Valborgsmässoafton

Startade dagen med en joggingrunda, jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt att få upp min kondition när jag joggar/springer såpass sällan som jag gör. Men jag är för lat och tycker det är för tråkigt för att göra det oftare.
Idag är det valborg (NO SHIT SHERLOCK!?), planerna är faktiskt inte allt för klara, valborg kom för plötsligt. Men det blir nog bra ändå.

Brabra

Jag hatar att när jag skriver inlägg så hoppar jag ibland över en rad när jag börjar skriva om nåt nytt så att man liksom ska fatta bättre. Ni vet, styckeindelning?
Men det blir ändå aldrig så när jag publicerar, så bara så ni vet är det inte jag som är efterbliven. Det är antingen bloggen, internet eller den här datorn. Jappjapp.

Sömn

Har ni någonsin tänkt på hur konstigt det är med sömn egentligen?
Det gjorde jag igår när jag skulle sova.
Alltså, när du är tillräckligt trött så hamnar du i ett ovetande tillstånd där du drömmer och kan göra skumma saker. Som jag till exempel pratar väldigt mycket i sömnen, brukade även skrika när jag var liten (enligt familj och vänner alltså), jag stänger av mitt alarm på mobilen, smsar i sömnen och lägger mej som Pippi. Och ni som inte vet hur Pippi sover borde fan skämmas.
Ibland när jag är halvvaken kan jag prata med folk, som för ett par veckor sen frågade jag min bror "Är det någon speciell dag idag?" Från ingenstans.
Kan även inbilla mej att det är folk i rummet som jag pratar med och ibland "vågar" jag inte somna helt för att jag "skäms" (?).
Det kanske bara är jag som är så här konstig när jag sover, men fortfarande så tycker jag att sömnen i största allmänhet är rätt mysko. Och nu vet ni hur jag är när jag sover, nån som vågar sova med mej? Hehehe.....
Att bro på att vara konstig när man sover..

Jag känner som så att dom här två tjejerna förtjänar kinesisk vattentortyr.


Söndag

Har lekt och pusslat med Wilma, njutit av solen, choklad, vindruvor och frön med Seidi och Sandra, försökt åka försmå inlines med plastdäck med Seidi, Ariet och Muna. Det gick inte bra. Jag var grym när jag var liten, men efter idag kan jag konstatera att det absolut inte är något för mej, längre.

NU:

Drar mej mot Niklas för fest!

Om en liten stund kommer min bror och hans familj hit, ska få träffa min lilla ängel, åh som jag har saknat henne!

Pigg..

Är så sjukt trött och har varit hela dagen, imorse när jag skulle raka benen så somnade jag i badkaret och på eftermiddagen efter att jag kollat på OC somnade jag också så ikväll ska jag bara ta det lugnt. Orkar inte göra något, tränade för ett tag sen och det är nog för mej ikväll. För er information alltså.

Så här snygga var vi på vårt spexfoto:


Let's run away and don't ever look back

Haft ett nationellt prov, en svenska lektion och ett spexfoto, sen slutade vi. Alltså klockan 11.50. Väldigt skönt!
Min klass var amerikanska fotbollsspelare, jag visar bild sen för nu sitter jag vid min brors dator. Efter att vi slutat drog jag, Evelin och Mattmi till Edessa och käkade vår lunch och nu ska jag kolla på OC, har varit utan det alldeles för länge!

España

Jag har alltså haft det sämst i Spanien.. Eller vad säger bilderna?
Vi har alltså bestigit ett stort berg för att komma till en borg, varit på museeum, besökt en spansk skola, varit på en chokladfabrik, solat, badat, shoppat, spelat kort och ätit i massor!
Ett stort tack till världens bästa lärare Berith och Katrine som har gjort det här möjligt för oss spanskaelever på skolan!! ♥

Back to reality

Det bästa med att vara tillbaka i Sverige är att få sova i sin egna säng och dricka kallt kranvatten. Annars skulle jag mer än gärna åka tillbaka till Spanien! Ska strax ta mej tid och ladda upp lite bilder här och på fb, har tagit över 500 st så det lär ta ett tag.
Idag har jag återgått till mitt vanliga liv igen, med skola och träning. Det känns ändå lite skönt på något sätt faktiskt.

Home sweet home

Tänkte bara tala om att jag är hemma ifrån underbara spanien nu, ni får se bilder osv imorgon för nu ska jag äta sen sova. Tur att jag har sovmorgon imorgon, annars skulle jag förmodligen dö.

Vamos a España

Har solat solarium med Milla och Seidi, växlat pengar, varit på JB med Cajsa för att träffa en del utav våra eventuella framtida klasskamrater, hämtat en kamera, lämnat en väska, duschat och packat. Hektisk dag, minst sagt.
Nu ska jag gå och lägga mej, imorgon lämnar jag och ca 18 andra kalla Sverige för att åka varma Alicante i Spanien. FAN SÅ HÄRLIGT. Vi hörs om en vecka igen, puss!!

Thinking

Det är så kul när det är fotboll på TV för då omvandlas facebook plötsligt till en sportkanal, och då kommer det folk och klagar på alla som gör det till en sportkanal och sen alla som klagar på dom, och sen kommer jag.
Allt går runt i en cirkel, så det lättaste vore ju om alla bara slutade, inklusive jag. För då blir väl alla nöjda?
Bara en liten fundering så här på kvällskvisten i väntan på att Evelin ska komma över med en väska..

Det gäller att säga grattis med stil!


GRATTIS!!

Stort grattis på 16-årsdagen bästa vän! Hoppas du får en förjävla bra dag, älskar dig!

Det här känns ganska så jävla bra!


Jag har hittat min nya man..


Tisdag 14.53

Jag orkade inte blogga igår, gick hem tidigare från skolan för mådde piss, spenderade resten av dagen framför TVn och sovandes haha.
Idag slutade vi tidigare dels för komp och för någon mer anledning. Om ungefär en timma åker jag till Gustavsvik och möter upp några för att sen åka på tränarutbildning i Karlskoga. Kommer vara där i några timmar, så jag hoppas på nåt intressant haha!

wiii

Är äntligen klar med idrottsuppgiten och nu ska jag ut och springa, ciao!

This is the part of me that you’re never gonna ever take away from me

Crusaders tog hem matchen igår med 29-25, men jag hade det väldigt kul ändå!
Idag har jag och Angelica sålt fika igen, det gick trögare idag men har ändå fått in en del pengar. Hade planer på att få en massa gjort idag, men tiden verkar inte räcka till med tanke på att jag fortfarande inte gjort klart min idrottsuppgift som skulle varit klar innan lovet var slut. Så nu ska jag försöka mej på den, wish me luck!

Örebro Black Knights vs. Carlstad Crusaders

Kom hem efter 2 nån gång inatt, gick upp klockan 8. Inte mycket till sömn alltså eftersom att jag inte kom i sängs förns ungefär en timma efter att jag kommit hem. Släpade mej upp imorse för att åka till Haga och sälja fikabröd inför Spanien, det gick riktigt bra.
Åker på träning om en stund och ikväll ska jag och Emma på seriepremiär för Superserien i amerikanskfotboll på Behrn Arena, Kommer bli grymt!

Barnvakt

Sitter hemma hos min bror, ska vara barnvakt åt ett sovande barn. Väldigt svår uppgift haha! Så kommer spendera min kväll med OC maraton eller film, har inte bestämt mej än. Det blir bra i vilket fall, känns som en skön kväll, såna behövs.

Nu;

Beger mej mot träningen!

Fredag den trettonde

Efter lunch åkte min och en annan klass till läns muséet för att gå på utställningen (o)mänskilgt. Där fick vi någon jättetråkig uppgift att göra, så fick knappt kolla på utställningen.
Hur som helst, när vi slutat gick jag iväg till Filmkedjan för att sola lite inför Spanien. Fick mej lite färg i alla fall, det ger ju inte jättebra resultat efter bara en gång så ska nog sola åtminstone en gång till!

Jag smälter..

Åh så duktig kille, han kommer bli något stort!

Training

Kom hem för ett tag sen efter att ha tränat veckans chilligaste pass höhö. Nu ska jag hjälpa min mamma att paketera kakor till helgen!

En sak ni inte visste om mej..

Jag kan också thailländska.

Throw your cups in the air, we so fly, middle finger up to the sky

Alltså ibland gör Mac Miller livet allt bra, har nog lagt ut låten förut men den är fortfarande lika härlig!

Lååång dag

Jag känner att jag förtjänar lite kvalitétstid med min dator nu efter en lång dag med skola, spirometriest på vårdcentralen, bakning av 5 satser chokladmuffins och pluggande. Har även tagit mej en dusch och fått håret flätat nyss.
Mitt tråkiga inlägg vill alltså säga att jag inte haft någon tid för datorn idag förns nu. Kan även tillägga att dom där 5 satserna muffins inte var till mej utan de ska säljas i helgen, känns surt att ha stått och bakat i timmar utan att ens få smaka på en enda haha..

-

Jag lever men jag har ingen lust att blogga, är så jävla förbannat arg. Så ni vet liksom.

JKHEFIUOER

Det kändes hur skönt som helst att vara ledig idag med. Tills jag blev påmind om ett skolarbete som ska vara inne idag, och jag har inte ens börjat på det för att jag helt totalt hade glömt bort det. Det känns inte allt för bra alltså.
Så nu ska jag börja med det, sen drar jag iväg och tränar!

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth

Kom hem för en stund sen efter en dag med mina fina vänner Emma, Julia och Angelica. Vi har bl.a lunchat på Saigon, kollat runt på stan och sett på film hos Emma. Rätt mysigt när vädret är så här tråkigt och regnigt.
Nu inväntar jag Big Brother, som vanligt. Åhh, ska nog ta och köpa mej ett liv på eBay, inte på blocket som alla andra..

Jag är säkert efter (som vanligt), men fyfasen vad bra!


Instagram

Okej, jag går med strömmen.. Har skaffat mej Instagram, så alla ni som har det tycker jag kan ta och följa mej; emmaleijoon
Och jag följer tillbaka! ;)

Home sweet home

Är alltså hemma nu efter att ha firat påsk med mammas släkt i Ljungsbro.
Har inga bilder från helgen förutom på min mosters knäppa katt, hon är inte riktigt som alla andra som ni kanske ser haha.
Nu ska jag kolla på BB repris sen i fredags!

Glad påsk

Jag dör, så söta!
Imorgon åker jag till min mammas släkt och jag stannar där tills söndag för att fira påsk. Alltså kommer det inte bli någon update under fredagen och lördagen. 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OC innan jag hoppar i säng. Glad påsk allihopa!!

Vadå brukar inte ni också ta kort på er själva i TVn..?

Mycket till liv, jappjapp.

Skärtorsdagen

Startade dagen med en springtur som jag gick betydligt bättre idag, bortsett från att jag fick ont i mitt älskade knä. ♥
Under eftermiddagen träffade jag Elin och vi satte oss på Triumf glasscafé och åt årets första kulglass, för min del i alla fall. Efter ett tag kom Cajsa och gjorde oss sällskap. Vi avslutade kvällen tidigt at my place, med degande i min säng.

Let him know that you know best 'cause after all you do know best

Sitter med tre tröjor och ett täcke men fryser ändå och känner mej sjuk, varför ska jag alltid känna mej sjuk utan att vara det? Det är rätt ologiskt, tycker jag.
Anyway, jag har haft en riktigt bra dag med Angelica, Jonas och Philip. Har varit lite här och var och gjort ingenting typ, rätt chill ändå. Nej, ska nog ta och lägga mej snart faktiskt, mitt huvud dunkar.

God morgon!

Kom in för nån timma sedan efter en jobbig löprunda, jag måste verkligen börja springa oftare! Har tagit mig en dusch och sitter nu här och käkar frulle.
Idag ska jag träffa Angelica, det var ett bra tag sen senast!

För er som inte visste så är det här jag..

Min bror & brorsdotter, jag älskar er.

Heeeejj

Jag ska döda min lillebror. Hejdå.

What hurts the most was being so close and having so much to say. And watching you walk away, and never knowing what could have been

Köpte två tshirtar, en spetstopp och en ny bikini igår på Marieberg med mamii.
Ska ju till Spaninen med ett härligt gäng om 17 dagar så tyckte det var dags att införskaffa mig en bikini.
Idag har jag umgåtts en stund med Seidi och Maria innan jag åkte iväg och hade en toppen träning. Kvällen kommer förmodligen spenderas med Seidi, mys!

Amandus ♥

FAAAAAAAAAAAAAAN vilken härlig känsla att Amandus är kvar i Big Brother. Fast egentligen ville jag ju ha kvar Jimmy också, och istället kunde typ Hanna J åka ut. Hon bidrar ändå inte med något kul i huset.
Meeen jag kan ju tyvärr inte göra något åt det, så istället ska jag kolla på OC hihi.

Det må vara första april..

Men det här var fan inte ett roligt aprilskämt kära vädergudar..

RÖÖÖÖSTA!

Har nyss kollat på både torsdagens och fredagens avsnitt av Big Brother som jag hade missat.
Och fyfan för dom nya deltagarna som nominerar två utav dem bästa i huset. Inte okej alls.
Dock tycker jag lite mer om Amandus än Jimmy, vilket jag hoppas att ni andra också gör så jag tycker att ni alla kan ta och göra precis det jag har gjort. RÖSTA PÅ AMANDUS! KOM IGEN NUUUU!!

Natthumor & True shit


Wrong turn 2

Har spenderat kvällen med min bästis med filmmys och annat trevligt. Vi kollade på Wron turn 2, och den filmen måste vara bland de sjukaste och overkligaste filmerna jag har sett. Fast ändå bra på något sätt haha.
Ser fram emot att verkligen få sova ut imorgon, har inte gjort det sen sportlovet typ. Så det här lovet kom precis i rätt tid!
Mysiga varelser.. Typ.

RSS 2.0