SLUUUT

Tjenatjena, jag är aktiv. 
Idag avslutade jag min sista dag på jobbet, haaaaaallelujah! Praise the lord! God bless the friday! And so on..
Haha nej men det känns rätt bra att ha tagit sig igenom tre mestadels jätte tråkiga veckor, fast hade det rätt skönt typ två dagar eller så haha.
Träffade Angelica och Seidi en stund med Elin, sedan drog jag och Elin ut och hade det bra.
Imorgon åker jag till min farmor, får se om jag uppdaterar nåt därifrån!
Några bilder från igår och idag, seriöst.
Någon som kan läsa vad jag försökt skriva med vattnet? ;)

Sjukis

Är hemma från jobbet idag. Det suger ju att man förlorar pengar på att vara sjuk. Kul. Hoppas på att kunna ta mig till jobbet imorgon!
Igår var jag och Elin barnvakt åt Wilma, det var inte en allt för svår uppgift med tanke på att allt hon gjorde var och kolla på TV, haha. 
Nu ska jag försöka få igång sims, bästa spelet!

Hej

Jag är hemma efter en bra helg. Slänger in lite bilder på torsdag då kameran kommer hem, lämnade nämligen kvar den där borta till dom andra som fortfarande är kvar.
Nu väntar ytterligare en veckas jobb, sen är jag fri i några veckor innan skolan börjar. Åh ska bli så skönt.

Glad

Idag är jag glad. Jobbet var ovanligt bra, slutade tidigare, har ätit kinamat, ska åka till stugan och söderköping, det är fredag. Men framför allt: Min mobil är tillbaka från lagningen! Nu kan jag äntligen känna mig hel igen. ♥
Haha nej men det känns riktigt bra faktiskt. 
Åker strax, ska försöka höra av mig på söndag. Ha en bra helg!
 

Vi kunde aldrig riktigt va som dom så vi blev samlade till slut, vi som vek av vägen för längesen, vi som tog steget ut för det fanns nånting annat

Visst är jag aktiv? Ska försöka att bättra mig till hösten.
Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, har jobbat, tagit det lugnt, tränat och fikat med Elin. 
Imorgon efter jobbet åker jag iväg till sommarstugan igen, fast bara över helgen den här gången. Ska bli skönt att bara få slappna av och släppa mitt helvetes jobb för ett par dagar. 

Motivation

Jag var ute och sprang för en stund sen, och jag hatar att springa. Men jag måste hålla igång på nåt sätt nu när det är uppehåll från simhoppet.
För att göra nåt man vet att man borde göra men egentligen inte vill kan man behöva motivation. Det behöver i alla fall jag, och bilder och texter som dom här ger mig det. Jag brukar även försöka att alltid tänka positivt och fortsätta även fast att en del utav mig säger åt mig att ge upp. Man måste tro på sig själv, men överskatta dig inte för mycket, då blir man bara besviken om man inte klarar det. Överraska istället dig själv med hur bra du faktiskt är. Och känslan efter en hård träning gör allt slit värt det.
Nu ville inte jag försöka låta som värsta atletiska och aktiva människan, för det är jag inte. Utan tänkte bara att det här hjälper mig när jag saknar motivation, det kanske kan hjälpa andra som också behöver det.

Flashback


Flashback


Harry Potter

Jag orkade springa, otroligt nog. Hade förväntat mej att kollapsa efter halva vägen, men det gick bra.
Duschade för en stund sen och ska strax kolla på två Harry Potter filmer med Seidi, tycker jag förtjänar lite grym film efter en jobbig vecka, haha. Har dock sett båda, men man kan aldrig se på Harry Potter för många gånger. ♥

Konstnär

Jag är ganska så konstnärlig av mig eller vad säger ni? Ritade den med kratta på en grav. Det låter okänsligt, men jag blev faktiskt tillsagt om att göra mönster i sanden på gravarna. Jag förstörde dock blomman sen och gjorde ett seriöst mönster.
Nu ska jag nog snart ge mig ut och springa, måste bara orka först. Jag är lat.
Värt inlägg, jag har så mycket att skriva om nu förtiden.

If "Happy Ever After" did exist, I would still be holding you like this

Igår kom Elin, Niklas och Evelin förbi en stund efter jobbet. Elin och niklas kom även förbi när jag skulle sova, kärlek till mina vänner alltså.
Har jobbat idag med, har gjort någorlunda mer varierande saker, igår gödslade jag hela dagen. Men idag har jag faktiskt också fått krypa runt i stora buskar och rensat ogräs och även rensat ogräs vid gravar. Jag har ju ett fantastiskt roligt jobb!
Nu ska jag strax gå en promenad med mamma innan jag hoppar in i duschen!

hej

Jag hatar mitt sommarjobb. Ifall ni ville veta. Det suger.

Två förjävla bra låtar

 

Sommarjobbet

Första dagen på sommarjobbet avklarad, om det inte vore för pengarna skulle jag aldrig gå tillbaka dit. Har gödslat gravar i 8 timmar, bland det tråkigaste jag gjort. Jag hade i alla fall tur med att regnet och åskan kom nu och inte tidigare.
Jag blev ganska så jävla rädd när den här feta grodan hoppade ur blommorna på en grav jag höll på med.

Sommarstugan

Lite bilder på vad vi gjort under de dagarna jag var borta. Jag hade det bra, riktigt bra.

HFGIUTG

Något som suger med att vara bortrest är att inte ha någon chans att få tag på Justin Bieber biljetter. Jag är ingen belieber men jag tycker han är riktigt bra. Så det sög ju rejält att biljetterna tog slut direkt.
Fast något som nästan suger ännu mer är de människorna som köpt biljetter och sedan eldar upp dom?! 
Varför inte låta nån annan som vill se han få biljetterna då? Så jävla onödigt och omoget. Jag såg någon video där en kille hade tagit sin SYSTERS biljett och eldade upp den. Då är något fel, på riktigt. 

Home Sweet Home

Kom hem för nån kvart sen eller så, snart kommer Elin hit en stund innan jag måste laga en matlåda och lite så inför imorgon. Börjar jobba då, på Längbro kyrkogård. Klockan 7 på morgonen. Härligt med sovmorgon va?

Adios

Nu drar vi, puss!

Lycklig

Imorgon åker jag, Seidi och mina päron iväg till mitt favoritställe. Alltså mormor & morfars sommarstuga, stannar där tills söndag.  Där finns det varken dator eller täckning på mobilen så jag kommer inte kunna blogga, och inte svara på SMS heller. Om dom ens kommer fram förstås.
Ha det bra nu, för det ska jag!

Gymnasieantagningen

Då blir det JB för mej till hösten, om jag inte byter, har börjat fundera på om jag verkligen vill gå det här. Och det suger.

American football

Var och kollade på Amerikansk fotboll tidigare idag med Seidi, Angelica och Emma. Det var sista "vanliga" matchen för säsongen och den spelades mellan Black Kngihts och Arlanda Jets. Black Knights tog hem segern med 14 - 6, tror jag. Var tvungen att gå till bussen strax innan matchens slut, men vann vet jag att dom gjorde iaf haha! Bra jobbat!

BILDBOMB - PEACE & LOVE

Dagen/kvällen/natten var riktigt bra! Dock lite under mina förväntningar. Men hoffmaestro och Skrillex levererade medan Rihanna var ca 45 min sen, glömde text och sjung fel. Hon var helt klart mycket bättre i Globen förra året! 

RSS 2.0