andreas wijk

Känns ju lite surt att ha missat andreas wijk idag.. Typ världens hetaste. Men hade ingen aning om att han skulle komma till örebro idag, visste bara att kenza skulle komma och hon bryr jag mej faktiskt inte riktigt om.. Haha ibland kan ju faktiskt livet knulla sej. Haha nej ska inte överdriva, godnatt på er!

Use your voice every single time you open up your mouth. Sing it for the boys, sing it for the girls. Every time that you lose it sing it for the world

Slutade skolan typ kvart i 2 idag, hur skönt som helst för vi hade varken no eller svenska. Sen vid halv 5 var det träning som gällde, ganska hård träning idag men det var skönt för det behövs! Längtar till när jag kan börja träna 3-4 ggr i veckan istället för 2, vilket jag kan nån gång i slutet av september för då kommer en utav våra tränare tillbaka från USA, för nu hinner inte min tränare med 4 ggr i veckan själv. Nog pratat om min träning, för nu tänkte jag faktiskt snart gå och lägga mej, är slut!
My chemical romance - Sing

Krya på dej!

Hoppas du blir bra snart igen herman, och att dom får tag på dom som gjorde det.. Vi alla tänker på dej!

het

Det finns ju en del snygga killar i glee, här är bara ett exempel..
Mår inte så värst bra efter att ha degat framför glee hela dagen, men det var ju faktiskt mitt egna val.. Men hade verkligen inte orken till att göra nåt annat med tanke på att jag knappt sovit nåt inatt, varför vet jag inte riktigt. Fick iaf sällskap av seidi och ariet, mina gullungar! Har otroligt nog tänkt att sova snart, känns ganska smart att få mer sömn inatt faktiskt!

liiiv

Slutade skolan ganska nyss, jag hatar verkligen måndagar i största allmänhet. Dom är så tråkiga. Kan ju bero på att skolan börjar då, men ändå. I alla fall är dagens planer att ha glee maraton, ska försöka ta mej igenom säsong 2 innan säsong 3 börjar på tv, och det är ganska snart, tror jag? Jag har inte riktigt koll, men som sällskap kommer nog seidi, fast hon har redan sett avsnitten haha!

Hur lågt kan man sjunka?

Söta maria på bilden lånade min mobil förut och gjorde ett väldigt gulligt inlägg förut, ohjaaa..
Hur som helst tunnel sög stenhårt rakt igenom igår, så ni som inte var där missa inget kan jag ju säga! Och idag blev jag väckt av seidi som ringde så då gick jag upp till henne och helt plötsligt skulle vi till edessa med ariet och sandra, haha. Dit kom marcus, jonte och nån annan också, riktigt länge sen jag träffa dom! Efter vi käkat och så drog jag ut med seidi, ariet, elin och maria och vi gjorde inte mycket alls haha. Och nyss gick seidi och ariet hem efter att vi tittat på några avsnitt från glee säsong 2, mysigt! Känner att inlägget nog blev lite rörigt, men skit samma!

Hej

Hej jag heter emma och jag är cool men jag har ett problem... Jag äter bajs:(

Nevermind, I’ll find someone like you

Nyss tagit mej en dusch och ska börja fixa mej om en stund inför tunnelfesten haha. Förra året sög det verkligen, men får se om det blivit nån ändring på det. Fast just nu är jag inte så jätte taggad för jag är så jävla trött. La mej ganska sent och sen vaknade jag tidigt för att åka till stan med elin, ingen utav oss hittade nåt fast vi tröttna rätt så snabbt haha. Nejfan funderar på att lägga mej och sova en stund, men jag vet inte haha..

Sandra Kosan

Grattis på 14 årsdagen sötnos! Hoppas du får en riktigt grym dag, det förtjänar du!! ♥

Några bilder från min söta dag haha!

allt för att jävlas med dej seidi..

Farmos lasange?

HAHA testa sjung med i texten så fattar ni det sköna, för dom sjunger ju den vanliga sången. ;)

As life goes on I'm starting to learn more and more about responsibility, I realize everything I do is affecting the people around me

Åkte som sagt upp på stan med lollo, seidi och ankido, fick mina jeans bytta och efter det gick vi till saigon och köpte mat som vi sedan tog med oss till en utav trapporna vid krämaren och käkade. Det var riktigt skönt eftersom vädret verkligen var på topp! Vi hade även en riktig cp stund där vi videoblogga och tog massvis med fula bilder, visar nog några sen när jag sitter vid min dator. Efter stan drog vi hem till seidi, fast inte ankido, och var där en stund innan vi drog ut med nisse, anton och sandra. Härliga människor!

I want to stand with you on a mountain, I want to bathe with you in the sea, I want to lay like this forever until the sky falls down on me

Första veckan i skolan avklarad! Känns som om vi inte ens haft nåt sommarlov, utan som om vi fortfarande gick 8an och att allt var som vanligt. Jag ser inte fram emot NP kan jag ju säga, men det är ett bra tag kvar så orkar inte tänka på det riktigt än.
Hur som helst, kom hem från skolan för typ en kvart sen och om ett tag ska jag dra med lollo, ankido och seidi till saigon och köpa mat och sen sätta oss ute nån stans och njuta av det fina vädret! Ska nog även ta och byta ett utav jeansen jag köpte häromdagen till en annan storlek, kom på att dom nog kommer töja sej och bli alldeles förstora.

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead


I see your true colors And that's why I love you

Träningen var riktigt kul, vi körde mestadels på land så känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon, härligt! I vattnet tog vi det bara lugnt så det var skönt med tanke på att jag är väldigt förkyld. När jag kom hem gjorde jag min lilla spanska läxa som var att leta reda på tre recept på svenska, inte så svårt alltså. Dom recepten ska vi sen översätta till spanska och göra en kokbok av eller nåt, fast i skolan alltså. Efteråt kollade jag på true talent, riktigt bra idag med!

wiho

Tänkte att jag skulle visa de få saker jag köpte i kreta, fanns verkligen inte mycket att köpa där men fick iaf med mej tre armband, ett halsband, fake ray ban och en parfym, fast parfymen är köpt på flygplatsen haha.
Hur som helst, jag kom hem från skolan för typ 20 minuter sen, det finns verkligen inget bättre än korta skoldagar! Och om ett tag ska jag iväg på min första simhoppsträning på ca 3 månader, hade ju brutit handleden och sen blev det sommarlov så jag undra hur det kommer gå, hoppas på det bästa iaf. Är dock väldigt förkyld så får nog ta det lite lugnt, men inte fan ska det få hindra mej från att träna. ;)

Bara en liten del av alla bilderna från kreta..

TA MEJ TILLBAKA!!

klädsim & stan

Klädsim med skolan och stan med mamma efter och köpte två par jeans. Ja mina strumpor åkte av när jag testade byxorna, därför är jag barfota på andra bilden. Nu tänkte jag bjuda på kretabilder innan jag ska sova därför blir det här inlägget så tråkigt!

jarrå

HAHA FETT SERIÖSA.
Hade simtest på varbergabadet med skolan idag, det var faktiskt riktigt kul för vi gjorde andra tester också. Imorgon ska vi ha klädsim, det ser jag faktiskt fram emot haha!
Efter skolan åkte jag upp på stan med angelica och emma för att växla pengar och köpa jeans, hann med det första men inte det andra för vi mötte philip och micke och stanna och prata med dom hur länge som helst. När vi blev hungriga drog vi till mc och käka, riktigt nyttigt haha, dit kom sen philip, micke, bavel och ali. Vi satt där ett bra tag innan vi alla drog hem och jag duschade och tittade på true talent, riktigt bra program!

Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden, livet skulle vara allt bra då..


Losing you is like living in a world with no air

Första skoldagen avklarad, och den var faktiskt riktigt bra! Men kan ju bero på att vi inte hade några riktiga lektioner, ser inte fram emot imorgon då det börjar på riktigt.. Slutade iaf halv 1 idag och då drog jag och elin hem till henne och satt vid datorn typ hela dagen, ganska mycket liv faktiskt..
Och sen jag kom hem ahr jag mest fixat med mobilen men har även fått besök av angelica, min knäppis!

.

Skola imorgon. Skjut mej någon, tack?!

Borta bra men hemma bäst!

Hemma från kreta! Jag har haft en underbar vecka med sol, bad och massvis med mat! Undrar hur mycket jag har gått upp i vikt, vill inte ens veta.. Haha, bara att börja gå på diet! Eller kanske inte. Det blev mycket senare än beräknat för det var massa krångel med andra flyg och dom bytte gate osv, men nu är jag iaf hemma! Och bilder får ni nån dag i veckan, kanske imorgon till och med! Btw min älskade baby har äntligen kommit, och nu ligger den på laddning. Får fixa med den imorgon, som jag har längtat haha.

Hejdå sverige, γειά σου Κρήτη

Snart dags att stänga av datorn och packa ner det precis sista, typ mobilladdare haha! Om mindre än en timma sitter jag i bilen på väg mot stockholm, och klocka 6 på söndag morgon lyfter planet mot kreta! Där kommer jag spendera en vecka med min underbara familj och hannah. Så vi hörs om en vecka igen, ni får ha det bäst, för det ska jag ha!

The nights are getting darker and there's no peace inside, so why make our lives harder by fighting love tonight.

Kom typ precis in efter att ha suttit ute med seidi, sandra och yelda. Det var inte lika kallt idag som det varit tidigare så det var rätt mysigt. Innan dess så träffade jag niklas och satt mestadels på varbergaskolan och snackade, sen drog vi till min gård för att träffa angelica. Haha jag har världens sötaste grannar som typ är 1 och 2 år som kommer och ger oss blommor, haha dom är typ överdrivet söta..

en så kallad rubrik

Än så länge idag har jag hunnit med att dega framför tvn, städa marsvinsburen, duschat och pratat i telefon med världens bästa vän! Inte så mycket alltså, trots att jag vakna vid 9-10 nån gång. Men snart så ska jag ta och packa ner det alldra sista och senare träffa seidi och kanske niklas. Ska även försöka hinna med att åtminstone göra ett till inlägg innan jag beger mej mot flygplatsen, men det borde jag hinna för vi ska inte åka dit förns 1 inatt så haha!

Kreta

Några bilder från vårat hotell vi ska bo på, har lagt ut som förut men orkar inte leta efter andra. Ja jag kanske tjatar lite om det, men nu är det så här att det här är faktiskt den första gången jag åker utomlands med hela familjen. Så jag ser väldigt mycket fram emot det, att liksom få komma ifrån kalla sverige och komma till varma kreta. Fast det är klart det ska vara varmt i sverige nästa vecka bara för att jag inte är här, haha -.-

Marsvin

Tog ut mina tjocka bebisar ett tag och gosade lite samtidigt som jag kollade på tv haha. Och sen dess har jag suttit fastklistrad framför tvn med grey's anatomy, how i met your mother, two and a half men och simpsons. Känns som en ganska bortkastad fredagkväll, men såna behövs ibland. Fast ska ut om en stund med mina fina tjejer haha!

Packarn

Att packa är inte min starkaste sida, men jag lyckades ju iaf dra fram det mesta jag behöver ha med mej! Men lagt ner det i en väska har jag inte gjort än, men får vänta tills pappa kommer hem med väskor. Nej nu tror jag faktiskt att jag ska gå och gosa med mina söta marsvin, det var ett tag sen, mest mamma som får ta hand om dom nu haha.

I didn't know myself until you changed me, and made me understand that if you want me I must be doing something right

Vaknade vid 10 för att träffa elin för att vi skulle hinna träffas innan jag åker till kreta och hon har åkt till tisaren nu så det fick bli tidigt. Vi pallade lite äpplen och satt och bara snackade en stund. Riktigt skönt. Nu har jag nyss ätit mat och ska snart ta tag i packandet, nåt jag inte ser fram emot! Men det blir bara jobbigare man skjuter upp på det så..

There's something about your eyes and the happiness in your smile who really makes me feel alive.


snart är vi tillbaka i den eviga vintern..

Är det bara jag som tycker att det är deprimerande att halv 10 på kvällen är det lika mörkt som det var klockan 1 på natten för några veckor sen? Att man fryser av att sitta ute i jacka och vantar när man för bara en vecka sen satt ute i shorts? Att skolan börjar om en och en halv vecka när sommarlovet nyss började?! Jag vet att jag inte är den enda, och åååååååh får fan ångest för att tiden går så snabbt och vädret suger och ja allt möjligt.

You make me insane and i love it

Som många utav er säkert vet så har bredbandsbolaget haft tekniska problem under dagen så har alltså inte haft tillgång till internet och inte kunnat blogga. Hur som helst, började min dag med glee, och nu har jag sett klart hela säsong 1. Runt halv 4 kom angelica till mej en liten stund, när hon drog la jag mej i sängen och somna en stund, hade världens huvudvärk. Något senare drog jag ut och träffade elin och niklas, vi gjorde det vi gör allra bäst, tjocka oss! På mc med milkshake. Efter drog jag hem och satte på mej varmare kläder och gick ut till seidi, sandra, melissa och nisse, även ariet kom sen. Typ sammanfattning av dagen.

everytime i see you i fall in love all over again


Don't stop believing

Assså jag är ju lite kär. Finn/Cory är ju inte lite snygg heller?! :(

min älskade bror

Dagen har mest bestått av fix och fira min bror som fyller år idag/imorgon, den 11e alltså. Och efteråt bar det av till talangen med elin, josse och lollo. Det var faktiskt väldigt kul trots att de flesta typ är p12 där haha. Hur som helst ett stort grattis till min storebror simon som fyller 21 år! Du är världens bästa bror och jag älskar dej otroligt! ♥

Grattis!

Mycket kan förändras på några år, se bara vilken liten plutt på dom två första bilderna, den tiden då vi jämt gungade kinagunga och lekte hajen. Men nu är du inte den lilla pojken längre, utan idag fyller du 15 år!
Grattis Nisse, hoppas du får världens bästa dag! Det förtjänar du, ibland..

Open your heart to me, baby. I hold the lock and you hold the key

Igår på dagen städade jag massa och sånt, sen på kvällen var det dags för tjejkväll. Eller det var tänkt att det skulle vara det, hur som helst vid 6 så käkade jag, seidi, louise, elin, cajsa och ariet på pacos. När vi ätit färdigt åkte vi hem till mej för att fortsätta med film, då kom niklas, nisse, anton, sofia och sandra och gjorde oss sällskap. Vi kollade på Den osynlige och The ring, två ganska bra filmer.
Idag har jag varit på husvisning eller vad man ska säga, på apelvägen. Det var väldigt fint och så, men väldigt litet så vi tackar nog nej. Hur som helst efteråt har jag suttit och tittat på min nya drog glee, är totalt såld. Men sen vid 4 åkte jag, mamma, hannah och min bror christoffer till marieberg. Fick med mej ett vitt linne och en vit tshirt från Gina, och ett par shorts och en klänning från Wear it. Jag vet att jag är normal som köper sommarkläder nu, men det är för att jag åker till kreta på söndag morgon, super mega taggad!!

glee

Har i stort sett legat och slöat i soffan nästan hela dagen. Mår inte jätte bra, är förkyld och har ont i kroppen och huvudet. Så har inte riktigt orkat göra nåt. Nej nu ska jag ta och kolla lite på glee säsong 1. Vi hörs!

Lite bilder från igår

Någon är glaaaaad.

Tack!

Jag hade verkligen en jätte bra dag, kväll och natt igår! Tack till min fina familj och till louise, niklas, evelin, seidi, ariet, maria, ankido, nisse och anton som gjorde min kväll och början av natten! Och så vill jag även tacka för alla gratulationer och presenter jag fick! Ni är grymma hela högen!
Bilder från igår kommer när jag får dom, förhoppningsvis snart!

movie

Det blev som sagt en lugn kväll hemma, la mej i soffan och zappade lite på tvn. Och såg att den där mary gick på tv. Jag har tänkt länge att jag ska se den men det har inte blivit av men så det var perfekt. Dock hade den börjat när jag satte på men har sett den förr för länge sen så visste ändå lite grann vad som hänt så det gjorde inte så mycket!

Det var inte så länge sen man var så där liten..

Det känns ju lagom kul att må skit dan innan man fyller år, för vill ju inte vara sjuk imorgon?! Fast tror faktiskt inte jag är sjuk, utan har nog bara sovit för lite. Och om jag nu skulle vara sjuk så får jag väl knarka alvedon, har faktiskt redan börjat.. Men tar nog det bara lugnt hemma ikväll så hoppas vi på en bra dag imorgon!

Tisaren

Har inte hunnit blogga för igår efter jag ätit frukost gick jag ut och la mej och sola i typ en timma, sen tog jag mej en dusch och packade innan jag blev hämtad av elin och vi åkte till tisaren. Där har vi flyttit runt på luftmadrasser i vattnet, chillat i hängmattan, spelat kort, tagit ett nattdopp, dunkat musik och pratat. Riktigt bra dagar, bortsett från att elin fick 40 graders feber. Du får krya på dej gumman!!

grymt

Niklas visa mej den här för ett tag sen, sjukt bra!

Through the clouds I see love shine, it keeps me warm as life grows colder

Jag gillar min soffa.. Fett seriös bild också.
Kom in för en stund sen efter att ha varit ute med seidi, ariet och sandra. Vi har mest suttit och spelat kort som nolifers haha. Men det var mysigt ändå, mohaha jag och maria ägde ut ariet och seidi stenhårt när vi spelade tecken/kotten/ketch! Fast maria och sandra ägde ut mej och seidi också hehehe. Hur som helst, jag har inget mer och berätta haha. ¡Adios!

Ny design

Jag antar att det här får duga, orkar inte fixa med designen mer. Kanske inte den finaste heller, men den får duga så länge iaf. Nu ska jag ut med seidi och ariet, får se om sandra och maria också kommer!

Don't worry

Håller på och ändrar i designen, så oroa er inte, det ska inte se ut så här som det gör nu. Om det ens ändrats för er.

I don't know why I want you so 'cause I don't need the heart break

Vaknade tidigt idag för att åka och bada med familjen plus moster och hennes kille. Det blev hästedalsbrottet eller vad det nu heter som ligger i hällabrottet. Det var riktigt skönt med en sån där varm och skön sommardag som inte förstörs av moln eller regn för en gångs skull. Fast det kom feta moln, men dom var bara för solen i typ 10 minuter eller nåt så det gjorde inte så mycket. Har nyss duschat av mej och ska äta om en stund. Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad det blir av.

Fula jävlar

Som ni ser på bilden beställde vi tjockismat från edessa och satte oss sedan på wallerska och åt. När vi ätit fotade vi massor med hans kamera, sen laddade vi ner nån app som byter ansikten och ja ni ser ju ett utav resultaten ovan.. Har nog aldrig sett en fulare bild förr, vi skratta så magen nästan sprack när vi såg resultatet..

Jag hörde snygg bild, fight på g!

Ska blåsa håret lite för jag nyss duschat sen drar jag ut med min vän niklas! Bara gud vet vad vi hittar på haha.

Lannakalket

Bilder lånade från google. Så sjukt fint ställe!
Min moster och hennes sambo kom runt halv 1, så vi åt mat med dom och sen åkte vi iväg till lanna kalkbrott med dom två, gabbe och hela familjen förutom simon. Det var faktiskt första gången jag var där, har bara varit i det i kvinnersta tidigare. Men det här var faktiskt något skönare kalk än kvinnersta, det enda dåliga var att det inte finns så höga höjder att hoppa från som i kvinnersta. Men tillslut började det regna så vi åkte hem och självklart här inne i örebro så är det fint väder! Så jävla typiskt.

Asså mina bröder är ju ganska fräna..


Jävla rubriker

Kvällen slutade med film, trust heter den. En film som jenny rekommenderat till mej och jag rekommenderar den till er! Ska försöka lägga mej tidigt idag, dom senaste dagarna har jag suttit uppe halva nätterna. Måste ju försöka vänja mej vid att sova något tidigare till skolan, och så kommer min moster och hennes sambo imorgon så känner inte för att vara trött då!

Lollo

Idag är det ingen vanlig dag, för det är louises födelsedag! Eller vad man nu säger heheh. Hur som helst ett stort grattis till dej min underbara vän! Du är guld gumman, hoppas du fått en toppen födelsedag!! ♥

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

Åkte upp på stan med elin för att kolla rean som jag missar varje år, men jag hittade verkligen ingenting. Fast jag kollade inte så jätte noga heller haha. När vi fick nog av stan åkte vi till alnängsbadet och badade lite. Ovanligt fint väder idag ju för att vara sverige?! När vi varit där i några timmar så åkte vi upp på stan igen och satte oss på la baguette med varsin baguette. Efter att vi käkat och träffat bavel och eric som kom förbi så åkte vi hem till elin en stund innan hon åkte tillbaka till sin sommarstuga. Nu vet jag inte riktigt vad som blir av med kvällen, det återstår att se. Funderar på att ladda ner nån film, men det är ju så himla fint väder ute!

You’ve got me going, I’m going, I’m gone.

Tog en liten promenad med seidi och maria, på vägen mötte vi sandra som sen gjorde oss sällskap. Vi gick till marias farfar för att kolla på en fågel hahaha, sen gick vi tillbaka till marias och sandras gård och satt där och prata och maria sjöng som en idiot. Jag råkade nämna att jag kanske hade några affischer på jb i mina gamla julia tidningar, och maria avgudar han så då satte vi oss och kollade igenom alla tidningarna och det slutade med att både seidi och maria fick en hel del affischer, haha.
Liv kallar jag det..

RSS 2.0