Vad jag lyssnar på

Ett utav förslagen jag fick var att visa vad jag lyssnar på för musik. Så jag tänkte för första gången någonsin länka min spotifylista. För mig funkar den nästan alltid, för den är blandad. Det är sådant jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, taggad, när jag bygger upp mig själv osv. Det är allt från cheesymusik som Backstreet Boys till mer pepp musik som Avicii och Skrillex. 
Klicka här för att komma till den.

Justin Bieber

Som förmodligen ingen missat så får en massa lyckliga fans i Sverige se denna otroligt snygga, heta, vackra, sexiga skapelse just nu. Även lyssna på honom live osv. Jag är ganska jätte avundsjuk, för jag har ingen biljett. Inte till nån utav dagarna. Det suger rejält. Men får hoppas på att han kommer tillbaka 2014 igen!

Uppskattat

Fick några få tips på vad jag kunde blogga om, och det uppskattas. Så det ska jag ordna, men inte inatt. Och jag är alltid öppen för kritik, tips och frågor, så sådant är alltid välkommet. Även om jag inte räknar med att få det, haha.
 

Hjälp

Jag försöker ju blogga igen, men jag vet inte om vad jag ska blogga. För det händer i så mycket mer än att jag tränar i mitt liv. Åtminstone inte på vardagarna.

Därför tänkte jag fråga om nån utav er har något tips på vad jag kan blogga om eller kanske har ett önskeinlägg?
Vad som helst förutom mode, för denna blogg kommer aldrig att handla om mode. Puss.

Tyckte det var varmt innan träningen, typ.


Great

Körde ett gympass på två och en halvtimma förut, det var den bästa träningen på länge måste jag säga.
Förra veckan hamnade jag väl lite i en svacka, jag hade ingen lust att träna och lagom till det fick jag ont i knät igen (skador sen förra året). Då tränade jag inte på fyra dagar, vilket är mycket för mig. 
Men det var precis vad jag behövde, efter söndagens gym fick jag tillbaka all motivation igen och idag körde jag på som aldrig förr. Vet inte riktigt var jag fick all energi ifrån, men det kändes för jävla bra. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det, men att träna är bland det bästa jag vet. Fler borde testa det!

studion

Ett par oseriösa bilder från när vi inte hade något att göra på förmiddagslektionen och roade då oss i studion. På sista bilden har vi lite körsång, därav de vackra ansiktsuttrycken och poserna.

Dubbelmoral

Lite dubbelmoraliskt. Fest igår, gymma + tränare idag. Bra där.
Blev ganska glad när Maja tog den sista bilden på mig när jag tränade, trodde faktiskt inte jag hade något som syns där, även om det kanske inte är jättemycket. Men jag måste ju få skryta lite haha.
Imorgon har jag sovmorgon till halv ett, everybody sing hallelujah.

Mot staden

För att fira Alex med middag och bio med favvobrudarna!

Det är ett försök i alla fall.

Hello guys, eftersom att jag lovat att göra ett försök till att börja blogga igen så gör jag väl ett inlägg då. Frågan är bara vad jag ska blogga om? För jag har absolut inget intressant att blogga om, inte just nu i alla fall. Så nu tänker jag kolla på Hitta Nemo! Ja jag fyller 17 i år, peace.

Hej Regina

Jag bloggar för dig nu. Jag har nationella i svenska muntligt imorgon. Jag lägger mer tid på bilderna i min powerpoint än på själv talet. Bra där. Nu ska jag fortsätta öva inför det, puss Regina.

RSS 2.0