Kuuuuul

Kom precis hem efter att ha varit hos min bror och firat han eftersom att han fyllde 22 för ett tag sen. Bättre sent än aldrig, right? ;)
Och nu känner jag att jag nog också åkt på den där förkylningen alla tycks ha fått, har ont i halsen, näsan rinner och huvudet dunkar. Så jag ska spendera resten av min kväll med en kopp honungsvatten eller två till The lucky one. Så otroligt bra film!

Grynet


Är det någon anna än jag som kommer ihåg denna fantastiskt grymma kvinna? 
Jag tycker att det är synd att hennes program inte sänds längre och att det har glömts bort, för även om hon var galen så var hon ju en bra förebild. Hon visade att det är okej att vara sig själv, att man får sticka ut. Och framför allt:
- Ta ingen skit!
 
Jag har fått höra en del gånger att jag är en sådan som inte bara kan stå och ta emot skit, utan jag försvarar mig och ibland hämnas jag, haha. Men det kan delvis vara tack vare Grynet, för just orden "Ta ingen skit" har fastnade i mitt huvud redan som liten och inte försvunnit än. Sedan har jag levt efter det.
Jag tycker att allt fler borde lära sig av Grynet, hon är otrolig!
 

JB-kampen

JB-kampen var riktigt kul, till en början ledde vi i stort sätt allt, men det gick lite sämre i slutet. Tror dock inte att vi kommer komma sist i alla fall. Resultatet får vi på måndag!
 
När jag slutat där drog jag till Elin på Risbergska och hängde där med hennes klass tills de slutade. Då åkte jag och Elin till Mellringeskolan och hälsade på vår gamla spanska/bildlärare Bertih. Det blev rätt känslosamt, som vi har saknat henne! Älskade Berith, världens bästa lärare. 




Kände för att vara lite nostalgisk

Så jag köpte mig en Palle Kuling förut, kärlek ♥

Tummen upp

Livet är betydligt bättre idag, slutade skolan vid 12 så åkte upp på stan och köpte mej en ny mobilladdare/usbkabel. Drog sedan hem och kollade lite på OC innan jag åkte iväg och tränade och nu på kvällen har jag umgåtts med Seidi. 
Imorgon har vi JB-kampen i hästhagen då vi kommer tävla mot andra klasser i olika grejer. Jag hoppas på ett lika bra humör då med, bara med lite mer vinnarskalle. 

Bara för att man ska hålla vad man lovat..


Lite bilder från hajken, det var riktigt bra. Jag gillar min nya klass.

SUG AV MIG

FUCK MY FUCKING LIFE. PAJADE NYSS MIN MOBILLADDARE/USB-KABEL OCH MIN VANLIGA MOBILLADDARE HAR JAG TIDIGARE PAJAT. JAG ORKAR INTE LEVA. HEJDÅ /EMO

Slut

Tänkte bara tala om att jag lever, och det är knappt. Efter att igår ha vandrat i berg och skog i över en mil, idag cyklat en mil och tränat i två och en halv timma så har jag inte mycket energi kvar.
Kan tala om att hajken var riktigt bra. Lägger kanske upp några fler bilder imorgon för jag orkar inte byta dator nu så jag bjuder på en instagrambild från hajken.

Hajk

Imorgon åker jag på hajk med klassen nån stans utanför lekhyttan, där vi ska sova till på tisdag. Det blir nog kul, förutom att vi ska vandra, och det är bland det tråkigaste jag vet, så länge man inte ser något intressant på vägen.
Så vi hörs på tisdag, puss!

Halloj

Första träningen för småbarnen gick bra, det kom fler än vad jag förväntat mig och en del utav dem verkar ha riktig potential att bli duktiga! Så det är kul.
Nu kom Emma precis hit, får se vad vi hittar på!

Jag har nog lagt ut den här låten hundra gånger förut

Men varje gång jag hör den så älskar jag den lika mycket igen, den är så fin.
 
- Vill också ha miljoner för att sen få leva fritt, men frågan är om pengar verkligen ger ett bättre liv för det finns mycket mer än sedlar när de kommer tills ens rikedom. Kärlek är det enda du behöver när ditt liv är tomt.

Nybörjare

Idag ska jag och Maja ha vår första träning för nybörjare i simhopp. Ska bli intressant och se vad det är för några som dyker upp och se dem utvecklas så småningom. Jag är positivt inställd till det här.

Camsex med Niklas


Lördag

Fick bli två bilder från min instagram eftersom jag inte vet hur man lägger in bilder på macen, det är bra.
Träffade Sini och Stina som var här och hälsade på med Niklas och Evelin. Så vi gick runt lite på stan, bowlade och hängde på Max. Vid 18 drog jag mig hem för att sedan åka till v.ox festivalen och kolla på Lazee. Grym var han!
När det var slut drog jag, Elin, Niklas och Anton hem till Elin och baka kladdkaka och spelade kort. Mys.

Drar mig mot city

För att träffa Sini & Stina som är i Örerbro, med Niklas och Evelin!

Har ni sett?

JAG ÄR I PARIS!
 
Är så uttråkad.

JB festivalen

Idag var det JB festivalen i skolan som gällde, eftersom att skolan firar 10 år. Då var det uppträdande, trekamp och elev-lärarmatch i basket. Rätt skön dag alltså.
Lagom till att jag cyklar min 5,5 km långa väg hem kom spöregnet. Inte för att det är särskilt långt egentligen men i spöregn känns det som tre gånger så långt.
 
Ungefär så här snygg var jag när jag kom hem, hade bara blötare kläder och mer mascara runt ögonen, härligt.

Project X

Kollade nyss på Project X, rätt bra men för jävla sjuk film. Lätt värd film att se!

Torsdag 15.20

Har haft min hittills längsta skoldag i 1an, slutade vid två. Vi fick som sagt våra Macbooks idag, jag ska behandla den som min lilla bebis, den är trots allt värd 60 000 kr med alla program i. Förstår mig inte på så mycket än, men det kommer väl.
Snart ska jag dra iväg och träna, härligt.

Macbook pro

Precis fått en macbook pro från skolan, känns rätt så bra alltså!

You're gonna love this


Seg

Har varit så otroligt trött idag, trots att jag bara gick i skolan i två timmar. Så när jag kom hem slog jag på en film och somnade sedan efter. När jag vaknade träffade jag Elin och Anton, vi satt mest och diskuterade gymnasiet, eftersom att vi alla nu går på olika skolor. Och jag saknar Mellringe, fast JB är ju också bra. 
 

Jag dör, söta unge.


Burned balls


Glad

Började skolan 8.50 och slutade vid 11.30 ungefär. Och det enda vi gjorde var en fotoorientering på stan. Än så länge älskar jag JB, haha.
Idag ska jag äntligen träna simhopp efter ett helt sommarlov. Som jag har längtat. Det ska bli riktigt skönt.

Skolstart

Idag började jag på JB gymnasiet (som det numera heter, och inte John Bauer), i en klass med 25 elever varav en är kille. Ser fram emot alla PMS dagar. Nej men det blir säkert bra! Jag ska ta vara på dem här 3 åren, det sägs ju att de är de bästa. 
Har förövrig ett riktigt chill schema som vi börjar med nästa vecka, jag börjar 8.50 och slutar 14.50 varje dag förutom tisdagar då jag slutar runt 12-13 nån gång tror jag. Skönt.

Sommar 2012

BAL
SKOLAVSLUTNING
MIDSOMMAR
ÖREBROCUPEN
PEACE & LOVE
AMERIKANSK FOTBOLLSFINAL
SOMMARSTUGAN & SÖDERKÖPING
 
JOBB
SOMMARSTUGAN & SÖDERKÖPING IGEN
VÄNERSBORG & SMÖGEN
FÖDELSEDAGSFIRANDE X3
GRILL & VATTENPIPA
MINIGOLF & NATTBAD
En sammanfattning av min korta sommar. Det här var mest mina "main events", har även haft ett fåtal dagar med sol & bad och dagar & sena kvällar med fina vänner. Den här sommaren har känts lite bortkastad, men när jag tänker tillbaka har jag faktiskt haft det bra. Tack för allt alla!
 

Sista dagen

Snodde bilden från Elin.
Idag har jag passat på att bara ta det lugnt, känns som att jag kommer få rätt så fullt upp i fortsättningen med skola, träningar, plugg och vänner. 
Så idag har jag legat ut på en filt och läst, lyssnat på musik, kollat på moln, spelat kort med mina två bästa vänner, Elin och Seidi och tagit mej en springtur.  Det känns väl som ett helt okej slut på ett alldeles för kort och regnigt sommarlov.
Imorgon får jag en ny start, på en ny skola, med en ny klass och nya lärare. Jag ska gå på SAM - media på John Bauergymnasiet om någon missat det.

We've come a long way since that day, and we will never look back at the faded silhouette

Grillat med några från gamla klassen, skönt att träffas åtminstone en gång innan vi skiljs åt för alltid. 
Efter det åkte jag och Elin och träffade Philip, Eric och Mattias. Träffade även ett gäng härligt folk på Wallerska med dom. Avslutade kvällen hos David, med han, Elin och Cajsa. 

If they wanna talk, let them talk! If they wanna whisper, then so what?

Helt otroligt hur fint väder vi hade igår, för att vara Sverige alltså. Så jag spenderade min dag på gustavsvik med Seidi, Ankido och Niklas. Träffade även på en massa andra där. Riktigt skönt att åtminstone få en skön dag innan skolan börjar.
 
Idag ska jag grillar med några från min gamla klass, känns konstigt att säga det, men på måndag blir dom ju faktiskt min gamla klass. Helt sjukt hur snabbt tiden har gått.

Lite från igår

 

R.I.P håret

Kom precis hem från frisören. Mitt hår är borta...
Det var nästan ett år sen jag klippt mig sist så det var ju väldigt mycket slitet som behövdes klippas bort. Men det känns lite deprimerande att gå från det längsta hår jag nog någonsin haft till det här. Men jag vänjer väl mej, så småning om.
 
Före
 
Efter

Update

Har haft en riktigt bra kväll med härliga människor. Slänger in lite bilder imorgon, sitter inte vid min dator just nu.

Nytt

Bra kvalité, älskar min sönderrepade mobilkamera. <333
Är hemma efter en dag på stan med mamma, jag hittade för ovanlighetens skull lite saker. Kan ju tillägga att baddräkten faktiskt är till simhoppet, inte för vanligt badande, haha.
Nu ska jag strax ut och grilla med Emma, Angelica, Seidi, Melissa, Muna och Ariet!

Kvällen

Kom nyss hem efter att ha varit ute med Seidi, Muna, Ariet och Juliet. Umgicks med dom en stund efter att jag varit med Maria, Emma, Nisse, Rabi och Moe. Vi har bara varit ute och inte gjort så mycket alls faktiskt.
Nu ska jag nog kolla på ett par avsnitt av OC innan jag sover, det var rätt länge sen.

I must be in heaven 'cause I'm looking at an angel

Charmig bild från igår med Angelica och Maria.
Angelica sov som sagt här, efter att vi gjort oss i ordning drog jag mig mot Maja. Vi planerade mest inför vår nybörjargrupp i simhopp som vi startar om två veckor. Är rätt taggad på det!
Nu ska jag snart ut och träffa världens stördaste brudar, Emma och Maria.

NU

Angelica kommer hit strax så drar vi och träffar Maria. Angelica sover även här inatt, trevlans.

Seriöst inlägg

Vi har fått lite godis som Hannah haft med sig från USA, jätte gulligt! Men tänkte bara varna er om någon ska till USA och får för sig att köpa choklad: köp inte den på bilden. Den smakar fotsvett. Äckligt.

Grattis

Grattis på 22-årsdagen Simon! Hoppas du haft en bra dag på jobbet, höhö. Jag älskar dig, min bror.

Hej

Träffade Emma och Maria igårkväll, vi satt mest och bara snackade och kollade lite OS. Som förövrigt inte gick så bra som jag hade hoppats för Christofer Eskilsson.
Jag spenderade sedan natten hos Emma. Det var ett tag sen sist.
Jätte ny bild..

Christofer Eskilsson

Klockan 20.00 är det kval för herrar på 10 m i simhopp i OS. Jag håller tummarna för denna otroligt duktiga kille vid namn Christofer Eskilsson! Kom igen nu, visa att Sverige också kan!!

Ifall ni undrar..

Så är det här mannen jag ska gifta mig med.

Sammanfattning

Käkade på la baguette igår med Elin innan vid åkte vidare och träffade Niklas. Jag drog sedan hem en sväng vid 6 för att fira mig i efterskott med familjen. 
Träffade Niklas, Elin, Anton, Emma och Maria senare på kvällen. Bra dag.

Rainy day

Det är ju sinnesjukt hur mycket det kan regna. Jag väntar fortfarande på sommaren, som faktiskt snart är slut. 
Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att sitta och stirra på regnet och kollat på två filmer. Picture that och LOL. 
LOL kan jag rekommendera, väldigt sevärd. 
 

~

Hittade en bild på mig och min gamla tränare från en gång vi var i Borlänge.
Förutom att jag var så extremt vit så gillar jag bilden. Och jag saknar min tränare, Åse, som gick bort i december.
Vila i frid. ♥

I’m sleeping through the day, I’m trying not to fade but every single night I’ve just been lying awake cause I can’t get you off my mind

Notera att jag sitter i epan och den faktiskt är igång, försöker bara få den att rulla framåt. Svår uppgift.
Har spenderat min kväll hos David och i Mellringe med Cajsa, David, Evelin, Seidi och Oskar. Träffade även Daniel en stund och Elin, Niklas och Anton senare. 
Det blev balkonghäng, filmtittande och åkte lite epa. Jag undrar hur det ska gå när jag ska börja övningsköra. Trodde aldrig att det var så komplicerat att få igång en "bil".

Inte allt för seriös, men lika glad ändå.


Igår

Jag hade en bra födelsedag, umgicks med fina människor. 
Tack för alla gratulationer och presenter alla nära och kära!

My birthday

Jag har blivit några år äldre sedan den här bilden togs, ytterligare ett år idag faktiskt.
Grattis till mig själv som fyller 16 år, haha!

My birthday

Jag har blivit några år äldre sedan den här bilden togs, ytterligare ett år idag faktiskt.
Grattis till mig själv som fyller 16 år, haha!

Sant


Orättvist

Kollade nyss på Simhoppsfinalen i OS. Orättvis bedömning är allt jag kan säga.
Okej, Anna Lindberg hoppade inte alls så bra som hon egentligen kan, så hon borde väl kanske inte hamnat högre än vad hon gjorde (10/12). 
Men säg att hon gör ett hopp och får ett överslag (googla om ni inte vet vad det är) men allt annat är bra så får hon kanske bara 7 poäng på det hoppet, men om en kines eller amerikan hade gjort hoppet exakt lika dant så hade hon fått åtminstone 8 poäng.
Jag tror alltså att domarna speciellt favoriserar kineser och amerikaner. Dåligt.
 

Jag känner igen mig..

Och då syftar jag inte på att se ut så när jag sitter på toa, utan när jag hoppar haha.
 

Jag hade en otroligt bra grillkväll igår med mina fina vänner för att fira mig lite iförväg. Jag fyller nämligen 16 imorgon. 
Tack så mycket för att ni förgyllde min kväll, kärlek! 
 
 
 

Igår

Niklas fick bli min modell av någon anledning..
Träffade Elin, Niklas, Evelin och Mattmi igår. Det blev en rätt sjuk kväll tillslut som sedan slutade hemma hos mig där Niklas och Elin sov över. Jag har världens bästa vänner, tänkte bara tala om det.

Västkusten & Vänersborg

Några bilder från när jag var hos min farmor några dagar. Vi tog en sväng ner till västkusten en dag, åh vad jag älskar det stället. 
Träffade även mina kusiner som nyss kommit hem ifrån Florida. Jag är inte alls avundsjuk. Nej.

-

Jag är kär.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Har haft det bra. Synd att vädret aldrig kan samarbeta, men det kunde ha varit värre. Vi hade ju i alla fall ingen åska som det varit här i Örebro.
Lägger nog upp lite bilder imorgon, jag orkar inte nu.

RSS 2.0