I cry, just a little, when I think of letting go


Hej, bli min?

Död_kå[email protected]

Saturday

Inställd simhoppsträning som vanligt idag, vilket ledde till att jag och Maja gymmade. Sprang 3 km för första gången sen i somras, jag känner att jag behöver jobba lite mer på min kondition.
Har duschat och ätit och nyss skrivit en simhoppsplanering för imorgon då jag ska träna mina småbarn.
Nu ska jag strax börja göra mig i ordning för kvällens äventyr, hejsvejs.
 

Heeeeeej

Instagrambild när man har bildbrist ♥
Var försvannminlediga fredag? Tiden har bara flygit förbi. 
Jag har i alla fall passat på att sova ut, sov även en stund under dagen. Det måste vara det bästa som finns. 
Annars har jag spelat Xbox (INTE FIFA 13!!!! UTAN G-FORCE♥), träffat Elin, tränat och träffade Elin igen och Seidi en stund. 
 

Underbart

Har precis bytt om till mjukisbyxor, krypit ner under täcket och laddat upp med en film och marabou. Nu tar jag helg. 

Idag är jag glaaaaad för att:

  • Jag har tagit första HPV-sprutan utan att ha fått några biverkningar än
  • Jag + alla andra tränare i ÖSA har fått en sån jätte smidig ryggsäck som på bilden, helt sjukt vad plats den har.
  • Imorgon är min enda lektion idrott, då ska vi springa 3 km, jag har nageltrång så jag kan inte springa och tänker inte heller gå 3 km med det = Jag är ledig imorgon!! (Undrar om någon i klassen kommer dyka upp..)
  • Jag har choklad

Galet bra


Baby I just want to be with you

Cody Simpsons nya låt, om 6 dagar släpps hans nya album. Jag är rätt så exalterad kan man ju säga. Japp, jag är en sån där töntig liten fangirl. 

Hejhopp

Okej jag känner för att slänga in nån i väggen typ. Dels för att jag köpte en mascara, sen glömde jag påsen nån stans på stan. Så nu har jag kastat bort 139 kr på ingenting, ovärt. Och för att ica i mellringe inte har Ben & Jerrys. Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på bättre humör.

Blev rätt så glad när jag insåg att det är tisdag idag..

Eftersom det innebär Hart of dixie om ca 10 minuter, vilket kommer förgylla min sönderhostade kväll.

Rainy night

Tyckte att det regnade så fint på fönstret härom natten. Ibland älskar jag regnet, men bara väldigt ibland.
 
Skippade förresten träningen helt och hållet för er som bryr er, måste bli av med hostan.
 

Charmiga

Ja det här är min supercharmiga klass. Visst är vi söta? 
Som sagt hade vi skolfoto idag, 700 år efter alla andra skolor. Efter det slutade vi vid halv 12-12 eftersom vi hade halvstudiedag. Så då åkte jag och Alex och lunchade på Saigon. Så gott.
Åker iväg och kollar på träningen om ungefär en halvtimma, får se om jag tränar nåt själv. Har gått och blivit jätte hostig, så det känns inte så bra, även om jag vill.

Hejhopp

Nu kör vi skolfoto snart, sexymode on!

Varför?

Har ni tänkt på att i stort sätt hela livet är en enda förklaring? Jag menar, det känns som att allt måste ha en förklaring eller en ursäkt, varför hände det? Varför gjorde du så? Varför är det så? Osv.
Okej jag tillhör dem som alltid vill veta varför, dels för att jag är väldigt nyfiken och för att ser jag ingen logik i det så förstår jag det inte. Och för att få logik behöver jag veta varför. 
Men varför kan man inte bara få göra saker ibland utan anledning? Om jag känner för att springa 10 varv naken runt huset borde jag kunna göra det utan att behöva förklara varför. För man kanske inte ens själv vet varför, man bara gör det. Den frågan borde jag ställa mig själv, dock är mitt enda svar att jag vill veta varför.
Men förstå vad skönt det skulle vara om man inte skulle behöva förklara sig hela tiden för varenda handling man gör.
Varför skriver jag det här inlägget? Det tänker jag inte förklara.

Måndaaaag

Har haft en sån där dålig dag när allting bara går fel, ni vet? Fast samtidigt har den varit bra, för det lilla som varit det har varit väldigt bra.
Kom i alla fall nyss hem efter att ha sprungit till två bussar, missade den första, hann med den andra. Innan dess gymmade jag. Känns rätt bra på efterhand!
Nu ska jag laga mat och samtidigt plugga, får se hur det går!

Hola

Hej felicia, nu blogga jag för din skull!
/ snygga

Duktig

Jag körde på en repris från igår, gymning med Maja och lite mer städning. Jag vet inte vad som flugit i mig. Jag hatar ju att städa, ändå ställer jag mig helt frivilligt och dammsuger hallen.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen!

Cold

För en stund sen åkte Elin och Cajsa, har spenderat min kväll med dem. Vi har varit ute i den regniga kylan, usch fyfan för vädret. Det känns som november. 
Nu sitter jag här i mitt nystädade rum med tända ljus, så mysigt. Ikväll tar jag det lugnt, imorgon blir det äventyr!

I got the magic in me

FROM THIS
TO THAT
Jag är ju helt otrolig grym som kan få mitt rum att se ut som det gjorde, dock var det väldigt milt. Om man jämför med hur det brukar se ut. Men något grymmare att jag lyckades städa det. Nu fick ni förresten för första gången se hur mitt rum ser ut, jag lovade att visa det för snart ett år sen, jag höll i alla fall vad jag lovade.
 

Effektivitet

Jag känner mig så hurtig och effektiv idag, jag började dagen med en promenad från mig till hästhagen (2-3 km), sedan paddlade jag kanot som ni vet och gymmade. Cyklade även lite mer än halva vägen till Gustavsvik innan kedjan hoppade. Nu ska jag städa mitt bombnedslag till rum, fan vad jag är duktig idag.

På topp

Vaknade upp med halsont mellan munnen och näsan, okej då är det inte halsont. Men det känns som det, bara att det inte är i halsen. Är det någon annan än jag som får sånt iblnad? Typ när man är förkyld. Så sjukt obehagligt.
Kom i alla fall hem från en kort och skön skoldag med kanotpaddling, hamburgare till lunch, fika, dans och musik i klassrummet. Ska snart iväg och gymma med Maja, helt gratis, inomhus denna gång. Hihi.

Gameboy

Efter träningen såg jag en unge med en sån gameboy som på bilden, blev rätt chockad. Trodde de inte fanns längre. Gameboy måste tamejfan vara bland det bästa man kan ha som barn, helgrymt.

Put your faith in what you most believe in

Har precis ätit alldeles för mycket glass och kollat på film. Ovanligt va?
Men eftersom att typ ingen annan slutar så tidigt som jag gör på torsdagar så har jag ofta inget bättre för mig. 
Har även upptäckt att man nu kan ladda upp bilder här på bloggen direkt från instagram, sjukt smidigt. Nu slipper jag gå in på webstagram.
Om mindre än en timma ska jag åka iväg och bränna bort glassen jag åt, tummen upp.

Så grym


Onsdag 21.03

Det blev ändrade planer, jag hann klart med artikeln i skolan så istället åkte jag hem till Elin, dit Niklas också kom. Vi fikade, tatuerade Niklas i ansiktet och bara hade det mysigt.
Jag kollade nyss på Finding Cody, som är en film samtidigt som det typ är ett spel. Helt okej film.
 
Ja det blir instagrambiler typ hela tiden, men det är för att jag inte kan lägga in bilder från mobilen (eftersom det är android) till macbooken och numera sitter jag i stort sätt aldrig vid min andra vanliga dator. Just so u know.

School

Hej jag är typ världsämst på att blogga, men det får ni leva med hihi.
Jag lyckades till slut göra klart min artikel igår, 40 minuter innan sista inlämningstid, blir så stolt.
Idag efter skolan ska jag börja skriva en annan artikel, jag hoppas det går lite bättre i alla fall!
 
 

Heluuuu

Igår satt jag hela dagen och försökte skriva en bra ariktel till vår skoltidning, jag är fortfarande inte nöjd så det är nog vad jag kommer få hålla på med resten av kvällen.
För övrigt har jag ätit på La baguette med Elin och tränat idag. Skön dag helt enkelt.

Grattis!

Stort grattis till min otroligt charmiga storebror Christoffer som fyller hela 24 år idag! Grattisgrattis, jag älskar dig!

Söndag

Vaknade upp hos Elin men åkte därifrån tidigt för att bl.a påbörja en artikel jag måste ha skrivit tills på tisdag men jag har fortfarande inte börjat. Det går inte bra.
Jag har även tränat mina småttingar idag och firat min äldsta bror som fyller 24 år imorgon! Han börjar bli gammal.. haha.
Nu ska jag snart lägga mig innan jag somnar här med datorn i knät, det blev inte många timmars sömn inatt.

Yesterday


Igår testade jag och Maja utomhusgymmet vid Oset, det är ju något jag kan rekommendera till alla örebroare. Ett gratis gym, som dessutom är utomhus, vilket är jätte bra sådana dagar som igår när det var så fint väder!
Kvällen och natten spenderade jag hos Elin, det hela började som filmkväll men slutade som något helt annat. Kul var det i alla fall!

Det är dags för fredagsmys

Kom precis hem efter en hård men effektiv träning, nu ska jag äta pastasallad och kolla på Ensam hemma 2 - Vilse i New York. Nostalgi film. 

I'm so excited, and I just can't hide it (8)


Golf

Lånade bilden av Selma.
Idag har vi alltså haft idrottslektion i Kårsta och spelat golf. Bortsett från att det regnade, blåste och var förjävla kallt så var det kul att spela. Den grymma känslan man får när man får in ett slag på 75-100 meter när man ALDRIG någonsin i hela sitt liv spelat annan golf än minigolf förr. Okej det är väl inte så långt, men för mig var det det, haha.
 

Dagens citat

Maja: Ska du vara kvar här så får du gå ut!

Så gammal men så bra


The forest


Gick ju ut för att fota lite i skogen förut, det här är några av bilderna. Som ni nog ser är jag nybörjare och amatör både som fotograf och photoshoppare. Men det var rätt kul ändå.

How I feel a good day

 
hahahah allvarligt
 
Tack Mery för länken på fb!!

Torsdag

Igår tog jag och Angelica en spontantrip till Hallsberg helt gratis med våra skolbusskort eheh, på kvällen hängde vi med Seidi.
Idag har jag bara haft en lektion, jag älskar torsdagar. Så jag har kollat på ett avsnit av Hart of Dixie och testfotat ute lite med nya kameran. Har inte hunnit med det förns nu. Kanske visar ett par bilder senare för nu ska jag sova en liten stund innan jag åker iväg och tränar. Är så trött.

Happiness


Finns det något bättre?

Disneymusik ♥
Fick mitt humör att genast bli mycket bättre, känner att jag måste ta mig tid att kolla på dem filmerna snart. Man kan faktiskt aldrig bli för gammal för såna filmer.

Irriterad

Livet har inte varit på min sida idag. Skitäcklig skolmat, en riktigt dålig träning med inte ett enda bra hopp, regn, folk som går i sidled och är döva eller bara handikappade och inte flyttar på sig när man kommer cyklandes i 190 km/h, TV med brusig bild sedan bryts sändningen mitt i programmet, folk som inte fattar att man driver, blanda det med världens sämsta humör.
Okej det är småsaker, men ändå. Sämst.

Fotolektion





så sant


Magic Mike


Tänkte tala om för er att Magic Mike är en film som helt klart är värd att se, men inte på bio. Den har inte så mycket mer handling än stippning, och även om de var jävligt sexiga så är det bättre och göra något olagligt, if u know what i mean, haha.




Tacka gudarna för denna


Channing Tatum

Ska strax ta bussen till bion med Elin, Evelin och Niklas för att se denna extremt sexiga man strippa. Vi ska alltså se Magic Mike, jag kommer nog dö 177 gånger om.



Lazy

Jag tyckte att jag förtjänade det här efter en hård träning ikväll, orkade inte heller göra något annat så det satt fint. Det var faktiskt första gången jag smakade en sån Ben & Jerry's, och åh så god den är. Dock inte prisvärd egentligen, men idag kändes det som det.

Sämst

Jag försöker skriva en simhoppsplanering till på söndag, det går så här:
Jag har ingen fantasi. Efter det måste jag plugga, jag orkar inte.
Jag vet att ni älskar mina photo booth bilder♥

Om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt

Jag älskar att jag slutar halv 12 på torsdagar, så skönt. Så just nu håller jag på att laga mat eftersom att vi slutade innan maten i skolan. Senare ska jag träna, det behövs!

Åhh ♥

 

It's always a good time

Jag, Elin och Cajsa åkte till Mellringeskolan för att träffa Marie. Och åh det förgyllde min dag, helt ärligt. Är så tacksam för att ha fått ha en sån bra lärare i tre år, men som jag nu saknar i skolan nåt så otroligt.
Efter det drog vi till Edessa och käkade ute i det fina vädret, så härligt.
Vid sju drog jag tillbaka till Mellringe, men denna gång bara ute och med Angelica, Maria, Seidi, Ankido, Mirjam och Salima. 
Så bra dag, jag är så glad.

I skolan

Sitter just nu i skolan och har svenska, vi håller på med ett halvt grupparbete så håller på att väntar att de andra i min grupp ska bli klara med sitt. Så just nu har jag ingenting alls att göra.
Efter skolan ska jag och Elin till Mellringe igen, denna gång för att hälsa på vår gamla klassföreståndare Marie som inte var där sist. Ska bli kul!

Tjenatjena

Vad tycker ni om mig och Selma? Är vi söta? Det tycker i alla fall jag.
Träffade Angelica igår och efter det var jag tvungen att göra klart två typ skolabeten, så satt med det hela kvällen, det är min ursäkt till att jag inte bloggade igår, haha.
Idag har jag mest tagit det lugnt, skippade träningen för att försöka bli friskare. Var på en lägenhetsvisning i Mellringe en sväng, dock är det inte jag som ska flytta, utan min bror. Annars har det inte hänt mycket, men det är skönt.

Söndag

Kom hem för en stund sen efter en träning med 14 ungar, helt sjukt hur många det är som kom. För att vara simhopp alltså. Fast det är ju bara bra egentligen!
Nu ska jag ladda ner nån film och bara ta det lugnt, min förkylning dödar mig.

Jag orkar inteeee

Om en stund åker jag till gustavsvik för att träna småbarn, idag ser jag verkligen inte emot det. Att stå där inne i den extrema värmen med när man är halvsjuk är väl sådär. Alltså med förkylning, huvudvärk och känner sig hängig i kroppen utan att ha feber, det är min defination av halvsjuk.
Men jag måste dit så får ta en alvedon och hoppas på det bästa!

Welcome to the nuthouse


Har spenderat min kväll med dessa nötter. Det blev en myskväll med film, onyttigheter och massa skratt åt ingenting. Trevalns trevlans. 

Möt min vän fritiof


Testade kameran lite grann på mitt nya husdjur, Fritiof, haha.

Neeew

Köpte mig denna idag, och än så länge är jag helnöjd. Tror den blir lagom till mig som inte har världens passion för att fota men ändå tycker det är kul och vill kunna göra det när jag känner för det.

Svar på tal

Lisa om Torsdag 15.20
Tror du verkligen att skolan skulle ge ut en dator värd 60.000? Haha sött.
 
Efter att jag skrivit det inlägget så kom jag på att det kanske är lite väl mycket, men det var i alla fall vad de sa i skolan. Dock går jag på en privatskola, så de har en hel del pengar, så mycket pengar har de lagt ner i alla fall eftersom det är massa dyra program i datorn som man kan använda inom media.

RSS 2.0