Glaaaaaaaad

Har haft några riktigt sköna timmar i alnängsbadet med elin, niklas och seidi, vädret var ju på topp! Tills det började mulna.. Mitt bankort, id-kort, solkort och 50 kr fick även sej ett dopp, ibland är man duktig som hoppar i vattnet med allt det i bhn. Eftersom det kom massa moln så åkte vi hem, och sen när det började spöregna så drog jag och seidi ut och blev som småbarn igen och sprang runt i regnet och hoppade i vattenpölar. Hur härlig känsla som helst att faktiskt kunna få vara ett barn ibland. Nu har jag nyss tagit mej en dusch och ska snart ut på promenad med seidi och maria, vädret är bra igen och humöret är likaså, så kvällen kan bara inte bli dålig även om inget speciellt står på schemat!

Let the pictures speak


Jag har haft en galet bra kväll på stan med elin och niklas. Jag låter helt enkelt bilderna tala om vad vi har haft för oss.

I'd cross the desert to be where you are, all the things I'd do to be close to you

- Jag utan dig är som båtar utan roder.
Har inte gjort så jätte mycket sen ajg kom hem från siba faktikst, typ mest suttit vid min kärlek datorn trots att det var fint väder ute, bra emma bra! Och nyss städade jag lite snabbt på mitt rum, eller jag plockade undan allt som låg där det inte skulle, dammsugning och sånt tar jag nån annan dag för det hinner jag inte idag för runt halv 6 - 6 nån gång kommer simon och milla hit och käkar mat. Efter träffar jag elin! Underbart.

Samsung galaxy z

Kom nyss hem från siba med mamma, vi var där för att beställa en ny älskling till mej haha. Den fanns inte i lager så vet inte när jag får den, men hoppas på snart! Står inte ut med min mobil jag har nu, inget funkar ju som det ska, sen så har min comviq kompis gått ut också så kan inte smsa men det känns ovärt att tanka på mobilen om jag får en ny om några dagar med annat abonnemang. Kommer för den delen ha 3, jag vet att ni med comviq älskar mej hihih. Fast dom flesta har ju gratis sms så. ;)

vare nån som sa hungriga?


Hundattack


Mobilbilder

Jag & adam äger ut mamma & moster i kubb!

Smultronstället!
Kom på att jag faktiskt hade några få mobilbilder från dom två senaste veckorna, dom tre första är från förra veckan och den sista från den här veckan. Videon jag snackade om förut kommer upp strax också!
Hur som helst förut så träffade jag och seidi angelica en stund för hon åker till finland på söndag, suuuuug tycker jag om det. När vi suttit och snackat ett tag drog jag och seidi och träffade sandra, maria, muna, malet och ariet. Lika härligt som vanligt, ni är grymma tjejer!

Sjukt bra låt

There was a time I thought that you did everything right, no lies, no wrong.
Boy, I must've been outta my mind.
So when I think of the time that I almost loved you, you showed your ass and I saw the real you.

Hemma

Hemma i älskade örebro! Jag valde att ta en liten paus med bloggandet hos min farmor och låtsas farfar trots att jag faktiskt hade tillgång till dator. Så på onsdagen var vi och bada på nåt litet ställe, rätt mysigt fast det var fullt med moln och solen titta fram ibland. Torsdagen var däremot mycket soligare, då spenderade vi dagen på nåt annat bad i trollhättan med våra kusiner. Och vi avslutade den dagen med tacos (utan tacokrydda för min del) i trädgården, hur mysigt som helst. Och idag var det bara att vakna, äta frukost och packa sen sätta sej i bilen och åka hem. Tänkte bjuda på lite bilder från den här och förra veckan, men jag glömde kameran i trollhättan i tisdags och sen så har nån tagit den, så tyvärr blir det inga bilder.. Det värsta är att det inte var min kamera heller, utan min brors, lyckad tjej! Däremot kanske jag bjuder på en video sen på en galet glad hund som attackerar min lillebror, tycker själv att det såg riktigt kul ut, men det får ni väl själv avgöra sen om jag orkar lägga upp den!

Trollhättan

Idag har vi varit i trollhättan, alltså jag, mamma, pappa och min lillebror. Vi gick på nån guidad tur i nåt vattenställe, där dom gör vatten till el, ni vet den där företaget vattenfall? Det var iaf hos dom som turen var, eller vad man ska säga. Det var inte direkt det roligaste jag gjort, men lite fränt ändå, haha. Efteråt tog vi oss en lång promenad till spikön där vi spelade minigolf, jag förlorade hahah, det började liksom gå dåligt i slutet. När vi var klara fick vi ytterligare en promenad till bilen, så mina fötter var lagom döda efteråt haha. Fast när vi kom tillbaka till farmor blev vi bjudna på pannkakor, så det gjorde min dag mycket bättre haha!

Framme

Kom hit till vänersborg för ett tag sen, det finns inte så mycket att göra just nu så passar på att blogga lite. Nu är jag hos min farmor och låtsas farfar, ska snart äta kvällsmat och efter det blir det väl att packa upp lite och bara ta det lugnt här och umgås. Vi hörs när vi hörs haha!

Adios

Tänkte bara säga godnatt till er min vänner och ovänner och okända, vilka ni nu är haha. Imorgon beger jag mej som sagt till vänersborg, är inte säker på om det blir nåt bloggande därifrån, men om inte så får ni ha det så bra så länge!

R.I.P

När jag varit borta har inte allt varit toppen, men tanke på vad som hänt i norge.. Hur hemskt som helst, speciellt det som hände på Utöya. Jag förstår inte hur man kan vara så sjuk som först bombar sen dödar massa ungdomar?! Det är nåt helt jävla fel i huvudet..
Vila i frid alla som gick bort på grund av detta, och jag beklagar verkligen sorgen för alla som mist nån..

Home sweet home

Hejsan, tänkte bara tala om att jag lever och jag kom hem tidigare idag. Har varit i min mormor och morfars sommarstuga ute på landet i östergötland. Det har varit en riktigt skön och bra vecka trots att vädret inte varit det bästa, det är alltid så skönt att åka dit. För det känns verkligen som att där kan man andas, vila ut och bara vara. Men jag har bland annat spelat kort, läst, träffat släkt, grillat och käkat massa glass på smultronstället i söderköping. Helt enkelt tagit det hur lugnt som helst. När jag kom hem träffade jag elin och niklas, och lite senare seidi, saknade hela högen! Imorgon åker jag till vänersborg till min pappas släkt, kommer hem senast fredag. Men där kommer jag nog ha dator ibland, och jag kommer att ha täckning iaf! ;)

No phone, no computer

Jusstja, ska ju som sagt ut på landet. Där kommer jag inte ha nån dator, och ingen täckning heller. Eller det är möjligt att jag har lite täckning nån gång ibland, men inte ofta. Men så smsa inte om det inte är viktigt, och även om det är viktigt så förvänta er inte ett svar tillbaka, för det är inte säkert det går att skicka, haha.

Who can say why your heart sighs as your love flies, only time? And who can say why your heart cries when your love lies, only time?

Elin kom hem idag istället för imorgon så jag skyndade mej med packningen innan jag drog och träffade henne, nästan en hel vecka utan min andra halva och hon var riktigt saknad, hur ska det gå i framtiden då liksom? hahaha.
Vi satte oss på fd varbergaskolan och pratade massor, sen kom niklas dit och gjorde oss sällskap. Efter ett tag begav vi oss till ica och satt där ett bra tag, nisse kom också dit. Vi hade våra normala samtal som vanligt haha. Kom hem för typ en halvtimma sen och måste snart sova, för ska ju som sagt åka imorgon, och kommer gå upp tidigt då. Wish me luck!

Simhopps VM


Nick Mccrory & David Boudia, två utav dom som tävlade, David är ju inte lite snygg heller eheheh..
Stardade min dag med en joggingrunda med niklas och seidi som åkte inlines. Efter att ha joggat ett varv så stannade vi en stund och pratade innan vi alla fortsatte hem. Hemma tog jag mej en dusch och satt bänkad framför tvn där simhopps vm visades. Det var herrar på 10 m syncro som gällde, även om de flesta hoppen var väldigt lätta, typ såna hopp som jag gör fast på lägre höjder hehe, så var det riktigt kul att kolla på för det är så coolt att hoppa syncro när båda är helt synkroniserade och det bara blir rätt. Tycker helt ärligt att det är fint! Hur som helst, när simhoppet var slut tog jag tag i att städa marsvins buren, min favorit syssla verkligen! Och snart ska jag ta tag i packningen, imorgon åker jag ut på landet och upplever riktig sommar enligt mej. Stannar där i en vecka om inte vädret blir riktigt dåligt.

tja

/ seidi

Igår & Idag

Gårdagen spenderades med jenny, vi tjockade oss på rulles med pizza haha, satt vid varsin dator och var jätte sociala. Skulle ha The Grudge maraton men vi hann bara se första innan vi drog till säbylund istället för att ta nattdopp och grilla korv, grymt mysigt! Fixade även hennes design på hennes blogg lite grann som hon börjat om på, kolla in den här.
Det blev ingen stan idag eftersom vi kom på att dom stänger klockan fyra haha. Så jag, angelica och seidi drog till björkhaga för att möta upp gunnarsson och därifrån dra till mellringe. Vi handlade det ni ser på bilden ovanför, ovanligt nyttiga faktiskt (!) och drog till wallerska och satt där och hade det trevligt hahaha. Lite senare efter att gunnarsson åkt så drog vi andra till ica, ditt kom nisse, anton, adam, marcus och danna. Så vi satt där och flumma massa haha, innan vi drog till min gård där jag och angelica avslutade kvällen med musik och snack i kinagungan.

Svar på kommentar

Anonym om Haha bra bild jag vet, men det var bara för att få med det rosa på bild liksom:
vilka är de där nisse och anton som du är med hela tiden? Hur kommer det sig att ni började umgås så mycket?

Haha jadu vad ska jag säga, dom är mina kompisar? Asså nisse var jag jätte mycket med när jag var mindre, men sen slutade vi umgås av olika anledningar. Men vi har ändå haft kontakt med varandra utan att träffas, men sen så började vi bara umgås igen. Och anton är kompis med nisse så det har liksom blivit att vi varit alla, kände även anton sen innan, bara att vi inte umgicks. Och jag vet inte riktigt varför vi är med varandra så mycket, vi trivs väl? :)
Nej nu är angelica på väg hit och vi ska till stan och träffa gunnarsson så har inte tid att sitta här mer!

men tjenare

Visst är det ett riktigt fint väder vi har här i örebro?! Riktigt sommarväder, spöregnar ju inte alls lite då och då..
Hur som helst sitter jag hemma hos jenny, vi är jätte söta, vi sitter vid varsin dator och skriver till varandra på fb. Jätte socialt liksom. Jag sover här inatt så hör förhoppningsvis av mej imorgon istället!

punktpunktpunkt


För er som ville veta..

Haha bra bild jag vet, men det var bara för att få med det rosa på bild liksom

Har träffat lite olika folk idag, först så var jag ute en stund på gården med seidi och ariet. Men tillslut blev det kallt så jag gick in och la mej och kolla på tv, haha livet. Efter mycket om och men gick jag ut för att träffa nisse, vi tog oss en promenad över hela mellringe typ och pratade om lite allt möjligt, vi träffade även angelica och jossan snabbt. Efter det skulle jag träffa emma en snabbis som hade vägarna förbi men det slutade med att vi stod och pratade massa och sen åkte vi och seidi till ica och köpte baguette och lite annat så då satt vi där och pratade och så ett tag. När vi skiljts åt (haha) från emma så drog jag och seidi och träffade ariet, maria och sandra. Vi satt som andra kvällar och snackade och åt frön, och det var lika härligt som vanligt!

Remember the promise that we always be, that we be right there, no one else, but you and me

Gick upp strax efter 10 för att ge mej ut och springa med seidi, sprang aldrig igår för jag orkade inte gå upp ur sängen haha. Men idag så tvingade jag mej upp och när vi väl kom igång var det riktigt skönt. Känns bara lite i benen nu haha, det var ju trots allt nästan två månader sen jag sprang sist. Dagens planer är lite osäkra än så länge så jag hör kanske av mej senare när jag vet vad som blev av med dagen. ;)

Vad vore jag utan dina andetag?

Emma kom till mej runt två nån gång tror jag, vår snygga outfit som ni ser på bilden högst upp var innan vi skulle spela innan en driv musikvideo. Jag vet att vi är normala, fast emmas outfit på bilden var inte fullbordad så det såg faktiskt värre ut hahah. Efter vi spelat in videon med hjälp av angelica så cyklade jag och emma till tybble för att hämta en mobil, men den var låst till 3 och emma hade ett comviq simkort så det blev lagom fail. Men då satte vi oss på cyklarna och trampade vidare till lundbys ip där det var fotbollsmatch som gällde. Dit kom angelica också, när det var slut så åkte vi till skolan en stund och bara snackade tills oskar, marcus och filip kom. Fast strax efter dom kom så drog både jag och emma hem haha.

Ett år gammal bild

Nu ska jag faktiskt ta och säga godnatt för att försöka få något mer sömn inatt äv vad jag fick natten till idag, gick och la mej sent och vaknade tidigt och så vaknade jag typ varje timma. Och så ska jag upp och springa imorgonbitti med seidi, första gången på över en månad, kommer nog bli både jobbigt och skönt. Och efter det kommer dagens höjdpunkt; träffa min fina vän emma som jag saknar såhääääääääääääääär mycket typ.

I never knew it'd be like this, such an unexpected twist started off with just a kiss

På dagen satt jag mest framför tvn med min lillebror som kom hem igår, lite saknad faktiskt. Men på kvällen drog jag ut med seidi, nisse och anton, som vanligt haha. Vi satt på vivallakullen och sen på wallerska. När jag kom hem var det slötittande på tvn som stod på schemat. Dagen i korthet helt enkelt.

8

Igår var det gustavsviks utebad med seidi, ankido, nisse och anton som gällde! Där hade vi några härliga timmar innan vi drog till mc för att käka lite. Senare på kvällen drog vi alla ut igen och gjorde inte så mycket, typ satt och snacka och drog runt lite här och där. Natten till igår blev det inget nattdopp för min del för min pappa gick aldrig och la sej haha, men däremot inatt så gick han och la sej så då drog jag, nisse och anton till varbergabadet. Det var väl inte det skönaste jag gjort eftersom luften var så kall men vattne var hyffsat varmt iaf. Nej nu sa mamma precis att maten är klar så vi hörs kanke senare istället!

Nattdopp

Kom nyss hem efter att varit ute med nisse och anton, fast vi ska snart ut igen för att ta oss ett nattdopp i varbergabadet. Om vi nu kan ta oss in och ut, det är ju stängsel runt hela. Visst kan man väl klättra över, men det är ganska osmidigt om man blir påkommen haha. Men vi får väl helt eneklt se hur det går..

Människor kommer och människor går, men det är bara äkta vänskap som består

Låg fastklistrad framför tvn, tittade på dad camp som dom visade flera avsnitt på rad utav. Och det var faktiskt riktigt bra som ni kanske kan lista ut eftersom jag tittade timma efter timma haha. Runt 4 tog jag äntligen tag i dagen och cyklade till elin. Vi låg i hennes säng och bara pratade innan vi drog till karl johan och träffade regina och niklas. Vi var där ett tag men sen var jag och elin tvugna att dra och hämta min tröja hos jenny och sen så skulle elin hem för att packa. För imorgon åker hon till varberg och sen till frankrike, och när hon kommer hem så åker jag ut i bondeland i en vecka, lagom surt med två veckor utan min bästavän.

My love is never gone, I feel it rise again through it all, now my heart is yours

Åkte för att bada i kalkbrottet i eker med marcus, anton, nisse, hanna och mollie men när vi kom dit såg vi att dom tömt stället på vatten och gjort om det till byggarbetsplats eller nåt. Så vi fortsatte cykla mot pölen där vi badade i några timmar innan vi åkte hem. När jag kom hem börja jag titta på olika mobiler och abonemang, och tyvärr lutar det till att jag skaffar 3, för comviq verkar inte ha några bra abonemang. -.-
Men vi får se, jag kanske hittar nåt, jag fyller inte år förns om ungefär en månad så jag har tid att bestämma mej. ;)

ifjowuer

HAHHAHAHAHAHHAHAHAH elin, det är du och jag! som du sa ehehehhehe

You are like the sunset behind a mountain somewhere, and when I cannot see you I know you're still there

Blev ingen mobil idag, vi ska kolla lite mer på andra abonemang och så. Men jag träffade iaf mollie, vi satt på wallerska och snackade om massor, har inte varit med henne på flera år förutom en gång när några andra var med. Men så det fanns ju en del att prata om. Något senare träffade vi nisse, anton, seidi, hanna och marcus. Vi snackade med några sköna snubbar som var fulla utanför ica haha, sen drog vi vidare till wallerska och satt där ett tag och snackade.

Happppppppppy

Fiiiin bild.
Gårdagen spenderades med seidi, elin och niklas som kommit hem från spanien, lite saknad kille! Sen på kvällen träffade jag och seidi nisse som varit hemma i värmland och på västkusten, saknad han med.
Och idag har jag varit på onoff med pappa för att kolla på mobil, fast vi köpte ingen för pappa ville kolla med mamma och min bror som kan massor om mobiler och abonemang eftersom han jobbar på siba, haha. Men vi kanske åker och köper den senare i eftermiddag. Nej nu ska jag byta om sen dra och träffa mollie!

00.25

Okej, kan ju börja med att säga att bloggen tyvärr inte kommer vara första prio nu under sommarlovet bara så ni vet. Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt ändå! Hur som helst, kvällen spenderades med seidi, maria, sandra, muna, ariet, ankido och salima. Vi satt bara ute och snackade och åt frön haha. Nej nu ska jag sova för imorgonbitti ska jag till en sjukgymnast med min handled. Ciao.

Men ser det ut som om jag sörjer dig? Mer som om jag höjer dig, för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Jätte seriösa bilder från igår.
Kom nyss hem från varbergabadet och sitter nu och äter nudlar. Jag var där med salima, ankido, seidi och mirjam. Riktigt skönt. Nu ska jag äta upp mina nudlar sen hoppa in i duschen. Efter det spenderar jag nog kvällen med bland annat seidi.

Tja

Förlåt för dålig uppdatering, enligt mej haha. Men jag orkar inte blogga nu för mitt huvud kommer nog snart sprängas. Så vi hörs imorgon istället!

Update

Nu är elin på väg hit, tror jag.. Vi drar till mellringe och träffar cajsa och david tror jag, och sen lite senare seidi. Om det blir som planerat. Nej nu ska jag byta om till något varmare än shorts. Hörs senare!

Bästavän

Riktigt gammal bild haha.
Sitter och pratar med elin i telefon just nu och vi försöker planera vad vi ska göra resten av kvällen haha. Var med henne tidigare och då var vi på svampen och träffade gustav. Sen åkte vi hem för att äta och så och nu kommer vi ingen vart. Känner att det här blev ett väldigt intressant inlägg haha.

*

Kom hem ganska nyss efter att ha varit ute med seidi, sandra, muna, ariet och maria. Dom fyra sista satt och spela spel när jag och seidi kom haha för söta. Så vi satt mest och tittade på samtidigt som vi pratade, lyssna på musik och åt frön som vi gjorde resten av kvällen när dom slutat spela också. Bra avslut på dagen, hihi.

Kronjuvelerna

Var på bio förut med min mor & far haha, vi såg på filmen kronjuvelerna. Som var en fin, gripande och riktigt bra film. Hade det inte varit så mycket folk där så hade jag nog suttit och storgrinat en hel del. Jag rekommenderar er verkligen att se filmen, lätt värd att betala för.

Är jag knäpp eller nåt..

Men jag saknar min lillebror som är i stockholm just nu.

Jag försöker att inte falla tillbaka, men ibland är det för svårt för att inte göra det..


I dont know what it is, That makes me feel like this, I dont know who you are, But you must be some kind of superstar

Idag var det gustavsvik med dom från konferensen, det var rätt kul, fast har tröttnat på gustavsvik. Efteråt blev det inte minigolf, det var så mycket folk så vi orkade inte. Så istället åkte vi pappas jobb där vi hade en mysig kväll med kubb och kortspel. Och nu är konferen i stort sätt slut, det är bara vissa där imorgon. Men det kommer inte vi "barnen" vara. Så tack förtvå bra dagar anna, maria, robin och cornelius. Stor grupp va? ;) Fast det vara bara skönt tycker jag.

Konferens

Fett fin google bild haha, har liksom inte tagit några under dagen.
Varje år så är det årskonferens med min pappas jobb i olika städer, och i år är det i örebro och där har jag spenderat min dag. Och nej då har jag inte hållit på med "konferenssaker" utan dom har nåt för såna med föräldrar där och då gör man olika saker. Som idag har vi åkt gokart, varit i svampen, slottet och käkat pizza i en park, fett nyttigt med pizza två ggr på en vecka, men den här gången var det inte mitt fel ju. ;)
Hur som helst imorgon ska vi till gustavsvik och sen spela minigolf. Mer än så vet jag faktiskt inte.

I need you like a heart needs a beat but it's nothin new

Som bilderna talar om så var jag alltså ute med seidi, vi hade verkligen nolife som ni också ser. Vi hade liksom så kul så att vi började ta massor utav oseriösa bilder, men orkar faktiskt inte lägga ut dom för dom är så fula och ovärda haha. Sen skulle vi kolla på baksmällan för att sen kunna se tvåan som går på bio, men den filmen funka inte så vi körde på djävulen bär prada istället (ovanligt att vi kollar på film va?!) med jordgubbar i mjölk och socker till, otroligt gott!

RSS 2.0