De senaste dagarna

Jag är visst lika usel på att blogga som förr, saken är den, att jag vill blogga men jag har inget att skriva om. Det känns så tråkigt att enbart berätta om sin vardag.
Men bara för att ha nåt att skriva överhuvudtaget, så kan jag tala om att de senaste dagarna har jag spenderat med Emma och Elin. Har träffat lite olika människor, kollat på fotboll och badat. Kan tillägga att Sturehov (det lag min lillebror spelar i) idag vann finalen av Forwardcupen för p99 mot Motala. Kollade på matchen med två av mina bröders flickvänner Milla och Emma, mycket trevligt. 
Mycket bra mobilbild.
 

Fotboll

Är precis hemkommen efter att ha kollat på min lillebrors fotbollsmatch. Det är Forwardcupen just nu, där de spelade 8-0 (eller något, tappade räkningen) mot Fanna. Så riktigt bra av dem! 
Jag tycker egentligen om att kolla på fotboll, men det är nästan alltid kul när hans lag spelar. Dels för att det just är min lillebror, men också för att de är ett väldigt duktigt lag, bland de bästa i Sverige. Okej, ska sluta skryta om dem, förtillfället.
En halvkass bild från Danacup förra året.

RSS 2.0