Rooftops

Alltså förstår ni hur talangfull den här ungen är? Vilken röst!!

MysEfter att ha sprungit fram och tillbaka över hela stan och gjort massa nytta har jag äntligen fått komma hem. Har bakat scones, gjort te och myst upp mig i soffan, till det blir det ett par avsnitt av Revenge. Paradise hotel senare också, riktigt bra måndag kväll!

Helgen
Vi firade som sagt Lina i lördags, med massa god mat, sång och dans. En riktigt lyckad kväll måste jag säga!
Igår gjorde jag inget roligare än att plugga och vara tränare åt mina små simhoppare. Jag gillar inte riktigt söndagar alltså.

18-årsfirande

Ska iväg på ett försent firande av Lina som fyllde 18 på självaste nyårsafton. Ser ut att bli en bra kväll!

HindersmässanEfter ett gympass på Friskis med Julia och Oskar vandrade jag vidare på stan och på Hindersmässan. Hade sällskap av Angelica och Seidi. Jag köpte ett par strumpor, lovikavantar och så köpte jag och Angelica sex st munkar, tjocka som vi är. Dessa ska nu ätas till någon film.

SkojHar haft cravings på chokladbollar i ca en vecka, men aldrig orkat baka några. Idag tog jag mig tiden och gjorde det, tänkte ha det mysigt och äta dem och läsa min engelskabok som skulle vara utläst och recenserad i måndags. När de var klara slog dock både huvudvärk och illamående till. Blir så deprimerad, är ju inte sugen på dem längre. Så ligger här i soffan med enbart en bok.
I-landsproblem.

God morgonIdag är en glad dag.

Idag

Kan bocka av ett gym till på min lista, idag gymmade vi på Njoy med skolan. Har visserligen gymmat där ett par gånger för ca ett år sedan också, men ändå. Körde dock inte så seriöst idag, så det känns svårt att säga något om det. 
Annars har jag tränat simhopp och övningskört, har inte hunnit med så mycket mer idag. Ibland känns det rätt sorgligt hur kort en dag är, jag i alla fall hinner ju inte med allt jag vill göra under en dag.
Jag gillar inte inlägg utan bilder, så ja ni vet ju hur det ligger till.
 
 
 

Gym

Den första februari går mitt gymkort på Gustavsvik ut, jag tycker det är ett bra gym. Det är såpass litet så man kan alla maskiner och så är det nästan aldrig folk man känner där. Tycker det är hur skönt som helst!
Nackdelen dock är ju att jag jämt måste byta bussar och krångla för att ta mig dit/hem vintertid.
Därför har jag bestämt mig för att byta till något mer centralt eller närmre gym, har bara inte bestämt mig för vilket än! Testade på ÖKK idag, de hade gott om maskiner och redskap, dock framgick det dåligt på vissa hur många kilo varje "platta" vägde och vilka muskler man tränade. Har tänkt att testa åtminstone Friskis & Svettis Kvarnen och Actic i Haga först innan jag bestämmer mig! 
 
Bilden är ca 1 1/2 år gammal, då var jag ganska så glad. Kan inte lägga in bilder från min androidtelefon till min macbook, så det fick blir något gammalt.
 

#swagyolofarligtliv

Ja man måste ju gå med på massa sidor för ens blogg ska kunna länkas på fb automatiskt. Därvav blogkeen och nu Bloglovin. Följ mig på båda om ni känner för't, pusshej.

Följ min blogg med Bloglovin

Bara testar lite


*Djup text*

Okej jag är väl världssämst på att blogga...
Varje gång jag läser andras bloggar blir jag jättesugen själv på att blogga, men sen sitter jag här med ett tomt inlägg framför mig utan en blekaste aning om vad jag ska skriva. Min vardag ser i stort sett likadan ut vecka efter vecka. Det är simhopp, gym, plugg, serier, vänner, repeat. 
Jag har inget intresse för mode eller foto eller något som skulle utmärka mig så. Ja träning är ett stort intresse för mig, men hur många träningsbloggar finns det inte där ute? Är inte ens "clean" som man "ska"
 
göra, så vad för fitspo skulle jag vara egentligen?
Hahagud vad det måste se ut som att jag nedervärder mig, men så är det inte. För jag är grym suckers.
För att göra hela inlägget lite roligare slänger jag in en instagrambild på mig och en utav mina närmsta vänner från hennes 18-årsdag som inte var för så länge sedan. Grattis i efterskott älskling!

Tja

Körde mitt första gympass på länge idag, det märktes tydligt att det var länge sedan sist. Blev trött snabbare än vanligt, och mer trött och skakig i kroppen rent allmänt. Men det känns väldigt skönt, att förhoppningsvis få vara tillbaka. Bara jag lyckas hålla mig borta ifrån förkylningar så!
 
Nu ska jag snart och träffa några vänner, pusshej!

Första januari 2014

Mitt nyår sög till största delen, men det tillhör gårdagen. Och vad gör det, ska snart få pizza och kolla på Ivanhoe, ikväll kommer mina favorittjejer också. Så det blir nog bra ändå.
 
De på bilden alltså.
 

RSS 2.0