Boy you got my heartbeat runnin' away, beating like a drum and it's coming your way


Inställt?!

Om det här händer imorgon så blir jag helt fucking galen. Är sjukt rädd att det kommer bli så?!

Seeing is deceiving, dreaming is believing

Halloween idag, det kommer inte firas på nåt särskilt sätt. Ingen fest för min del, ska ju på Rihanna imorgon så istället drar jag nog ut med elin och anton. Får se vad vi hittar på för bus! Haha inte fullt seriöst.
Slänger in två låttips till er i brist på annat att blogga om:
Nicki Minaj - Super bass
Jessie J - Who you are

I'm back


Har inte kunnat blogga nu på ett par dagar så istället tänkte jag lite snabbt berätta att i lördagskväll fira jag och ett härligt gäng Ankido som fyllt 15 genom att käka på kinamuren sen spendera vi resten av kvällen på gården. Därifrån är alla bilderna. På söndagen åkte jag till stan med Maja och köpte semsskin (till simhoppet) och puder. Idag har jag också varit på stan, men med elin denna gång, fick inte med mej nåt hem.

Igår & idag

Så här snygga var jag och niklas igår, man ser inte så bra min "halloweensminkning" men hade iaf en blåtira och ett ärr haha! Discot var väl kul men jobbigt med massa ungar, men dom verkade ha kul och vi fick in pengar och dte är huvudsaken!
Idag vakna jag vid 8 (!) för att wilma kom hit då för mamma skulle vara barnvakt. Vid halv 12 drog jag och elin till karlsunds arena och kolla fotboll, vi frös arslet av oss så det var väl lite så där. Nu ska jag upp till seidi så ska vi fixa oss sen åker vi och firar anikdo som fyllde 15 igår, great!

Äntligen lov!

Har precis bakat chokladbollar med mamma för ikväll så är det halloween disco för småbarnen som gäller haha! Så vi i spanska gruppen håller i det och så, så min kväll kommer spenderas på skolan. Får väl se hur det kommer gå.
Strax kommer evelin och niklas hit så ska vi fixa lite halloweensmink innan vi beger oss tillbaka till skolan.
Ha en bra fredagkväll nu allihopa, och höstlov!

I skolan

Är i skolan och har SO, vi håller på med det där jävla miljöarbetet som jag inte fattar ett skit utav. För informationen man ska ha finns ju inte?! Puss på dej marie om du ser det. Nej nu ska jag försöka få nåt gjort.

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

Har verkligen bildbrist så får bli en muppbild jag tog i kreta, saknar det sååå!
Träningen var grym, stannade kvar ungefär en halvtimma så det blev en träning på ungefär 2 ½ timma. Fyfan vad bra det känns så här efteråt. En stund efter att jag kommit hem så kom min äldsta bror och hans tjej hit så har suttit och pratat med dom tills nu ungefär. Känns som att det var evigheter sen jag träffa dom senast, men i själva verket var det för en vecka sen haha!

Snabbt inlägg

Skolan var som vanligt, förutom att jag halkade i trappan så åkte rutschkana ner för hela den på röven, så nu har hur jävla ont som helst i röven. Inte särsklit skönt. Nu har jag precis ätit upp min pastasallad och ska gå och packa sen åker jag på träning. Puss

It's okay not to be okay

Har nog aldrig pluggat så mycket förr som jag gjort idag. Det konstigaste är att det varit kul också, eller ja inte miljöarbetet men HKn och matten. Så det har gått framåt. Alltså, jag vet hur tråkigt det är att läsa om plugg, men vi alla som går i nån årskurs med mycket plugg vet hur det är. Så tyvärr är det vad mitt liv består utav just nu, tråkigt nog.

School

Kolpudding till mat i skolan = gå till golfen och käka kebabtallrik!
Grym dag i skolan, har suttit vid datorn på typ varje lektion för vi håller på ett arbete i HKn som man behöver dator till och ett miljöarbete på typ alla andra lektioner, chill! Vi får även välja om vi vill sluta tidigare eller börja senare och jobba hemma istället, vilket jag gör just nu. Skulle egentligen haft lektion men istället ska jag jobba hemma. Så borde börja nu, hörs sen!

Humörsvängningar

Är helst slut i hela kroppen nu efter en riktigt bra träning. Kämpade på som fan och det gav resultat, förbättrade typ alla mina hopp! Så himla härlig känsla.
Fast den härliga känslan försvann för ett tag sen. Vissa människor är bara så jävla stora idioter som verkligen inte kan använda hjärnan och det enda dom tänker på är sej själva. Så jävla trött på det nu!
Men men jag ska inte klaga här, det är bara onödigt, men kände att jag behövde skriva det. Tack för mej.

Kort dag

Slutade skolan 10 i 2 för lärarna skulle på utbildning, hur härligt som helst ju! Dock så kan jag inte göra så mycket roligt när jag faktiskt slutar tidigt, för nej jag måste plugga och träna. Fast träna är ju kul, oftast. Och nu måste jag faktikst gå och börja med plugget om jag ska hinna nåt, puss.

Det är dags för måndagsmys..

Skagenbaguette + mjölk + levande ljus + 6an på tv = Livet

Emma Carlström

Hittade en hel del gamla bilder på mej och min fina vän emma, men jag tror inte det skulle uppskattas om jag la ut dom så den här får duga. Vad jag ville med det här inlägget var att berätta att trots att vi ses så sällan och inte alls har samma kontakt som förr så älskar jag dej fortfarande. Du är så underbar! Och så tänkte jag tipsa om hennes blogg eftersom jag fick henne att börja blogga igen i lördags, hoppas det håller i sej nu då! Ni hittar hennes blogg här.

And love is "evol", spell it backwards, I'll show you

Jag vet att jag suger på att blogga, men som jag sagt förr så har jag egentligen den här bloggen för min egen skull så jag ska kunna skriva av mej, men det är ändå kul att folk vi läsa det jag har att säga.
Anyway en ny vecka nudå med massa skola, jobbigt är allt jag har och säga, är skoltrött. Som tur är blir det lov på fredag!
Men träslöjden var lika bra som vanligt, som ni kanske ser på bilden. ;)
Ska nog snart gå och plugga lite engelska glosor, resten av plugget får vänta till nån annan dag..

Söndag

Har varit lite barnvakt åt min favorit skitunge idag. Eller ja på förmiddagen var jag barnvakt sen kom mina föräldrar hem och då drog jag på träning. När jag kom hem igen var Wilma fortfarande kvar så då la vi oss och kolla på barnkanalen, riktig söndagsunderhållning!

Snaaaaart sååå..

Om 10 dagar är jag, niklas och regina i Stockholm, i Globen, för att se Rihanna live.
Fyfan vad jag är taggad, det kommer bli galet bra!!

Where did the old you go?

Igår kväll var jag alltså med nisse, anton och elin. Vi träffade även lollo ett tag, kvällens höjdpunkt!
Ungefär det enda jag har gjort idag har varit att träna och dega framför tvn, helt slut efter träningen. Så kvällen blir väldigt lugn; film med seidi och kanske ariet, mysigtmysigt.

7

Snart är nog elin förhoppningsvis på väg hit, så seg tjej haha. (a)
Så borde gå och fixa lite på mitt rum, det ser ungefär ut som ett bombnedslag, eller ja det ser ut som vanligt helt enkelt. Sen vet jag inte vad vi gör mer än att träffa nisse och anton.

Döda?

Nån som dött än?! Jag är vid liv, än så länge i alla fall! Det tycks inte bli nån jordens undergång idag, eller vad säger ni?

jahaa

Gymnasieinfon igår tyckte jag var bra, fast nu har jag väldigt svårt att bestämma mej. Det står mellan JB, Plus och Risbergska. Men ska gå på öppethus på alla skolorna så får vi se vad jag till slut bestämmer mej för.
Idag hade jag sovmorgon till halv 11, riktigt skönt. Efter skolan har jag bara rensat kläder och nu vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Ikväll träffar jag nog elin, nisse och anton iaf.

Gymnasieinfo

Kort dag i skolan, slutade halv 3, love it! Nu ska jag strax gå och duscha sen vid 6 ska jag tillbaka till skolan för gymnasieinfo. Det kan nog bli bra. Och alla från mellringeskolan, glöm nu inte att fika i gula huset, helt klart godast fika där! ;)

I need you just like you need air

Stannade kvar en stund i skolan med några från klassen, gud vilket dampgäng säger jag bara. Även om jag själv kan vara delaktig i det..
När jag kom hem la jag mej och kolla på scrubs innan jag började baka sockerkaka tills imorgon då spanskagruppen ska sälja fika på gymnasieinfon som vi kommer ha på skolan. Dom ser lite väl bruna ut kanske, men dom är inte såååå bruna irl.

20.34

Vilket fint väder vi har haft idag, eller vad säger ni?! Fick ta bussen till träningen pga det jävla regnet och kom typ en halvtimma sent, nice asså! Så träningen blev ganska kort men ändå bra. När jag kom hem läste jag lite i en gymnasiekatalog som kommit på posten idag. Nu ska jag få lite mat i magen sen lägger jag mej i sängen med SOn i handen en stund innan jag somnar. Mår inte ett dugg bra så orkar inte vara vaken så länge till.

Mama I'm in love with a criminal and this type of love isn't rational, it's physical

Tog ett litet break i pluggandet som ni nog märkte, men nu ska jag strax fortsätta plugga lite grann sen åker jag på utvecklingssamtal. Usch, jag hatar utvecklingssamtal.. Kan aldrig komma på några mål HAHA!
Slänger även in en låt med Britney Spears som var i Sverige igår, lagom fuskigt att Cajsa var där och såg henne live!

Photoshop expert

Skulle spara en grej på ett USB-minne och då hittade jag typ ett "dataspel" som jag gjorde på en grej i somras, orkar inte förklara vad. Men i alla fall så är det nåt spel som man typ gör olika "danssteg" och då när jag kollade igenom det såg jag min riktigt stora photoshop fail. Råkat klippa bort halva armen så den ser ut som en anorexiaarm. Photoshop är inte min stakraste sida direkt!

Kul liv

Dagens planer är plugga, sova och utvecklingsamtal. Fan vad vardagar är tråkiga. Har faktiskt inte så mycket mer och säga, hör kanske av mej senare om världen blivit roligare. Ciao.

Nörd

Jag åkte aldrig iväg till min bror, istället var jag hemma och pluggade. Håller på med en MVG-uppgift som ska vara gjord innan provet på onsdag så jag hoppas den blir bra, har skrivit massor så tror nog det! Nej nu ska jag kolla på how i met your mother, puss!

Jordens undergång..?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13788483.ab
Ja hörrni nu ska vi dö igen, denna gång på fredag om nån nu missat det. Att ingen sätter in den där gubben som påstår det här för tredje gången på psykhem. -.-

go on and close the curtains 'cause all we need is candlelight


Använd bild på mej och Wilma!
Kom hem för en stund sen från träningen som gick sådär, men kul var den ändå. Nu ska jag nog plugga lite, har ingen lust alls men känner att jag måste det. Annars funderar jag på att åka en sväng till min ena bror och kolla hans nya lägenhet, han flyttade ut helt och hållet igår, så det lär ju inte vara färdigt men ändå, skulle vara kul och så får jag ju hälsa på min lilla ängel Wilma. Om han nu svarar på mitt sms, förstås!

FIFA

Awsi mina söta små bögar. ♥
Har spelat haft typ fifakväll med elin, nisse och anton. Men vi har även hunnit med annat som ica, haft tredje världskriget, böghög osv. Klockren kväll med andra ord. Nu ska jag snart gå och lägga mej, ska upp och träna imorgon. Älska!

'Cause you were like my favorite drug.

Jag hann aldrig med att blogga igår, efter skolan åkte jag till stan med elin, vi träffade bl.a angelica, emma, regina, sofia, lollo och bavel och några till. Man träffar verkligen hur många som helst på stan på fredagar haha! Efter det hade vi en mysig kväll hemma hos elin med elli. Och senare på kvällen drog vi ut för att träffa anton och nisse och när jag kom hem gick jag och la mej direkt. Idag har jag tränat så är helt slut nu, men det var riktigt skönt. Kvällen spenderas med elin, nisse och anton, guld.

And no one knows why I'm into you 'cause you'll never know what its like to walk in our shoes.

Bilden är från nån dag sen i skolan, fett fina fettoben man har. Kanske dags att sluta med onyttigheterna? Hmm..
Hur som helst så fick jag med mej mamma till IKEA, köpte en helkroppsspegel och en skrivbordslampa. Tror det enda som jag har kvar att köpa är nån stor hylla eller nåt och lite småsaker, typ en tavla osv. Nej men nu ska jag hoppa in i duschen sen spenderar jag nog resten av kvällen framför tvn.

Svar på kommentar

Anonym om Vila i frid:
vem är elin!? och vad har hänt?? :(
Svar: Elin är en tjej som jobbade som ledare i varbergafritidsgård och gick tyvärr bort i måndags..

Live your life

Hade tänkt att träna idag eftersom att jag faktiskt får det nu, men det gick inte för min tränare är sjuk. Ganska tråkigt faktiskt. Men istället ska jag försöka dra med mej mamma till IKEA för att hitta lite nytt till mitt nya rum som jag får nån gång, vet inte riktigt när. Annars vet jag inte riktigt vad jag gör, kanske pluggar lite.

Vila i frid

Hoppas du har det bättre där du nu är, du kommer aldrig att bli glömd elin! ♥

Kladd

Idag har jag haft en bra dag i skolan och när jag kom hem så ställde jag mej och rörde ihop en kladdkaka. Om man nu kan kalla det för kaka, allt var bara gegga. Men det är då dom är som godast! Så blev nöjd med resultatet trots utseendet. Nu funderar jag på att plugga lite, eller kanske kolla på ett avsnitt glee. Tycker det sista alternativet låter bäst faktiskt..

Charlie Sheen

Måste bara säga det att kolla på Two and a half men igår utan Charlie Sheen var deprimerande.. Visst Ashton Kutcher är också bra och avsnittet var roligt. Men det är absolut inte samma sak utan Charlie. Tur är ju att det finns gamla avsnitt, hur ska vi annars överleva?! Haha.

I look up to the sky and now the world is mine. I've known it all my life, I made it.

Ganska dålig mobilbild jag tagit på Anna Lindberg!
Känner att jag kanske ska förklara lite grann det tidigare inlägget, jag var på gården och mobilbloggade så orkade därför inte. Hur som helst det första jag och seidi gjorde när vi kom till gården var att anmäla oss till att åka och se idolfinalen live i december. Kollar knappt på idol men det är bara nåt man måste få uppleva nån gång, haha. Och lite senare får jag ett sms från maja och hon säger att vi ska tävla i november nån gång. Och jag har inte tävlat sen 6an-7an för först så bestämde vi i klubben att vi inte skulle tävla på ett år för att vi verkligen skulle träna upp oss, ett år senare fick jag en ny jätte dålig tränare så lärde mej inget, och sen slutade jag i ett år men nu i november är det dags! Kommer dock tävla i en ganska låg serie eftersom om man inte håller igång med simhopp hela tiden så tappar man jätte mycket, vilket jag gjort. Men det ska ändå bli jätte kul!

Glader

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAD! :-D för det första så ska jag tydligen tävla typ den 21a november, har inte tävlat på hur länge som helst av olika anledningar. Och så ska jag på idolfinalen den 9e december med gården! Älska livet ibland!

Kocken

Skolan gick snabbt trots att vi slutar sent idag. När jag kom hem lagade jag mat åt mej och min lillebror, kycklingfilé, makaroner och sås. Ja jag gillar att laga mat och baka. Nu ska jag strax iväg till gården, får se om jag uppdaterar nåt senare. Kan inte lova.

Two and a half men

Glöm inte bort att titta på dom nya two and a half men avsnitten klockan 9 på 6an nu då! Man måste ju se hur det är med ashton istället för charlie, tror tyvärr inte det kommer vara lika bra längre, men man får hoppas på det bästa!

..


Här ska det vara en rubrik

Hittade typ världen mysigaste tröja här hemma som jag fått nån gång. Den är väldigt stor, men så här på hösten när det är så kallt hemma för elementerna är inte på än så är den perfekt! Så den har jag gått runt med sen jag kom hem från skolan, och idag har jag gjort så mycket som att kolla på TV och plugga. Har knappt tid eller ork till att göra nåt nu för tiden, hela ens liv baseras liksom på skolan. Så jag längtar verkligen till höstlovet!

I skolan

Orkade inte blogga mer igår för mådde som fan, gör typ det av min medicin. Den har konstiga biverkningar haha..
Hur som helst just nu är jag i skolan och har träslöjd. Jag tror starkt på ett MVG för min del, haha nej men så länge jag har G så är jag nöjd! Nu har jag inte tid längre, kanske ska jobba lite.. Puss 

Seg

Söndagar är alltid så himla sega, man gör liksom ingenting. Hade tänkt att åka till marieberg med mamma och min lillebror, men sen upptäckte jag att jag inte hade så mycket pengar kvar på kontot så istället ska jag sätta på filmen Hur många lingon finns det i världen? Har länge velat se den men det har inte blivit av men nu så! ;)

You're simply the best

Kom hem från elin för ett tag sen. Vi såg på L.A gigolo som gick på tv. Den hade ett väldigt dåligt slut men annars så var filmen riktigt bra! När filmen var slut stanna jag kvar där en stund och vi sjöng lite singstar HAHA, fett söta! Nej nu ska jag snart hoppa i säng, mitt huvud tar kål på mej, som vanligt.

If we crawl till we can walk again. Then we'll run until we're strong enough to jump. Then we'll fly until there is no end.

Gullig bild från skolan nån gång.
Ska snart ge mej iväg på min söta cykel till elin. Vi har tänkt att ha filmkväll med massa gott, det var verkligen jätte länge sen vi gjorde nåt sånt så det ska bli mysigt! Den här helgen har fått bli en väldigt lugn helg. Men såna behövs ibland, bara ta det lugnt. Ta tid för sej själv, familjen eller vännerna. Aja, har inte tid att sitta här längre, take care!

Lagt ut den förr, men nu lägger jag ut den igen.

- Vill också ha miljoner för att sen få leva fritt, men frågan är om pengar verkligen ger ett bättre liv för det finns mycket mer än sedlar när de kommer tills ens rikedom. Kärlek är det enda du behöver när ditt liv är tomt.

10 sanningar

Jag fick en kommentar om jag inte kan lägga upp 10 sanningar om mej själv.. Och visst det kan jag, är dock inge bra på att komma på sanningar som är intressanta. Men vill ni veta nåt kanske lite intressantare så är det bara att ni frågar, jag svarar på det mesta!
Dåså, 10 sanningar:
1. Jag älskar ljudet av kaffebryggaren på morgonen, trots att jag hatar kaffe.
2. När jag var liten gillade jag småkryp, nu är jag livrädd för dom.
3. Innan jag bröt handleden ville jag lite grann bryta nåt för att känna hur det känns, nu vill jag inte bryta nåt igen.
4. Jag hatar falska människor, men vi är alla falska nån gång mot nån.
5. Jag gillar inte tacos.
6. Jag älskar min elinpelin.
7. Jag har bara flyttat en enda gång, och då var jag 2 så jag minns inget ifrån det.
8. En gång i tiden spelade jag valthorn, men jag slutade för det kändes töntigt och nu saknar jag det haha!
9. Min favorit färg är blå!
10. Jag suger på både sporter och att rita, ändå är idrott och bild två utav mina favoritämnen i skolan.
Som sagt jag är inge bra på sånt här, men det var vad jag kunde komma på just nu iaf, så det får duga.

Prommenad

Har legat framför tvn ungefär sen jag vaknade, som jag brukar göra varje helg, tills vi ska äta mat haha. Men nu ska jag faktiskt ut på prommenad med mamma i höstvädret. Trevligt trevligt. Vi hörs senare!

Hemmakväll

Bra svenska!
Följde inte med elin till mellringe, istället satt jag och läste nån gammal skvallertidning i mörkret med ficklampa. Ja jag trvis i mörkret! Efter det startade jag sex and the city 2 och till det hade jag kiwi, vindruvor och blåbärssoppa. Jag vet hur det låter, men blev riktigt sugen på det helt enkelt. Filmen för den delen var riktigt bra, kanske lite efter som inte sett den tidigare men ändå!

Kiwi

Efter skolan åkte jag till stan med elin för att köpa mascara, men fick även med mej rosabandet och hårnålar hem. Tänkte att jag skulle testa en ny mascara den här gången så jag hoppas den är bra! Vi träffade även alle och linus en stund, och bavel som man alltid träffar på stan haha! Kvällens planer är att följa med elin till mellringe en stund och sen efter det ha en hemmakväll med kiwi och sex and the city 2, har varit på PMS-humör ungefär hela dagen så känner inte för att utsätta nån annan för mitt humör så jag stannar hemma ikväll.

Klantarsle

Tappade nyss hela min tallrik i såsbunken. Fett glad mattanten blev.. Synd att jag inte kan ladda upp bilder via mobilen haha.

ikhnuoyd5esyujn LÄj0mpfyr

Är så jävla arg, sur, irritrerad, ledsen, besviken på ungefär allt och alla. Som om det inte vore nog så känner jag en extrem saknad efter ja, massa.. Nu ska emo-emma gå och lägga sej, finner ingen bra anledning till att vara vaken.

Love isn't blind, it's retarded

Jag har knappt pluggat nåt, fast det var det som var tanken att jag skulle göra idag.. Istället så har jag lagat mat, kollat på OTH, spelat gitarr och tagit mej ett långt bad. Och pluggat lite grann haha. Provet imorgon kommer väl gå som det går.. Har blivit sjukt dålig i skolan, om man jämför med tidigare, trots att jag pluggar som en idiot. Tror ingen bryr sej om mitt pluggande men det är tyvärr vad mitt liv handlar om just nu.. Tråkigt!

Don't stop believing, hold on to that feeling

Extremt oseriöst!!
Skolan var riktigt bra, hade håltimma och slutade 20 över 1 för att vår lärare skulle på utbildning eller nåt. Så sjukt härligt! Något som inte är lika härligt är att jag var på vårdcentralen på håltimman, det börjar bli mitt andra hem nu.. Och då fick jag i alla fall reda på att jag har både öroninflammation och hörselgångsinflammation, så jag får äta medicin typ tre gånger om dagen och inte träna på en vecka. Det suger ganska stenhårt, nåt annat som suger är att jag behöver plugga. Men först ska jag laga mat, om vi har nåt roligt att laga hihi.

promenad i mörkret

Jag gav upp pluggandet istället är jag på en liten promenad mot Ica. Det är faktiskt fett mysigt här ute i mörkret, det känns liksom som att vintern och julen är på väg och jag gillar det, för nu när sommaren ändå är slut kan det lika gärna bli vinter. aja är framme nu haha. Puss.

Adis

Glömde säga grattis till min lillebror Adam igår som blev p12. Fan vad jag ska mobba han i ett helt år hihi. Nej men grattis i efterskott min knäppa, jobbiga, söta, underbara bror. Trots att du kan vara en riktig pain in the ass, så tycker jag inte om dej, utan jag älskar dej. Nu ska jag gå och kramas lite på han och sen fortsätta med matten..

Trött i hjärnan

Tar en liten paus i mitt pluggande innan min hjärna exploderar av överhättning.. Har pluggat SO, engelska, spanska och matte direkt efter varandra utan någon paus. Skulle egentligen på öppethus på plusgymnasiet men sen tog plugget över, ganska tråkigt. Och snart måste jag fortsätta med matten. Har prov på fredag och jag har verkligen glömt bort allt, helt sjukt.

Gröna nudlar?

Igår kväll så kokade jag nudlar samtidigt som jag tvättade bort mitt smink.. Då kommer först Adam och säger: du kanske borde kolla till dina nudlar. Men jag tänkte att dom inte kunde vara klara än för jag nyss hade lagt i dom. Så jag fortsätter, lite senare kommer Jonathan och säger: Emma det har hänt nåt med dina nudlar..
Så jag går och kollar, och här ser ni vad som hänt:
Jonthan hade alltså hällt i karamellfärg i nudlarna. Mina bröder är minst sagt konstiga..

Toppen dag


Just chillin' with my homie Marc.
Söta ögonpåsar eller nåt, som inte försvinenr hur mycket jag än sover..
Kattkvinnan som även är min granne, har jag aldrig sett. Inte vad jag kan minnas iaf. Hon måste hålla sej inne rätt mycket..
Hur som helst idag i skolan hade jag 3 lektioner. Sjukt nice! Det var för att vi skulle på teater med skolan men det hade blivit missförstånd så dom hade ingen föreställning den tiden vi skulle se så vi fick håltimma fram till 1 istället. Så jag och elin stanna kvar på stan och träffa lollo, kollade jeans och käkade. Efter skolan hade jag träning som var den bästa på länge, fyfan vad kul det var!

kattkvinnan

Sitter i soffan och pluggar svenska i väntan på att outsiders ska börja. Det är nån som bor på min gård som kallar sig för kattkvinnan som ska vara med ikväll. Jag har ingen aning om vem hon är så det ska bli intressant och se, såg faktiskt när dom filmade men såg aldrig kvinnan dock. Det börjar nu klockan 8 för er som vill se iaf!

roligt

Roligt att komma på att man har sovmorgon till 9 efter att man ätit frukost -.- nu ska jag sova i 20 minuter eller nåt haha, godnatt!

Ifall du ville veta..

Så är du den som kan få mej le när det är som svårast Elin. Jag älskar dej bästavän.

We've got to hold on ready or not, you live for the fight when it's all that you've got

Åkte till marieberg med mamma efter skolan för att inhandla lite saker som jag kände att jag behövde. Fick alltså med mej det ni ser på bilderna. Min lillebror fyller år imorgon så tyckte att hans paket skulle få vara med på bilden, eftersom jag även köpte det idag. När jag kom hem har jag spenderat lite tid med världens underbaraste unge wilma, som är min brorsdotter om man säger så, för er som missat det.

Let it rock

Lyssnade på en gammal spotifylista och hittade den här låten. Kunlig rent ut sagt, enligt mej! Nu ska jag gå och ha lite söndagsmys framför tvn. Puss

Tagg

Idag har vi också firat min mamma, men med hennes kompisar denna gång. Det blir mycket firande när man fyller 50, först kreta sen släkten och till sist vännerna haha. Hur som helst så har jag ätit ytterligare massa god mat och tårta. När alla drog satte jag mej och kolla i IKEA och Jotex katalogerna, ska nog byta rum om ca 2 veckor då min nästa äldsta bror flyttar ut helt och hållet. Jag är sjukt taggad eftersom det kommer bli massa nya möbler och sånt. Kommer nog bli sjukt bra!

Världens finaste

Jag vet att bilden inte är den finaste, men mamma för mej är du det finaste som finns. Inte bara det finaste, även det bästa. Jag har aldrig mött nån människa som är lika bra som du, kan ju bero på att du är min mamma haha! Nej men jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, för det går inte att beskriva med ord min kärlek till dej. Jag hoppas du får världens bästa födelsedag och får leva i hundra år till! Jag älskar dej mamma, min stjärna och förebild!

50-års firande

Har haft en riktigt bra dag idag. Nästan hela släkten har varit här för att fira min mamma som fyller 50 år nu den 2a oktober. Vi har ätit massor med god mat, tårta, hemgjord glass, bullar osv. Och bara haft det härligt! Det är sällan jag träffar hela släkten (förutom farbror med familj) så det har varit riktigt kul att få träffa alla. Gud vad jag älskar er!
Efter att alla åkt hem så har jag varit ute med elin, vi har träffat gustav och carl och senare nisse och anton.

Gårdagskvällen

Hann aldrig blogga igår när jag kom hem, eller ja det blir ju till och med förrigår eftersom klockan är över 12, men det låtsas nvi inte om haha! Hade iaf en ganska galen och bra kväll igår ute med nisse, elin och anton. Den spenderades lite på mc men mestadels nånstans i närheten av rosta. Härligt härligt!

RSS 2.0