Bra låt med fint budskap

Lyssna på låten, kolla på videon, det är så fint alltihop.

Lite nytt

Har gjort en ny header, som får duga för tillfället och har också ändrat typsnitt överallt. Har även hållit på och krånglat med arkivet så att det inte ska vara en enda lång lista, men det verkar inte som att det fungerar? Jag ska nog fortsätta med designen någon dag eftersom att bloggen i princip ser likadan ut nu som förut, vilket är lite tråkigt.
 
 
 

In progress

Designen är in progress just nu, så jag ber om ursäkt ifall nån tittar in medan det ser kaos ut!

Design

Att ändra designen kan ju vara ganska lämpligt så här efter tre år eller vad det nu kan bli? Men det får bli någon annan dag, eftersom att jag totalt glömt bort hur man gör!

Västkusten del 2 - Photoshoot

Vi töntade även runt oss lite med kameran och hade "photoshoot" på stranden en kväll. Det var åtminstone väldigt fint ljus.
 
 
 
 

Västkusten del 1


Jag bodde på Camping utanför Varberg med Angelica och hennes familj i en vecka. Självklart besökte vi själva Varberg och även Ullared. Annars tillbringade vi större delen av tiden på Campingens strand med sol, bad och kortspel!
 
 

Sommarstugan & Söderköping


Jag spenderade en skön vecka i sommarstugan som ligger utanför Linköping. Därifrån tog vi även en dagstripp till Söderköping, där vi käkade glass på Smultronstället och badade i en fin liten sjö.
 

Cody Simpson

Den 22 juni träffade jag min kärlek. Han hade en aukustisk Europa turné och till hans konsert här i Sverige hade jag och Olivia Meet and Greet biljetter. Vi fick vara med på hans soundcheck, ta bild med honom och släppas in först i publiken, tillsammans med ca 100 andra (tror jag.)
Det var så overkligt, det är fortfarande overkligt. Det känns som att det inte hänt, mer som en svag dröm jag haft. Men konserten var helt fantastisk, så otroligt bra. Trots att det var aukustiskt hade han sån energi, jag blev helt tagen. 
 

Midsommar

Jag firade midsommar med släkten i sommarstugan då min moster fyllde 50 år samtidigt. Det var trevligt, men kanske inte den roligaste midsommar jag varit med om.
 

Hejhej

Det här var länge sen, väldigt länge sen. Jag vet inte hur många försökt jag gjort till att börja blogga igen och ständigt misslyckats, annat kommer ivägen eller så finns bara inte lusten där. Men den har vaknat till liv igen, så, ännu en gång, gör jag ett försök. 
Tänkte börja med några inlägg med lite bilder från sommarens, än så länge, main events!

RSS 2.0