Julkalendern

Första december imorgon = julkalendern!
Funderar nästan på att gå upp så jag hinner se det, för att se om det är nåt att ha. Men det lär det ju inte vara.. Så får väl helt enkelt se om jag orkar haha.

Trött

Milla och Emma kom och mötte upp mej på praoen sen tog vi en julklappsrunda på stan, köpte två julklappar och sen två nagellack till mej själv haha. På väg hem tog vi en sväng förbi sköllersta också, typ genväg. Nej men Simon skulle hämta oss och då var han tvungen att göra nåt med jobbet så vi gick åka med dit fram och tillbaka, så kom hem för lite mindre än en timma sen, hyffsat lång dag.

No one can make me smile the way you make me smile

Slutade vid halv 4 och då tog jag bussen till en slitsam träning, känns skönt så här efteråt. När jag skulle hem så missade jag bussen till Mellringe så då gick jag in på Vågen som hade nån specialkväll med öppet till 21 och extrapriser i flera utav affärerna. Köpte dock inget, hade bara 20 minuter på mej så jag letade inte direkt heller, men hälsade lite på lite snabbt på LITEN blir STOR (där jag praoar alltså, för er som missat det), fattar inte riktigt att jag gick runt i Vågen bland allt folk med blött hår och utan smink, men skulle frysa arslet av mej ute annars..

Snälla kolla och jämför.

Hur dåligt är det inte att telenor helt och hållet härmar coca cola reklamen?! Blev faktiskt sjukt irriterad när jag såg det. Jag hoppas att det var meningen, så dom inte låtsas som att dom kommit på något eget..

Oroligt skön låt att bara lyssna på när man gör typ ingenting..


You bring light into the darkness

Slutade tidigare, som varje dag. Jag älskar min prao. Lite senare ska jag ut och sälja robertssons och kakor, det är ju roligt i det kalla blåsiga vädret. Men jag kom på att jag inte har så jätte mycket tid på mej längre att sälja. Fml.

Första advent

Riktigt dålig kvalité på bilderna.
Snart är det jul igen, och jag älskar den känslan! Bara det kunde komma lite snö..

Elevate to new height, step on the gas and accelerate

Kom hem från träningen nyss, och det är i stort sätt allt jag hunnit med att göra idag. Ska ta och skriva ner lite intervjufrågor till praoen snart om jag orkar, men först ska jag äta kyckliiiiing. ♥

Byrå


From this.                                                                                   To that.
Fick med mej en byrå hem från IKEA efter flera timmars letande efter möbler, men det är i alla fall nåt. Så har hållit på och montera ihop den helt själv och blev nyss klar, har dock repat den lite men men.. Och jo jag vet att mitt rum är kaos, men har inte haft tid att fixa det!
När som helst kommer Elin hit och då drar vi ut och träffar Anton innan vi åker vidare hem till elin, tror jag.

Godnatt

Ska upp typ klockan 9 imorgon och köpa möbler. Roligt att jag alltid får sova ut på lördagar, verkligen. :)

Stolt

Sjukt gammal bild!
Den där känslan man har efter en riktigt bra träning när man vet att man har gjort nåt riktigt bra, den känslan är fanimej nästintill den härligaste känslan man kan känna. Super nöjd!
Efter träningen träffade jag Elin en stund. Vi satt ute i kylan och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla skönt, fan vad jag älskar dej min nöt!

Up, up here we go

Invigning av matsalen för ett tag sen, mamma visa mej bilden som låg på skolans hemsida. Fett coola som klipper bandet hihih, fast vi lyckas aldrig klippa av det hahaha! Nej nu ska jag faktiskt åka iväg och träna, ha en bra fredagkväll allihopa!

Life

Nu ska jag ta och laga mat sen åker jag iväg och tränar! Har ju egentligen inte träning på fredagar normalt sätt, men nu har vi extra inför juldoppet. Kul liv så där på en fredag, men jag ska inte klaga för det är ju bara kul!

Det var kärlek vid första ögonkastet, du fick mig att känna så

Fick besök av seidi på praoen när jag stod och dammade så det gjorde faktiskt det hela mycket roligare!
Fick sluta halv 3, ganska chill, hade tänkt att leta julklappar innan träningen, jag köpte en julklapp till Wilma där jag praoar sen tröttnade jag och åkte hem haha! Fint att det står vanliga Emma, men det finns en "tant Emma" också så skrev så för att veta från vilken Emma det är. Skriver som en kratta också, så det blir lite extra fint!

GAMMAAAAALT

Hahahahahaha inga kommentarer..

Var är snön?

Det är en månad kvar till jul och ändå är marken inte vit, vafan händer?! Jag vill ha snö, liksom vad är en jul utan snö? Förhoppningsvis kommer det snart, typ sådär 1 december vore ganska fint.
Och med tanke på att det snart är jul ska jag förhoppningsvis inhandla mina första julklappar mellan praoen och träningen, det är ingen ide att åka hem emellan så jag får väl se om jag hittar nåt!

You take my breath away

Så här snygg är jag på "jobbet", sexigt!
Har nog aldrig haft så ont i mina ben som jag har nu.. Har stått upp hela praoen, gått till gustavsvik och tränat. Det tär på benen! Praoen sög förövrigt på förmiddagen, fanns inte ett skit att göra, hade så himla roligt att jag stog och tog kort på mej själv bland legot, då har man ett liv! Men på eftermiddagen var det helt okej då jag fick märka varor, nej nu ska jag slänga i mej lite mat. Är vrålhungrig.

Asså jag kan inte precis påstå att det hade varit fel med att vara brun igen..


Hmm

Det är ganska intressant att faktiskt kolla vad för leksaker som fortfarande finns kvar sen man var lite och vad som är nytt. Låter som om jag är typ 80 år, men jag menar när man praoar i en leksaksaffär är det klart att man lägger märke till saker som man själv hade när man var liten, och vissa saker som man önskar fanns. T.ex en sån här Tea Cup Piggie skulle jag lätt velat ha om jag var liten, liksom dom pratar svenska och är skit söta!
Och ja jag är mycket väl medveten om att jag är allt annat än normal. :)

Trollslända

Praoen var faktiskt riktigt bra idag, tiden rulla på fort och jag fick göra roliga saker! På lunchen åt jag med Emma på Saigon, det är sjukt hur gott det kan vara?! Jag fick ett halsband på praoen, jätte gulligt, men lite synd att mobilen ska sitta på den också, ganska konstigt men den svarta grejen är ju till för mobilen. Nu ska jag snart ta och fixa på rummet lite grann, det ser förjävligt ut sen jag bytte..

when I get older I will be stronger

Praoen idag S-Ö-G, jag fick fronta varor i stort sätt hela dagen (fronta=flytta fram varor på hyllorna så det ser ut som att det är mer än vad det egentligen är), och när jag inte gjorde det så stämplade jag och skrev på typ hundra kort, och flyttade om lite bland varorna. Men som tur är kom Cajsa och David och hälsade på en stund, vilket räddade min dag.
På lunchrasten köpte jag mej ett par örhängen, ja jag gillar kors, tycker dom är fina!
Efter praoen åkte jag direkt till träningen, där jag fick ta ut all min energi, så härligt!

Prao

Fick sluta praoen 20 över 2 fast jag egentligen skulle sluta 4, ganska nice! Praoen har för övrigt varit helt okej, fanns inte speciellt mycket att göra idag. När jag kom hem la jag mej i sängen och sov, är alltid så trött på måndagar eftersom det aldrig går att somna på söndagkvällarna. Sen så har jag även varit och lämnat en rc och kollat på How I met your mother och nu ska jag kolla på Mysteriet på greveholm, kungligt!

I've got the moves like jagger

Dags för mej att springa till bussen! Vi hörs ikväll!

Prao

Kommer spendera mina två kommande veckor i leksakaffären LITEN blir STOR. Har nämligen prao där, jag ser faktiskt fram emot det eftersom jag tycker det oftast är kul att praoa, och nu får jag testa nåt nytt när jag tidigare praoat på dagis två gånger och ett konditori en gång. Så jag hoppas i alla fall på det bästa!!

How can we fall asleep at night? When something's clearly wrong

Har inte så mycket tid för varken datorn eller bloggen nu för tiden, men jag bloggar så mycket jag kan!
Idag har jag tränat, eller tränat och tränat, hoppade lite grann sen satte jag och maja oss och planerade inför juldoppet, som är en uppvisning ÖSA har varje år runt lucia. Taggad till tusen!
Och sen jag kom hem har vi hållit på med rumbyte, vi är långt ifrån klara men har ändå fått in det mesta i nya rummet, men ska köpa nya saker som typ hylla, byrå, matta och tavlor när jag får tid. Resultat får ni se när allt är färdigt!

Paranormal Activity 3

Bytte aldrig rum idag, vi gör det kanske i imorgon istället. Anyway, kom nyss hem från bion. Filmen var den bästa utav alla paranormal activity tycker jag, mycket läskigare än dom andra också, satt och skrek typ hela tiden. Väldigt dåligt slut men ändå helt klart prisvärd!! Förstår inte riktigt hur jag ska kunna sova inatt, kommer skita på mej så fort jag släcker lampan.. Ska ändå gå och göra ett försök snart, måste tvätta bort sminket och borsta tänderna först!

Sken upp som en sol bara för att hindra åskan, men klämdes mellan två kolliderande himlakroppar

Gammal bild, har extrem bildbrist just nu!
Vaknade vid 8 idag för att gå upp och duscha och så vidare innan jag och mamma åkte iväg till John Bauers öppethus. Måste säga att den skolan verkar vädigt bra, så just nu lutar det mot JB, men har inte varit på Risbergska än så jag har långt ifrån bestämt mej! Resten av dagens schema är ganska fullspäckat:
  • Fika hos milla och simon med familjen för milla fyllde år i tisdags, ett stort grattis i efterskott, du är verkligen bäst!!
  • Byta rum, så långt jag hinner.
  • Bio, paranormal activity!

Klar!

Blev klar med miljöarbetet för en liten stund sen, så jävla stolt!!

19.32

Åkte till stan efter skolan med Elin och Cajsa, var och "presenterade" mej på min prao. Dom verkade lite smådryga där men det ska nog gå bra ändå! Efteråt åkte jag till Milla för hon ska hjälpa mej med miljöskiten idag med eftersom vi inte skrev nåt igår. Jag vet plugga på en fredag, men har inte så mycket till val och så gör vi ju annat också, som nu ska vi äta mat haha.

Let it rain over me

Skulle egentligen åkt till träningen vid det här laget, men kör på att jag börjar halv 5 idag eftersom alla andra kommer då (brukar börja tidigare för att jag har tid). Efter träningen åker jag till milla och simon för milla ska hjälpa mej med miljöarbetet, känner mej som ett särbarn, har aldrig haft sånna här problem förr! Men jag är faktiskt inte den enda, så det känns bra! Men har inte tid med datorn längre, puss!

My heart's a stereo it beats for your, so listen close. Hear my thoughts in every note make me your radio


Har sutttit i ca två timmar och jobbat med mitt miljöarbete och jag har skrivit kanske 4 meningar. Hörde att dte gick bra för mej och min klass, jag menar kolla bara! Fuck this shit, nu ska jag jobba med teknik istället och se om det går bättre!

Köp kakor!

Idag i skolan hade vi övning inför np i svenska, vi skulle skriva om nattliv på olika sätt, jag valde att skriva ett debattinlägg på 2 ½ sida smallinjerat, hoppas det blev bra för jag ändrade åsikt under tiden jag skrev så det blev rätt konstigt..
När vi kom tillbaka efter idrotten står det typ 350 (?) kakburkar uppradade på våra bänkar, det ska vi sälja för att få ihop pengar till en klassresa, så det kommer bli mycket att sälja eftersom vi även säljer med spanskan. Men det är det ju värt i slutändan, att både få åka till spaninen och förhoppningsvis liseberg!

Baby you light up my world like nobody else

Säger godnatt med den här underbara låten, är sjukt trött!

Kyla

Två bilder från skolan, Niklas är en ren konstnär och jag och Elin likaså!
Skolan var lång men ändå riktigt bra, åkte direkt till min långa träning på 2 ½ timma. Tisdagar är dödande, men det gör mej inget, det är ju bara kul! Men nåt som inte är kul är att cykla hem frän träningen i kylan, förstår inte hur folk fortfarande kan ha träning utomhus, det är ju minusgrader ute?! Att dom inte fryser ihjäl..

Oskar

Kollade igenom bilder, lite senare upptäckte jag att jag hade oskar som bakgrundsbild. Dog lagom mycket, sitter fortfarande och garvar. Menar absolut inget illa mot oskar, men blev så förvånad för hade råkat komma emot "använd som skrivborsdbakgrund" istället för att förhandsgranska hahahahhaha!

Måndag

Fyfan vad måndagar är tråkiga, visserligen var skolan kul men sen på min så kallade fritid måste jag plugga jämt?!
Det är ju roligt det, så nu ska jag ta tag i svenskan och sluta klaga, för det är ju ändå rätt kul, men när det kommer till miljöarbetet så ah.. Det går ju inge vidare direkt.

Elinnnnnnn

Chacha bloggen, elin girl häääär! Snodde emmas mobil o tänkte blogga hähä. Vi sprang nyss till röda som galningar rillsammans med chrille, david och ooooskar så nu är jag lagom trött o nu ska vi ha matte... FML Puss på er alla söta

Mysteriet på greveholm

Gjorde ett försök till att plugga, det gick åt helvete, fortfarande det där miljöarbetet som inte går som det ska.
Istället har jag precis laddat jag ner Mysteriet på greveholm, den bästa julkalandern genom tiderna! Kommer bli en grym söndagskväll!! ;)

Farsdag

Mina kusiner åkte precis hem, det har varit riktigt kul att få träffa dom, eftersom vi ses så sällan! Vi har spelat spel, kollat film, ätit massa mat och tårta och testat den nya lekplatsen på vår baksida haha. Ibland måste man får vara barn! ;)
Idag är det ju farsdag så därför vill jag säga att jag hoppas din dag blir bra pappa, jag älskar dej min hjälte! ♥

I loved you with a fire red, now it's turning blue


Mina skruttfior till kusiner sommaren 09.
Gick upp tidigt idag för att åka till Plusgymnasiets öppethus med mamma. Det kändes inte alls som en skola, eftersom det egentligen inte ens är några skollokaler men annars verkar det som en bra skola! Och när jag kom hem gjorde jag ett intressetest på abretsförmedlingens hemsida och kollade lite jobb som kan vara intressanta i framtiden eftersom min SYV bett mej göra det. Nu ska jag gå och plocka undan lite kläder som ligger på rummet för om nån timma eller så kommer mina kusiner som inte varit är på nio år! Fast det var inte nio år sen jag träffade dom, men sen dom var här i örebro.

Noll fantasi

Jag vet att jag suger på att blogga, men jag har inte tid, eller ja jag prioriterar annat före datorn.
Fast idag har jag faktiskt inte haft tid, det har varit full rulle hela dagen! Först skola, fix, stan, städa, fix. Dagen kortfattat helt enkelt. Och nu kommer elin snart hit så ska gå och göra mej klar sen drar vi ut, kvällen är ganska oplanerad, men kulturnatten nån gång står i alla fall på schemat!

Tidfördrivsinlägg..

Jag kollade igenom lite bilder, och jag kom och tänka på nåt som jag lagt märkte till många gånger förr men ändå. Mina ögonbryn är i olika höjd, det blir ofta större skilnad på bild än irl. Sen så växer dom även annorlunda, så dom går inte att få helt jämna! Och det tror jag beror på att när jag var mindre och inte visste vad jag höll på med så plockade jag på ovansidan av ögonbrynen (vilket man inte ska göra). Så ja jag är väl medveten om att jag har ojämna ögonbryn, fast på bilden är dom extremt ojämna, dom var knappt plockade så dom går att få jämnare än så iaf!
För er som ville veta. :)

...

"Varje gång jag tänker på dig så dyker frågan upp, fan, saknar du mig?
Alla våra stunder, allt som vi hade. Shit, jag svär, jag var i drömlandet
Självklart du dyker upp i mitt huvud
Jag tappade min ängel, vart har du flygit?
Så många gånger jag har sagt till dig, bara titta mot stjärnorna så minns du mig
Undrar hur du har det, yes hur du mår
Ditt namn kommer alltid att få mitt hjärta att slå på hårt
Ångrar att jag lät dig gå
Förevigt du och jag, du vet jag kände så
Att jag älskade dig, det var nåt jag förstod
Du fick min kropp att smälta varje gång du log"

Jag saknar ditt gamla jag, den som en gång var den jag blev kär i, den som en gång var min vän.

Maybe one day we could meet face to face, in a place without time and space

Är helt slut, hur är det möjligt att vara så trött?! Okej det beror på träningen men ändå haha. Så nu ska jag snart sätta på ett avsnitt av Glee och bara ta det lugnt, fan vad skönt!
Och jag har inget att blogga om just nu, så därför blir det bara korta tråkiga inlägg!

NU:

Ta alvedon sen packa och fortsätta mot träningen!

Random

1. Kolla akons namn, rätt kort!
2. ÄGD MILLA, ÄGD! Trots att det var ett par dagar sen haha.
3. Heta skinnbyxor som ska slängas + pokémon tatueringarna HAHAHA!
Fråga mej inte varför jag visade dom här, för jag vet inte. Jag kände bara för det.

Ullared

Idag har jag gjort så ointressanta saker som att städa och plugga. Men jag har även fått lite saker som mamma hade med sej hem från Ullared till mej:
  • En pippitröja (fett efterblivet jag vet, men det vet inte min lilla mamma)
  • Ett svart linne
  • Mjuka sockor
  • Trosor (dom var rätt udda, så jag pixlade(?) över dom)
  • Ett nattlinne, HAHA
  • Sminkborttagning
  • Mascara
  • Plattång
  • Julklappar, som inte är med på bilden.
Tack mamma, trots att en del saker var lite konstiga.. Som nattlinnet hahaha, men rätt gulligt ändå! Loveu!

What I thought was a dream was as real as it seemed

HULKEN!
Kom hem för en stund sen efter en riktigt bra men slitsam träning. Det känns som att mina knän ska vika sej när jag ställer mej upp, det är ju toppen! Men det brukar bli så när jag cyklat långt eller tränat, och idag har jag gjort båda så det förklarar saken!
Fick även reda på att tävlingen som jag nämnt tidigare är för småbarn så vi får helt enkelt se när nästa blir, men det är bra för jag känner att jag behöver träna på min serie mer!
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla runt lite på IKEA & Jysk osv efter en ny byrå, som jag ska ha till mitt nya rum.

Liv, verkligen

Plugget gick bra och när jag var klar med det la jag mej och kolla på tv, som vanligt alltså. Det har liksom börjat bli min nya grej, kollade aldrig på tv förr. Max en gång i veckan, nu kollar jag typ varje dag. Hur som helst, är sjukt taggad tills imorgon, har haft uppehåll under lovet från träningen och imorgon ska jag träna igen. Fan vad härligt!

Bagarna

Idag var det invignig av våran nya matsal som har byggts om i ca ett halvår så då har vi i mat- och elevrådet bakat rulltårtor till HELA skolan, 52 st rulltårtor närmare bestämt, så det ni ser på bilden är väl kanske hälften av det vi bakade. Så idag hade jag bara en lektion, som var en halvtimma lång. Vi har även fått våra praoplatser idag, ska praoa på LITEN blir STOR. Det var den bästa lediga som fanns, men jag tror det kan bli kul faktiskt! Men nu ska jag ta och fortsätta med HK-arbetet.

I miss the days of old, thinkin’ about you

Snodde bilden från milla, som jag spenderade min lördagskväll/natt med men även med simon, emma, marcel, jonathan och erwin. Vi hade en myskväll med kebab och kycklingtallrik, spel och vin. Idag har jag träffat elin, seidi och lollo, vi har sålt julkort och så har vi planerat in bio på fredag. Paranormal Activity 3, vi får väl hoppas att vi överlever filmen, har hört att den ska vara läskigare än 1 & 2 tillsammans?!

Inget hack!

Men ser man på fb funkar ju! Inget hack alltså, fast dom hade ju sagt innan att det inte var sant, exempel lyssna på videon. Och på twitter osv. Anyway har precis ätit världens godaste mat, kyckling, ris och currysås! Nu ska jag gå och ta tag i lite saker som behvös göras, kanske städa lite också om jag får lust, tror dock inte det haha!

Godnatt


21.51

Har nyss kollat på idol med mina päron, Moa och Robin är helt klart värda att gå till final. Ska snart dra ut med Niklas, Regina och Saga, måste bara ladda min mobil först, men det tar ju åååår för den innan den ens fått 20 % batteri, det är ju kul det. Men har inte tid med datan längre, puss!

Klasströja

Efter att ha varit och bowlat med familjen så åkte jag till Jenny och hämta klasströjan och byxorna. Tycker trycket på framsidan är lite tråkigt eftersom ingen kommer hinna läsa det om man ex. går förbi en, så då kommer man ju inte förstå det roliga. Men ska inte klaga, ingen tvinga mej att köpa en tröja. Det syns inte på bilderna men kläderna är faktiskt marinblå, tyckte det var tråkigt med svart. ;)

Sug

Har ingen lust att blogga, allt är bara fucked up. Kanske hör av mej imorgon om jag känner för det.

SKADEGLÄDJE

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH på er som skulle på Rihanna idag.
Ren skadeglädje, förlåt, men fyfan vad jag är glad att jag var där igår! Jag vet att det är jätte tråkigt för er och ni kommer säkert hata mej för det här, men.. FAN VAD ÄGDA!!
Förlåt mina små älsklingar!

Planerna..

Kvällens planer blir nog att kolla Paranormal Activiy 1 & 2 med Seidi och Elin, har sett lite utav ettan förr men såg aldrig klart den. Så nu har vi tänkt att se ettan och tvåan för att sen kunna se trean på bio! Efter det sover elin hos mej, om allt blir enligt planerna förstås. Men först ska jag ta och kolla på glee!

Calvin Harris

Två grymma låtar med mina och Reginas nya älskling, Calvin Harris. Inte speciellt snygg men fyfan vad han är duktig, ni skulle bara sett han igår. Smälte..

Loud tour

Riktigt dålig kvalité jag vet, men fick filma med mobilen för man fick inte ha med kameran in. Men det är bara för att ni ska få se lite från hur det var! ;)

KUNGLIGT!!


CALVIN HARRIS. ♥
Ser ni den ljusa saken på scenen? Det är Rihanna mina kära vänner! Haha.

Rihanna var helt sjukt jävla bra! Det går inte att beskriva med ord, det var så jävla mäktigt och man fick liksom världens underbaraste känsla i hela kroppen. Ni som inte var där eller inte ska dit idag missar nåt otroligt säger jag bara!
Och Calvin Harris var där och spelade innan, åh herre min gud vad han är grym! Både jag och Regina är helt sålda. Igår var nog en utav mitt livs bästa dagar, så jävla bra var det!

Glad tjeeeej

Sitter utanför myrorna och väntar på niklas och regina, dom lär komma när som helst för bussen går härifrån klockan 3. Fyfan vad taggad jag är, det sägs ju att rihanna mår bättre idag och ska uppträda så hoppas verkligen det!

Hoppas!

Kvällen blev inte alls som planerad, jag drog till min bror vid halv 9 för att hämta kameran men det slutade med att jag blev kvar där tills nu. Har haft det super mysigt med han och hans flickvän och lilla Wilma. Nu borde jag hoppa i säng så jag orkar med bussresan till Sthlm imorgon och konserten, om den blir av förstås. Hoppas så innerligt att hon mår bättre imorgon och kan uppträda!!

RSS 2.0