And all the roads we have to walk are winding, and all the lights that lead us there are blinding

 

10 saker ni kanske inte visste om mig

Har ingenting att blogga om, så här får ni lite inte allt för intressanta saker om mig:
 
1. Jag är värdelös på att vara sur, jag försöker vara sur på folk när jag har anledning till det. Men ofta slutar det med att jag förlåter/är snäll mot personen, trots att den inte förtjänar det. 
 
2. Min favoritfärg är blå.
 
3. Jag hatar kaffe, men älskar ljudet av kaffebryggaren.
 
4. Om någon klippt sig, och jag säger att det är snyggt, menar jag det oftast inte. Speciellt inte på killar. För jag tycker sällan håret blir snyggt efter man varit hos frisören, det brukar dock bli bättre efter ett par veckor haha!
 
5. Jag saknar sällan folk, det händer, men det är ovanligt.
 
6. Jag äter alldeles för mycket pasta, salt och ketchup. 
 
7. Jag försöker intala mig själv att jag är så hård, men i själva verket är jag ganska mjuk av mig och gråter väldigt lätt. Typ till disneyfilmer, mattetal jag inte fattar, när jag blir arg osv.
 
8. Jag tycker om att vara ensam, alltså att inte umgås med nån. Inte hela tiden, men typ på vardagarna. 
 
9. Jag vet ganska exakt vad jag vill i livet, vilket inte är allt för vanligt vid min ålder. 
 
10. Jag har ofta inga problem med att prata inför folk, men så fort jag ska sjunga inför folk blir jag livrädd, trots att jag egentligen tycker om det, haha. 
 

kwljf

Det är inte så att jag inte vet vad styckeindelning eller radbrytningar är. Inlägget blev så efter att jag skrev det på mobilen och sedan försökte fixa till det på datorn. Det innan alltså. Bara så ni vet :)

Blåslagen

Igår på träningen skulle jag göra ett hopp som heter en och en halv mollis (mollbergare). Sök på 303c 3m på youtube om ni vill veta vad det är för hopp.
Hur som helst, hade gjort det hoppet en gång tidigare under träningen och några gånger tidigare. Det hade gått skapligt bra tidigare.Men det sista hoppet blev inte så jävla bra. Jag landade platt på rygg i vattnet, vilket nästan är som att landa på asfalt sägs det. När jag landade blev allt bara svart och vitt och jag började sjunka nedåt. Men sen insåg jag att jag behövde komma upp till ytan, så kraftlös simmar jag uppåt. Hade jag inte fått den instinkten hade jag nog svimmat där under vattnet.
Det är det absolut läskigaste jag varit med om i hela mitt liv. Det låter kanske inte så illa, men jag har aldrig någonsin upplevt sådan panik förr som då. Klarade mig undan med en del blåmärken, smärta och en lustig känsla när jag andas.
Så det kunde ha gått värre.Så här såg min rygg ut nästan direkt efter:
Och idag ser den ut så hä
Det är inte så att jag vill söka uppmärksamhet genom detta, utan har bara aldrig varit med om något liknande under mina ca 8 år i simhoppet så ja.

Veckan som gåttHar annars under veckan som gått varit på tävling med mina småttingar, gick helt ok för dem!!
på lördagen firade vi Sofie som fyllt 18 år, stort grattis i efterskott bästa bruden!!!
Jag var i Stockholm med skolan på måndagen där vi besökte Stockholm Stadsmission som äger vår skola, så gick vi även lite på stan och så.
Träffade Elin en stund på tisdagskvällen.
Så har jag även hunnit med två simhoppsträningar, mer om den ena snart!
Så det har varit full rulle hela veckan. Detta blev nog ett väldigt krångligt inlägg, menmen.

Avicii

Jag var på Avicii i fredags, och det var så jävla bra så jag dog lite grann, är man död så kan man ju inte blogga.
Nej men helt seriöst, så galet, så bra, så fantastiskt, så grymt. Att en människa kan skapa sådan musik och stämning. Ni som inte var där; ni missade något!!!!
 

RSS 2.0