är det bara jag som älskar dom?

HAHA så jävla klockrena!

jävla snö.

Seriöst, den här jävla snön. Det kan väl ta och räcka nu?! Imorse när jag cyklade till skolan lyste solen, det var varmt och inte ett moln syndes till. På väg till träningen började det dugga men sen när den var slut så SNÖAR det. Hur jävla irriternade är inte det? Man tror det ska bli vår och värme, men fuck nej det blir vinter. Visserligen smälter det lika snabbt som det kommer men det är bara så sjukt störande..

jag älskar det

Alltså den där känslan efter att man tränat och verkligen känner hur man ansträngt sej är nog den bästa känslan som finns. Och träningen gick bra fast det kändes som att den blev väldigt kort. Var ju också väldigt otaggad innan för att vi skulle ha liza men det gick lika bra med henne!

Träning

Det får bli ett snabbt inlägg för ska snart dra iväg på träning. Är rätt så otaggad faktiskt, per som är min vanliga tränare kommer inte så kommer ha en annan som heter liza som jag inte gillar att träna med, haha. Eller har inte tränat med henne på typ två år så vem vet, hon kanske är bra nu? ;)
Och jusste, för er som undrar så avslutar jag nog frågestunden på söndag senast så passa på att fråga allt ni undrar nu!

Time to sleep

Kände för att säga godnatt eftersom jag tänkt gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen hoppa i säng. Behöver verkligen sova, sover typ 6 timmar per natt vilket inte är särskilt bra. Så ska försöka att få något mer sömn genom att gå och sova nu plus att jag har ca en timma sovmorgon imorgon. Så godnatt er!

If I said I want your body now would you hold it against me

Skolan gick jätte snabbt trots att vi hade våran senaste dag idag, hade utvecklingssamtal på sista lektionen. Det gick väl bra, inget speciellt direkt. Sen drog jag upp på stan och köpte en macka på wayne's för att sen gå till studio fräsch och bli klippt. Har nog världens bästa frisör, eller asså håret blev inget speciellt men hade inte tänkt ut nåt så han toppade bara det och lockade det eftersom jag kom dit med lockigt, haha. Men har är så skön och så pratar vi alltid om allt och inget. Vilket är skönt för då blir det ju ingen pinsam tystnad som det kan bli ibland annars. ;)

mobilbloggar

tänkte testa att mobilblogga lite, har ju gjort det tidigare men det var ett bra tag sen. Just nu har jag träslöjd och sitter och väntar på hjälp. Haha har ingen aning om vad jag ska göra. Men jag tänkte göra nåt iaf så jag inte får ig. Nej nu måste jag jobba, så bloggar jag mer senare. ;)

Nu kör vi igång en

Hade ju lovat en frågestund efter förgrågan, sedan glömde jag helt bort det. Men eftersom angelica hade frågestund nyligen så kom jag på det (bli inte sur nu haha, för det är inte för att härma) Men man ska ju hålla vad man lovar, right?

No one's gonna do you as freaky like me

Hade ingen musik idag så slutade 10 i 2, riktigt nice. Då drog jag och elin, louise och seidi upp på stan för vi hade vår konfa på stan idag, så senare mötte vi upp dom andra, vi drog till tre olika ställen, först för att ta kort, nån affär och lära oss lite om fairtrade och sedan till café deed som stank som fan rent ut sagt. OCH åh när vi väntade på bussen kom det nån snubbe och snackade med oss, och var full och verkade som att han rökt på eller nåt haha. Riktigt skön typ, något läskig bara. Känner att inlägget blev riktigt ointressant och krångligt så nu ska jag sluta skriva om dagen haha.

Cody Simpson

Kolla vilket jävla babyface haha! Fast ändå lite söt och så sjunger han bra trots att låter lite som en tjej. Men det gjorde ju justin bieber också förut och lyckades bli jävligt stor och jag läste nån stans att Cody också antagligen kommer bli stor och så typ som justin. ;)

Omdömen

Omdömena kom i fredags men hade helt glömt bort dom så jag kollade dom idag. Det är väl inte så jätte stor skillnad från i höstas, några ämnen verkar mer positiva medans jag verkar vara lite på väg ner i andra. Fast det är nog ingen fara, hoppas jag. Eller jo, slöjden är väl det enda jag behöver oroa mej för att få IG i, haha då har man verkligen skills, eller kanske inte..
Men nåt som är positivt är att jag höjt mej från G till VG i idrott, alltså jag tyckte personligen att jag förtjänade det förra terminen eftersom jag alltid var med aktivt (nästan iaf) men nu när jag fick det så är det klart man blir lite glad. ;)

We make the sun shine in the moonlight, We can make the gray clouds into blue skies

Drog upp på stan efter skolan med elin och jenny, vi drog till knuffen och kollade sen runt lite i affärer. Det blev ingen lång stund på stan men vi hade inte tid, haha. Om typ en timma drar jag på föräldra och elev möte med spanskagruppen, eftersom vi ska till spanien i 9an. Taggar till det men inte till mötet. Det blir ingen dans ikväll för det var tydligen inställt. Lyckat. Fast vi ska inte uppträda på behrn arena för det det var nåt problem med nån tant så det gör inte så mycket.

Hade glömt bort hur underbar låten är..


kines


Så söt kines HAHA.
~
Dagen har varit riktigt bra även om det inte hänt mycket. Tog ett träningspass på ca 1 h och 45 min, det blev min träningsgrej och styrka, så hoppas på lite träningsverk imorgon så man vet att besväret gjorde nytta. ;)
Efteråt tog jag ett riktigt skönt bad som jag somnade i haha! Och för en stund sen kom min bror hem med massa kinamat så nu känns det som att jag inte kommer kunna äta på år. Riktigt gott men jävligt mättande så vi har hur mycket som helst över.

latmask

Skulle egentligen träna idag hade jag tänkt, men då skulle jag ha liza som tränare och typ träna med småbarnen så det skiter jag i haha. Tror jag istället ska köra lite på min orbitrek eller vafan det nu heter som jag aldrig använder. Men har tänkt att göra ytterligare ett försök till att börja använda den. ;)
För övrigt har jag inga planer för dagen, bara en skön ingetattgöra söndag.

ge mej

Filmen var riktigt bra och värd pengarna måste jag säga! 3D:n var också bra trots att det inte var 3D hela tiden. Och nu efter att ha sett filmen är jag fast, tro mej. Säger som alla andra fjortisfans, jag ska gifta mej med han. En vacker dag kommer det bli jag och justin bieber. HAHA.
Nej men seriöst har alltid tyckt att han ser bra ut, men nu så ååååhhhhhhhhhhhhh ge mej, kolla ögonen, leendet, hela han och lyssna på hans röst. Jag är död.

Never say never

Har precis reserverat två platser till mej och elin till den här filmen 21:00. Trodde aldrig jag skulle betala för att se en film om justin bieber eftersom jag inte är ett särsklit stort fan av han. Han är sjukt duktig och de flesta av hans låtar är bra, men jag lyssnar inte på han längre. Men filmen verkar ändå bra, och så får vi hoppas att 3D:n är bättre än vad den var på narnia. Där det bara var 3D på förtexten typ. -.-

there's a danger in loving somebody too much, and it's sad when you know it's your heart you can't trust

Kvällen spenderades med jacob, marcus, seidi, sofia, melissa, alex, jonte och samuel. Underbart folk. Orkar inte skriva så mycket mer, är typ så häääääääär trött så funderar faktiskt på att sova snart.

japp

Har typ inget att skriva, skolan var seg, jag måste ringa min frisör och städa buren men jag orkar inte. Så kul liv har jag just nu.

Så vacker

Såg på fb förut att min kusin vitamin fyller 18 år. Haha nä jag håller inte koll på när mina släktingar fyller år.
Men hur som helst så förtjänar det ett stort grattis!
Alla minnerna sen när vi var små slår allt, när vi badade i roxen, lekte i mormor och morfars sommarstuga, sov över, gjorde om mej till olika kändisar och hade skönhetssalong och massa annat. Nu för tiden träffas vi typ 2 ggr om året och snackar knappt med varandra när vi ses. Men tiden går och minnen består.
Hoppas din dag blir grym frida och grattis än en gång! ♥

Trötter

Underbart väder idag, vilket det varit typ hela veckan. Så ja normala som vi är la vi oss och sola en stund innan vi skulle ta bussen till gvik där vi bada gratis en timma, som alla skolor får haha, men efter det så blev det träning på gvik. Träningen gick skit, i början mådde jag illa och sen så hängde inte kroppen med om man säger så. Liksom i huvudet visste jag vad jag skulle göra, men kroppen vägrade utföra det, haha! Bättre lycka nästa gång, eller vad säger man? ;)

Europa Beach

Hotellet vi ska bo på på kreta, som heter Europa Beach och ligger i Analipsi

Taggggggggaaaaa

Bild 1: Mitt och evelins fina mästerverk på hk:n
Bild 2: Lite nytt
Bild 3: byxorna och tröjan från bild 2
Bild 4: Mina goda scones. ;)
Skolan rullade på som vanligt, efter blev det stan med bästavän fick med mej det på bilden hem, bikinin blev lite sådär akutköp eftersom vi ska till gvik med klassen imrn och min bikini är trasig. Så det blev inte den bästa bikinin, alltså om man ska hoppa eller nåt liknande. ;)
Hemma blev det sconesbakning till hela familjen plus hannah (min brors tjej), blev riktigt lyckat om jag får säga det själv. Och nu håller de på och bokar en resa till kreta i augusti för hela familjen och hannah. Fyfan vad jag taggar, det kommer nog lite bilder och så på hoteller när jag vet säkert vilket hotell det blir.

The days are cold livin’ without you

Var det nån som sa liv? ;)
~
Fick för mej att jag skulle lära mej spela piano förut eller ja synth då för vi har inget piano haha. Så jag satte mej med synthen vid datorn och försökte lära mej från youtube. Lärde mej den här månadssången vad den nu heter, lite av für elise och lite av du är allt sen tröttna jag, haha! Då tog jag istället ett långt skönt bad och flätade håret efter det.

I said oh Come on baby turn the lights off

Har ingen konfirmation idag eftersom vi varit på läger hela helgen men inte heller kan jag träna eftersom jag blivit förkyld igen och att är trött efter lägret eftersom vi typ inte sov något. Fuck livet, haha. Så idag så ska jag nog bara ta det lugnt hemma, kan nog bli riktigt skönt.

Konfaläger

Lägret har varit riktigt super! Har typ inga bilder från vadstena där vi var i lördags (VI TRÄFFADE EN LIVSLEVANDE MUNK HAHAHHAHAHAHAHAH) för min kamera dog vid lunch men annars så får bildbomben tala själv för vad vi gjorde. Förutom när vi rulla oss i snön i bikini igår för det har jag inga bilder från och när vi duschade och bastade så gick brandlarmet och skrämde skiten ur oss haha!

If I could turn back time

Ett snabbt inlägg nu för snart åker jag och seidi iväg mot solliden (inte på öland, den vid närkes kil) där vi ska på läger med världens bästa konfagrupp! Har lyckats packa en resväska och min träningsväska full trots att vi bara är borta till måndag, packar alltid för mycket. -.-
Tänkte också berätta att vi säljer chokladbollar, kolabollar, punchbollar, dammsugare, dubbla chokladflarn och chokladkex med spanska gruppen för att vi ska åka till spanien i 9an, så om nån är intressard av att köpa är bara att höra av sej på sms eller fb eller nåt så ska jag se vad jag kan fixa fram haha. ;)

du är som mina lungor, utan dig kan jag inte andas

Helt slutkörd, men fan vad bra det känns. Har tränat som en idiot idag, och förbättrat min kondisträning med typ 8 minuter. Fast förra gången ansträngde jag mej inte, haha. Cyklade även till och från träningen som är en plåga med underlaget som man cyklar på för det jävla gruset segar ner allt. Nu har jag packat och fixat tills imorgon då jag åker på konfaläger och kommer hem på måndag. Vet inte om jag hinner blogga nåt i morgon, men kommer iaf inte kunna blogga lördag och söndag vet jag. Det kommer nog bli riktigt bra med fantastiska människor!

-

Det här blir nog sista inlägget för dagen eftersom jag fortfarande har en sån jävla huvudvärk och så är jag yr. Så jag tror jag ska sätta mej framför tvn och sen sova, riktigt tidigt idag. Det behövs!
Godnatt.

Vaccin

Tänkte bara berätta att vi fick hem ett brev på posten igår om jag vill vara med i en forskningsstudie (säkert flera av er som också fått brevet). Syftet med studien är att titta på effekt och säkerhet av ett nytt vaccin. Vaccinet ska förhindra en bakterie som heter meningkocker grupp B. Denna bakterie kan orsaka hjärnhinneinflammation och blodförgiftning. Det finns redan vaccin mot andra grupper av meningkocker men inte inte mot grupp B. Hur som helst, vad jag ville komma fram till är att jag nog kommer vara med i den här studien och kommer då vara en "försökskanin", men är inte helt undra än, men det känns rätt eftersom att det är för en bra sak och kan kanske hjälpa människor i framtiden. Det som får mej att tveka är att det finns ju alltid biverkningar, än så länge har ingen fått några allvarliga biverkningar men vem vet? Risken finns ju alltid.

Manikyrset

La mej i sängen och somnade till i typ en timma förut, riktigt skönt för jag är så jävla trött och så har jag en fruktansvärd huvudvärk. När jag vaknade kom pappa med ett  litet manikyrset han fått när han beställt nåt från inkclub, inte så märkvärdigt bara sånt som kommer till användning så det var bra! :)

Vi vandrar iväg utan att vidröra mark

Skolan gick snabbt trots att vi slutade sent idag, på lunchen drog vi till ica för att testa den nya daim glassen med päron. Riktigt god faktiskt! Den nedersta bilden är bara ett bevis på hur duktig jag är, jag fick boken idag och så skulle niklas rita eller skriva nåt i den och då drog jag bort den men istället gick den sönder och flög i golvet. Halv lyckat typ. Nog om skolan, när jag kom hem lagade jag mat till mej och min lillebror och satte mej och kolla på världens bästa hotell på datorn, de är så otroligt söta!

Everytime I see you I try to hide away but when we meet it seems I can't let go

Tjejen utan jacka och tjejen med 3 jackor. ;)
~
Hela dagen har faktiskt varit riktigt bra, inget speciellt har hänt förutom att vi fick håltimma men har bara varit så jävla lycklig idag! bara väldigt trött. Eller ja, på AP:n vek vi massa flygplan och kasta ut ur fönstret på högsta våningen för vår lärare hade mentorsamtal så han var inte där, så mogen är våran gulliga klass. :)
När skolan var slut drog jag med sandra och seidi till konfan, vi fick besök av söta gamlingar hihi. Jag och seidi drog även en stund till gården efter konfan men vi drog rätt snabbt hem för jag skulle duscha osv.

Danza kuduro


So tell me darling, do you wish we’d fall in love?

Tv experten i skolan. ;)
~
Skoldagen gick väldigt snabbt, eftersom vi slutade kvart i 1 och hade bara två normala lektioner. Frågorna vi skulle svara på var om politik och samhällsfrågor, det var inte så hemskt som jag trott, men riktigt tråkigt. När skolan var slut drog jag och angelica hem till mej en stund och sedan till stan där vi kollade runt lite och träffade emma så då drog vi till bik bok för att hälsa på bebbe lite snabbt som praoar där. Efter stan blev det dans med riktigt sköna brudar, ni är underbara!

Svar

seidi om Take my hand, close your eyes With you right here, I'm a rocketeer:
fan va taskig emma!

Svar: Seidi älskling, du vet att jag driver, och ta det bara positivt som jag sa förut till dej. ;)



Take my hand, close your eyes With you right here, I'm a rocketeer

Solsidan var lika bra som vanligt, hade seidi som sällskap också. En riktigt knäpp tjej måste jag säga! ;)
Skola imorgon efter en riktigt kort helg, det suger. Men som tur är har vi typ bara halvdag. Men så klart så ska det dyka upp en glädjedödare, vi ska sitta i två timmar och svara på frågor om nåt, vet inte vad.

Svar på kommentar

Anonym om Oh the night is my world:
kan inte du ha en frågestund snart??
Svar:
Det var inte länge sen jag hade frågestund men visst kan jag dra nog dra igång en frågestund snart, inte idag dock

Svar på kommentar

Anonym om Oh the night is my world:
kan inte du ha en frågestund snart??
Svar:
Det var inte länge sen jag hade frågestund men visst kan jag dra nog dra igång en frågestund snart, inte idag dock

Oh the night is my world


Mästerfotografen själv som tagit bilden i varberg i somras haha. ;)
~
Festen igår var nice, något seg då och då bara haha. Marten som hade festen fyllde 15 i veckan så ett stort grattis i efterskott!
Idag har jag städat mitt rum och det tog typ hela dagen, det var KATAFUCKINGSTROF, man kom liksom inte fram till sängen utan att trampa på nåt. Så det var verkligen på tiden! Klockan 8 blir det  nästsista avsnittet av solsidan, sorgligt vafan ju att det inte är fler avsnitt..

Ändrade planer för kvällen..

Drar på fest istället för att vara hemma haha, så vi hörs nog imorgon.

Jävla förkylning.

Kom hem från stan med mamma för ett tag sen, fick med mej en efterlängtad skinnjacka, skulle köpt en förra året men jag var något sent ute så hitta ingen men idag hitta jag en som dög hihi. Inte bästa bilden eller kläderna till dock haha. Fick även ett par converse, det behövdes verkligen som ni ser, men har liksom inte känt för att köpa nya nu när det varit vinter för då skulle dom bara bli förstörda eftersom jag gått med converse hela vintern. ;)
Nu sitter jag här i myskläder och bara hör hur nässprayen ropar på mej, har blivit genomförkyld, inte kul! Så det blir en hemma kväll för min del med familjen och eventuellt en vän till familjen och titta på melodifestivalen, kanske inte det roligaste men mysigt.

RUBRIK

Kvällen spenderades med niklas och ett tag med elin. Det blev väl en lite halv failad kväll lite här och var fast ändå jävligt kul måste jag säga. Slänger in en jävligt fin bild på en dricka jag köpte på tempo som smaka öl smaksatt med hallon eftersom jag inte har nåt att skriva om haha.
No life.

Minns det som igår Första gången du log Som om jag snubblade pladask På marken och bara dog

Min lunch eftersom det inte var ätlig mat (enligt mej) i skolan.

Så söt lärare man har som sitter på bänken under lektionerna, haha.
~
Kom hem från skolan för en stund sen, dagen har varit bra, något seg bara. Jag har inga planer för dagen eller kvällen och visst är det skönt att jag kan göra vad jag vill, men känns lite tråkigt, det är ju trots allt fredag. Känner liksom inte för att sitta inne och typ glo film, så vi får väl se hur det blir.

Att jag aldrig tröttnar..

Petter min man, har nog lagt in åtminstone två utav låtarna förr men det skadar inte att lägga in dom igen. Kunde inte heller välja ut bara en, för de är alla så sjukt bra. Massa kärlek och respekt till petter! ♥

I'm here without you baby but you're still on my lonely mind

Skolan var för skön, hade bara 4 lektioner för hade håltimma på SO:n då vi drog till stan. Efter skolan fick jag ta bussen till träningen eftersom vädret var piss så kunde inte cykla som jag planerat för att vara lite alert, haha. Träningen gick faktiskt riktigt bra, åtminstone när vi körde på fasta 3an (alltså i hopptornet och inte på svikten) fast då körde vi mest fall och annat enkelt haha. Sedan på 1an gick det inte lika bra, hade typ helt glömt bort hur man hoppar med sats. Men fyfan vad härligt och kul det var att träna igen, saknat det så! Dock har jag inte saknat uppvärmningen och kondisträningen, haha det tog död på mej. Nu har jag precis kollat på solsidan som jag missade i söndags, sjukt bra haha!

fuck snö

För bara några timmar sen sken solen och jag gick på torr mark, jag trodde våren var här.
Men nej nu har det börjat snöa som fan, det syns inge bra på bilden men för alla örebroare är det väl bara att kolla ut ur fönstret så förstår ni vad jag menar..

Älska det.

Det blev bara jag, seidi och sandra på gudstjänsten, men den blev inte sämre för det. Eftersom det var askonsdag så fick vi ett kors av aska ritat i pannan eller på handen av biskopen. Fast när jag sedan kollade i min panna hade det bara blivit en svart fläck, haha fail. Nu har jag nyss duschat och funderar på att lägga mej snart, men det kommer inte hända för vi vet nog alla att jag fastnar vid min älskade dator jämt..
Och åh fyfan vad fusk, min bror har precis fixat klart för att åka till romme imorgon, jag vill ocksååååååååååååååå. :(
Fast jag ska på min första simhoppsträning på lite mindre än ett år imorgon, för härligt!!

Jag är hellre ledsen med dig än glad utan dig

Något jag och elin faktiskt lyckades med på hk:n väldigt bra! ;)
~
Skoldagen var hur skön som helst, titta på fotboll, hemkunskap, håltimma och dra upp på stan, no lab sen håltimma på sista lektionen. Älska livet ibland asså! När vi slutat var jag med elin, evelin, niklas, chrille och oskar till typ 5. Riktigt skönt folk, haha. Snart åker jag iväg till kyrkan på askonsdags gudstjänst med konfatjejerna. Som alla säkert vet måste vi ju gå på 15 gudstjänster innan vi konfirmerat oss, så då får vi passa på!

Godnatt

Okej jag ljög. Jag fastnade vid datorn. Nu ska jag sova på riktigt!

Du är så fin på alla sätt och vis

Kände för att göra ett inlägg innan jag lägger mej. Har inte så mycket att skriva men kan ju passa på att säga ha det så bra i thailand och lycka till i cypern mikaela sörensson. Att vara borta till 1a november är inte okej för jag kommer sakna dej som tusan! Vilket jag redan gör för vi har inte setts på typ månader?! Fast förhoppningsvis hinner vi få in våran mariebergsdag mellan thailand och cypern! Men det här förtjänar du tjejen.
Nej nu ska jag borsta tänderna sen ska jag lägga mej i min underbara säng som saknar mej och jag saknar den HAHHA.

Varje gång jag ser dej hoppar mitt hjärta över ett slag


Cyklade
till tandläkaren runt 9, första gången i år jag cyklade! Tandläkaren gick riktigt bra, inga fel alls och allt såg bara bra ut, riktigt nöjd. ;)
Kom till skolan vid 11 efter att ha varit hemma och bytt om osv. I skolan spelades skol dm i fotboll för killar, var där och kollade tre gånger under dagen haha. Tror det var engelbrekt som tog hem segern, men är inte säker. När finalen var spelad tog jag cyklen till konfan dit biskopen över strängnäs stift kom.
Nu sitter jag här och lyssnar musik med en fläta i håret som seidi gjort så imorgon kommer jag ha lockigt hår haha, riktigt gulligt.

Om du bara visste hur mycket jag saknar dej.

Vissa i klassen har ju serisöa problem haha. ;)
Det blev inge längdskidåkning för mej och elin för vi hade ingen matsäck, inte lust och stan kändes lite viktigare haha. (a)
Så vi fick gå på en annan lektion istället och sedan åkte vi till stan där jag köpte 3 par trosor, jeans och vanliga svarta tights. Haha det var så sjukt länge sen jag köpte jeans eftersom jag typ inte kunnat ha det, eller jag har så sjukt svårt att hitta jeans eftersom jag har sån kroppsbyggnad som folk inte anpassar jeans efter och jag har det  i mina fucking gener att om jag t.ex gick ner 10 kg skulle jag inte bli så mycket smalare, för jag har alltid varit "stor", känns kul att ärva alla dom sjukt bra generna vaaaaa..
Så därför kan jag inte ha så många jeans, haha typ livshistoria.

Lyssna till ditt hjärta, som vet vad du känner.

Idag så vaknade jag med cajsa på ena sidan och elin på andra haha, riktigt mysigt asså. ;)
En stund senare så åkte vi hem och då var det duscha och föna håret som gällde för att sen skynda till bussen och åka till ungmässa som hade schlagertema. Ovanligt kul faktiskt, efteråt var det singstar och sådant.
Lyckad helg måste jag säga faktiskt!

Love

Det är jätte mysigt att tappa sallad med dressing i colan, tro mej.

Igår så firade vi alltså cajsa med att äta ute, vi gick runt till restauranger för att se om det fanns bord ledigt eftersom vi är så smarta som inte bokat, men det var fullt överallt så det fick bli pizza planeten, haha. Men det var riktigt mysigt och gott ändå. Efter åt så åkte vi hem till cajsa där vi pratade oss igenom natten mest. Så skönt att få prata ut med underbara människor om ALLT. Och då menar jag allt. Tack för den fantastiska kvällen och natten tjejer!

Grattis i efterskott!

Igår så blev det att följa med till elins träning för att sen åka på nattlandbandyn. Det var väl sådär, träffa lite folk och så men det var rätt tråkigt haha så då drog vi strax innan tolv.
Idag ska jag och elin fira cajsa som fyllde 15 år i onsdags, så ett stort grattis i efterskott! Du är underbar vännen, älskar dej. ♥

As long as I’m around put it down on me

Är det någon mer än jag som inte tycker om tacos?! HAHAHA, alltså vi fick det i skolan och de flesta blir ju liksom "åhhhhhhhh tacos, fan vad gott!" men jag själv kunde inte ens äta en hel. Okej, det finns en förklaring som inte är så jävla mysig, blev magsjuk efter att ätit det. Fast tyckte knappt om det innan. Men nog snackat om tacos innan jag börjar må riktigt illa. Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll blir det troligtvis att dra till nattlandbandyn.
Och min bror ska lana med min dator så vi hörs nog inte förns imorgon eller nåt, om jag inte hinner blogga senare.
Ciao

HAHHAHAHAHAHHA IDIOT

HAHAHAHHAHAHAHAH FYFAN VAD DÅLIG MAN KAN VARA, PINSAMT...........
fast som tur är så känner jag den här emma jag snacka med sen innan, så jag skämde förhoppningsvis inte ut mej alldeles för mycket. (a)

I was born in the ghetto, raised in the ghetto

Det blev ingen träning idag vilket faktiskt är rätt surt, men jag, elin och niklas var på en intervju för en tidning som jag inte minns namnet på. Och intervjun slutade så pass sent så jag skulle bara hinna träna typ 45 minuter. Så det kändes lite onödigt så jag fick skjuts hem av pappa och så fick jag sätta mej och plugga. Men det sluta som vanligt med att jag somnade, eller jag la mej ner och skulle vila för jag var jätte yr men då somnade jag till. Men jag fick i alla fall något gjort innan jag somnade! Nu ska jag nog bara chilla resten av kvällen och försöka sova tidigt. Det kan behövas!

Yessssss

Tänkte bara göra ett sista inlägg för dagen, för jag måste gå och plugga sen blir det sängen. Har spanskaglosor tills imrn, no prov på fredag och svenskaredovisning på fredag. Fyfan döda mej, jag vill sova. Men det kommer jag inte hinna än på ett tag. Så istället för att sitta här och slösa bort tiden ska jag istället torka håret haha, sjukt logiskt när man som sagt måste plugga. Men sov gott på er mina kära läsare!
HAHA låter som om jag har 1000000000 läsare när jag skriver så, vilket jag inte har så nu håller jag käft istället.

Två flugor i en smäll HAHA

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA LOUISE DIN STÖRDA UNGE, KLART JAG MISSTOLKAR OM DU SÄGER SÅ!

Mikaela om Svar på kommentar:
Men jag går ju in och kollar om du svarar, och de brukar du ju göra så jag får se svar oavsett ;)
Ja nu när jag har körkort, kan jag komma och plocka upp dig så kan vi åka ut till marieberg på shoppingrundor och fika och prata :)
Men du kan räkna med det i april, efter jag har kommit hem från thailand :)
Hälsa :)
KRAM <3
SVAR: haha ja sant ;)
åh det vore underbart! Det får vi se till och fixa :)
Just ja, du får ha det så bra där borta, hoppas allt går bra!
det ska jag :)
kramar <3

Svar på kommentar

Mikaela om Happiness:
Du är så fin Emma!
Hoppas att allt är bra med dig.
Leo & Simba hälsar :)
KRAM <3
SVAR: Åh mikis, du är så mycket finare och jag saknar dej!
Och med mej är det bra, det rullar på.
Hälsa tillbaka haha. :)
Och kvinna skaffa blogg så jag kan svara på dina kommentarer där! ;D
kram <3

You appear just like a dream to me

Evelin är ju riktigt duktig.
Åkte upp på stan efter skolan för att möta mamma. Vi skulle köpa en baddräkt som jag kan ha på simhoppet, hade en halvtimma på mej bara för mamma skulle på zumba så det blev väl kanske inte den snyggaste. Men den duger!
Och usch det är verkligen deprimerande att testa baddräkter, för det är då man inser hur tjock man rent ut sagt blivit. Det var inte så att jag inte hittade nån som passade eller så, för det var inget problem, men det är bara det att i en baddräkt syns alla former, det går inte att dölja på nåt sätt. Och eftersom jag gått upp nåt så sjukt sen jag slutade på simhopp så känns det ju lite så där, sen att man ska börja igen med pinnarna emma och maja gör ju inte saken bättre. Men jag har bara mej själv att skylla, så jag ska INTE klaga mer utan göra nåt åt saken. Och jag har bestämt mej att nästa vecka börjar jag PÅ RIKTIGT med att äta nyttigare och röra på mej mer. Har sagt det typ 1000000000 ggr men nu lovar jag, nästan, för jag har insett nu.

Happiness

JAG VET ATT JAG MÅSTE PLOCKA ÖGONBRYNEN MEN DET ÄR JU SÅ GRYMT JOBBIGT OCH GÖR BARA ONT.
Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova. Godnatt.

Solsidan

Hade ingen musik så fick sluta tidigare, då drog jag och elin till stan och satte oss på soleo och tog en fika. Efteråt blev det konfirmation, där var det två tjejer som berättade om sina resor till brasilien och tanzania och så lekte vi nån konstig lek. Nu har jag precis kollat på solsidan på datorn eftersom jag missade i söndags, alltså älska det programet.
- Blir det inget ligg nu eller?
- Nej, jag tror att musslan slöt sig
HAHAHAHHA

RSS 2.0