Stay with me, don't fall asleep too soon, the angels can wait for a moment

Hade en riktigt dålig dag i skolan, hela klassen fick göra omprov i matten för några hade fuskat, hade dubbelpass med svenska inför nationella, långtråkigt och så hade jag nåt dampryck på idrotten så var bara arg och ville inte vara med, fråga mej inte varför.
Men så fort jag kom till träningen vände mitt humör helt, blev en kanon träning, fan vad jag älskar't.

Bilder från i lördags



Beslutsångest

Var ju på Risbergska idag och var elev för en dag, och även den verkade som en bra skola som jag nog skulle kunna trivas på, precis som John Bauer, så nu har jag verkligen världens beslutsångest. För båda skolorna har olika för - och nackdelar. Men som tur är har jag ungefär en månad till innan jag bestämmer mej, skönt!
Så här tycker jag om beslutsångest..
Sjukt ful bild från praoen hahaha.

Tänkte bara dela med mej av en gammal men riktigt bra låt.


Jag vet, jag vet..

Fick en kommentar om att jag har blivit sämre på att uppdatera och att det inte är lika kul att läsa då, och jag kan inte annat än hålla med. Jag vet hur dålig jag har blivit och hur tråkigt det är med bloggar som mina..
Men jag bloggar när jag har tid, vilket inte är allt för ofta eftersom ja som alla andra så går jag i skolan, pluggar och tränar. Och när jag inte gör det ska jag hinna med vänner och andra nöjen. Det vore så mycket enklare om blogg-appen kunde finnas på android också, och inte bara på iphone, då skulle det bli mycket mer update. Men jag ska försöka bättra mej!

Söndag

Blev en liten utflykt till Rynningeviken med min bror, han flickvän och deras dotter. Åkte runt på isen, lekte, fikade, kollade på en stjärnklar himmel och fotade, dock har jag inga bilder.
När jag kom hem tog jag mej en dusch och satte sen på några avsnitt OC. Verkligen världens bästa serie. Ska snart hoppa i säng, imorgon ska jag och Elin till Risbergska för elev-för-en-dag!

I could find a man and not a boy

Hade en grym kväll igår med massa skratt, härligt folk och annat trevlans. Slänger nog in några bilder när jag fått dom, eftersom jag själv inte tog några.
Idag vaknade jag tidigt, av mej själv, känns ändå rätt skönt att inte ha sovit bort hela dagen trots att jag kom hem rätt sent igår. Nu ska jag sätta igång och plugga och sen ger jag mej kanske ut på en utflykt med min bror och hans lilla familj, har ingen lust att bara sitta inne hela dagen.

Grattis

Igår fyllde denna underbaring 20 år, stort grattis i efterskott! Hoppas du hade en kanon dag! ♥
Så ikväll blir det fest för att fira henne, kommer nog bli super bra!

Ibland så kan ju livet köra upp ett fett jävla baseboll trä i arslet, typ som nu.

Var ju på vårdcentralen idag med min cphosta, som bara är ett långdraget virus, vilket egentligen är bra att det inte var värre än så, men det är så förbannat jävliga jobbigt att det inte går att göra nåt åt det. Jag menar jag hostar dag in och dag ut, kan knappt sova, kan inte anstränga mej för mycket och massa mer som ni nog inte vill veta.
Kul? Svar: Nej.

20.15

Hade sovmorgon, två lektioner, håltimma med lunch på edessa och sen en lektion till då vi gymmade. Riktigt skön skoldag måste jag säga. Morgondagen kommer nog också bli rätt skön, kommer ha 1-2 lektioner typ, för ska till vårdcentralen på morgon med min hosta, har ju hostat i 26 dagar nu, hostade blod igår, hostar slem osv. Låter inte så bra.
Och sen så slutar vi tidigare, härligt härligt.
Nu ska jag kolla på OC och äta lite marknadsgodis som jag köpte igår!

..

Riktigt dålig update idag. Förlåt, men orkar inte, min huvudvärk dödar mej. Godnatt.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Ja killen har ju typ rätt i vad han säger, Justin Bieber är inte bög, men för jävla rolig. Kan inte sluta skratta!

Så jävla bra


Here’s to the heartbreakers who are so good at hiding all the evidence of them pretending

Idag har jag fått vara tränare åt några små eftersom deras ordinarie tränare är sjuk och jag är "skadad" så kan inte riktigt träna. Fan vad jag längtar till hösten, då jag och Maja nog dra igång en egen nybörjargrupp, kommer bli sjukt kull!
För er som missat, det är simhopp jag snackar om.
Nu har jag nyss pluggat till mitt matteprov imorgon och ska strax kolla på Suburgatory, riktigt bra serie!

Godmorgon

Nu beger jag mej mot skolan, börjar 10 i 9!

I feel lucky like a four leaf clover

Drog ju som sagt till gården med Seidi, var där i ett par timmar, anmälde oss till Romme men annars gjorde vi inte mycket alls. Gud vad taggad jag är, ska till Romme med skolan också, kommer bli grymt!
Imorgon kommer jag ha en riktigt chill skoldag, har sovmorgon för att sen visa 99or runt på skolan som ska börja där till hösten, ha en lektion och sen åkta till gustavsvik med klassen. Stannar kvar där efter för att träna, om jag nu kan, med tanke på min tumme haha.

Lyckad tjej

Kom precis hem efter att ha varit hos tandläkaren sen på stan med Seidi. Köpte ett par örhängen och en present till Ariet. Fick även med mej en eventuell stukning hem på handen/tummen, halkade på isen, typ lyckad.
Nu ska jag dra mot gården, puss!

Sunday

Söndagar är alltid sjukt tråkiga eller bara sköna men sega, idag var en blanding.
Har haft en kompis till mina föräldrar här, försökt plugga men kunde inte koncentrera mej, duschat och nyss flätade mamma mitt hår. Nu ska jag kolla på OC säsong 1, fyfan vad längesen det var!

Baby, I tell ya my heart is freaking out when I held ya

Tack för kvällen igår alla, festen blev riktigt bra tillslut trots att ljudet fuckade haha!
Grattis ännu en gång Seidi!! ♥

Rubrik

Ikväll har Seidi fest för att fira att hon fyllde 16 för ett tag sen, så dagen kommer bestå av förberdelser och fix så jag har egentligen ite tid för datorn haha för nu ska jag och Seidi baka tårta hahah. Hör av mej sen om jag hinner!

Fredag

Missbildade bilder haha, men jag orkade inte riktigt ta några bättre.
Åkte till stan med mamma efter skolan, inhandlade det på bilderna och hämtade ut min älskade mobil som varit på lagning, så skönt att slippa min gamla dåliga nokia nu!
Runt 6 drog jag mej mot träningen, ja nu tränar jag på fredagar, inte så mycket till liv egentligen haha. Efteråt träffade jag Elin, Cajsa, Seidi och Anton & Co. Kom in för en stund sen och ska nog snart gå och lägga mej, är sjukt trött efter en lång dag.

Tråk

Jag har absolut ingenting att blogga om just nu. Typ vad har jag gjort idag? Varit i skolan, tränat och nu laddar jag ner musik. Intressant? Näää.
Så ni får faktiskt ta och stå ut med det idag, har ingen fantasi heller att skriva om nåt annat.

VIKTIGA NYHETER!!

Okej gott folk, tycker ni gör så här att ni går inte på Cajsas blogg som ni hittar här nedan. Där kommer ni hitta riktigt viktiga nyheter, det tar ca 5 sekunder att läsa, så det är det värt!
Länk här. Alltså här. HÄÄÄÄÄR FÖRFAN. hihiihihihihihihihihihihihihihihiihh. DAMP.

Sjukt.

Föreläsningen vi var på som handlade om våld mot huvudet, jag tyckte det var väldigt bra och det fick en att tänka efter. Men budskapet gick tydligen inte fram till vissa..
Jag får det inte att gå ihop, liksom en man har nyss berättat om att hans bror blev ihjäl sparkad i huvudet, kollat på en film om liknande saker, sen går man och sparkar en man i huvudet för att man själv gjort fel?! Vadfan är felet på folk, det är inte normalt på nåt sätt.
Läs om det som hände här.

Toleransdagen

Imorgon är det ju toleransdagen som varenda örebroare som går på högstadiet antagligen vet. Men för er som inte bor i Örebro, kan jag ju tala om att jag knappt själv vet vad det är, men det är någon föreläsning samt en film som ska visas (tror jag??) om våld eller något liknande. Har inte riktigt koll, men tror ändå det kan bli intressant.
Efteråt har vi håltimma i ca 3 timmar, ganska skönt alltså.

Trailer till filmen som vi ska se, om jag fattat rätt då. Kan ha HELT FEL.

John Bauer

Har varit på elev för en dag på John Bauer idag med de på bilderna. Fick fota och "modella" som ni ser, men även vara med på nån lektion, så det var kul. Tycker det verkar som en bra skola och att jag tror jag skulle trivas bra där, men har inte varit på Risbergska så jag vet inte än.
När vi var klara där åkte jag och Elin tillbaka till vår skola och sen drog jag på min första träning för i år. Därav ingen bloggning. Men fyfan vad härligt det var att äntligen få träna, fast är fortfarande väldigt förkyld haha..

Mammor & minimodeller

Om ca 20 minuter börjar det nya programmet Mammor & minimodeller, av det jag sett på reklam så verkar mammorna var helt rubbade i hela huvudet, eller ja hela programmet verkar rubbat.. Vem rakar benen när man är 8 år? Har man ens hår på benen då..?
Fast trots mina åsikter måste jag ju kolla på det, känns ändå lite underhållande på nåt sätt..

My mama told me when I was young we are all born superstars

En vanlig dag för 9B ser lite ut som de två översta bilderna, men det är bara en liten del utav våran vad ska man nu kalla det? Typ stördmobbadcepighet? Just därför jag älskar min klass så mycket.
Efter skolan åkte jag upp på stan med Elin för att köpa en present till Seidi som fyllde år för ett tag sen men har fest på lördag, och jag hittade faktiskt nåt riktigt bra, tror jag haha!

Lejonkungen

Så otroligt seg dag, men det är ju bara en vanlig söndag så kan man förvänta sej nåt annat?
Har inte gjort nånting alls idag, förutom plugga en liten stund.
Nu ska jag kolla på Lejonkungen som jag nog har sett 400 gånger, på riktigt. Jag kollade på den nästan varje dag när jag var mindre, kunde varendra replik och händelse utantill. Men det är ju trots allt världens bästa film, så jag skulle nog kunna kolla på den ytterligare 400 gånger utan att tröttna.

My new love

Sitter här galetsnygg med avskaft nagellack och en otroligt avancerade bulle i håret. Som sällskap har jag en person jag nyss börjat dejta, dumpade chipsen för att satsa på annanasen. Det här är ett förhållande jag verkligen tror på.. Eller?

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Typ hejhej jätte bra bilder, älska världens sämsta mobilkamera. <3333333333
Bowlingen gick rent ut sagt åt helvete för min del, det gick bra i början men sin gick nåt snett vilket ledde till att jag kom sist med ungefär 100 poäng mindre än de andra, tappade klotet två gånger, ena gången rulla den över till en annans bana, sköt i rännan ett antal gånger. Hade verkligen inte någon tur alls, men nästa gång vinner jag!

Kan ju inte låta bli att älska låten

Train - Drops of jupiter

Did we grow apart or did we just not grow together?

Planerna för dagen var att ha min första träning för i år, men är fortfarande inte frisk från min hosta så jag hoppashoppashoppas på att kunna träna på tisdag!
Så dagen blir rätt lugn, men ikväll drar jag och bowlar med Niklas, Regina och kanske Seidi. Kommer bli en bra kväll.

If you don't care, don't read then.

Jag kan inte påstå att jag inte saknar våra tider från förr, alla sena sommarkvällar, alla galna saker vi hittade på och ja allt som vi brukade göra tillsammans. För tro mej det gör jag, jag menar, du var min bästa vän.
Men sen när jag tänker på allt annat som har hänt, då känner jag mest besvikelse och hat. Och helt ärligt så klarar jag mej bättre utan dej. Mindre problem, mindre kalabalik.
Så tack för alla fina stunder och minnen, men det är stunder jag lämnar kvar där och nu fortsätter jag framåt starkare än någonsin.
Jag kan inte påstå att jag inte saknar våra tider från förr, alla sena sommarkvällar, alla galna saker vi hittade på och ja allt som vi brukade göra tillsammans. För tro mej det gör jag, men faktum är, jag saknar inte dej. Eller jo förresten, jag saknar ditt gamla jag.
Men sen när jag tänker på allt annat som har hänt, då känner jag mest besvikelse och hat. Och helt ärligt så klarar jag mej bättre utan dej. Mindre problem, mindre kalabalik.
Så tack för alla fina stunder och minnen, men det är stunder jag lämnar kvar där och nu fortsätter jag framåt starkare än någonsin.

- Ja du, precis du ja.

The best days of my life

Jag och min lillebror har fans.. ;););););)
Hahah nejmen fan vad jag vill tillbaka.

Fredag den trettonde.

Dagen till ära pajade jag en stol i skolan, eller ja den brakade ihop när jag satt på den. Nu tänker ni väl säkert "haha jävla tjockis" eller liknande. Men jag vet inte om det är så på hela skolan eller om det bara är i vårt klassrum vi har väldigt gamla och dåliga stolar, flera stycken har gått sönder när nån har suttit på dom.
Fast måste säga att det var mer roligt än "oturligt" för allt gick bra ändå, eller ja för mej men inte för stolen. ;)

Hyper

Jag borde sova, mår så jävla dåligt av lite sömn, men jag är så jävla hyper! Sitter och dunkar musik i mina hörlurar och bara har en massa jävla energi. Inte bra. Men ska snart göra ett försök ändå, känns faktiskt inte riktigt som att det är värt att sitta här och sen gå runt och se ut som ett lik imorgon, då jag har planerat att gå till skolan!

So celebrate your future, reminiscing your past


Jesus & Religion?

Jag vet inte själv om jag är troende, men det ligger ändå nåt i det han säger. Så ta er 4 minuter och lyssna på der här, det är värt det, enligt mej.

Grattis!

Idag är den inte en vanlig dag, för två utav dom jag älskar mest på den här jorden fyller år.
Den ena utav dom är Jenny som fyller 16 år. Grattis gumman!! Hoppas du haft en jätte bra dag, synd att jag inte kunde vara med och dela den med dej, haha. Älskar dej!
Den andra personen är min förebild som fyller 83 år. Jag älskar dej nåt så otroligt, saknar dej gör jag med.
Grattis morfar, se till att leva i många år till nu!!

Take it to the top of the world

Är fortfarande hemma från skolan, tänkte att om jag är hemma och "vilar" kanske hostan försvinner snabbare?
Fast jag har faktiskt ingen aning.
Har precis ätit supergod mat med mamma, Emma ♥ Mat. Har egentligen ingenting att säga så nu ska jag ta och städa marsvinsburen, roligt roligt. Verkligen.
J-son ft. Salem Al Fakir - Remedy

!!!!!

Jag är typ så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRFUCKINGKLFDJNOERNFÅÄeFMKÄHNROJENEBFOEWUBFUIWEBEBERBÖFÖDKNGÅITR GLAD att storstenshöjden öppnar på fredag. Inte för att jag planerat att åka dit då, men så fort som möjligt. Att äntligen få stå på skidorna åka bara åka ner för backen, nästintill jordens bästa känsla. Fan vad taggad jag blev nu dåååååå!!

Jag saknar dig

Jag har precis kollat klart på den här filmen. Bortsett från att det var ganska dåliga skådespelare så var film väldigt bra och fin, grät som ett litet barn då och då. Rekommenderas starkt att se faktiskt.

Home

Ganska het faktiskt.
Var på en lektion innan jag gick hem, hostade hur mycket som helst och har världens huvudvärk så det kändes inte riktigt som nån ide att vara kvar och smitta ner alla andra. Har hostat KONSTANT i 1 ½ vecka, jag tycker det räcker nu faktiskt. Finns det nån medicin som botar hosta mer än tillfälligt? I så fall får nån jätte gärna tips mej om den.
Nu ska jag kolla på Grey's antatomy och sen 7th heaven, bästa serierna.

I see the truth in your lies

Första skoldagen var lång men ändå helt okej, det var mest repetition och så fick vi fika på NOn. Efter skolan åkte jag och Elin till björkhaga för att träffa Anton som kommit hem från Singapore, stod där ute i kylan ett bra tag innan jag och Elin drog oss mot stan och träffade Bavel och nån mer, alltid lika underhållande.

You've got that smile that only heaven can make

Gammal bild!
Imorgon börjar min sista termin på Mellringeskolan, ska verkligen försöka ta vara på den här tiden med min knäppa klass. Och självklart försöka höja mina betyg. 
Åhh kommer bli sjukt jobbigt att gå upp tidigt imorgon, har som tur är sovmorgon men ändå, kill meeee.

Hemmafru

Idag har jag omvandlats till hemmafru.. Håller på att laga mat just nu, sen ska jag städa och plugga. Inte för att hemmafruar brukar plugga men ändå. Känns inte riktigt som ett kul slut på det här lilla lovet men det måste göras.
Nu ska jag fortsätta med maten, take care.

If you got someone that´s worth fighting for don´t let nobody hold you down


bajs!//seidi ni vet hon som är bäst


Birthday

Mina bröders & Emmas mästerverk..
Har varit och firat min brors flickvän Hannah som fyller 22 år idag, med massa mat, godsaker och trevligt folk.
Ett stort grattis till henne!! ♥

Svar på kommentar

Åse var en utav mina gamla tränare under flera års tid.

Hej

Har haft en bra kväll lite här och var. Orka inte riktigt blogga just nu, så puss!

Take me down like I'm a domino

Åker snart och träffar mupparna på bilden, alltså Regina och Niklas och även Elin.
Vi hörs nog ikväll!

Rest in peace

Även om det känns tungt, vet vi alla det här var det bästa för dej, för nu behöver du inte lida längre.
Vila i frid Åse Wiiand. ♥

Äckligt

Rör mej mot Elin strax, för att kolla på American Pie - Beta house.
Slänger in en låt för att förgylla er kväll.. ;)

Förkyld

Hade en mysig kväll med Emma och Milla igår med film och 3 ½ liter vatten, haha har aldrig druckit så mycket vatten på så kort tid förr. Och varför gjorde jag det? Jo för jag har en sån underbar hosta, så dricker jag inte vatten så hostar jag bara massa. :))))
Anyway, idag har jag varit på marieberg med Elin, hittade inget, som vanligt. Om ett tag ska jag nog till henne och göra nåt, jag vet inte vad.

Nu;

Beger mej mot staden med min mor och lämnar in min mobil på lagning efter 110 år, sen fortsätter jag mot Milla för en dag med henne och Emma Balkstedt!

I don't mind spending everyday out on your corner in the pouring rain

Har haft en helgalen kväll med Seidi, Maria, Sandra och Ariet. Vi har skrattat, tagit massa bilder, kollat på videor och pratat oss igenom tiden. Har varit riktigt bra.
Nu ska jag strax ta och dejta kudden, så jag inte sover bort hela dagen imorgon, måste ju vänja mej lite till skolan börjar. :))

Ett stort grattis på din dag!

Fick tavlan från Seidi när jag fyllde år, så söt.
För 16 år sen idag föddes min bästa vän Seidi. Under 14 av dessa 16 år har vi varit som Piff & Puff. Vi går varandra på nerverna men klarar oss ändå inte utan varandra. För jag älskar dej som om du var min syster, jag menar vi har ju i stort sätt vuxit upp tillsammans. Hoppas du får världens bästa dag, GRATTIS!! ♥

Suburgatory

Har spenderat min dag mestadels med Emma och Seidi. Vi har spelat tv-spel, varit i gården och kollat tv. Suburgatory hade premiär idag, det verkar faktiskt vara ett riktigt bra program, värt att se!

Saknat


Tro det eller ej med tanke på kläderna, bilden är sen i somras.
Trots att jag mår lite halvt så släpade Seidi med mej till Muna och Mahlet där det visades skräckfilm, Jennifer's body. En helt okej film, varken bra eller dålig. När filmen var slut kom även Ariet och vi hade bara en allmänt bra kväll. Det var verkligen länge sen jag var med dom, sjukt saknade!

And I don't ever ever want to grow up

Idag har jag mesta dels tagit det lugnt framför tvn, men har även städat lite grann. Har liksom ingen energi, har åkt på världens förkylning och är bara allmänt seg. Känns som en bra start på det nya året, right?
Så när jag ändå är i gång och segar ska jag sätta på ett avsnitt Glee, det var länge sen.

2012

Hade ett galet bra nyårsafton med massvis av folk. Mår som jag förtjänar idag, så det blir helt klart en lugn kväll för mej, med film och och en massa sömn. Tycker jag låter som en bra idé.

RSS 2.0