Give me everything tonight

Har varit inne hela dagen förutom när jag gick till ica för att köpa jordgubbar. Det är ju lite synd eftersom vädret verkligen varit på topp idag, men är man inte tillräckligt försiktig när man solar så får man väl skylla sej själv.. Fast jag smörjde faktiskt in mej, men däremot somna jag haha. Men men, förhoppningsvis kommer det fler soliga dagar! Fast ska ut snart för nu börjar ju solen bli svagare, fast kommer ändå sitta i skuggan för säkerhetsskull. Ni måste tro att jag är helt knäpp som gör det här bara för jag bränt mej, men jag ser ut som en kräfta (fast det börjar gå över till brunt nu) och igår hade jag fått en brännblåsa på läppen och idag vakna jag upp med världens fläskläppar och svullna ögonlock, men det har som tur är gått över nu.

Solbränna

Jag vet att det inte är några bra bilder, men vad jag försöker visa är att jag blivit sönderbränd. Är helt röd på ungefär hela kroppen, det är värre än vad som syns på bilderna. Så imorgon får jag stanna inne trots att det ska vara varmt och sol för att inte bränna mej ännu mer. Känns ju lagom kul när det för en gångs skull är sommarväder..

Motala

Jag har haft två riktigt underbara dagar i motala med angelica. Vi har hunnit med att göra rätt mycket fast vi har mest legat och stekt och badat. Men även lärt oss åka motorbåt, fått besök av otacksamma svanar haha, avnjutit pizza & kycklingtallrik vid vattnet och angelica har både åkt ring bakom båten och åkt vattenskidor, kunde själv inte åka för att jag inte får det än pga handleden. Ja ni ser ju på bilderna vad vi gjort så ingen ide att berätta så mycket mer, och förresten är bilderna mobilbilder från både min och angelicas mobil, hoppas det duger för har inte fått kamerabilderna av henne än.

Godmorgon

Gårdagskvällen spenderades med seidi, nisse, anton, marcus, mollie, melina och angelica. Vi var ute och gjorde massvis med grejer som jag faktiskt inte orkar berätta om nu. Är ganska trött efter att ha sovit cirka 4 timmar inatt, eftersom jag och angelica låg och titta på I'ts alive som vi inte orkade se klart förra gången, och kan säga att den filmen var riktigt dålig. Och så kollade vi på The happening, som var rätt bra faktiskt. Nej nu måste jag gå och äta frukost för vid 9 åker vi som sagt till motala, kommer säkert bli hur bra som helst! Vi hörs imorgon när jag kommit hem.

You'd know how the time flies, only yesterday was the time of our lives

Drog till alnängsbadet med seidi runt 1 nån gång, det var riktigt skönt att faktiskt kunna bada på riktigt nu. Har ju liksom fått ha påse på armen och inte kunnat doppa den när jag badat pga gipset. Vi var där i några timmar innan vi drog hem, och hemma har jag ätit och duschat. Ska snart gå och packa för imorgon åker jag och angelica till deras sommarstuga i motala och sover över där, sover även hos angelica inatt. Men innan dess ska jag träffa seidi och nisse, och nisse åker hem imorgon igen. Dålig stil.. haha. Fast han kommer tillbaka om typ två veckor eller nåt? så jag klarar mej nog. ;)

design

Kom på att jag haft samma design hur länge som helst nu, kanske börjar bli dags att byta? och "iPoden" jag har på sidan har jag inte uppdatera med låtar sen jag skaffa den och det var riktigt länge sen. Så nån dag när jag har tid och ork ska jag ta och sätta mej och pilla i designen och hoppas på ett bättre resultat! Fast bara gud vet när det sker.. HAHAH.

lejonkungen

Haha hörde en granne spela låten förut, och det ger ju inte lite flashabacks från när jag var mindre och alltid kollade på lejonkungen. Kunde varenda händelse och mening utantill, typ nörd? Men hur som helst, älskar jag låten, haha..

Welcome to my sunny day

Typ hela dagen idag har jag varit inne och inte gjort så mycket mer än åkt till ica, men sen vid 6 eller nåt drog jag och seidi ut satte oss på en bänk. Dit kom nisse och anton efter en stund och gjorde oss sällskap. Vi gjorde väl en massa saker om man säger så, men inget speciellt, typ snacka, lyssna på musik och nisse och anton lyfte upp bänken när jag och seidi satt på den och lite sånt, typ fullkomligt normalt..?
Vid 9 drog jag in för att äta räkor och kolla film med mina päron, men vi ville inte se samma film så det slutade att jag tittade med seidi på du har mail, var inte så jätte inne eftersom jag satt och skala räkor samtidigt haha. Men den var rätt bra, tror jag.

My loneliness ain't killing me no more, I am stronger than I ever thought that I could be, baby

Jag vet att bilden är jätte bra, men sebbe var ju så jäkla snygg så man blev ju tvungen att ta kort ändå. ;)
Spenderade större delen av dagen framför tvn men sen vid 7 drog jag ut och träffa nisse och anton. Vi drog till typ en park och satt där, då kom det en unge som var hur jävla jobbig som helst och vägrade dra. Så tillslut tog jag med hans cykel och gick iväg med den och ställde en bit bort, då försvann han äntligen. Lite senare kom sebbe, edward och mina kära bror adam haha och efter ännu en stund kom seidi. Men strax där efter drog adam och edward så då gick vi andra till ica och satt där hur länge som helst och snackade om allt möjligt och hade lite krig idag igen innan jag, seidi och nisse drog till våran gård där vi bara satt och snacka ännu mer.

Sanna mina ord, det här är mitt liv, ska hela vägen upp och följer min stig


w

Midsommar har varit riktigt bra, den spenderades med elin, clara, tim, anton och adde i tisaren. Riktigt härlig kväll/natt, mer än så säger jag inte haha. ;)
Kom hem för en stund sen och sen dess har jag inte gjort nåt alls, tror jag borde gå och packa upp mina väskor fast jag inte orkar. Men nu kör vi på det ändå haha!

Grattis

Måste bara säga grattis till världens bästa moster som fyller år idag! Jag älskar dej helena och hoppas du får en riktigt bra dag min solstråle och glädjespridare. GRATTIS!

Midsommar

Vaknade vid 10 för att gå upp och duscha och packa och sånt, för vid halv 2 ger jag mej av till elins stuga där vi firar vår midsommar. Kommer säkert bli skit bra, bara regnet håller sej borta. Kommer hem imorgon nån gång så uppdaterar mer då, men så länge får ni ha en riktigt bra midsommar!

dataspel


Gullig bild tagen från google.
Det här dataspelet vi gjorde på natur och teknik är typ ett dansspel, om man nu ens kan kalla det för spel, det är väl mer som ett program. Då hade vi iaf fått ta 8 olika bilder med olika "dansmoves" som man sen klippte ut i photoshop och så. Sen så var det nåt program man kunde göra spel i som vi då satte bilderna så att när man tryckte på en viss tangent kom den bilden upp och när man då byter mellan dom här bilderna ser det ur som att man dansar, vi la även till bakgrund och musik. Hoppas ni förstår, om ni nu undrade haha.

To breathe your scent and feel your body against mine again, made ​​me realize how much I need you

Drog ju ut med seidi och vi gick och träffa maria och vi satt och åt frön och snacka massor, lite senare gick salima förbi så hon joina oss och lite senare än så kom sandra kosan. Vi gjorde inte särskilt mycket, men det var mysigt, yelda kom förbi en sväng också men då drog jag och seidi för vi skulle träffa nisse. Vi gick till mellringe och igenom hela varberga och slutade på våran gård med prat och lite krig haha. Nu ska jag snart sova, är helt slut, men först ska jag berätta lite om det här dataspelet vi gjorde så ni fattar. ;)

I miss you, my friend.

Vi drog ändå discot igår, och trots att det var massvis av 98or och 97or där så var det kul, för det blir ju vad man gör det till, right? Vi spenderade även sista delen av kvällen med louise, josse och tova också, några riktigt härliga brudar!
Idag var det gällde det bara att gå upp tidigt trots att hela min kropp ville somna om igen, men det var ju sista dagen på natur och teknik så det var bara att bita ihop haha. Fast när vi väl kom dit var det inte jobbigt haha, där gjorde vi typ "dataspel" som jag kan förklara lite bättre senare och minificklampor. Nej nu ska jag ut i det fina vädret med seidi, vi hörs senare!

Here comes the night and the hardest part of all, no morning light to receive my lonely call

Var som sagt på sjukhuset vid halv 11 för att ta bort gipset, när jag var klar där åkte jag till risbergska där dom på natur och teknik lägret var i full fart med att göra lypsyl haha. Rätt fränt. Sen så gjorde vi massa annat, som t.ex testa om vi är "smakare" eller inte, genom att droppa nåt på tungan som färgade den grön och blå, ju mer grönt desto mer "smakare" fast när bilden togs hade lite av det gröna gått över till blått, för innan hade vi båda helt gröna tungor.
Nu måste jag gå och raka benen och fixa mej osv för att ikväll åker jag elin och cajsa (?) och kollar på en kompis som spelar på talangen och sen beroende på vad det är för folk där så får vi se om vi drar in på discot eller inte, man kan ju liksom hänga med alla 98or och återuppleva gamla fjortisminnen.. ;)

Inget gips och bandage längre

FÖRE:
EFTER:
Var på sjukhuset vid halv 11 med milla för att ta bort mitt gips jag haft i 3 veckor och här har ni resultatet.
Det är fortfarande ömt och jag får ont om jag gör vissa saker, men det är helt klart mycket bättre!

My head says "Who cares?" but then my heart whispers "You do stupid.."

Haha fett gammal bild.
Nu säger jag godnatt och hoppas på en bra morgondag, planerna avslöjar jag inte för då kommer det väl inte bli så haha..

When you and I are alone, I’ve never felt so at home

Fick en fråga om vad det är för bild som jag gjort pärlplatta av är, och det är bilden nedanför. Den är dock spegelvänd på pärlplattan, och jag vet att det inte ser så jätte likt ut men det var så det blev iaf. Och så är inte min hand eller nåt med på pärlplattan heller för vi var tvungna att klippa ut dom.

Låååååångt inlägg

Jenny fega ur så fick åka själv haha, vet att jag har fett fin min också. ;)
Hans & Greta som vi vann..
Shit vad snygga HAHA! Speciellt hans, greta syns tvärr inte på bilden. ;)
Igår: Liseberg igår var riktigt kul, det dåliga var bara att dom bara hade öppet mellan 13 och 9 = inte många timmar att vara där och att atmosfear hade gått sönder (DAMP MED ANDRA ORD, hade ju taggat som sjutton att åka den!) annars har jag inget att klaga på! Vi hann även med att träffa morten innan vi skulle gå in till liseberg, ni vet han killen jag är gift med på fb? Vilket inte är något seriöst! Och kevin som även gjorde oss sällskap några timmar inne på liseberg.
Stannade på H&M på väg hem, fett snygg hatt! ;)

Vet att man inte ser bra, men det var typ deras tanke.
Idag: Blev väckt av att elin ringde på hemtelefonen vid kvart över 8 för vi skulle på natur och teknik lägret som började halv 9, mitt larm hade inte ringt eller så hade jag råkat stänga av det in sömnen så fatta att det blev lagom stressat då! Men det var bara att borsta tänderna och slänga på sej första bästa kläder och cykla till tullängen med elin och seidi. Och vad är det här för läger nu då kanske ni tänker? In that case så är det ett läger för tjejer som gått ut 7an och 8an som håller på i 4 dagar och det håller till på tullängskolan, risbergskaskolan och universitet. Jag vet hur det låter, men det är mycket roligare än vad man tror. T.ex igår fick dom som var där göra en elgitarr eller nåt, idag så fick vi göra pärlplatta med våra ansikten på i gråskala och så hade vi CSI och fick "lösa" ett mord. Det kanske inte låter så roligt, men det är det, tro mej.

Tullängen

Tjenare på er, sitter vid en utav tullänges datorer just nu och gör ingenting alls typ. Förklarar varför sen ikväll när jag kommer hem och lägger ut bilder från liseberg! CIAO!

Hos jenny

Min brors lag vann matchen mot ett finskt lag med 2-1, fast vet inte hur det gick för dom i nästa match haha. Hur som helst så när jag kom hem städa jag så mycket jag hann med innan jag var tvungen att dra till emma för filmkväll med några från konfagruppen, alltid lika härligt med dom! Och nu är jag hemma hos jenny och vi ska strax sova för att orka upp imorgon och åka till liseberg, fan vad vi taggar!!

Hej


Bild från street tour.
På dagens schema står: kolla örebrocupen på rostagärde där min lillebror spelar, hem och städa, filmkväll med konfagruppen hos emma janssson och till sist sova hos jenny för vi ska till liseberg imorgon. Vi skulle åka med vår konfagrupp, men alla har dragit sej ur så det blev bara vi kvar, fast det kommer vara andra från andra konfagrupper med. Men det kommer bli  skitbra ändå, är hur jävla taggad som helst haha!
Nej nu måste jag göra mej färdig så jag inte missar matchen. Vi hörs kanske senare, annars på tisdag!

It's gonna take a lot to drag me away from you, There's nothing that a hundred men or more could ever do

Kollat lite på örebrocupen på trängen och rosta gärde med seidi och elin, fast det var inte så jätte kul så vi drog till rosta och satte oss på bänk och bara snackade och massor. När seidi drog så åkte jag och elin till mc för att köpa cola, då kom det typ ett helt lag från bromma och försökte "ragga" på oss, riktigt sköna killar men kan ju säga att dom inte lyckades. ;)
Runt 11 drog vi till mellringe och träffade cajsa, david, danne, oskar och marcus, så vi var där i 1-2 timmar innan vi alla drog hemåt. Härlig dag med andra ord!

01.00

Haha nej det är inte mitt rum.
Drog till elin vid 12 eftersom hon vaknade strax efter jag gjort mitt inlägg haha. Var där en stund innan vi åkte till niklas för att säga hejdå, fast vi var med han längre än så haha. Efter en väldigt lång hejdå så åkte jag hem för att fixa om mej inför maggis fest, ett stort grattis i efterskott!! Festen var för övrigt okej, var inte så "on" om man säger så, var lite mer död haha. Så drog även hem rätt tidigt. Nu skulle det sitta jävligt fint med att gå och lägga sej, fast är ändå inte tillräckligt trött än, inte så jätte lyckat med andra ord.

aaaa

Bästavän
Tjenare, sitter här fixad och i stort sätt helt klar eftersom jag skulle till elin vid 11. Men kvinnan sover, ganska lagom lyckat. Idag står örebrocupen, träffa niklas och fest på schemat, fast det regnar ju som fan ute. Så jag vet inte med örebrocupen? Får väl helt enkelt se, men träffa niklas ska jag fanimej göra eftersom han åker till spanien i 3 veckor imorgon, kommer ju inte sakna han lite eller?!

I don't have much money but boy if i did I'd buy a big house where we both could live

Fick en riktigt dålig start på dagen, nån jävla granne borrade i 1-2 timmar och dom började vid 20 över 10 eller vafan klockan var, och eftersom jag kom hem vid 4 så var ju inte det det roligaste. När jag lugnat ner mej efter några timmar satte jag och milla oss på cyklarna och åkte till coop för att jag ville ha räkor som dom hade extrapris på där HAHAHA! Normalt jag vet, men det var faktiskt hennes förslag. ;)
Efter drog jag och seidi och träffade niklas, cajsa och elin och vi drog och badade, riktigt skönt. Sen vidare hem för att äta och sen ut igen med elin och niklas och vi låg bara och pratade i en kinagunga. Sådära normala som vi brukar vara liksom. ;)

Nattdjur

Haha tror ni det blev som planerat igår eller? Nej, det blev istället att jag åkte till elin och vi tog oss en promenad i spöregnet till ekershallen för att köpa plommon. Sen väl hemma hos henne så satt vi och gjorde typ ingenting speciellt, mest pratade och satt vid datorn och så. När klockan var strax efter 12 kom jag på att jag inte kollat nån buss hem så då kolla vi och insåg att sista bussen gått för en kvart sen och mina föräldrar kunde inte hämta mej så mitt enda val var att låna elins gamla cykel som låter så in helvete. Och eftersom jag skulle cykla hem så tänkte vi vänta tills det börja ljusna ute, så vid halv 4 inatt trampa jag hem på hennes diskreta cykel, lyckat!

There’s nothing i'd rather do than to sit with you forever, can’t think of nothing better than to be stuck with you

Var ute en stund med seidi förut och ritade, eller ja ni ser ju på bilden vad jag ritade hahahah. Tänkte att man måste ju vara lite som alla andra och rita av nåt sen ta kort på det och lägga ut, och har ni ju riktiga självporträtt på mej och seidi! ;)
Sen tog vi oss en promenad runt varbergaskogen, kan inte springa med min arm för då gör den ont men måste ju röra på mej lite iaf. Stannade hos min bror på vägen hem för att lämna hans kamera som jag lånat för att det korta objektivet till systemkameran är trasigt. Efter det har jag inte gjort mycket, men senare ska jag träffa jenny om det blir som planerat!

Söt

Gick ut en stund med seidi och hennes lillebror, så himla gullig unge! Senare på kvällen drog jag, seidi niklas och elin till lidl och handla lite innan vi drog vidare till niklas syster för att ha filmkväll. Vi såg på just go with it som jag sett förr men den är bra så det gör inte så mycket. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs imorgon!

When nothing goes right, go left

Alltså man ska nog inte skriva sina planer i förväg, för då blir det ju aldrig så.. hahah. Vädret förstörde våra planer för att vara ute så istället har jag bara varit hemma idag. Känns ju inte jätte bra att bara sitta inne liksom. Så funderar på att gå ut en sväng och mer än så säger jag inte för då sker väl inget ikväll haha. Extremt ovärt inlägg så nu är det lika bra att jag slutar och hör av mej senare istället. Ciao!

No i know, nothing last forever

Har varit på vårdcentralen på åter besök för astman, och dom tror det kan vara allergiastma eller ansträngningsastma eller både och. Så ska på nån kontroll som jag inte minns vad den heter för att avgöra om det är astma osv.
Dagen kommer jag nog tillbringa med samma gäng som igår, minst sagt härligt!

Grym dag!

Våran homie nisse solsken!
Har spenderat min dag med sofia, seidi, elin och niklas. Först drog vi upp på stan och köpte jordgubbar och satte oss på soldäcket vid slottet. Där satte vi hur länge som helst och pratade, hade krig, träffa nisse solsken och massor! Sen när sofia och seidi drog så vi åkte vi andra till norrby och för att hålla värmen uppe så fortsatte vi bara cykla rakt fram och tillslut upptäckte vi att vi åkt utanför örebro då vi bestämde oss för att åka tillbaka hem igen. Var faktiskt riktigt kul, eftersom vi aldrig varit där förr och vi vet faktiskt inte vart vi va haha.

.

s om You have to realize that then was then and now is now:
vad är det där för spel på mobilen?:)

Svar: det heter 2 player reactor :)


You have to realize that then was then and now is now

Varför suger vi så stenhårt för seidi? Båda på minus, hahaha. Fett hightech kamera också!

Hej överdrivet smile. :DDDDD


Var på husvisning i förmiddags, huset var väldigt stort och rymligt vilket jag gillade, men det var väldigt fult utanpå och det ligger en bit utanför karslund så det är ju inte direkt så centralt vilket var väldigt dåligt..
När jag kom hem drog jag upp till seidi och vi låg och lata oss framför tvn typ hela dagen innan vi drog ut och träffade sofia och drog till hagaskolan dit niklas kom. Där spenderade vi våran kväll med bland annat kinagungning och massa skratt. Riktigt härligt.

Svar på kommentar

Anonym om I can't believe you did that:
Husvisning? Ska ni flytta?
Svar: Ja kanske, men just det huset lockades inte så jätte mycket tyckte varken jag eller mina bröder, så vi får se

I can't believe you did that

Jag fick faktiskt nåt att göra trots att jag inte hade några planer haha. Först hjälpte jag seidi med hennes hår för hon skulle på bröllop, jag kan ju inte alls sånt där. Men det gick ändå, skulle bara locka det haha. När jag var klar satte jag mej på bussen mot jenny och där kollade vi på nattbuss 807, så dålig film så den blir bra haha. Runt 10 kom pappa och hämtade mej eftersom vi ska på en husvisning imorgon förmiddag, eller det var egentligen den tiden som passa bäst för han att hämta mej hahaha. Nej nu ska jag sluta skriva massa ovärt och istället sätta mej framför tvn eller nåt, liiiiv, haha.

Street tour


Visst är vi sjukt snygga i niklas kläder? :)))))) Och mina flipflop gör ju det hela mycket snyggare också. ;)

fint?
Igår: Drog och badade i alnängsbadet med niklas, evelin och elin. Men det drog igen snabbt så vi åkte hem till niklas. Sen så drog jag, niklas och evelin till formosa och käkade, haha blev inte direkt "några" från klassen, typ ingen kunde. En stund senare mötte vi elin och drog till willys och köpte ett paket päronsplitt för jag och niklas skulle ha tävling om vem som kunde äta upp dom snabbast, båda spydde efter, fast det var för vi framkallade spya för vi mådde så illa av glassen haha. Och jag vann haha, kan ju säga att det inte var värt det..
Idag: Har varit och kollat på när min lillebror och några från hans lag spelade street tour på mariebergs parkering. Som ni kanske märker så är det ingen vanlig cup, det avr t.ex jätten lite plan på asfalt, öppet mål och bara fyra spelare på plan och lite annat. Det gick jätte bra för dom i gruppspelet då dom vann alla matcher, men åkte ut i semi mot kumla tyvärr. Men det är ju örebrocupen nästa vecka så det tar dom igen, haha! ;)
Resten av dagen som är kvar vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så vi får helt enkelt se.

I'm just so fucking disappointed at you

Tänkte bara uppdatera snabbt så ni vet att jag lever, eller ja, snarare jag som har tvångstankar om att blogga varje dag typ..
Har inte tid att skriva om vad jag gjort idag eller lägga ut bilder, så det får ni imorgon istället. För jag ska upp tidigt och dra och kolla på street tour i marieberg. Och hinna duscha före så går väl upp runt 6-7 nån gång så borde faktiskt hoppa i säng nu, så godnatt på er!

Älska mig

Haha det blev inget alls med att vi skulle ut och äta idag, men om det blir som planerat den här gången så drar vi imorgon istället. Så istället har jag tagit mej en promenad för att komma ut lite och kollat på älska mig med seidi. Den har inte kommit ut än så man får kolla på youtube men jenny sa att den var jätte bra så vi testade och det var det faktiskt värt. För filmen var riktigt bra, visst var den lite skum, men den får en verkligen att tänka efter. Grät ju inte lite till den heller, det är verkligen en film att rekommendera faktiskt! Och nu gick seidi nyss hem och jag funderar på att snart gå och lägga mej, trots att jag har sommarlov och klockan inte slagit tolv än, men orkar liksom inte vara vaken.

Bilder

Det blev lite ändrade planer eftersom det började spöregna förut så vi drog aldrig ut och käka, däremot om vädret är bra ikväll ska vi nog dra och käka ikväll. Men så jag passar på att lägga in lite bilder från skolavslutningen, skulle ju haft min vita klänning egentligen men det såg ut som att jag trodde att jag slutade 9an så det kändes som att det skulle bli överdrivet, istället sätter jag på mej en ful blå tunika som jag använt en gång förr haha. Om jag ångrade mej lite sen när jag kom till skolan eller..

Sommarlov

Äntligen sommarlov, fan vad jag längtat. Fast inte till att börja i 9an i höst, det vill jag inte. Och i 9an ska jag verkligen satsa som fan för att höja mina betyg. Som ni ser har jag ju VG i allt förutom slöjd, vilket jag är nöjd med just nu. Men det är inget jag kommer nöja mej med i 9an! Ni får andra bilder sen från avslutningen och om jag tar några när jag ska ut och äta med några från klassen, om det nu blir nåt haha.

I wish my dreams came true

Gammal bild på mina bebisar.
Det blev inte mycket till solande förut, tyckte det var så varmt så jag la mej i skuggan och läste lite innan jag satte på musik tills jag somnade till en stund. Ni måste tro jag har seriösa sömnproblem som alltid sover på dagen, men jag sover ungefär 6-7 timmar varje natt och det vet jag att flera utav er också gör, men egentligen tror jag inte min kropp klarar av det.. Hur som helst när jag vaknat tog jag mej en dusch, tyckte det var lika bra att duscha tidigt så mitt hår hinner torka innan jag lägger mej, för då ser det bättre ut imorgon, och det tar några timmar innan mitt hår torkar. Efter gick jag ut på gården med mina marsvin för tyckte dom skulle få äta lite färskt gräs haha, men självklart kommer det massor med ungar som vill titta, mata och klappa. Haha det blev ett riktigt jävla dagis. När jag tröttna på ungarna gick jag in och nu sitter jag här och gör typ ingenting.

Latis

Dagens planer: CHILLA.
Jag har faktiskt ingen lust att göra nåt speciellt alls, bara vara hemma, ta det lugnt, sova eller sola på balkongen om vädret tillåter. Tror det blivit sol nu? haha.

Härliga åska

HAHAHHAHAHA "Tors hammare flyger omkring"
Och jag vet att vi pratar fint i bakgrunden..

push, push baby don't stop for a minute

Igår var det ju världens jävla åskväder här i örebro, fick en del utav det på film, dock inte det värsta. Slänger upp filmen snart som jag suttit och klippt bort dom helt onödiga delarna ur ett tag nu haha. Slutade skolan innan 11 idag och i skolan har vi bara städat. Imorgon är det dags för skolavslutning ju, och jag vill samtidigt som jag inte vill sluta..

Svar

Anonym om I can't tolerate the feelings that I feel when I feel. But don't you know? Some feelings never seem to let go:
Vems unge?

Svar: hon heter wilma och är min brors flickväns dotter.



mobilbloggar

är på balkongen med seidi, adam och jonathan och kollar blixtrar och lyssnar på åskan, grymt mysigt. hör av mej imorgon när jag vågar sätta på datorn igen.

I've got some issues that nobody can see and all of these emotions are pouring out of me

Beredda..
Vaknade strax efter 4 inatt och hörde världens åsksmäll, trodde det var bomber hahahah. Några timmar senare var det dax för en helt onödig skoldag fast ändå väldigt chill först klassföreståndartid då vi inte gjort nåt, film, picknick, håltimma, utvärdering, ännu en håltimma då vi åkte till macken och köpte glass sen musik med musiktävling typ. Nu ska jag snart iväg och kolla på min träning, riktigt surt att inte få vara med. Jag vill ju hoppaaaaaaaaa..

I can't tolerate the feelings that I feel when I feel. But don't you know? Some feelings never seem to let go

När jag och jenny äntligen kom upp på stan så var det mesta stängt haha, lyckat, vi tänkte ju att det borde ju vara öppet för det är ju som söndag? Men vågen var iaf öppen så vi gick runt lite där, när vi tröttna gick vi till la baguette och köpte varsin kycklingbaguette. Sen drog vi mot mej och jag hade cyklat till stan men hon åkt buss och min cykel kan man inte skjutsa med på pakethållaren så jag skjutsa henne på sadeln en bit och resten gick vi, hurtiga som vi är, hehe. När vi var hemma kom angelica och vi drog till mellringe och bara satte oss och snacka men efter ett tag var jag tvungen att dra hem för att fira pappa. Passade även på att leka lite med världens gulligaste unge wilma innan jag tog mej en dusch, som var välbehövlig efter en så sjukt varmt dag som den här, typ 30 grader och jag badade inte haha, lite olikt mej bara.

Pappa

Idag är det inte bara sveriges nationaldag utan även min knäppa och underbara pappas födelsedag. Om ändå ord kunde beskriva hur mycket du betyder för mej när du alltid finns där för att skydda mej. Jag vet att vad som än händer står du alltid där bakom min rygg för att hjälpa mej genom motgångar, stötta mej eller bara finnas där.
Grattis på födelsedagen pappa jag älskar dej tusen varv runt jorden och mer.

'Cause when it gets dark and when it gets cold we hold Each other till we see the sunlight

Haha vilka fina missfoster..
Blev väckt runt 10 för att jag skulle åka och bada med familjen men blev dissad utav dom haha. Eller, det var jag som vägrade följa med för dom skulle till djupadalsbadet (kumlabadet utomhus) och jag kände att det inte skulle bli så kul för mej där med min arm som jag inte får blöta ner.. Och eftersom pappa fyller år idag och han ville dit så kan jag ju inte tvinga dom att åka nån annan stans. Så istället ska jag upp på stan med jenny gunnarsson om en stund. Så vi hörs senare!

The whole world stopped when I saw you

Var hos seidi till typ halv 9 då vi drog till mc i västhaga och träffade angelica, så vi var där en stund innan vi drog vidare mot mellringe och träffade oskar och marcus på skolan. Var med dom tills typ 11, då drog jag och seidi hem till mej där vi satt och kolla massa bloggar med milla och hahahha hon kritiserade typ alla, fast kan ju bero på att vi visade bilder där folk står och trycker ihop brösten eller putar ut röven som helvete. Hahah och då menade vi inget illa, det är ju bara lite komiskt..

I'm on the right track baby, I was born this way

Lånat bilderna från elin och dom är från när vi var i tisaren. Har inte fått bilderna skickade än och tog inga själv så haha.
Men hur som helst så kollade jag, angelica, ankido och seidi på martyrs igår, helt sjuk film. När den var slut drog ankido och seidi hem och då gick jag och angelica ut och satte oss på nån skola eller nåt en stund och bara snackade. När klockan blev 12 drog vi in igen och satte på It's alive men när vi kollat ett tag insåg vi satt ingen utav oss skulle orka hålla sej vaken igenom hela filmen så vi gick och la oss istället. Idag vaknade vi vid ett och ett tag senare drog jag hem för att duscha och äta och så, och om typ en timma ska vi träffas igen med seidi då också.

Men heeeeeeeeeeeej

Var ju som sagt i tisaren igår och idag, vi har solat, spelat badminton, grillat och badat med tim, anton, didrik och adde och bara chillat. Det har varit sjukt skönt. Sen när jag kom hem drog jag till alnängsbadet med ankido, seidi och angelica en stund. Efter var det en snabb vända hem för att byta om och sen åka vidare till milla där vi blev bjudna på mat. Och nu kom jag nyss till angelica där seidi och ankido också är, ska spendera natten här. Men nu ska vi kolla på film så hör av mej imorgon, förhoppningsvis med bilder då också.

duktig på att planera..

Jusstja, eftersom vi ska till tisarn imorgon så kommer jag inte kunna blogga förns på lördag för vi åker tidigt och sen sover kvar där. Kom på att jag måste packa som jag inte gjort än, åh sug. Tror jag får göra det imorgonbitti, kommer typ behöva gå upp 6 för att hinna med allt, great! Så godnatt på er!

Det finns inte ord som förklarar hur jävla mycket jag hatar dej.

haha vi ser alla ut att ha värsta fettobenen..
mohaha, lite ägda. (a)
ÄLSKADE SOL. ♥
Idag var det elins konfirmation som gällde på morgonen, eftersom hon var på tävling när vi andra konfirmerades. När gudstjänsten var slut drog vi med konfa gruppen och åt på pacos, så äckligt gott. Efteråt stod bowling på schemat, sjukt kul, och kungen själv vann hehehe. ;)
När vi spelat åkte jag och elin hem till henne där hennes släkt var för att fira hennes konfirmation hihih. Ett tag senare mötte vi jenny för att handla tills imorgon då vi ska till tisaren. Hur som helst, efter att vi handlat så drog jag och elin och träffade louise och seidi på skolan. Men efter en stund drog louise, och då drog vi andra och satte oss på en parkering i solen och bara satt och snacka. Efter någon timma eller nåt fortsatte vi hem där jag och seidi kolla på film, hajar som hajar, HAHAHAH.

toppeeeen

Var på sjukhuset vid 3 men fick inte komma in på röntgen förns 20 i 4, efter det fick vi gå till akuten och vänta där till typ 10 över 7 då vi fick komma in till läkaren och vänta där med sen tillslut får jag vet att hanleden är bruten men det såg väldigt fint ut och så, så jag fick bara en gipsskena med elastisk binda under som jag bara ska ha i 3 veckor, så hela sommarlovet är ju inte förstört i alla fall. Dock missar jag dom sista tränigarna innan sommarlovet, lagom orättvist. Och ååååh lovet börjar om en  vecka, lite glad eller? :D

Bara lite update om handen

Har nyss varit på vårdcentralen, fick komma in direkt haha. Där fick jag träffa både en undersköterska eller nåt och en läkare och läkaren tror det kan vara en spricka så snart kommer pappa och hämtar mej så åker vi på röntgen.

fuck off

Jag fick dra hem från skolan typ halv 1 eller vad klockan nu var för att jag har så jävla ont i handen och kan eventuellt ha båtbensfraktur. Så mamma ska ringa vårdcentralen och så, men jag kommer säkert inte få komma in idag. -.-
Och jag måste säga att jag nog har världens bästa vänner, lärare och familj. Alla är så himla söta och bryr sej faktiskt, jag uppskattar det extremt! Och just nu har jag inte så mycket att göra, funderar på att ladda ner nån film för att fördriva tiden..

RSS 2.0