Emma X 4

Nej här är vi inte alls ego! haha..
Har haft full rulle hela dagen sen jag kom hem från skolan så därför har det inte blivit nån bloggning. Har bl.a hjälpt mamma med lite saker, städat det sista, lockat håret hur länge som helst osv haha. Snart kommer elin hit och sen drar vi ut med nisse och anton. Vi drar nog mot mc där några killar ska sitta i 48 timmar i sträck haha, kan nog bli kul och se. ;)

Så nära men ändå så långt bort..

Träningen gick okej och efter den bestämde jag mej för att ta hål i öronen för 5e gången så jag och seidi tog hål med nål hemma hos mej haha! Har massa örhängen som bara ligger så tyckte att det var lite onödigt och så fick jag bara ett ryck helt enkelt. Får se hur länge jag har kvar dom, det brukar inte vara så länge. Varför vet jag inte, eller jo två gånger blev det infekterat men dom andra gångerna tröttnade jag bara. Nej nu ska jag plugga till mitt spanska prov, kan ingenting nästan eftersom jag inte har pluggat. Otroligt smart!

Träning

Skitbra dag i skolan och nu ska jag alldeles strax iväg på träning. Känns som att det var ett dag sen så det ska bli både skönt och kul! Måste packa väskan nu så vi hörs ikväll, puss!

Piercing

Hittade min gamla navelpiercing när jag städade, saknar den någorlunda. Det vore inte helt fel med att ta en ny, men sen så har jag ju ett fult ärr och då kommer jag inte kunna träna på jätte länge eftersom jag går på simhopp. Så det går inte, funderar på att pierca tungan istället om jag lyckas övertala mina föräldrar, hoppas!

Dags att städa..


Tror ni på MVG i bild och no för mej? Det tror jag absolut haha!
Jag klarade kemiprovet, sjukt nöjd haha! Nu återstår det bara ett prov den här veckan, spanska. Som jag hade tänkt att plugga till men upptäckte nyss att jag glömt böckerna i skolan så då blir det svårt.. Som tur är kan jag nog det mesta sen innan, eftersom det är ett typ repitionsprov. Istället ska jag ta och städa rummet, ibland är ju livet verkligen roligt! Men ungefär hela släkten kommer på lördag så jag måste.

It's crazy but true

Kanske ska gå på kvinnersta och börja arbeta med ormar? Haha ett väldigt fint djur, men nej tack! Nu efter mässan lutar det faktiskt till SAM - media & journalistik på John Bauer eller journalist & kommunikation på Plusgymnasiet. Efter mässan så har jag pluggat inför provet imorgon, känns som att jag har pluggat hur mycket som helst men inget fastnar. Så vi får väl helt enkelt se hur det går imorgon, hoppas på det bästa, föredrar att inte sänka mej från vg till ig i kemi haha!

Gymnasiemässan

Har varit på gymnasiemässan med skolan idag ju, vilket jag faktiskt tycker är nåt väldigt bra att vi får göra. För först ville jag helt plötsligt gå på massvis med linjer och skolor men nu efter att jag läst i de olika katalogerna har jag nästan bestämt mej. Men jag ska tillbaka till mässan om ungefär en halvtimma så får se om jag tycker samma då. Så ska gå och ta mej en macka och fixa lite innan jag beger mej. Vi hörs senare!

What is it with you that makes me act like this?


Ser ganska vrickad ut, men bilden är för håret!
Igår hade jag en mysig filmkväll med maja, angelica och seidi. Åh vad jag tycker om er tjejer! Idag har jag haft ganska fullt upp hela dagen. Efter skolan åkte jag till frisören och klippte bort det slitna och klippte upp det lite. Ingen extrem skillnad om man säger så! Sen jag kom hem har jag sålt rc och nb och försökt bestämma mej för nån linje på gymnasiet. Men det lyckas jag inte med kan jag ju säga, har gymnasiemässa imorgon så det är ju bra att ha bestämt sej lite grann iaf.. Men de linjer jag skulle kunna tänka mej att läsa är:
Sam - beteendevetenskap
Sam - media
Vård & omsorg
Barn & fritid
Beslutsångest var ordet!

13.52

Dags att sätta igång med det roliga plugget, har kemiprov på onsdag och kemi och jag går inte riktigt ihop.. Fattar i stort sätt ingenting. Men vid 4 drar jag och säljer lite new body sen fortsätter jag mot angelica och har filmkväll med henne och maja och efter det ska jag ge mej ut och sälja nb och rc igen. Kommer ju bli lagom kul..

I will try, I just need a little time to get your face right out of my mind. To see the world through different eyes

Kom hem från bion för ett tag sen. Filmen var bra men under mina förväntningar. På vägen hem börja min cykel fucka som vanligt, riktigt kul när man cyklar själv och det är typ kolsvart ute och man inte kan cykla snabbt. Kändes bra! Funderar på att lägga mej snart, vet att det antagligen inte kommer hända men det vore inte helt fel så att jag kan gå upp tidigt imorgon och fixa allt jag behöver göra, dvs sälja new body och restaurang chansen och plugga. Okej det var inte så mycket, men det tar sin lilla tid!

Friends with benefits

Idag har jag gjort så roliga saker som att städa marsvins buren och pluggat, riktig lördagsunderhållning! Hahah nej men snart blir det vändning på tråkigheterna. För ska om en stund åka mot elin och louise sen drar vi på bio och kollar på friends with benefits. Blir nog riktigt mysigt!

HUR JÄVLA DÅLIG NATTHUMOR FÅR MAN HA? :(


Nej jag längtar inte alls tillbaka..


You can say what you want about me, wanna do what you want to me , but you can not stop me

Haha snygga ögon elin. ;)

Har spenderat min dag med brudarna på bilderna och bavel på stan. Vi har bl.a ätit på saigon och suttit på järntorget och kollat på folk som tränat parkour. Riktigt grymma! När vi tröttna på stan för nån timma sen så drog vi alla hem. Så nu ska jag spendera resten av min kväll med loka, naturgodis, och skype med emma om hon loggar in nån gång, och så kankse nån mer.

Rubrik

Hade helt ärligt ingen lust att sitta vid datorn igår så därför blev det ingen bloggning. Gjorde ändå inget speciellt igår, typ kolla tv och tränade. Idag har jag stuidedag, hur skönt som helst! Så var nyss med mamma och klippte klorna på marsvinen hos en tant och efter det åkte vi och hämtade min medicin. Jag var ju på vårdcentralen igår för att testa om jag har astma, men dom kunde faktiskt inte säga nåt. Därför ska jag testa med en medicin morgon och kväll i 2-3 månader tror jag och se om det blir nån skillnad för "värderna" var typ konstiga. Haha förstår om ni inte fattar, för jag fattar kanppt själv..

Things just ain't the same and I'm ready for change. Go on, begone, bye bye, so long. Can't you see that you're fading away

De tre musketörerna haha i skolan haha!
Har som sagt träffat min saknade carlström idag, eller emma som hon heter haha. Hon kom till mej en stund innan vi drog till gården med angelica och seidi. Där spela vi skipbo och körde twister. Ägde ut seidi 3 av 4 ggr haha! Jag kom hem för en stund sen och nu ska jag strax gå och plugga lite engelska innan jag lägger mej, ska till vårdcentralen imorgon kvart över 8, jätte kul den ända dagen jag har sovmorgon, verkligen!

R.I.P mobilbatteri

Min mobil dog typ nyss. Fuck livet. Haha. Hejdå.

Håltimma

Sitter just nu i en datasal i röda huset med elin för vi har håltimma för våran idrottslärare är sjuk eller nåt. Det hade varit rätt nice om man hade haft nåt och göra, men nu har ví inte det så vi fastnade här istället haha. Slutar kvart i 4 idag, det är ju jätte kul! Efter skolan ska jag träffa carlström, det var ett tag sen!

Allt som flyger upp måste landa tillslut

Jag och elin upptäckte att vi visst bredde ut oss liten i omklädningsrummet efter idrotten..
Slutade skolan tidigare idag, ganska nice att sluta tidigare nästan varje tisdag av olika saker som vi gör med skolan, eller när lärare är sjuka haha. ;)
På hemkunskapen bakade vi jätte fina "baguetter" som ni ser och på idrotten sprang vi 3 km, är inte alls nöjd med min tid på 19 minuter, men får väl skylla på att jag inte sprungit sen juni-juli nån gång haha.. Annars var skoldagen som vanligt. Efter skolan var det träning som gällde, vi körde rätt hårt så är rätt slut just nu så badrummet får bli nästa stopp och sen vidare mot min äkta kärlek, sängen!

Svenska hollywood fruar

Tänkte ta och kolla på svenska hollywood fruar nu klockan 9, känner att jag saknat maria montazami för mycket haha! Nej men seriöst tycker hon är störtskön, dock lite körd i huvudet. Fast dom andra fruarna vettefan hur dom är, har inte kollat på typ ett år eller så, antagligen inte så mycket smartare dom heller.. Efter det ska jag plugga lite engelskaglosor och sen sova, skönt!

When I lay with you I could stay there, close my eyes. Feel you here forever, you and me together, nothing gets better

Skolan rullade på som vanligt, hade håltimma på matten, rätt chill. När jag kom hem skulle jag egentligen plugga men hade verkligen ingen lust alls så istället bakade jag scones till mej och mina bröder, fan vad dom måste älska mej som får både pannkakor och scones av mej haha! Till sconesen titta jag på simpsons, family guy och scrubs till jag somna och så vakna jag typ nyss. Fortfarande helt jävla trött, tror att jag ska försöka lägga mej tidigt ikväll, det är ju hur skönt som helst!

Svar på frågestunden

vilket gymnasium och vilken linje har du tänkt gå? :)
Just nu lutar det nog mot samhällskunskap - beteendevetenskap på risbergska.

är du oskuld?
Nej.

är du på g med någon?
Nej.

Vilken är din favorit låt?
Just nu är det nog Adele - Set fire on the rain och Jason Derulo - It girl

Favorit artist?
Eminem och petter!

Favorit film?
Nyckeln till frihet

Favorit skådespelare?
Wentworth Miller
har du en g..
Haha en g?

emma? varför älskar du mig så mycket, aså jag tycker det kan bli nästan pinsamt ibland, men varför tycker du att jag är världens snyggaste!?
Emma Carlström gumman, det är bara du som tror att jag tycker det!

varför är du så fin för?!
Aw sötnos, för jag är född sån! Haha nej men du är fin jenny!

Vad brukar du göra på helgerna och på fritiden ?
På fritiden tränar jag och är med kompisar, på helgerna är jag oftast ute.

vad var ditt längsta förhållande varit och med vem?
Hoho det var i 2 år, men det var inte särskilt seriöst, och det var med en kille som heter emil.

men fick din första riktiga kyss?
Den första riktiga var med jonte.

Vilken färg använde du när du färga ditt hår senast? :)
älskar din blogg
Gud vad gulligt! Jag använde garnier nutrisse 4.6 - rödbrun. :)
Vem är din idol? :)
Åh, svår fråga. Helt ärligt så vet jag inte!

vilka umgås du med mest i skolan?
Det har varit lite bråk och så, så just nu mest med elin, jenny och cajsa.

vad är ditt vardagliga smink?
Mascara och lite puder.

Eftersom jag alltid tycker det är kul med frågestunder så har jag ett par frågor till dig;
1.Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra med pengarna och varför? =)
Jag skulle nog resa till USA eftersom att det är nåt jag alltid drömt om! :)

2.Vilka är dina bästa & värsta egenskaper?
Hmm.. Min bästa är nog att om jag verkligen vill så kan jag ha väldigt långt tålamod och min värsta är kanske att jag är envis?

3.Vart ser du dig själv om ca. 10 år?
Oj, nån stans i florida om man får drömma lite, annars arbetandes som polis/utredare eller mäklare!

4.Vad är det bästa med livet, enligt dig?
Att känna sej fri!

5.Favorit/Icke favorit ämne i skolan?
Favorit är bild och icke är nog historia, och jag som ska gå sam.. HAHA.

6.Favorit avsnitt i Glee? hahaha, var bara tvungen!
Har inte direkt några favorit avsnitt, men däremot scener som t.ex när Finn hjälper Artie ur den där toa grejen eller när Blaine kysser kurt haha! ;)

7.Dagens musik? Bra eller dåligt? Varför? =)
Nu fatta jag inte riktigt din fråga hahaha.

8.Vad är det bästa med att blogga?
Att man får skriva av sej allt man vill och behöver skriva av sej!

9.Vad fick dig att börja blogga?
Minns inte riktigt, har för mej att nån kompis hade blogg och jag tyckte det verkade kul.

10.Vad är det som får dig att falla för en kille? :)
Jag vet inte riktigt, ser han bra ut och har rätt personlighet för att jag ska falla så faller jag, men kan faktiskt inte säga vad det är jag faller för eftersom det är olika från kille till kille.

De 2 snyggaste killarna i varje 9a?
9A: Felix & Marc
9B: Daniel & Emil
9C: Adrian & Simon
9D: Geovanny & Dennis
9E: Filip & Jacob

visst är mery cool?
ochh snygg
jag älskar henne
Mery, till och börja med så brukar man skriva sitt egna namn, och inte mitt! ;)
och visst är du lite cool och snygg, men jag är ju minst dubbelt så mycket som dej på båda!

hur många har du haft sex med?
Två personer.

favorit färg?
Blå.

favorit klädaffär?
bik bok tror jag.

när vill du ses?
Så fort som möjligt!

dom 3 finaste tjejerna, och killarna i 8an
Du Mollie, Frida Nyström, Sandra Kosan, Dan hersan, Alexander durmaz och Olof Bergman.

hur kan du vara så otroligt fin?!
Åh gumman då, det är du som är fin!

hur många gånger har du varit kär?
3 ggr tror jag.


Avslutad

Dags för mej att börja svara på frågorna.

Lev livet varje minut, lev livet till det tar slut


Gårdagen var lite speciell.. Haha men riktigt rolig! Den spenderades mest med cajsa, elin, nisse, anton men även med david, tim, anton och adde. Orkar egentligen inte blogga, är helt slut sen igår. Men jag tänkte faktiskt svara på frågorna istället, så håll utkik!

Lördag!

Sitter just nu och väntar på nisse och anton och lite senare kommer även elin och cajsa. Vi tänkte köra lite som förra lördagen bara lite förändringar haha, som ni tyvärr inte får veta om hihi.
Har egentligen inte tid att blogga för ska platta mitt hår men nui vet ni iaf att jag lever. ;)
Och ni glömmer väl inte frågestunden? Avslutar nog den imorgon eller på måndag!

Grattis Grattis Grattis!

Ett stort grattis till dej christoffer min underbara storebror! Du är så jävla bra på alla sätt och vis och jag älskar dej! Hoppas du får en riktigt bra dag nu i oslo, det förtjänar du världens bästa!

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Är verkligen inte nöjd med bilderna, men jag BJUDER på dom.
Kvällen har varit riktigt bra. Den spenderades ju som sagt hos min bror, med min familj, hans flickväns familj och hans störda kompisar. Vi har suttit och garvat åt massa på datorn, ätit smörgåstårta och bara varit. Ungefär hälften utav oss satt och spelade word feud mot varandra, fett socialt haha! En väldigt chill fredagskväll som otroligt nog varit allt annat än lugn, åtminstone när päronen drog. Har inga bilder från kvällen så istället bjuder jag på lite skolfoton. Kärringen som tog kort fick ju en och skratta på varenda bild så blev ju helt misslyckad, men men!

I väntan på bussen

Sitter just nu på järntorget och väntar på bussen, jag ska åka till min bror christoffer för att fira han eftersom han fyller 23 år imorgon. Så har nyss varit och hanndlat presenter till han och simon som fyllde i augusti, bara en månad försenad haha! Har även köpt en ögonbrynspenna till mej för er som ville veta, hoppas bara den inte är för mörk eftersom det bara fanns mörka kvar. Men nu kommer bussen woho! Haha vi hörs senare.

KÖR EN LITEN..

Avslutar när jag känner fört!

Mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras

Skolan var bra, har väldigt sköna lektioner på torsdagar och så slutar jag ju tidigt. Efter skolan åkte jag hem en stund innan jag fortsatte mot träningen. Det var inga tränare som kunde komma idag så jag och maja turades om att vara tränare haha, gulligt! När jag kom hem ställde jag mej och stekte pannkakor till mej och mina bröder, ganska duktigt om jag får säga det själv!

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så

Har ingenting att blogga om eftersom jag fortfarande är hemma från skolan så istället tänkte jag bjuda på några bilder från dagarna jag inte hade tillgång till dator och inte kunde blogga:

You made me who I am from the words you said

Nu funkar iaf datorn men har inga bilder eller program på den än så den känns ganska ovärd att sitta vid.. Iaf nu med tanke på att typ alla är i skolan så det finns inte så mycket att göra, är hemma för har mått skit sen igår. Helt ärligt skulle det inte sitta fel med att spy nu så att illamåendet försvinner för stunden.. Men men, hade tänkt att ladda ner en film men det går inte utan torrent, iaf inte där jag laddar ner. Så får ta och kolla på en film jag har hemma.

Krasch

Både min och min ena brors dator har kraschat så bloggningen kommer inte vara jätte bra nu under tiden dom inte funkar, så vi hörs när dom är fixade för kommer nog inte orka mobilblogga så mycket.

We’ll walk this road together, through the storm whatever weather, cold or warm. Just let you know that you’re not alone

Under dagen har jag mestadels städat, inte så jätte kul men det behövdes kan jag lugnt säga! Och nu har jag nyss fixat mej för om en stund kommer elin och cajsa hit och sen drar vi ut med nisse och anton, om allt blir som planerat förstås! Och sen sover cajsa och elin här så det blir ingen mer bloggning förns imorgon. Så ha en bra lördagkväll alla!

Ganska pinsam tjej en gång i tiden..

Istället för att hyra en film så tog jag en film jag hade på datorn, det blev alltså mean girls 2. Den var ganska bra, lite tråkigt att det är helt annorlunda från 1an, inte ens samma personer eller ingenting alls har med 1an att göra. När filmen var slut så satte jag mej och rensade lite musik, filmer och bilder på datorn för vi ska formatera om den på söndag, så då kan jag lika gärna bli av med lite skit. Hittade iaf massvis med konstiga bilder från fjortistiden då man alltid överredigerade bilderna eller täckte för näsan och ibland munnen, så jag tänkte faktiskt ta och bjuda på några stycken. Njut den som kan..
Hade egentligen tänkt att visa några bilder som var ännu mer fjrotis, men dom hitta jag inte haha. Det kanske är tur ändå.. ;)

Let us die young or let us live forever

Man kommer långt när man har PB som vikarie, ohjaaa.. Fet jävla finne i pannan också. -.-
Puss på christian & oskar!
Skolan sög nästan hela tiden idag, var inte alls på humör. Som vissa i klassen kanske märkte haha! Efter skolan åkte jag till christoffer och hannah för att hämta lite saker men blev klar där ett tag, ganska mysigt. När jag kom hem därifrån träffade jag nisse och anton en stund och nu ska jag snart till ica för att kanske hyra en film och köpa lite för min hemmakväll. Det känns som att det var ett tag sen jag var hemma och bara tog det lugnt med en film helt själv på helg, så det ska bli skönt!

håret

Ser ganska muppig ut på bilden, men den är bara för att visa mitt hår, som faktiskt var ganska lila.. Men det är olika i olika ljus, men det är väl nån blanding av lila, rött och svart som cajsa sa haha!

Duktigt emma!

Hade tre lektioner i skolan sen åkte vi till slussen för att paddla kajak med klassen. Det var helt okej men kanot är lätt roligare! Efteråt åkte jag, elin och cajsa till saigon för att äta, lika nyttiga som vanligt! Fast nu var det så att jag inte skulle hinna hem innan träningen så var tvungen att äta på stan. Träningen kunde jag för den delen inte vara med på eftersom jag glömde baddräkten hemma, så fick vara tränare istället. Det kändes ju verkligen bra att glömma baddräkten när både anna lindberg och ulrika knape var där, liksom sveriges bästa simhoppare..

Två låtar som gör mina dagar


REDHEAD

Efter skolan har jag bara varit och handlat och sen färgat håret! Hade tänkt att färga rödbrunt, men som det ser ut just nu iaf är det mest rött. Fast får se imorgon i dagsljus hur det ser ut bättre, eftersom det var mörkt när vi var klara, hur som helst en dålig bild på resultatet:
INNAN:

EFTER:

Var för snygg för att visa mitt ansikte. ;)
Nej, men ni får kanske en bättre bild imorgon och nej håret är inte så lila som det ser ut på bilden haha.

My savior

- I had a dream, I was king, I woke up, still king
Träningen gick bra, vi körde ganska hårt men det är skönt på efterhand. När jag kom hem la jag mej i soffan och kolla på simpsons. Helt död, seriöst. Har faktiskt inget att blogga om just nu, puss!

Open art

Är just nu på gustavsvik och ska snart träna. Innan jag kom hit var vi på stan med skolan för att kolla på open art och svara på frågor om dom olika konstverken. Det var ganska nice eftersom vi satt och gjorde typ alla uppgifterna inne i krämaren, eftersom man vet ju ändå hur dom flesta konstverken ser ut sen tidigare och då var det bara att svara utifrån det haha. Nej nu ska jag strax ta och börja värma upp. Puss

K

Jag och angelica hade en liten tjejkväll då gjorde milkshake och smet och sen tog oss ett skumbad med ansiktsmask (ja vi hade bikini). Men vi hann dock inte med nån film haha. Och för kanske en timma sen drog hon hem och nu är seidi här och vi tankar låtat hihi!

You want a reason but sometimes there just ain't no reason

Slutade skolan 20 över 2 för vi inte hade nån slöjd, riktigt skönt! Så då drog jag till angelicas klass som slutade en kvart senare. Tog sällskap med angelica hem fast hon fortsatte hemåt och fixa lite för att sen komma till mej. Vi ska ha en sån där söt tjejkväll/dag med ansiktsmask, film och annat mysigt!

Lördag & söndag

Lördagen spenderades först med elin, bavel och alo, då vi var på stan och sen på kvällen var i mellringe. Ännu senare på kvällen drog jag, elin och seidi till mc, där träffade vi dino och jonathan.
Under söndagen var jag med angelica, emma och seidi. Vi var lite här och var i mellringe och dampade. Eller var oss själva med andra ord..

När man lägger sej före sin lillebror, då är nåt skumt..

Bloggningen har inte varit på topp dom här två senaste dagarna för igår hann jag inte och idag har jag inte orkat. Men kan kanske blogga lite om dagarna imorgon för just nu orkar jag inte heller för är inne på mobilen eftersom jag inte ville sätta mej vid datorn för då fastnar jag bara där vilket jag inte borde eftersom jag rent ut sagt mår helvete så då känner jag inte riktigt för att vara vaken. Hoppas bara jag inte blir sjuk! Aja, godnatt på er!

Sprid vidare!


Don't let me go

Kvällen har spenderats lite här och var, på södermalm, i en rondell, stan och till sist hovsta med alle, linus och simon. Ganska knäpp kväll men ändå riktigt bra! Kom hem strax innan 12 och just nu vill jag bara sova ut, det var ett tag sen. Så ska faktiskt ta och göra det snart, fan vad skönt!

Säljarn

Skolan var rätt skön idag, den gick väldigt snabbt. Fick polkagrisar som vi ska sälja med spanskan, så nu ska vi sälja det, restaurang chansen och new body, kommer ju gå jätte bra verkligen! Speciellt eftersom min bror också säljer resaturanhchansen med laget -.-
Hur som helst ska träffa elin snart och sen vet jag inte riktigt vad som händer mer än så. Det får vi väl se.

nördar

Körde fys hela träningen så är helt slut nu! Så ska alldeles strax gå och lägga mej, har sagt det typ hela veckan att jag ska sova tidigt men har ändå slutat med att jag sovit vid halv 12 haha! Men nu menar jag det. Hur som helst sitter just nu med seidi och vi har nyss kollat klart på hela glee säsong 2, vadå nördar? Men det har visst börjat på tv igen, kul att missa första avsnittet. Nog om glee, för jag tror ingen utav er bryr sej, godnatt!

I wish I had missed the first time that we kissed, 'cause you broke all your promises and now you're back

Skolan har varit riktigt bra och gått väldigt snabbt. Hade ju skolfoto, dom blev nog inte så jätte bra skulle jag tro.. Fick för första gången någonsin (tror jag) stå på mellanraden haha. Har alltid stått längst bak eller suttit förut. Slutade halv 3, det är rätt skönt faktiskt. Synd bara att jag inte kan njuta av torsdagar som är min kortaste dag (och fredagar) eftersom jag har träning. Vilket är kul, men ändå. Men jag ska inte klaga, när jag slutar tidigt hinner jag iaf i tid till min träning som börjar 4! ;)

Skolfoto

Förra årets skolfoto, vadå smink..?
Hann aldrig blogga igår, eller jo jag hade hunnit om jag prioriterade det, vilket jag inte gjorde. Hur som helst, ska om en stund bege mej mot skolan. Börjar 10 i 9, väldigt lång sovmorgon va? En hel halvtimma!! -.-
Aja det är bättre än inget iaf, har skolfoto idag, ni får väl kanske se nån bild på det sen när bilderna kommer, beror på hur bilderna blir. ;)

RSS 2.0