Grattis bästavän!

Min bästa vän fyller äntligen 15 år idag och hon är en utav dom bästa människor jag någonsin träffat. Vi har varit vänner i typ ett år men ändå har vi miljarder fina stunder tillsammans och minst lika många bilder, det här är liksom bara en riktigt liten del utav alla. Du är så jäkla fin på både insidan och utsidan, om du bara visste hur glad jag är som har dej! Du finns alltid där för mej, när som helst, precis som jag alltid finns här för dej. Jag älskar dej bästa vän, grattis!

Ibland är man ju lyckad..

Stannade kvar en stund i skolan med michelle, niklas, evelin och mattmi för vi hade haft musik och då stanna vi och sjöng och så haha. Efter så drog vi fast inte mattmi till ica och var där utanför i väntan på att en kärring skulle ringa och tala om ifall man får bada i alnängsbadet eftersom dom stängde av det förra året pga nåt. Men hon ringde aldrig så vi drog till min gård där seidi var så vi satt och snacka och typ brottades i gräset, normala som vi är.. Sen så gjorde vi en sak som man ska snurra tills nån ramlar, och självklart ramlar jag och tar i mej med handen och stukar haden/handleden, och kanske har nån skada i tummnen, ska till skolsköterskan imorgon och se vad hon tror. Känns ju lite ovärt att åka in till sjukhuset/vc med handen om den bara är stukad så haha. Fast det känns som att jag ska dö haha, och svullnaden är större irl, ifall ni ville veta.

his name is going through my head a million times a day

Åkte ju upp på stan med mamma förut, fick en ny kedja till halsbandet och köpte en bikini. Behövde en "bh-bikini" för andra åker ju bara ner så fort man hoppar i vattnet. Så det fick bli den här och jag hoppas den inte åker ner haha. Förresten så är den brun för er som inte ser det. När jag kom hem försökte jag klippa till ett par gamla byxor som gått sönder till shorts, men det gick åt helvete rent ut sagt haha, tur att jag inte har syslöjd..
Har även kollat på fjorton suger, helt okej film, inget speciellt liksom.

Vi är och förblir härskare här i luften

Så här kul har vår klass på vårat apass..
Slutade skolan 10 över 1 eftersom vi fortfarande är komplediga från kanotpaddlingen. Så jag och några från klassen drog och köpte glass och satte oss utanför ica. Sjukt skönt i solen. Nu ska jag snart till stan med mamma, väntar bara på att posten ska komma, eftersom ett halsband jag fick i konfirmationspresent har gått sönder så farmor har skickat kvittot så vi kan byta kedjan.

Morsdag

Min älskade mamma, jag har aldrig träffat nån som du. Någon som jag ser upp till så mycket som jag ser upp till dej. Du är så stark, du får kämpa dej igenom vardagen men ändå går du med ett leende på läpparna. Om jag kunde förklara hur mycket jag behöver dej, du är min förebild, hjälte och skyddsängel. Du har alltid funnits där bakom mej och stöttat mej igenom allt. Du är det finaste jag vet, och det finaste jag har. Jag vet att jag kan vara uppkäftig, göra tvärtemot vad du säger, bråka och allt möjligt. Men trots det ska du veta att min kärlek aldrig blir mindre, snarare tvärtom, den växer för varje dag som går. Så tack för att du gav mej ett liv och gjorde mej till den jag är idag. Jag älskar dej, min skatt.

Tröttis

Kom hem runt 11 idag, lite tidigt eller?! När jag kom hem satte jag mej framför tvn och datorn haha. Sen kommer mamma helt plötsligt och säger att vi ska till mina föräldrars kompisar och äta mat, så det blev bara att byta om och ge sej iväg. Efter att vi varit där ett tag gick jag hem för att plugga, och fick lite gjort men somnade. Jag vet att jag är duktig som somnar varje gång jag ska plugga men jag blir så trött och uttråkad av det så varför inte sova då haha? Fast har bara sovit i 4 timmar eller vad det nu blev inatt, så det är inte så jätte konstigt. Men efter att jag sovit i en timma eller något fick jag en hel del gjort. När jag tröttnade på att plugga så tog jag mej världens skönaste bad, ovanligt avkopplande faktiskt haha. Nu har jag bara 5 sidor att läsa, tar nog tag i dom om en stund..

Ska du ha en cheeseburgare eller?

¨
HAHAHAH TÄNK ER DEN HÄR KOMMA FLYGANDES.....
Yeahfestivalen var inte så där jätte kul, kryllade ju av emosar.. Men vad kan man förvänta säga på en emofestival haha. (a)
Så vi drog till mc, där var den en man som började skrika i telefonen och då kollade ju jag för ville se vem som skrek och märkte direkt att han blev irriterad över det för han sa nåt, hörde inte vad haha. Sen när han skulle gå slängde han ner sin bricka på golvet och klart jag glor då. Så när han går förbi så säger han "vad glor du på, ska du ha en cheeseburgare eller?" Så kastar han sin cheeseburgare mot mej som träffar min jacka, så jag tar upp den och slänger tillbaka och missade precis hans huvud med bara nån centimeter men istället träffa jag fönstret, där en gurka fastnade. HAHAHHA, alltså det låter inte kul, men föreställ er en gubbe som går förbi er och kastar en cheeseburgare mot er HAHAHAHHAHAA.
Under kvällen hann vi även med att träffa bland annat anton, thea och marcus. Runt 12 drog vi hem till cajsa där vi låg och snacka typ hela natten, alltid lika mysigt. Men nu ska jag avsluta mitt långa brev som ingen orkar läsa ändå.

Yeah!

Har sovit fram tills typ en timma sen, sjukt skönt. Just nu håller jag på och städar marsvinsburen, skit kul. -.-
Snart ska jag ta mej en dusch och fixa mej och så, senare drar jag mot elin och cajsa och vi drar på yeahfestivalen och natten spenderar vi hos cajsa. Om allt går enligt planerna förstås, kommer nog inte hinna blogga mer idag så vi hörs imorgon!

Grattis!

Maja Von Beckerath, min fina vän. Vi har tränat tillsammans i typ 4 år nu? Och under den tiden har jag lärt mej att du kan vara världens jobbigaste och knäppaste unge som biter en i axlarna eller får andra konstiga ryck. Men jag tycker om dej ändå, riktigt mycket. En träning med dej kan i stort sätt inte bli tråkig. Och du är så underbar, liksom med dej behöver jag inte skämmas och jag kan babbla på om allt mellan himmel och jord.
Ett stort grattis på 14 årsdagen, framtidens anna lindberg!
HEhe, menjaa..

Ingen behöver läsa om det inte vill, bara ointressant egentligen.

Att jag ens kunnat lita på dej, att jag ens kunnat lita pytte lite. Jag vet, alla gör misstag eller sånt dom kankse inte tänker att det kan såra nån. Men du har gjort det så många gånger, mot så många personer. Att du själv inte inser att det är du som förlorar på det, i slutändan kommer du stå där ensam. Det sårar, för jag tyckte verkligen om dej, nåt så extremt mycket. Jag har försökt stå ut för min kärlek är stor, men nu har du ändå gått över gränsen. Jag förstår mej inte på dej, överhuvudtaget. Gör det dej lycklig av att vara sån? Inte fan gör det nån annan lycklig iaf. Nej nu ska jag fan sluta skriva om det här, bara så ovärt, men så skönt att bara få skriva lite grann.

You crossed the border.

Drog som sagt till haga med ankido, där var det dansens dag eller vad dom nu sa? Där uppträdde tre dansgrupper, bland annat explosion, duktiga tjejer det. Efteråt åkte jag, seidi och ankido och träffade rebecka, alexandra, lovisa, marcus, samuel, david och jonte. En riktigt härlig kväll, men som slutade i irritation eftersom jag fått punka på min cykel, vilket vi upptäckte när vi skulle hem. GREAT! Och inte nog med det så vinglar hjulet så det skrapar i skärmen, så var nog därför jag fick punka. Men fattar inte, det var inte så när jag åkte hem på en rast för att hämta en recension men när jag skulle till idrotten skrapade den i, säkert nån jävla tattarunge som hållt på. -.-

I'm walking through the rain again Thinkin' about you, Feelin' all the pain again, Everything's so blue

Ankido och jag förra året på liseberg, emma och angelica bakom också.
Skolan var bra, hade min sista idrottslektion idag, då vi var ute i regnet och hade 7-kamp. Fast det var kul trots regnet. När jag kom hem satte jag mej framför tvn och chillade. Skulle behöva plugga till vårat sista prov innan sommaren, men får se om jag orkar. Senare dra jag och ankido till haga och kollar när explosion uppträder och efteråt drar vi och träffar folk. Haha tredje gången på mindre än två veckor som jag ska kolla på dom, snart lär jag mej väl hela deras dans utantill..

once in your life you find someone Who will turn your world around, Bring you up when you're feelin' down

Tjenare fläskarm.
Vi körde coopertest på träningen, har för det mesta förbättrat mej men försämrade mej på situpsen för jag körde på en taktik som man förlorade massa tid på haha. Resten utav träningen gick åt helvete, det gick bara inte, men så kan det vara ibland. Hann även åka innan grabbhalvan startade idag till skillnad från förra veckan då det var vårruset, fast det kan ju bero på att jag stanna kvar förra veckan hahah. Nu funderar jag på att fixa nåt att äta, slängde i mej tre små coktailtomater förut men det håller man sej inte mätt på länge. ;)

I've got to move on and be who I am

Skolan var bra och gick snabbt, på bilden satte vi upp våra "graffiti" bilder som vi hållt på med rätt länge nu. Skulle inte precis kalla det här för graffiti, men det gör vå bildlärare haha. Nu ska jag snart dra iväg på träning, typ varje gång det är sol och varmt ute har jag träning, jag hatar det, vilja njuta av solen, haha.

You told me you'll be back, but you never came back

Tillslut kom vi fram till nåt att göra, eller vi kom fram till att vi var hungriga HAHAHA, så jag, elin, jenny och niklas åkte till pizzaplaneten där vi käka och satt sen där i två timmar eller nåt. Tiden bara flög iväg haha, sen kollade vi lite på stan. Hittat en bikini som jag vill haaaaa, men den är vit så känns som att den inte kommer vara vit så länge till haha. Sedan bar det av hemåt så nu har jag suttit i typ två timmar och läst och recenserat boken, skönt att ha det avklarat så här precis i sista stunden. ;)

Sug

Det blir inget stockholm idag, det blev för komplicerat och lite sent påtänkt. Så jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra idag. Finns liksom inte ett skit att göra i örebro, det suger. Men nånting kommer vi väl på snart, hoppas jag. Har inte direkt lust att sitta inne när vi är lediga, även om jag skulle behöva läsa ut min bok som ska vara utläst och recenserad tills imorgon, och jag har över halva boken kvar. Lyckat!

Nötskal

Har spenderat dagen med världens bästa vän. Vi åkte upp på stan , vi satte oss på espresso house där jag testade deras frapino med chokladsmak, faktiskt riktigt gott. Fick även med hårnålar och en mascara hem, minst sagt välbehövligt. När vi tröttnat på stan drog vi till karljohan och la oss i en kinagunga och bara hade det mysigt med musik och pratade ut om allt. Åh vad jag älskar dej elin, mitt nötskal. ♥

Typ jätte kul dag.

Lyckades plugga lite förut men blev för trött så la mej och sov, vaknade upp av att telefonen ringde några minuter senare och var klarvaken men tyckte det var för tråkigt att plugga så la mej och sov igen. Ett tag senare tog mej ett joggingvarv runt skogen, skönt. Fast kom på sen hemma att jag knappt hade pluggat så nu har jag suttit nån timma eller nåt och pluggat musikhistoria och så har jag suttit och skrivit av wikipedia om techno eftersom det är det jag ska fördjupa mej i, men tror inte nåt fastnat haha. Inte så smart med musik i öronen, då koncentrerar jag ju mej på den och inte plugget..

I need you more than a flower needs water

Slutade skolan 10 över 1 för vi är komplediga från paddlingen förra veckan. Fast var kvar i skolan en stund och kollade bussresor till stockholm, kanske ska dit på onsdag då vi är lediga och shoppa med jenny och elin! Om vi bara får förstås.
Idag ska jag plugga och sova har jag tänkt haha, om jag hinner ska jag springa också. Så borde sätta fart, vilket jag borde gjort för länge sen..

Klänningen

Hade ju lovat en bild på klänningen, men batterierna i kameran är slut så kunde inte lägga in dom bättre bilderna på datorn så ni får nöja er med denna som jag tog efter att jag köpt den. Inte direkt nåt speciellt med den men ändå.

As we go on, we remember all the times we had togheter. And as our lives change come whatever, we will still be friends forever

Jag kan inte fatta det, att vi inte längre kommer träffas på tisdagar halv 5 i mikaelkyrkan varje vecka. Vi kommer att skiljas åt, och det gör ont. Men jag vet att med dessa band vi knytit till varandra på mindre än ett år är nåt unikt, nåt som vi kan behålla bara vi vill. All den lycka, kärlek och vänskap jag fått uppleva med er är nåt jag aldrig skulle vilja byta ut mot något i världen. Jag ser tillbaka på våra stunder tillsammans med ett leende på läpparna samtidigt som tårarna är på väg att tränga fram. Ni är bland det bästa jag vet och jag vill inte att det här ska ta slut, men inget varar för evigt.
Ohannes ?
Champika Bolonghoge
Ebba Zederfeldt
Maria Mouchi
Ebba Anehamn
Hrayr Megerdijan
Seidi Özer
Louise Skoglund
Sandra Granberg
Jenny Siik
Elin Kanervisto
Hannah Jarvis
Emma Jansson
Per ?
Andreas Axinge
Emmy Hellgren
Anna Rödin

Jag älskar er, tack för att ni gjort mej till den jag är idag.

Konfirmationen

Tack mina nära och kära för en riktigt bra dag. Ni är världens finaste och bästa, jag uppskattar allt ni gör för mej så enormt mycket. Jag vet seriöst inte vad jag skulle ta mej till utan er, jag älskar er!

My world is falling apart just because of you.

Vivalla festivalen idag en stund och kollade när explosion uppträdde idag igen, ni är ju för grymma! Stannade kvar en stund efter också men var tvungen att dra hem för att baka blåbärscheesecake tills imorgon, så jag, seidi, adam och min mamma bakade hahah, när den var i ugnen drog jag, seidi och jenny och solade och sen hem igen för att fortsätta baka. Efteråt satte milla på korta lösnaglar på mej och målade dom, vet att bilden är jätte fiiin också.. Extremt nödvändigt med korta jag vet, men jag fick dom hihi. Och nu måste jag sova för ska upp 6 imorgon eftersom jag ska vara i kyrkan halv 9 för att öva på sånger och senare konfirmeras, fan vad det inte kommer bli kul att skiljas åt..

I wish i could read your thoughts..

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit att blogga, först var det skola och på idrotten sprang vi runt en grej 8 varv så det blev 3 km och det är ganska uttråkande att springa runt runt runt, men måste man så måste man och det gick faktiskt bra. Hemma var det städning på hög nivå som gällde, typ hela släkten kommer ju i helgen haha. Tog mej även en dusch och fixa mej innan jag drog på lillånfestivalen. Där uppträdde dansgruppen explosion och andra som dansade, rappade och sjöng. När det börja bli tråkigt så satte jag och seidi oss på bussen mot stan och beslutade oss för att gå hem resten av vägen men det slutade med att vi satt i sandras trapp med henne och elin haha. Slut på historian. ;)

Pulsen ökar, hjärtan rusar, kroppen fylls av adrenalin

Träning idag, det gick helt okej, både bra och dåligt liksom. Efteråt åkte jag med milla och simon till maxi och köpte hårfärg från syoss som än så länge verkar vara väldigt bra. Eller ja det är ju färdigt och så, men får se hur mycket färg som åker ur håret imorgon när jag tvättar det, brukar ju vara en del.. Förövrigt är jag rätt nöjd med resultatet, det blev inte så stor skillnad sen innan jag slingade det men lite mer rödaktigt är det nu.

I realise my love for you was strong, and i miss you here now you're gone

Efter skolan drog jag och seidi till maxim för att sola, så grymt skönt, känns ju som att ligga på stranden och sola på riktigt och jag älskar't. Fick mej mer färg idag än igår, riktigt nice, även om jag vill ha meeeeeeera färg. Vi drog även upp på stan en stund där jag köpte en bh som man kan ta bort banden på eftersom jag behöver en på söndag. Det blev ingen hårfärgning idag för det passade milla bättre imorgon så efter min träning ska jag dit och färga bort mina fula slingor haha! :D

åh

På konfan så övade vi bara inför på söndag, och åh det känns roligt samtidigt som det är sjukt tråkigt att vi kommer skiljas åt på söndag. Efter konfirmationen cyklade jag och seidi i regnet till maxim och solade i 25 minuter, så sjukt skönt. Fick inte jätte mycket färg, men lite iaf och ska sola imorgon igen för jag vill ju inte vara blekfis på söndag. ;)
När jag kom hem låg det tre astmagrejer hemma som pappa hämtat åt mej, hoppas det hjälper nu. Fast jag vill ju inte ha astma haha. :(

Lyckat

Jag fick ett recept på vårdcentralen för sån där grej man har när man har astma som jag ska testa i två veckor och sen ska jag få träffa en läkare och sen ska han bedöma om jag ska fortsätta med sån eller hur vi ska göra. Runt halv 10 cyklade vi iväg med klassen mot lången där jag, jenny, evelin, elin, daniel och david badade trots att det regnade och var svinkallt, och det är inget jag gör om i sånt här väder kan jag ju säga. Satt och frös konstant och kunde knappt röra mej, trots att vi hade filt och eld. Fast som tur var fick vi åka hem efter ett tag och självklart blev det sol då. Nu har jag nyss duschat och om cirka en timma drar jag iväg på våran sista konfa, bortsett från söndag då vi konfirmeras.

Jordens undergång? HAHA

Vadfan är det med folk är jorden ska gå under 21 maj?
Men visst liksom, det kommer inte hända. Och nyss var det ju 21 december 2012? Haha bara för att mayaindianernas kalender tar slut då så går ju inte jorden under. Haha kände att jag var tvungen att få det sagt och nu ska jag nog snart lägga mej för är helt slut från dagen. Godnatt.

dåliga

Haha efter paddlingen..

Kanotpaddling

Efter lunch så åkte vi med friluftsliv i skolan till hästhagen för att paddla kanot. Bortsett från att det spöregna ibland var det rätt kul. Och ja asså bilderna är jätte bra jag vet, hade mobilen i plastpåse för att ifall vi skulle ramla i så skulle inte den bli blöt. Vilket vi inte gjorde, men blev sjukt blöta ändå, så blöta och grilluktande drog vi sen på spanskamöte, det var ju grymt kul liksom. Imorgon ska jag äntligen till vårdcentralen för mina andningsproblem, ska vara där halv 9 när vi har sovmorgon till halv 10. Jätte kul.. Och imorgon ska vi CYKLA till lången med klassen, över en mil hahaha!

-

- So it's not gonna be easy, it's gonna be really hard. And we're gonna have to work at this every day. But i wanna do that because i want you. I want all of you, forever. You and me every daSo it's not gonna be easy, it's gonna be really hard. And we're gonna have to work at this every day. But i wanna do that because i want you. I want all of you, forever. You and me every day.
- So it's not gonna be easy, it's gonna be really hard. And we're gonna have to work at this every day. But i wanna do that because i want you. I want all of you, forever. You and me every day.

The notebook.

Misslyckat

Håret blev helt misslyckat och fult, det ser ut som jag vet inte vad hahah. Fast det syns faktiskt inte lika mycket i verkligheten, det är blixten som gör så slingorna kommer fram. Men ska färga på onsdag, nån färg, vet inte riktigt vad planen var?
Fick mina ögonbryn plockade idag också, inte så stor skillnad men jag vågar liksom inte göra nån speciell form på dom, är för rädd för att det ska bli total failat haha.

en gång blond, alltid blond

Är typ såhäääääääääääär trött, trots det gick jag upp tidigt för att jag göra ingenting haha. Har bara legat framför tvn. Fast det finns inte mycket att göra en söndag morgon ju, visserligen har det blivit dag nu men ändå haha. Så därför har jag faktiskt tänkt att gå och göra mej i ordning och sen efter maten dra till milla och få håret slingat. Vill inte ha mörkt hår längre, men kommer inte kunna färga håret ljust för då skulle det nog bara ramla av så vi testar på att slinga det och hoppas på det bästa, men min frisör hade sagt att man kunde göra så, så varför inte testa? Och sen så har väl alla sett min hemska utväxt som jag inte orkat göra nåt åt, så nu ska det förhoppningsvis se bättre ut iaf! ;)

Eric Saade

Kom på att det var eurovision song contest ikväll så istället för att dra ut så kollade jag och elin på det. Riktigt bra jobbat att iaf komma 3a fast blev ändå besviken eftersom eric låg 1a så länge! Ni skulle bara hört våra skrik när eric fick tolvor fast vi skrek även när andra länder gick om sverige, dock inte av glädje då. Hur som helst så hade jag och elin skakat hand innan på att om eric kom topp 3 att vi ska bada näck i sommar, och han kom ju 3a så i sommar då jävlar! hahaha. Och btw, är han inte bara för snygg?! Och sista bilden på han och danny, hahaha riktigt bögit klockren.

Fin fint


Jämför axlarna, det ser ut som att jag står snett men det gör jag inte, utan den ena axeln är svullen från träningen i torsdags då jag landa snett med huvudet när jag dök från 7an, jätte fint va? ;)
Hur som helst idag har jag bara legat och solat hela dagen idag, och jag tror jag fått mej lite färg i alla fall. Men jag har ju så svårt att bli brun så det tar sin tid. Nu har jag nyss duschat och sitter här med världens huvudvärk och gör absolut ingenting. Tror jag drar ute ikväll eller nåt, vi får helt enkelt se.

Svar på tal

Anonym om alltså, varför har vi ett liv för? :(:
vad hände med videobloggen du skulle göra där du sminkar dig? Ska det bli något eller inte?
Svar:
Det hade jag faktiskt glömt bort helt ärligt och jag sminkar mej knappt längre nu när det är fint väder, men nej det blir inget för det är så pass enkelt och så lite så jag berättar i stället:
1. Jag börjar med att återfukta huden, det går väl bra med vilken kräm som helst som inte är för fet
2. Sen borstar jag på H&M's skit puder
3. Böjer ögonfransarna och sen använder jag mej av maybelline the falsies volum' express mascaran
Sen så är det klart, och ett tips är ju att sminka sej i dagsljus, jag brukar sätta mej med en spegel framför ett fönster för då ser man så man inte blir fläckig! ;)

And I'm gonna miss you like a child misses their blanket but I've got to get a move on with my life, it's time to be a big girl now

Har spenderat större delen av dagen med milla, vilket varit riktigt skönt. En riktig toppen tjej ju! Vi har inte gjort nåt speciellt, typ provat kläder jag fått av hannah, så grymt gulligt, gått till ica, gjort sallad och bara och suttit och pratat mestadels. Kvällen har jag spenderat framför tvn, inget liv alls.

alltså, varför har vi ett liv för? :(


Even when you forget, i'll always remember

Skolan var riktigt bra, duschade i en vattenspridare på idrotten med några i klassen, och det var riktigt skönt måste jag säga, bara lite jobbigt att sen ha bild när man var blöt, men jag överlevde! ;) Efter skolan var det träning som gällde, då vi körde cooper test, det var inget förberett utan bara vi som ville göra det så vi gjorde inte allt man ska göra men jag hade bättre resultat än väntat vilket känns bra. Efteråt gick jag och maja till vårruset eftersom det var på gvik, vi sprang inte men bara gick runt och kollade grejer och fick sån där frän tatuering som på bilden HAHAHAHHAHA. På väg hem stannade jag till vid elin där hon och cajsa var så satt och snacka med dom i typ en timma, härliga brudar det alltså.

.


När jag satt och pluggade i vardagsrummet så kollade mamma på nyheterna och då kolla jag bara lite grann och då var det lite om det i klippet över. Efter nyheterna var det uppdrag granskning som handlade om saker med och kring övergreppet och jag kunde inte låta bli att titta för jag blev så jävla arg av den behandlingen som dom fått. Jag brukar inte göra nån stor grej av saker jag ser på tv men alltså det är rent ut sagt förjävligt hur vissa männsikor är. Kolla på klippet och läs här här, så förstår ni en del utav det hela. Man fick veta mycket mer i programmet så vill ni veta mer är det bara att kolla på SVT play, tror jag?

I don't care Who you are, Where you're from, What you did, As long as you love me

Har spenderat hela dagen sen jag slutade skolan på stan med mamma för att leta efter en klänning till konfirmationen och skolavslutningen, tillslut när vi varit i stort sätt varendra affär i hela stan hitta jag en klänning som ni inte kommmer få se förns konfirmationen som jag är den 22 maj då det kommer bild! Fick då ett gulligt armband på köpet "till studenten" som hon i kassan sa haha. Köpte även ett par vita spets cykelbyxor att ha under kåpan på konfirmationen för att vi måste ha vitt under. Sen hemma har jag pluggat till mitt so-prov imorgon och kollat tv.

Underbart väder

Igår slutade vi vid 2 och då drog jag, elin, jenny, niklas, evelin och michelle till stora holmen för att åka trampbåt haha. Det var jobbigt men riktigt kul. Hemma firade vi min bror som fyllde 17 i fredags och så fick jag två par skor av milla som är min ena brors flickvän, sjukt snällt och gulligt! Idag har jag varit på konfa, varit i gården och sen träffat angelica, ankido, meri och micke med seidi. Underbart väder idag, synd att jag varit inne större delen av dan.

fuck blogg.se

Woho bloggen börjar funka nu när jag ska gå och lägga mej. HORBLOGGFITTA. Skriver imorgon om dagen, orkar inte nu. Godnatt.

test

Nu testar jag en gång till om det funkar?

I don't want to care about you, but i do, so damn much

Seidi, varför är du så ful för? :(

Grillade med jordens största muppar för en stund sen, haha ja vi grillade banan med choklad i. Och det var första gången jag gjorde det och jag måste faktiskt säga att det var riktigt gott även fast det ser sjukt äckligt ut. Det hela slutade i vattenkrig, liksom alla som känner ankido vet hur han är, och ja då förstår ni nog att han startade det hela. En riktig pain in the ass.

yesbox

bara testar liksom......

bildbomb

döda mej inte elin, HAHAHHAHA sminkexperterna typ! ;)
Bilderna är ifrån igår och idag, som ni ser hade jag och elin absolut inget liv igår fast vi träffade jenny en stund och var ute i rosta men efteråt så.. HAHA.
Idag har jag solat och pluggat med seidi, och nu är ankido här och vi ska ut och grilla, så är lite stressad därför blev det här inlägget så cp.


sfkjjdsth

Fin rubrik asså.
Kom nyss hem från att träffat elin en stund för att planera kvällen men det gick inge vidare, innan dess var jag på träning som faktiskt gick oväntat bra. Jag var slut i hela kroppen men lyckades ändå göra lite förbättringar på både hopp och sats, vilket känns riktigt bra eftersom det gått lite slött för mej sen jag börja igen, men nu börjar jag komma tillbaka. Nu ska jag få mat i magen sen åker jag till elin sen så spenderar vi nog kvällen i rosta och natten hos henne.

if i talk to you, i will fall in love all over again

Jag var inte skolan idag heller, eller igår rättare sagt eftersom slagit tolv. Mådde inte bra än, fast nu börjar jag faktiskt må mycket bättre! Så jag har mestadels spenderat min dag framför tvn och datorn med filmer spelandes. Niklas, Michelle och Evelin var här en stund och hälsa på förut, jag har för söta vänner ibland. Har nyss avslutat en till film som heter failure to launch, rätt så bra film faktiskt.

Grattis Jonathan


Min älskade storebror, tiden går snabbt, idag fyller du 17 och jag minns fortfarande tiden då vi var små och jämt lekte med bilar, duplo, lego, lekte xman och att våra cyklar var motorcyklar. Du har alltid funnits där för mej som ett skydd och en trygghet och det älskar jag dej för även om du kan vara världens jobbigaste. Ett stort grattis på födelsedagen, min bror.

We just can't stop living, scared of what we see cuz in this world anything can hurt you


Mina nya knarklåtar.

Grattis emmiiiiiiis

Emma Maria Carlström, nu är du äntligen 15 hela år. Tjejen som haft typ jordens alla hårfärger, jag vill tacka dej för att du är en sån grym vän. Med dej behöver jag inte skämmas för nåt och jag kan verkligen vara mej själv, för jag vet att du själv är minst lika knäpp. Vi träffas inte så ofta längre och det hatar jag för jag saknar dej grovt.
Grattis hjärtat, jag älskar dej!

Sjukling


Mår fortfarande inte bra så har varit hemma från skolan och lite feber har jag verkat lyckats få också. Så jag har kollat på The notebook, så otroligt fin och bra film och så har jag kollat på Min låtsas fru, även en riktigt bra film det. Elin och Cajsa var här en stund och hälsade på, så söta tjejer. Nu ska jag försöka få lite nytta gjord och plocka undan på mitt rum som jag inte gjort trots att jag sagt att jag ska det och om jag orkar plugga lite. Men det är osäkert, mitt huvud gör så jäkla ont så får se helt enkelt.

ass

Som ni säkert märkte så var seidi här en stund förut och tog över min dator medans jag var på toa.
Men det är inte därför jag tänkte blogga, utan tänkte bara på hur störande patetiska vissa tjejer är som tar bilder där dom står och putar ut röven så mycket dom bara kan. Det är nåt jag stör mej på så enormt mycket, okej visst har man stor röv, fine, då kan man ju inte göra nåt åt det. Och alltså det är inget att skämmas för att man har stor röv, jag har själv inte den minsta röven, men så har det alltid varit. Okej, vad jag försöker komma fram till är varför stå och puta ut med den när andra vet hur man ser ut i verkligheten? Visst, man ska leka sexig, men då blir man ju nästan osexigare i verkligheten sen. ;)
Rätt ovärt inlägg, men var bara tvungen att få det sagt. Och bilden är från we♥it

seidi

hej det är seidi och emma älskar mig och kommer inte döda mig nej nej  puss älskar dig emma

It's funny how someone so ordinary can suddenly become the only reason you're still living

Okej, jag överdrev väl lite igår med fotbollen, men fick värsta kicken och var tvungen att springa till datorn och skriva. Och jag kan inte fatta att jag satt och kollade på fotboll och faktiskt brydde mej och var intresserad?! Men barca spela ju och dom måste man ju bara heja på! ;) Och så har jag som "perioder" så jag antingen älskar fotboll eller hatar det, och just nu älskar jag det. Jag vet hur det låter, HAHA. Hur som helst så har dagen varit väldigt slö, skolan gick bra och sen jag kom hem har jag tittat på tv för jag mår verkligen inte bra. Det suger rejält.

yessss

BARCA TILL FINAL!! :D
nu ska jag sova och sluta vara sportkanal, godnatt

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

1-0 TILL BARCA, WIHOOOOO

Fotboll

Sprang hela varvet runt skogen och sen från skogen till porten utan att stanna, så jag är stolt eftersom jag har så dålig kondition. Just nu är det paus i matchen och det står fortfarande 0-0, fett sämst. Trots att barca haft massa målchanser men real madrid har ju så jävla bra målvakt, okej nu ska jag sluta leka fotbollsexpert och gå och se om det börjat igen.

Pluggis

Jag lyckades att plugga utan att somna! Fast det var nog för att jag satt på golvet och pluggade, vilket faktiskt var jätte mysigt med kuddar, filt, te och rostade mackor. Nu ska jag strax ut och springa med niklas och senare ska jag faktiskt kolla på barca mot real som det kommer stå massa om på fb sen, lite småstörande. Heja barca iaf! ;)

nobody can ever make you smile for no apparent reason except for the person who is always in your mind

Varför har det varit så bra väder idag för? Det har regnat, snöat och haglat, det är så extremt kul med det mysiga vädret.-.-
Det är maj, då ska det varken snöa eller hagla?! Damp. Fast jag behöver inte ge mej ut nåt mer idag så då gör det faktiskt inte så mycket. Ska inte på konfan för måste plugga till tre prov, men dom flesta vet väl hur det brukar gå när jag ska plugga? Jag somnar. Fast det är för att jag vill inte sitta på nån hård stol så sitter i soffan eller sängen och då blir jag så trött så jag lägger mej ner och somnar, om jag inte hinner somna med boken i knät.
Och förresten Massa grattis till Dan Hersan som fyller 14 och Emma Grundin som fyller 15, hoppas ni får en riktigt bra dag! ♥

Chokladbollsbak hos angelica

Riktigt gammal bild jag hitta..
Har ingen dans ikväll och kommer inte ha nån förns i september för tydligen har vår tränare slutat (?), typ jätte lyckat. -.-
Så nu är jag hemma hos angelica med hon och seidi och angelica står och bakar chokladbollar och vågar knappt hälla i en matsked kaffe haha, jävla cepe. Senare har jag och seidi planerat att springa bort chokladbollarna, vi är så smarta sååååååå.

Jacob källberg

"smile with your eyes" lyckas vi? Nej. Är vi seriösa? Nej.
15 år och byx/moppe/straff/gym/cyklautanhjälm myndig och allt vad man nu blir. Man kan inte låta bli att le i din omgivning för du är så galen och knäpp men samtidigt en fantastisk vän, man mår liksom bara bra när man är med dej. Det är nog därför jag tycker om dej så mycket! Grattis jacob, hoppas du får en bra dag!!

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now

Kom hem från skolan för en stund sen och strax efter ringer pappa för han hade pratat med dom på vårdcentralen ang mina andningsproblem som jag fick i torsdags på träningen men han visste inte att jag haft problem flera gånger sen dess bara inte lika mycket så jag fick inte komma in på vårdcentralen men skulle det hända igen skulle vi ringa på en gång. Och har ju dans ikväll så får se hur det går. För övrigt måste jag plugga idag, typ jätte roligt. -.-

guld kväll

Gårdagskvällen började på stan och slutade hos david. Orkar inte skriva så mycket mer om kvällen haha, den var hur som helst riktigt bra. Nu ska jag försöka städa, men orkar inte, vill sooooooooova. Långt inlägg, jag vet. ;)

RSS 2.0