elin, Johanna, Evelin, Niklas och Michelle. Umgicks med dom ett tag innan jag och Elin åkte till Haga och solade solarium och simmade. Duktiga måste jag säga!

Jag är glad, väldigt glad

Den 27e juni väntas detta barn, som är mitt brorsbarn. Jag ska alltså bli faster igen. Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Åhh vad jag längtar!

Helgen

Jag har haft en bra helg med bland annat käk på Saigon med Regina och Elin, träningar och TV-spel med Emma.
Jag lånade bilderna från Regina och Emma, det här med att ta egna bilder orkar jag inte alltid.
Nu ska jag strax iväg och träna min småttingar och sedan gymma!

Torsdag

I skolan hade vi en internationell temadag, där det var folk från olika länder som föreläste, ECO-spelare och skypesamtal med människor i USA. Det var en del intressanta saker faktiskt.
Åkte till Gustavsvik efteråt och tränade som vanligt. Kom hem för någon timma sedan och har hunnit äta och göra klart en komplettering i samhällskunskap. Duktigt. Nu ska jag snart till Amanda där jag sover inatt med några andra brudar!
 
Och våra lärare dansade för oss..
 

Hejhopp

Ni kan aldrig gissa vad jag gjort idag?!?!?!
.... gymmat, amagaaaaad.
Har även gått på hindersmässan i cirkus 20 minuter och köpt marknadsnougat som jag sedan inte ville ha. Värt. Fick även reda på att jag fick C på mitt matteprov, kan inte vara mer stolt över mig själv just nu. Så seriöst och rolig inlägg, whihihihi, jag behöver sova.

I can’t hate you if you’re not here

Efter att ha gått i skolan i ungefär en och en halv timma åkte jag till Marieberg med mamma. Köpte mig ett nytt träningslinne och ett par svarta jeans. Får väl se hur länge de håller..
Nu ska jag plugga, åh så fantastiskt kul!!
 
 

Typ så


Alohaaa

Igårkväll hängde jag med mina nötter Elin, Niklas och Evelin. Vi gjorde Elin till hipster och trotsade kylan utomhus.
Idag har jag tränat och åkte direkt efter till Norra Bro där jag, Seidi, Tamara, Nisha och Beger bakade cupcakes och roade oss med en hel del annat under kvällens gång. Min lillebror fick en cupcake när jag kom hem, killen äter med stil som ni ser.
 

Only know you've been high when you're feeling low

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast
Well you see her when you fall asleep
But never to touch and never to keep
'Cause you loved her too much and you dive too deep

Fuck


Jag har inte så mycket annat blogga om så

10 (ganska ointressanta) saker ni kanske inte visste om mig
 
Jag kan inte äta saker med för mycket fett ex. grädde, bregott och bacon.
Jag älskar ljudet av kaffebryggaren på morgonen men jag hatar kaffe.
Jag är beroende av lypsyl.
Jag är jättesvårt för att stava Spanien på datorn, det blir nästan alltid SpaniNen.
Jag har en väldigt liten kissblåsa, jag kan gå på toa tre gånger innan jag åker till skolan.
Jag har alltid hatat iPhone, gör fortfarande och kommer alltid göra det, trots det har jag en.
Jag var på grym på matte från 1an till 9an ungefär, nu suger jag. Vad hände?
Jag skäms för mänskligheten, det är pinsamt att vara människa pga allt efterblivet och idiotiskt vi gör.
Jag har inte ätit kokt potatis i skolan sen jag gick i 4an, det är cirka 6 år.
Jag anser att the OC är den absolut bästa serien som finns, och så fort jag är klar med GG ser jag nog om den igen för fjärde gången.
 

Tom Daley försöker lära sin bror simhoppa..

Jan 15, 2013 | So I tried to teach @samueldaley93 how to dive...here is how it went...or didn't...ha by TomDaley1994 on Keek.com

 

Haha rätt kul faktiskt.


Tears don't mean you're losing, everybody's bruising, just be true to who you are

Har precis stoppat i mig mat efter att ha gymmat med Maja. Har den där härliga känslan i kroppen efter att man tagit ut sig ordentligt. Det måste nog vara den bästa belöningen man kan få efter en träning.
Ikväll tänker jag strunta i allt skolarbete och bara njuta av tanken att jag har sovmorgon imorgon till halv ett, igen. Tycker jag förtjänar det efter de tre senaste dagarnas pluggande, haha.
 

Hel och fin

Under dagens simhoppsträning lyckades jag åstadkomma 71 armhävningar under en minut utan att stanna, ungefär 6 st ryggplask i försök att göra dubbelvolt för första gången, under stress (vi hade volttävling) och ett nytt fall. Hela min kropp är mör, speciellt min rygg som ni kanske ser, jag vill bara sova. Men icke sa nicke, matteprov imorgon, så jag måste plugga. 

Rubrik

Hade sovmorgon till halv ett idag, vilket jag kommer ha varje måndag resten av terminen. Det är rätt skönt, då slipper man söndagsångesten, men då slutar jag inte längre halv tolv på torsdagar. Och det suger.
Så jag åkte till skolan och hade spanska, sedan åkte jag hem igen, värt. Nu sitter jag och försöker plugga matte med hjälp av min gamla lärare via fb, tack och lov att hon finns när min nuvarande mattelärare är så efterbliven.
 

Maja, jag är dig evigt tacksam

Choklad från USA♥
Nu ska jag måla naglarna och kolla på Gossip Girl!

Lördag & söndag

Igår satte jag och mamma oss i bilen och åkte 10 mil för att överraska min älskade morfar som fyllde 84 år. Det tycks ha blivit en rolig och uppskattad överraskning för släkten. 
Kvällen spenderade jag hos Elin, med en del trevliga människor, singstar och kortspel.
Idag drog mina småttingars träning igång igen, numera är det två grupper, vilket betyder att jag kommer tillbringa en timma extra på Gustavsvik i fortsättningen. Kan inte låta bli att undra vad jag gett mig in på..

Fredag

Slutade skolan vid halv 12, då åkte jag upp på stan för att luncha med Alex och Julia. Vi åt på något sushiställe, jag som inte tycker om sushi beställde kycklingspett, som inte var så mycket godare det heller. Besvikelse.
Åkte sedan vidare till mitt andra hem och gymmade med Maja, det blev dock inte allt för mycket seriös träning.
Ikväll ska jag vara barnvakt åt ett sovande barn, äta chips och kolla på film. Tjillidill.

Happiness

Jag fick ett sms förut om att min mobil var klar på lagning, den lyckan alltså. Så jag åkte direkt efter skolan och hämtade ut den med mamma. Vi tog oss ett mellanmål på ett café innan jag drog mig vidare mot Gustavsvik för att träna. Maja är tillbaka från USA nu, jag måste erkänna att jag blev ganska så jätte glad att få se henne igen. 
 
Jag och Maja 2009 eller något? Väldigt söta.

Workout

Har kört benstyrka och kondition på gymmet i cirka två och en halvtimma idag. Så otroligt skönt. Många tränar ju för att leva, jag lever för att träna. Det låter väldigt klyschigt, men jag vet helt ärligt inte vad jag skulle ta mig till om jag inte fick träna. Jag skulle förmodligen sitta i klädkammaren med ett täcke över huvudet och hyperventilera. Något i den stilen. För om jag inte tränar så mår jag psykiskt dåligt och jag blir rastlös och utrråkad, hatar allt och alla osv. Är jag störd?
 
Motivation.

Tummen upp

Helt ok att börja 12.30 imorgon. 

Tumblr

Jag har förresten gått och skaffat mig tumblr. Förstår egentligen inte riktigt grejen med att lägga upp bilder som man oftast inte tagit själv, men det kanske jag listar ut så småningom. Fast jag måste erkänna att det är rätt underhållande ändå. 
Om någon annan där ute har tumblr kan den ju gärna få följa mig! dinpappa.tumblr.com
Det är ett väldigt fint namn, ok, den är lite rörig just nu, men det får den vara.
 
Helt klart min favoritbild från min tumblr. ♥

Halloj

Idag har jag haft årets första simhoppsträning och jag kan inte minnas när jag sist tyckte att vattnet var så hårt som jag tyckte idag. En hel del plask alltså. Men det var kul ändå. Hade även första lektionerna, med inte allt för hög effektivitet då vår lärare var sjuk och vi kunde fått ha sovmorgon till 10, men det talar de inte om förens alla redan är i skolan. Och det är ju trevligt, typ.

Back to reality

Imorgon återgår livet till som det brukar vara, det ska bli skönt med vanliga rutiner igen även om jag gärna hade skippat plugget. Kanske får jag fart på bloggen igen, men jag lovar inget. 
Jag har haft ett bra jullov, jag har passat på att ta det lugnt, det har blivit mycket degande i sängen framför filmer och serier. Men jag har även umgåtts med nära och kära och bränt kalorier på gymmet. 
Om ett tag ska jag göra ett försök till att sova för att ladda upp inför 2013's första lektioner och simhoppsträning. Jag har lite delade tankar kring det.

Twitter

Jag är sämst på att blogga, jag är även sämst på att twittra. Men det är för att det inte går med den mobilen jag har för tillfället. Men om ni känner för att följa mig på twitter så är det ändå helt ok, @emmaleijon
 

Grattiiiiiis

Idag fyller min barndomskamrat som även är en utav mina bästa vänner 17 år. Som du pratat om den här dagen, jag hoppas den blir som du önskar! Grattis Seidi, jag älskar dig!

Jag har turen med mig

Idag har jag lämnat in min cirka en vecka gamla iPhone 5 på lagning. Min pappa sa nånting i stil med att "man kan ju vara allergisk mot mobiler, eller det som finns i den eller det den utstrålar, men jag tror mobiler är allergiska mot dig". 
Jag har inte haft en enda mobil i hela mitt liv som inte har krånglat på ett eller anant sätt, jag har fått lämna in varenda förutom en, som jag inte orkade lämna in.
Nu var det dock ett fabriksfel då jag i princip aldrig hade någon service. Vilket tydligen är ett vanligt fel hos femmorna (köp inte en femma, inte än!!). Men det är ju kul, jättekul.

Gott nytt år!

Jag väcktes utav mamma vid halv tre som frågade om jag ville ha pizza eller kebab. Bra start på dagen och året efter kvällen/nattens firande. Jag hade ett jätte bra nyår med underbara vänner med fest, stan vid tolvslaget och ett avslut i Mellringe. Det sägs ju att som man firar nyår kommer resten av året bli, om det stämmer så kommer jag få ett fantastiskt år. Eller, jag ska se till att det blir så!

RSS 2.0