Olika gym

Som jag sagt tidigare skulle jag testa på olika gym, vilket jag gjort nu och kommit fram till:
ÖKK - Väldigt bra öppetider, bra pris och mycket bra utrustning och varierat utbud. Dock oklart hur mycket vikt man egentligen tar på vissa maskiner. Och väldigt smockat med biffiiga män, kände mig inte riktigt hemma där.
 
Friskis & Svettis Kvarnen - Billigast i stan! Även centralt med relativt bra bussförbindelser. Mycket bra maskiner och olika vikter. Dåligt att man inte kan titta på något när man tränar kondition dock. En annan nackdel är allt folk som är där, gillar inte när det är smockat, speciellt inte med folk man känner/vet vilka de är. 
 
Njoy - Inte alls lika mycket folk, väldigt skönt. Bättre utbud av maskiner än vad de hade på Gustavsvik i alla fall, men sämre än Friskis och ÖKK helt klart! Lite mysigt gym så där. Även detta centralt och bra med bussar.
 
Actic i Haga - Jag älskade det! Mycket bra maskiner, och inte överdrivet med människor. Det är nära hem, vilket är bra när man kan cykla, men inte superkul på vintern för det inte går någon buss direkt hem till mig. Bussen från skolan ska även sluta gå dit, så det sabbade ju en del. 
 
Så, för mig står det mellan Friskis och Njoy. Kan inte bestämma mig. Bättre maskiner eller mindre folk? Jag vet faktiskt inte. 
Är inte folkskygg egentligen, men när jag gymmar vill jag inte behöva vänta på maskiner och bara kunna fokusera på mig själv istället för andra.
 
Skrev lite vad jag tyckte om alla gymmen ifall att någon annan i Örebro som råkar klicka in här kanske funderar på att börja gymma/byta gym precis som jag. Dock är ju detta mina åsikter, men det är ju i alla fall ett litet omdöme om några utav stadens gym!

Kommentarer
Postat av: Louise Skoglund

Jag gymmar på Friskis och tycker det är bra! Visst är det mycket folk och precis som du säger jobbigt att det inte finns tv eller så..men det är bra maskiner och pass! :)

2014-02-06 @ 18:24:19
URL: http://louiseskoglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0