GRATTIS!!

Idag fyller min bästa vän hela 16 år! Tack för alla fina stunder. Jag älskar dig!

Hihuu

@elins placering jaoo. Testar att blogga från Elins nya iPhone. Grymt.


Kladdkaka

Jag har alltid varit rätt duktig på att göra kladdkakor eller vad säger ni? Såpass kladdig så man inte kan skära en riktig bit. ♥

Trött

Har precis pluggat, eller skrivit några meningar om Malcolm X och Nation of Islam. Jag orkar inte, är så skoltrött.
Ska baka en kladdkaka istället och kanske sätta på ett avsnitt av OC, det var så länge sen.

Hahaha bra språk Facebook!


Lite efter..

Dom tre bästa bidragen som var med i ESC, inte för att det gör någon skillnad nu, men ändå haha.
1.
2.
3.

Äntligen!

Livet är bra, har äntligen hittat en balklänning så här två veckor innan. Jag är alltid ute i god tid, jag vet! Men jag tänker inte lägga upp nån bild förns vid balen eller så. Ifall ni ville veta liksom.

Svar på tal

Elin om jenny har asperger + ADHD ++:
kan du inte ha frågestund igen, ihih
kram

Ja visst kan jag ha det, när jag vet att jag har tid att svara på frågorna.

Heeej

Tänkte bara berätta att jag lever, har inte suttit vid datorn alls dom senaste dagarna. Istället har jag badat, varit i elins sommarstuga och njutit av det underbara vädret.
Om ungefär två timmar så åker jag och några andra från skolan och paddlar kanot långt som fan och sedan tälta. Så kommer inte kunna blogga mer idag heller hehe.

jenny har asperger + ADHD ++


Drar och badar med denna brud och några andra efter skolan. Älska vädret.

Torsdag

  • Har varit hos sjukgymnast för BÅDA mina fuckade knän
  • Har gått på stan och letat klänning
  • Har inte hittat någon klänning
  • Har sett Rodney Da Silva på stan
  • Har pluggat men inte blivit klar
  • Har missat bigbrother
  • Ska fortsätta plugga
Min dag i punktform, inte för jätte rolig faktiskt.

Äventyr


SO


Chacha bloggen :*
Ehmm jaaaaaaa..... så kan man också säga.. Nej men heeeeej, estoy en la escuela. Hoppas ni kan spanska? hihihi.
Idag ska jag till en sjukgymnast för mitt högerknä, men nu har jag även problem med vänsterknät sen orienteringen igår. Chill alltså, älskar mina pajade knän. ♥
Nu ska jag läsa om rasmotsättningar i USA. Jag är koncerntrerad.

Underbara sol

Har både tagit årets första dopp i Sverige och ätit årets första mjukglass. Åh vilket väder det har varit idag!
Innan dess hade alla 9or på skolan orientering, det gick sämst för oss. Det tog oss 95 minuter att hitta 5 utav 9 kontroller. Orientering är inte min grej!

Jag ska gå naken på balen.

Jag hittar ingen klänning. Dö. Hejdå.

Hanna J

Något annat jag inte förstår är hur Camilla kunde åka ur bigbrother igår och Hanna vara kvar vecka efter vecka?!
Jag tycker helt klart att Camilla förtjänade en finalplats och att Hanna skulle åkt ut lika snabbt som hon kom in. Jag menar det enda hon gör är städar, klagar och går runt halvnaken. Det sistnämnda antagligen är anledningen till att hon fortfarande är kvar, för att alla ensamma äckliga 30+ tycker att hon på något konstigt sätt är attraktiv.
Hon förstör bigbrother, okej?! UT MED HENNE  FÖRFAN.

Förlovning

Okej, kan någon förklara för mej varför man förlovar sig när man är 18 respektive 16 år med någon man varit tillsammans med i 5 månader?
Såg det på  facebook för en stund sen, och jag förstår inte grejen. Det är inte första gången jag ser att någon förlovar sig i min ålder med någon de varit tillsammans med i ca 4 månader eller något.
Visst, det är jättegulligt att de har hittat varandra, men att förlova sig när man är 16 år tycker jag är lite väl..
Att förlova sig innebär för mig att lova att man ska gifta sig med varandra, och förhoppningsvis leva med varandra livet ut. Kan man veta att man vill det när man är 16?
Jag skulle aldrig förlova mig med någon i den här åldern, speciellt inte efter 5 månader. Jag förstår inte grejen?

Solbränna

Jag vet inte om ni ser det, men jag är en supergrym bränna. Röd/brun på framsidan av benen och vit på baksidan. Hur coooooolt?!
Nej men så går det när man solar på balkongen..
Ska strax åka iväg och köra ett fyspass med Maja, det behövs!

Fredag & Lördag

Stannade visst kvar en natt till hos emma, allt vi gjorde var att sova, kolla film och baka. Trötta.
Igår umgicks jag med Emma och Angelica. Vi gjorde allt och ingenting, låter bilderna tala för de senaste dagarna.

@emmas place

Är hemma hos bruden på bilden i bondeland och vi har precis kollat på camp rock och kebab connection haha! Den sista filmen kan jag ju absolut inte rekommendera, den är bara konstig..
Spenderar natten här, så vi hörs imorgon!

Jätte bra bild

Ger mej ut på en springur så här på kvällskvisten, uppfriskande!

Alltså hur fint är det inte?


Take me back

Såg den här förut, min lillebrors framtida klass.
Jag vill också början i 7an igen.. Åh tyckte det var så kul att kolla på klasslistan innan och inte ha någon aning om vilka vissa utav dom var haha. Nöje på hög nivå alltså!
Kan inte fatta att jag inte kommer komma tillbaka till mellringe i höst, jag vill inte lämna den skolan. Har upplevt så mycket under min tid där. Varför kan man inte spola tillbaka tiden? Jag har haft det förjävla bra alltså!

Poängjakt

Bilder från poängjakten, då skulle man alltså fixa fram olika saker och framföra saker. Som exempel en levande fisk, en morfar/farfar med pipa, påskkärring, en mänsklig pyramid, ett renhorn och andra konstiga saker. Det gick väl sådär för oss, men det var kul ändå!

Temadag

Sitter i skolan, vi har temadag. Alltså så får man fördjupa sig, göra omprov osv på förmiddagen, efter lunch ska vi ha poängjakt!
Just nu håller jag på att fördjupa mig i svenska genom att göra ett arbete om Katarina Von Bredow. Det går väl.. Sådär. Svårt att hitta information om en levande författare haha.
Nu ska jag fortsätta jobba sista kvarten, puss!

If you knew

Har haft både världens sämsta dag samtidigt som den var riktigt bra.
Fick reda på att b1 & b2 i mattenationella gick åt helvete, gjorde c-delen idag. Den gick inte heller bra, fan.
Har även tränat idag, har varit helt sinnessjukt borta, typ glömt bort vad jag skulle göra för hopp, glömt sista hoppet i en sats och bara gjort helt fel. Ni fattar väl vad jag menar med sats? Ahjo misstänkte det, det är simhopp jag snackar om i alla fall, haha.

Minignägg

Det är inte varje dag man stöter på en minignägg i skolan, hur söt som helst! Jag vill också ha en!
Evelin är ju mästerfotograf och får inte ens med hela hästens huvud på bild. Och bilden är så liten för att den är mmsad från iphone till vanlig mobil, så av nån anledning blev det så. Just so you know.

ÅHHH JAG DÖR, VAD GULLIGT


Finally

Maddafrickinflippin grymt! Är äntligen klar med Islamarbete. Härligt. Nu ska jag ut och springa innan jag fortsätter med hemkunskapen. FRISK LUFT. ♥

lghkyti

Varför regnar det inte idag för? Det har ju gjort det typ hela veckan, tycker det borde regna idag med.
Det här är nog första och sista gången jag tycker att det inte borde vara soligt. Och det beror på att jag suttit inne hela dagen och kommer få göra ett bra tag till. Ni kan ju kanske gissa varför?
Jag ångrar att jag inte tog tag i det här tidigare, varför ska jag alltid göra allt i sista sekund? Jag är jävligt bra på att skjuta upp saker. Nu ska jag skriva klart om Islam innan jag tar en riktigt paus.

Peace and love

Alltså kan ni fatta, att JAG ska få se SKRILLEX och RIHANNA live i sommar?! Det är knappt att jag kan det, så jävla galet!!
Har visserligen sett Rihanna live en gång förr, men ändååå. Åhh fan så taggad jag blev! Är dock lite besviken på att Mac Miller inte spelar samma dag som dom (på Peace and love) så att jag kunde se han med. Det vore verkligen ultimat! Ska alltså bara gå en dag. Men jag ska inte klaga, är för jävla glad!
Fortfarande lika bra

Black Knights

Missade dom sista 8 minuterna av matchen för att hinna med bussen, men när jag gick ledde Black Knights med 54-7, så det var ju helt klart en vinst för dom. Fyfan vad bra!
Åkte direkt till min bror & co för att fira Wilma. Kom hem för en stund sen, och ska nu sätta mej och plugga. Åhh, liv.

Lördag

Ska snart äta mat innan jag gör mej iordning för att åka och kolla när Black Knights möter Uppsala i amerikansk fotboll på Behrn Arena med trevliga människor. Efter det åker jag direkt till min broder för att fira Wilma, som sagt fyller år idag.
Känns som en rätt bra dag!

Grattis min ängel!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag blir min favoritunge Wilma 3 år! Stort grattis på din födelsedag, jag älskar dig! ♥

Friday

Åh älskade fredag. Vad jag har saknat dej.
Har försökt att plugga men jag får inte tag på den informationen jag behöver så jag ger upp för stunden. Går och lägger mej och sover en stund. Ska träna sen, jag behöver energi.
Angelica och Berith. Hur cool lärare har man inte?

Jag är rätt glad ändå..

Det må vara på en kyrkogård, men det är ett sommarjobb och jag får pengar, så varför klaga?!

Varför heter det "FRItid" när den är allt annat är FRI?

Kände att jag kanske borde uppdatera, så ni liksom får något att läsa om.
Idag har jag orienterat i spöregn, tränat, väntat på bussen i spöregn och pluggat. Åh vad roligt att läsa om, eller vad säger ni?
Nej men bloggningen lär bli tråkig resten av veckan och nästa vecka, sen kan jag förhoppningsvis göra något roligare inlägg när mitt liv inte bara består utav plugg. Tack och hej för mej.

BUSY

Bild 1: MVG i träslöjd?!
Bild 2: PLUGG
Bild 3: Håltimma. ♥
Ni får ursäkta uppdateringen, när jag inte har gått i skolan har jag pluggat arlset av mej hemma. Så tiden har inte räckt till. Nu ska jag fortsätta plugga, likaså imorgon och på fredag. Två prov och två inlämningsuppgifter, jag har inget liv.

Bilden säger det mesta

Vet inte riktigt hur jag kan ha glömt bort och berätta det?! Kommer bara vara där en dag eftersom att man måste vara 16 år för att bo på campingen (och jag fyller 16 en månad senare). Men helvete vad bra det kommer bli ändå, helt otroligt!!

Grattis!!

Idag fyller min storebror Jonathan hela 18 år. Jag älskar dig så otroligt mycket och jag önskar dig en grym födelsedag!

The lucky one

The lucky one var verkligen bra! Jag skulle nog kunna kolla på den 100 gånger utan att tröttna. Jag rekommenderar er att se den, så otroligt värt!

Grattis Emma!!

Stort grattis min fina vän!! Hoppas du haft en sjukt bra dag och får en fortsatt bra kväll. Jag älskar dig!

They're sexy and they know it


Where were you when everything was falling apart?

Snodde bilderna ifrån Eliiiin.
Hade en jättebra kväll igår med matlagning (eller hamburgarestek) och film med Michelle, Jenny, Elin, Mattmi och Evelin.
Idag har jag haft en riktigt bra träning, ätit och kollat på TV än så länge. Ska på bio ikväll med Evelin och Seidi och se The lucky one med världens nog snyggaste kille i huvudrollen. Zac Efron. ♥

Äntligen helg

Stannade kvar i skolan efter att vi slutat med Elin, Niklas och Evelin i väntan på att Mattmi skulle ha hemspråk. Efter det drog vi oss mot ica för handla inför kvällen, men självklart ligger Swedbank tydligen nere eller nåt så det gick inte att handla. Hade inga kontanter heller, lovely!
Om mindre än en timma drar jag och tränar och efter det åker jag direkt till Michelle för en myskväll med dom bästa!
Fina Bertih!

Rubrik

Har nyss ätit pannkakor efter en bra träning. Älska. Har inget mer och säga, ska sätta på ett par avsnitt av min favoritserie OC, ovanligt.

15.15

Kom hem för lite mer än en halvtimma sen efter en skön dag i skolan. Jag älskar torsdagar, dom är så korta haha.
Ska åka och träna om en stund. Skönt.

Why do we say things we can't take back? And why do we miss what we never had?

Och upp med ögonbrynet liiiiiiiiite mer, kom igen emma!!

Maybe we were wrong but we could be right

Har umgåtts med dom här nötterna hela eftermiddagen. Vi har varit ute och bara haft det bra med mat, spel och annat. Man måste ju ta vara på det fina vädret när det väl är här, det ska jag försvinna igen? Fan.

Första maj

Hade en riktigt bra Valborg, var lite här och var. Bland annat vid slottet och kollade på brasan en stund.
Idag har jag pluggat och tränat ett hårt pass trots att det var Valborg igår, känner mej rätt så duktig faktiskt, haha.
Är dock helt slutkörd nu, så ska gå och lägga mej på spikmattan med lite bra musik i öronen, härligt.

RSS 2.0